2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Fiyatlar gercekten inanılmaz uygunmuş. Ben 1 seneden uzun zaman önce sormustum Bursa Acıbadem'de normal 6000, sezeryan 8000-8500 arasıydı galiba yanlıs hatırlamıyorsam..Kısmetse Acıbadem'de olacak dogum,ama bu seneki fiyatları bilmiyorum bile, özel sigorta oldugu icin limitsiz karsılayacak, ama sigortam olmasaydı Adana'ya gelirdim heralde...Hatta gecenlerde bisey duydum, acıbadem küvözünün geceligi 5000 liraymıs galiba, saka olmasını umut ediyorum.
Kızlar 33.haftama girdim ama ben daha hastane cantası hazırlamadım,pijama, gecelik, yok lohusa tacı, sekeri falan hicbirseyi almadım daha.Cok mu gec kaldım acaba,sizler daha tecrübelisiniz,hazırlamıssınız, tavsiye edeceginiz seyler var mı? Bir de kızımın kıyafetlerini yıkamaya baslayacagım ama neyle yıkamak en iyisidir, sabun tozu diyorlar, hangi ürünlerden kullandınız siz? Cok kafam karısık, daha hicbirseyi bitiremedim, ev degistirdik ve tasınma islerinden dolayı birsey yapamadım Bir yandan da depresyon, yerimden kalkmaya halim yok...tavsiyelerinize ihtiyacım var.

hocam dogum ıznını kullanamıyoruz galıba? yanı 5 haftalık sureyı aktaramıyoruz.ben yarın dr dan calısır raporu alacam ama bılgınız var mı arastırdınız mı sız?

Ben de raporu aldım. Okula verdim.
Ama kullanamıyoruz diye biliyorum. İlçeye sormuştum. Fiilen çalışmadığınız için 5 haftayı sona aktaramazsınız dediler.

emzirmeye de yarıyor canım, birde uyurken mesela bebeğni yatırdığın zaman sağ sola gitmesin diye etrafına doluyorsun :)
ama dediğin gibi evin küçükse gerek yok....birde onu tıkıştırcak yer arama :)

okurken yoruldum kuzucum ya Alah kolalyık versin
benimde senden farkım yok aslında ama yazmaya bile üşeniyorum hehe

güle güle kullan canımmmm:)) ekonomikk hatun.

maşallah maşallah Allah nazarlardan saklarınb öyle güzel haberler duymak çok güzel cnaım.
Doğum içind einş. gönlünden geçen neyse o olur fıstık

oy oy 37 ye ne kaldı şurada ay heycanladım hehe.
Hayırlısıyla sağlıkla sıhatle al inş. bebişlerini kucağınaaa

ay amin inş. ağız tadıyla yemek nasip olsun inş.

Kızlar isim düşündünüzmü? Ben hala karar veremedim.Bebeğim erkek olacak

biz ıkı gun once sonunda koyduk:) ısmı ozan olacak oglumun ınsallah:) en sona bız kalmısızdır demıstım ama bakıyorum da yalnız degılmısız:)))

ay canım bne bunu kaçırmışımmmm ananenin iyi olmasına çok sevinndim gözünüz aydın

oğlumuza karar verdik Allah nasip ederse Yiğit olacak ama kızıma bi türlü karar verenedim Zeynep Duru mu olsa diye düşünüyorum. bi taraftandan tek isim daha iyi diyorum çok kararsızım offffff

oğlumuza karar verdik Allah nasip ederse Yiğit olacak ama kızıma bi türlü karar verenedim Zeynep Duru mu olsa diye düşünüyorum. bi taraftandan tek isim daha iyi diyorum çok kararsızım offffff

ay canım bne bunu kaçırmışımmmm ananenin iyi olmasına çok sevinndim gözünüz aydın

al bendende bukadar bende aynı şeyleri düşünüp duruyorumDD

Sonunda netime kavuştum ohh beee artık sıksık burdayım. Buarada forumumuzun ilk bebişleri gelmiş allah analı babalı büyütsün. Bizde durumlar aynı. Doğum çantamız hazır. Yarın boya alınacak badana için. Sonra badana boya temizlik vs. İnş?llah kızım bu hengamede gelmeye karar vermez :) dün doktordaydık. 10 gün sonra nst için çağırdı. Hepsl buuuu:)

öğretmen arkadaşlar bugün çalışabilir raporumu aldım, okula götürdüm, müdür haklısın aktarabilmelisin ama mem ne der bilmem onlar karar vericek dedi.
bakalım kabul etmezlerse aktarmama engel bi kanun yönetmelik vs. olmadığını ortaya koyan bi dilekçe yazdım, onu vericem, cevap vermek zorundalar ne cevap verirler bilmiyorum.
aktaramazsam da çok dertlenemicem açıkcası o kadar süre rapor alıcam artık, rapor değil ücretsiz izin düşünüyorum ama 5 hafta rapor alıp sonra ücretsize geçicem.

aktaramazsın diyene neye dayanarak aktaramıyorum diye sorun, cvp veremiyolar, müdür de başta öyle dedi..
yaptıkları sadece kanuna yorum getirmek.
çok araştırdım bu konuda kesin bişey yok, kimimiz aktarıcaz kimimiz aktaramıcaz, bahtımıza..

öğretmen olan var mı?

eveeeeettttt canım....

bende henüz hazırlamadım canım yalnız değilsin yani,bide ben 36. haftama girdiiimmmmmm
bende yıkamadım bebişimin kıyafetlerini ama sabun tozunu önermişti burdan bi arkadaş bende sabun tozu aldım haciişakir beb ve roxy dalan.....
bende hiç bişeyi bitiremedim henüz boşver stres yapma herşey olucağına varır yaparız daha vaaarrrrrrr

bitürlü karar veremiyrm bende canım yaaaaaaaaa,
ama benim oğlum olsaydı Çağan yada ege düşünüyrdm.....

Canım acıbadem İstanbulda 10000TL miş
üyüki sigportan varmış çok iyi etmişsin
ben de henuz cantamı hazırlamadım,yaparsın merak etme tasa etme hiç
yarın gidiyosun bi markete dalin bebe deterjanı alıyosun bebişinin bütün cicilerini kısa programda bi güzel yıkıyosun
güneşte kurutup,minnik minnik ütülüyosun
çarşıya çıkmışken bi de takı,tokacıya uğrayıp kırmızı kurdele veya taç alıyosun tamammmmm
şeker dersen acelesi yok,bi kutu çikolata veya lokum hast. için yeterli bebek mevlüdü içinse daha sonra yaptırırsın

Al benden de o kadar
ben de daha oğluma isim bulamadım
Mehmet Kağan nasıl????:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…