2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

güzeeel annnesi........
peki 2 isminide mi kullanıcaksınız?
canım kızının ismi neydi,ona uygun mu ,bazen isim uyumu takıntıları olanlar oluyo ya o yüzden soruyorum.....

ben sadece bebegın hastaneye gıdecek kıyafetlerını yıkadım,utuledım ve mıkrop almasınlar dıye buzdolabı posetıne koydum.bebek kıyafetlerını dalının bebek deterjanı ıle makınede yıkadım yumusatıcı olarak da dalın kullandım.bebek gıbı kokuyor kıyafetler:) 3 takım hazırladım 2sı 10 lu hastane cıkısı 1 ı 5lı.her bır hastane cıkısı ıcerısıne extra corap ve ıc dıs zıbın ekleyıp paketledım.lohusa tacımı,bebek duvara asılan susumu ve sekerlerımı de aldım:) bu arada kendımı sıra gelmedı artık gecelıgımı falan alacam:)))hastane cantasına yok pompa falan koymayı dusunmuyorum acıkcası ters durumda hemen alınır bulunur onlar.bebegın de gerı kalan camasırlarını yıkamadım cunku ne kdr gec utulenırse o kdr gec mıkrop alır.bır de bebege hazır alt acma bezını aldım.yarın da ıns hasta bezı alacam ama nasıl bır sey alacagım bılmıyorum onu.bebek bezını de alacagım.sımdılık aklıma gelenler bunlar.

Kılzar ben gelinliğin üstüne takılan kırmızı kuşağımı koydum bant taç niyetine ayrıca terlik şal kendime ıslak mendil koydum. Hepsini bohçaladım. Bavula koydum. Buarada bebek arabası almayanlar ben aldm yeni massimo ricco ayakları yukarı katlanıyor ve beşik oluyor. Evin içindede kullanılabilir. Ben çok beğendim fiyatıysa 290. Çift yönlü 6 buçuk kg civarında. Çook araştırdım en çok bunu beğendim. massimo ricco p200 sole sallanır bebek arabaası

Son düzenleme:

canım inşallah bian önce kavuşursun yavrularına evlerine gelirler sağsağlim.hayırlı olsun gözünüz aydın bu arada.
ilk bebeklerimiz dünyaya gelmişte habeimiz yokmuş maşallah maşallah.

benim ve oğluşumun herşeyi tamam çok şükür.geriye yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlamak kaldı.onada başlasam çok iyi olacak .
ama bi sorum var ben oğlum için aldığm hacı şakir toz sabunu kendi kıyafetlerimizde denedim ve kalıntı bıraktı 30 derecede çalıştırmıştım deneme amaçlı bebşin kıyafetlerinide ilk 30 derecede yıkayacaktım çünkü.dalinin sıvı deterjanını alıcam sanırım .toz deterjan sizdede kalıntı bıraktımı.nasıl kaç derecede yıkadınız çamaşırları.

bide hastane çantasına emzirme südyeni atletini koyacakmıyız .

Cheney 27 iyi yapmışsınız canım
Hadi geceliğini falan da al kapıya koy çantanı hayırlısı artık

Braue kurdele de olur ben de kızımda kurdele takmiştim
Tac yerine
Cük mü beğendin canım o zaman biz de cük beğendik

bu arada yarın biçok arkadaşın kontrol günü inşallah güzel haberlerle gelirsiniz merakla bekliyoruz haberlerinizi.

Tesekkürler Mericdemir cim, hem geriliyorum allah korusun erken dogum falan olursa dımdızlak kalırız ortada diye, hemde bisey yapamıyorum :)
Gecen gün birinden duymustum erken dogum yapmıs ve yıkamadan giydirmek orunda kalmıslar kıyfetleri.Neyse yetiisir insallah :)

Mommy'cim böyle derlemis toparlamıs yazmıssın inan o kadar rahatladım ki :) birinin dürtmesi lazımmış heralde.Evet yarın hemen bir marketten gidip alıyım deterjanlarını ve baslayayım yıkamaya..
Eger özel sigortam olmasaydı Acıbademde tahlil bile yaptırmazdım :) dogumevindeki kadında bende aynı sekilde dogurucaz sonucta,kus kondurmuyorlar ama sigortam karsılıyor diye sonuna kadar kullanıyorum imkanlarını.
Adana kavruluyordur resmen yaa, allah kolaylık versin.hepimize de..

Chem27 3 tane hastane cıkısı koyarım diye düsünmemistim ben hic, yedekli koyayım bende o zaman.Zaten tekerlekli bavul olacak galiba bu canta, ancak alacak :) hastane cantasına pompa koymayı bende düsünmüyorum,hastanede gerek olursa etrafta bir sürü eczane var gidip alınır diye düsünüyorum.ama gercekten bu isleri tecrübeli birileri ile yapmak gerkiyormus.

ilahi mommy güldürdün gece gece tamam düzelttim :) buarada sıcaaaakk uyunmuyor yahuuu

Buarada ben bebeğin çantaya koyacağım eşyalarını beyaz sabunla sıcak suda elde yıkadım. Makinaya atmadım. Diğerleri içinde makinanın elde yıkama programında yıkamayı düşünüyorum deterjan olarak roxy daalan aldım. Çok metetttiler hemde fiyatıda 4.50tl.

çanakkalede aynen öyle balkona kaçtım kociş uyanıpta beni aramaz umarım :) buarada buranın davulcularıda hoş oyunhavası tadında çalıyorlar davulu

ordu da davul çalmıyorlar henüz davul sesi duymadım
ramazan sonunda da eline davulu alan geziyor kapı kapı sanki haketmişler gibi

Offf... Bugun coook yorulduk coookk. Kizimin odasi hazirlandi kuruldu falan.. Simdi uyuyamiyorum.. Eylul'um inanilmaz hareketli durmuyo kipppir kipppr... Ben gidip az daha yatmayi deniyim.. Sans dileyin bana uyumam icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…