Ben adanaya geldim malumunuz burda hast.leri daha yakından gidip baktım odalarına falan
kızlar içime sinen iki hast. var
size danışayım
birisi çok lükse kaçmış,lüks derken gereksiz saçma sapan şeyler
yok lohusa tacı,anneye fön hizmeti,15 adet kurabiye,oda süslemesi,
hastane çıkışı seti(kendim çok beğenerek aldım zaten gerek yok) falan var,dr larından da tavsiye aldığım var
tamam hast. çok temiz nezih ama gereksiz show gibi geldi bana ki benim herşeyim hazır fiyatı sez:600 TL
diğeri metro hast. diye bir yer daha çok kadın doğum ve çocuk alanında isim yapmış
odaları falan önceki lüks hastane gibi aynı ferah gayet güzel
dr larından da bi kaç isim tavsiye edildi
show yapacak bişey yok,zaten bu show unsurlarının hepsini ben hazırladım fiyatı sez:350 TL
Zaten her iki hast. sez sadece 1 gece yatırıp önemli bir durum gelişmedikçe ertesi gün
taburcu ediyolarmış yani 1 gece için 600 TL mi 350 mi???:26:
Evet ben varım..
hocam dogum ıznını kullanamıyoruz galıba? yanı 5 haftalık sureyı aktaramıyoruz.ben yarın dr dan calısır raporu alacam ama bılgınız var mı arastırdınız mı sız?
yataktaa 3.bir kişi vamrış gibi bu ne kadar devasal yastık öyle hehe
sana iyiy uykular şekerim:)) çok hoş yaa
sonra neyacağız bu yaztığıı valla benim evimde zaten fazladan bir tane eşya koyacak yerim yoktu bebişe zorla yer açtım birde bnu alamayacağımnormal yastıklarla idare edeyim ben hehe
okurken yoruldum kuzucum ya Alah kolalyık versinbende daha çantamı hazırlayamadım ya hep güne o niyetle başlıyorum ama sıcaklardan nefesimi bile toparlayamıyorumki çantayı nasıl hazırlayım.birde temizlik işi var önümüz bayram sonrasında doğum var allah izin verirse ama zaten aylardır adamakıllı temizlik yapamıyorum.ancak günlük temizlik.halılar yıkanacak tüler perdeler yıkanacak camlar silinecek mutfak temizlenecek offffff kim yapacak bunları.halıları yıkamaya veririm ama geri kalan iş.ağlıcam yaaaaaaaa
güle güle kullan canımmmm:)) ekonomikk hatun.Kızlar Ankaradakiler için ben kocabeyoğlu pasajından sabahlık ve gecelik takımı 50 liraya aldım.Çok para vermedim acıkcası bir daha giymem diye.Zaten dogumu normal düşünüyorum onda da sadece 1 gün yatıyormusun.Dükkanın adını hatırlamıyorum ama bursa kumas pazarının tam karsısındaydı. %50 indirim kampanyası vardı.Takımı ayrı olusturdum. Gecelige 32, sabaglıga 35 lira dedi.İkisi 60 olur dedi ben de 50 veriim deyince olur dedi
maşallah maşallah Allah nazarlardan saklarınb öyle güzel haberler duymak çok güzel cnaım.slm annişler ve onların melekleri....biz geldik bugün kontrole gittik şuan itibariyle 69 kiloyum yani yaklaşık 14 kilo almadım ama hiiiç tın değil vallaailk olarak ultrason odasına girdik suyu pozisyoınu gayet iyi denildi daha sonra nst odasına sonrada dr amcamızın yanına nst kağıdını görür görmez süper dedi herşey yolunda imiş sonra hareketsizliğini söylediğim ve gayet normal artık rahim büyümeyi durdurdu 2 hafta önce deli danalar gibi yerii rahat olduğu içinm oynuyodu ama artık koca kız oldu dedi meğer bizim kız 2500 kg ulaşmış yer bulamıyo ki yavrum ama kiloasunu duyunca Allahım nasıl doğurcam ben yavrumu diye düşünmeden de edemedim:18: sonracığıma 2 hafta sonra gel doğum şekline karar verelim anestezi konuşalım dedi en çok sevindiğim şeylerden biride epidural anestezi varmış çok rahatlsdım duyunca hayırlısı bakalım artık doğumda konuşamya başlıosak beklenen gün geliyo demektirrr yupppiiiiiii
oy oy 37 ye ne kaldı şurada ay heycanladım hehe.yarın doktor randevum var. muhtemelen doğum tarihini planlıyacağız artık. bakalım bebişlerim kaç kilo olmuşlar sabırsızlanıyorummmmİyi dayandı benimkiler ya 34. haftamızı doldurduk muhtemelen 37. haftaya sezeryan tarihi verecek. yani 3 haftadan az kaldı
ay amin inş. ağız tadıyla yemek nasip olsun inş.ayyy kızlar bebek şekerlerimiz geldii bakınca bir ağladım çok duygusal oldum çok güzel Allahım sağlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin çok güzeldi koyarım fotosunu bide kızıma bale ayakkabısı aldık:)
Evet canım. İkiz kızlarım oldu.
Seninkilerin cinsiyetleri ne?
Kızlar isim düşündünüzmü? Ben hala karar veremedim.Bebeğim erkek olacak
yok canm daha almadım, ne pıjama, ne gecelık, nede sabhlık,,, nettende almak ıstemıyorum, kumaşı ılla gormem lazım, cinsmiyim ne :))))
sagol canımmm,, anneannem dun kalça kemıgınden amelıyat oldu, ama rısklı demıslerdı amelıyat ıcın cunku 83 yasında,, allaha şükür ki iyi şimdi, ama aglamaktan helak oldum yani...
yok canm daha almadım, ne pıjama, ne gecelık, nede sabhlık,,, nettende almak ıstemıyorum, kumaşı ılla gormem lazım, cinsmiyim ne :))))
sagol canımmm,, anneannem dun kalça kemıgınden amelıyat oldu, ama rısklı demıslerdı amelıyat ıcın cunku 83 yasında,, allaha şükür ki iyi şimdi, ama aglamaktan helak oldum yani...
Kıslar çok mutluyum, Ankarada kamu kuruluşlarında çalışan hamiş ve engellilere Prş ve Cuma İdari İzin verilmiş valilik tarafından.
Kizlar ben de iki gecelik tk, bir pijama tk aldim ( geceliklerin biri 90 digeri 80 biseydi) pijamayi da 40a aldim. Geceliklerin birini mevlut icin aldim kokos dantelli mantelli, onunde emzirme dugmeleri falan var. ama icime de tam sinmedi digeri.
Ya benim merak ettigim.. Simdi gulceksiniz ama. Dogum basladi diyelim hastaneye biz normal kiyafetimizle gidicez zaten orda onluk giydiricekler.. Dgumdan cikinca gecelik giycez demi? Yani pijama tuvalete fln giderken rahat olmaz gibi (zaten ssezeryan olacaklar icin de rahatsizlik verici olur) burdan da suraya gelicem :) yqni dogum cantamiza bi gecelik mi koyucaz? (ben iki kibar gecelik aldim, ama hastanede kan vs acaba giyemem mi o geceligi? Ucuz yollu bir iki gecelik daha mi alsam?
Aldigim pijama takimi komedi zaten dayanamadim zebra desenli kokos bi pijama aldim onu evde giycem ama gelene gidene ayip mi olur acaba hani genelde pembe mavi krem ekru falan giyiyorya lohusalar..
Dgum cantasina kac tane ne koydunuz? Bi de spor gecelik tk aldiniz mi? Benim iki gecelik sabahlik tk. da kibar dantelli falan kollari sabahliklari.. Of sersem oldum
biz ıkı gun once sonunda koyduk:) ısmı ozan olacak oglumun ınsallah:) en sona bız kalmısızdır demıstım ama bakıyorum da yalnız degılmısız:)))
öğretmen olan var mı?
bende henüz hazırlamadım canım yalnız değilsin yani,bide ben 36. haftama girdiiimmmmmmFiyatlar gercekten inanılmaz uygunmuş. Ben 1 seneden uzun zaman önce sormustum Bursa Acıbadem'de normal 6000, sezeryan 8000-8500 arasıydı galiba yanlıs hatırlamıyorsam..Kısmetse Acıbadem'de olacak dogum,ama bu seneki fiyatları bilmiyorum bile, özel sigorta oldugu icin limitsiz karsılayacak, ama sigortam olmasaydı Adana'ya gelirdim heralde...Hatta gecenlerde bisey duydum, acıbadem küvözünün geceligi 5000 liraymıs galiba, saka olmasını umut ediyorum.
Kızlar 33.haftama girdim ama ben daha hastane cantası hazırlamadım,pijama, gecelik, yok lohusa tacı, sekeri falan hicbirseyi almadım daha.Cok mu gec kaldım acaba,sizler daha tecrübelisiniz,hazırlamıssınız, tavsiye edeceginiz seyler var mı? Bir de kızımın kıyafetlerini yıkamaya baslayacagım ama neyle yıkamak en iyisidir, sabun tozu diyorlar, hangi ürünlerden kullandınız siz? Cok kafam karısık, daha hicbirseyi bitiremedim, ev degistirdik ve tasınma islerinden dolayı birsey yapamadımBir yandan da depresyon, yerimden kalkmaya halim yok...tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Canım acıbadem İstanbulda 10000TL mişFiyatlar gercekten inanılmaz uygunmuş. Ben 1 seneden uzun zaman önce sormustum Bursa Acıbadem'de normal 6000, sezeryan 8000-8500 arasıydı galiba yanlıs hatırlamıyorsam..Kısmetse Acıbadem'de olacak dogum,ama bu seneki fiyatları bilmiyorum bile, özel sigorta oldugu icin limitsiz karsılayacak, ama sigortam olmasaydı Adana'ya gelirdim heralde...Hatta gecenlerde bisey duydum, acıbadem küvözünün geceligi 5000 liraymıs galiba, saka olmasını umut ediyorum.
Kızlar 33.haftama girdim ama ben daha hastane cantası hazırlamadım,pijama, gecelik, yok lohusa tacı, sekeri falan hicbirseyi almadım daha.Cok mu gec kaldım acaba,sizler daha tecrübelisiniz,hazırlamıssınız, tavsiye edeceginiz seyler var mı? Bir de kızımın kıyafetlerini yıkamaya baslayacagım ama neyle yıkamak en iyisidir, sabun tozu diyorlar, hangi ürünlerden kullandınız siz? Cok kafam karısık, daha hicbirseyi bitiremedim, ev degistirdik ve tasınma islerinden dolayı birsey yapamadımBir yandan da depresyon, yerimden kalkmaya halim yok...tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Al benden de o kadarKızlar isim düşündünüzmü? Ben hala karar veremedim.Bebeğim erkek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?