Canım acıbadem İstanbulda 10000TL miş
üyüki sigportan varmış çok iyi etmişsin
ben de henuz cantamı hazırlamadım,yaparsın merak etme tasa etme hiç
yarın gidiyosun bi markete dalin bebe deterjanı alıyosun bebişinin bütün cicilerini kısa programda bi güzel yıkıyosun
güneşte kurutup,minnik minnik ütülüyosun
çarşıya çıkmışken bi de takı,tokacıya uğrayıp kırmızı kurdele veya taç alıyosun tamammmmm
şeker dersen acelesi yok,bi kutu çikolata veya lokum hast. için yeterli bebek mevlüdü içinse daha sonra yaptırırsın
Al benden de o kadar
ben de daha oğluma isim bulamadım
Mehmet Kağan nasıl????:26:
kızlar merhaba
Umarım hepiniz iyisinizdir.uzun zamandır giremiyordum foruma.
Haberlerle döndüm.haziran sonundan itibaren hastanelerdeydim.4 hastanede yattım.kızlar erken gelmeye karar vermişti bir kere.12 temmuzda sezeryan ile doğum yaptım.ceren ve ecem güzel kızlarım küvezdeler.solunum cihazından çıktılar şükür.yavrularım benden 2 saat uzaktalar.3 günde bir görebiliyorum.kucağıma alamadım koklayamadım.sütümü göğsümden içmediler hiç.içim yanıyor öyle özlüyorumki aşklarımı.neyse onlar iyi ya bana da şükretmek düşüyor.
Allah hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah.görüşürüz kızlar.hayırlı ramazanlar.
Tesekkürler Mericdemir cim, hem geriliyorum allah korusun erken dogum falan olursa dımdızlak kalırız ortada diye, hemde bisey yapamıyorum :)bende henüz hazırlamadım canım yalnız değilsin yani,bide ben 36. haftama girdiiimmmmmm
bende yıkamadım bebişimin kıyafetlerini ama sabun tozunu önermişti burdan bi arkadaş bende sabun tozu aldım haciişakir beb ve roxy dalan.....
bende hiç bişeyi bitiremedim henüz boşver stres yapma herşey olucağına varır yaparız daha vaaarrrrrrr
.
Canım acıbadem İstanbulda 10000TL miş
üyüki sigportan varmış çok iyi etmişsin
ben de henuz cantamı hazırlamadım,yaparsın merak etme tasa etme hiç
yarın gidiyosun bi markete dalin bebe deterjanı alıyosun bebişinin bütün cicilerini kısa programda bi güzel yıkıyosun
güneşte kurutup,minnik minnik ütülüyosun
çarşıya çıkmışken bi de takı,tokacıya uğrayıp kırmızı kurdele veya taç alıyosun tamammmmm
şeker dersen acelesi yok,bi kutu çikolata veya lokum hast. için yeterli bebek mevlüdü içinse daha sonra yaptırırsın
ben sadece bebegın hastaneye gıdecek kıyafetlerını yıkadım,utuledım ve mıkrop almasınlar dıye buzdolabı posetıne koydum.bebek kıyafetlerını dalının bebek deterjanı ıle makınede yıkadım yumusatıcı olarak da dalın kullandım.bebek gıbı kokuyor kıyafetler:) 3 takım hazırladım 2sı 10 lu hastane cıkısı 1 ı 5lı.her bır hastane cıkısı ıcerısıne extra corap ve ıc dıs zıbın ekleyıp paketledım.lohusa tacımı,bebek duvara asılan susumu ve sekerlerımı de aldım:) bu arada kendımı sıra gelmedı artık gecelıgımı falan alacam:)))hastane cantasına yok pompa falan koymayı dusunmuyorum acıkcası ters durumda hemen alınır bulunur onlar.bebegın de gerı kalan camasırlarını yıkamadım cunku ne kdr gec utulenırse o kdr gec mıkrop alır.bır de bebege hazır alt acma bezını aldım.yarın da ıns hasta bezı alacam ama nasıl bır sey alacagım bılmıyorum onu.bebek bezını de alacagım.sımdılık aklıma gelenler bunlar.
Cheney 27 iyi yapmışsınız canım
Hadi geceliğini falan da al kapıya koy çantanı hayırlısı artık
Braue kurdele de olur ben de kızımda kurdele takmiştim
Tac yerine
Cük mü beğendin canım o zaman biz de cük beğendik
netten sipariş veriliyormu?
nerde ssatılıyormuş?
kızlar sezeryanı kaçıncı haftada yapıyorlar bilginiz var mı:26:
38 39. Haftalarda alıyorlar cnm. Acele edip 36. Haftada alanlarda var tabi.
Ankara çok sıcak dayanılmaz derecede
çanakkalede aynen öyle balkona kaçtım kociş uyanıpta beni aramaz umarım :) buarada buranın davulcularıda hoş oyunhavası tadında çalıyorlar davulu
ordu da davul çalmıyorlar henüz davul sesi duymadım
ramazan sonunda da eline davulu alan geziyor kapı kapı sanki haketmişler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?