amannn dikkat et valla. Bende günde 3 defa ılık duş alıyorum. Ama soğuk değil. Sonra kızım gazman olmasın
bızde yanıyoruzz valaa cok sıcakk bende bugun gııdıcem elıfımı gormeyee.. gelınce yazarızz ınss.Merhaba hanimlar telden girdiğim icin takip edemiyorum nasılsınız ben yanıyorum sıcaklar çok etkiliyor beni sizlerde bir olumsuzlyk yoktur inşallah yarin bende kızımı görmeye gidecem öptüm ya:rin görüşürüzi
masalalhh cogu seyı halletmısınızz ne gusell..evet ılk bebısler olduu hemde ıkızzSonunda netime kavuştum ohh beee artık sıksık burdayım. Buarada forumumuzun ilk bebişleri gelmiş allah analı babalı büyütsün. Bizde durumlar aynı. Doğum çantamız hazır. Yarın boya alınacak badana için. Sonra badana boya temizlik vs. İnş?llah kızım bu hengamede gelmeye karar vermez :) dün doktordaydık. 10 gün sonra nst için çağırdı. Hepsl buuuu:)
bebek bezını 3_6 kg alabılırsın cnm ben ole yaptım..hasta bezıdee bedenıne gore oluo herhangı bı marka alırsın..dogum ıcın artk sadece gunuumuzu beklıyoruzz desenee.. ayy azkaldıı hemde cok azzzzzzzzzzz..ben sadece bebegın hastaneye gıdecek kıyafetlerını yıkadım,utuledım ve mıkrop almasınlar dıye buzdolabı posetıne koydum.bebek kıyafetlerını dalının bebek deterjanı ıle makınede yıkadım yumusatıcı olarak da dalın kullandım.bebek gıbı kokuyor kıyafetler:) 3 takım hazırladım 2sı 10 lu hastane cıkısı 1 ı 5lı.her bır hastane cıkısı ıcerısıne extra corap ve ıc dıs zıbın ekleyıp paketledım.lohusa tacımı,bebek duvara asılan susumu ve sekerlerımı de aldım:) bu arada kendımı sıra gelmedı artık gecelıgımı falan alacam:)))hastane cantasına yok pompa falan koymayı dusunmuyorum acıkcası ters durumda hemen alınır bulunur onlar.bebegın de gerı kalan camasırlarını yıkamadım cunku ne kdr gec utulenırse o kdr gec mıkrop alır.bır de bebege hazır alt acma bezını aldım.yarın da ıns hasta bezı alacam ama nasıl bır sey alacagım bılmıyorum onu.bebek bezını de alacagım.sımdılık aklıma gelenler bunlar.
yok cnm ya bızde hacısakırle yıkadıkk bebegınkılerı 3o derecedee cokda gusel oldu acaba cokmu koydunnn deterjanıı..makınedende kaynaklanıo olablır cnmm .. emzırme sutyenı ve atlet koydum cnm benn..1 tane aldım ama lazım olursa gene alırız dıe.sıvı deterjanla dene bıde bakalımbenim ve oğluşumun herşeyi tamam çok şükür.geriye yıkayıp ütüleyip çantayı hazırlamak kaldı.onada başlasam çok iyi olacak .
ama bi sorum var ben oğlum için aldığm hacı şakir toz sabunu kendi kıyafetlerimizde denedim ve kalıntı bıraktı 30 derecede çalıştırmıştım deneme amaçlı bebşin kıyafetlerinide ilk 30 derecede yıkayacaktım çünkü.dalinin sıvı deterjanını alıcam sanırım .toz deterjan sizdede kalıntı bıraktımı.nasıl kaç derecede yıkadınız çamaşırları.
bide hastane çantasına emzirme südyeni atletini koyacakmıyız .
bızım burdaa hem davul hem zurnaa.. halay cekıozz sahurda.ordu da davul çalmıyorlar henüz davul sesi duymadım
ramazan sonunda da eline davulu alan geziyor kapı kapı sanki haketmişler gibi
aman cnm dıkkat et kopegın tuylerınden uzak durr benn cok korkarım kopeklerden ellleyememdee evde olmasınıda hıc ıstemeem tuyunu yutucammm dıee.. sende dıkat et..Günaydınnn uykucu anneler :) bize bugün uyku yok gece 3buçuk gibi uyudum. kayınvalidemin köpeği bizde biriki günlüğüne ve sabahın 6buçuğunda uyandırdı gezmek diye kardeşim çıkardı e onları bekledim gelince yıkama faslı tam yattım eşim uyandı çok başım ağrıyor diye hadi onun boynunu ov ilaç ver. Birazdanda işe gitcek uyanması lazım onu bekliyorum artık ozaman uyurum innşallah. Bizim hanım kız da uyandı. Kıpraşıyor.
ohhh gozunn aydın cnm yaa hergun sana cok uzuluodumm cok sukur uyumusunuzz..burasıda kapalı cnm yaaa yagsammı yagmasammı bı basıklık var sormaa... bayılıcammmmmmmmGünaydın kızlar, ilginc bir şekilde bugun deliksiz bir uyku cektim.1 de yattım 7 de uyandım.O da karın agrıma..Tuvalete sıkışmıısmHiç uyanmamısım..Ee kac zamanın uykusuzluğu Hava inanılmaz sıcakk..Kedilerim cok rahatsız onlar bile sürekli banyo yapmak istiyorlar.Günde 2 3 kere bastan asağı ıslatıyorum kuzucukları..Şu anda haberlerde hava durumundan bahsediyor..Hafta sonuna yağmur geliyormus...5 derece azalacakmıs sıcaklıklar
gunaydınnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmm amann klımaa carpmasın dıkkat et dogurma arefesındeegünaydın kzılar bizde kalktık yine düştük yollara işe gelmek hiç bu kadar zor olmamışdı geçmiyor günler ben klima ile yatıyorum o yüzden sıcak şikayetim yok pek aksamları
aynenBiz Ankarada bu haldeysek sizi düşünemiyorum. Allah sabır versin canım.Klimasız dayanmak mümkün olmaz sanırım.Bu sene nefret ettim yazdann.Tekrar cocuk sahibi olmak istersem kesinlikle son aylarımı yaza getirmem
kuvette yok bızdee olsaydı denerdım aman ozaman da hasta olurdum benn ..aminnn canımm ayy bizim burada öle dusdan çıktım aksam daha giyinirken geri terledim sıcak küvette yatmayı denesek soğuk suda:)
sorma cnm yaa bı nem var yapıs yapıss ıstersen butungunn dusdaa durr sınırlerım cok bozuluoo kac kezz ustumuu degıstırıorum surdugumm deoderantların haddı hesabı yok .. yokk ter fıskırıo resmenAynen canım, ben de hayatımın hiçbir döneminde bu kadar ter attığımı hatırlamıyorum. sizin orada da nem vardır.Nem sıcaklıgı daha da cekilmez kılıyor. Nefes alamıyor gibi hissettiriyor.Allah sabır versin canım
canım takip edemedim baya noldu sizn tain durumu?
Annelik öyle bir duygudur ki Allah'ın kadınlara verdiği bir ayrıcalık ve armağandır
anne olmak; doğumda saçının her bir teli sırılsıklam ter olana kadar sancı çekmektir
anne olmak; sütünü gerektiğinde damla damla biriktirip yavruna verebilmek için çırpınmaktır
anne olmak; doğumda anne olurken bile anne diye inlemektir....
cokguselmıss cnmm
ıns hepımız kolay dogum yaparızz
Biz Ankarada bu haldeysek sizi düşünemiyorum. Allah sabır versin canım.Klimasız dayanmak mümkün olmaz sanırım.Bu sene nefret ettim yazdann.Tekrar cocuk sahibi olmak istersem kesinlikle son aylarımı yaza getirmem
gunaydınnnnnnnnnnnnnn kotu bı geceden sonraa.. ııı bı gun olmasını dılıyorumm.. kendı terımde bogulucaktım nerdeysee..
Aynen canım, ben de hayatımın hiçbir döneminde bu kadar ter attığımı hatırlamıyorum. sizin orada da nem vardır.Nem sıcaklıgı daha da cekilmez kılıyor. Nefes alamıyor gibi hissettiriyor.Allah sabır versin canım
hırkızzzinş canım benim temmuz annlerinden çaldımm
bakalım cnmm kac kg olmus toosuun kızımmm 2 de randevummBende aynı şeyi düşünüyorum tabi Allah izin verirse şöyle nisan başı gibi doğum olsa süper olur bu sıcakları karnımız burnumuzda cekmeyiz
burası da berbattı cnm yastıgım su gibiydi( hadi kontrolden sonra yaz mutlaka bebişin kaç kg olmuş bakalım
burası da deniz kenarı nem oranı cok yuksekhatta bugunku nem oranı %89 :26::26:
Günaydınlar kızlarrr nasılsınızzz
Allah kolaylık versin cnm yaa..gunaydın cnm sıcaklarla bogusuyoruzzzzzzzzz
Allah kolaylık versin cnm yaa..
Benim ev bile terleme yapıyo laminantlar ıslanıyor..Yeni bina olduğu içinmi acaba
Yatak odası komidinlerimin altıda yeşillenmiş hafif kokuyo deliricem yaa
Kızlar bi yardımcı olun napmak gerekki..
Daha bina kurumadı belki ondanmıki?
kızlar arada abartıyorum aksmadan beri salakça düşünceşlere daldım bana fikir werir iseniz sewinirim.. şimdi biz kraft 504 aldık kurdurudk çok da güzel yalnız bir sorunum war.. bebek doğunca 1 hafta falan oturma odasında yatacağım annem bakacak sonra yatak odama taşınacağım kızım ve yatağı ile beraber.. loğusa kadın tek yatamaz die tutturdu annem ve kayınvalidem wardır bir bildikleri o yüzden çocuk odasına tasınamadık şimdi gündüz yada aksam bebeğim içerde uyurken görmeye gelenlerin yatak odama girmeleri istemiyoırum doğal olarak uyurken çocuğu kaldırıp oturma odasına getirecek halim yok.. bide bebek 40 gün tek kalmasın kendini yalnız hisseder diyyor ee kzım uyurken bende yatak odasına tıkılıp kalacakmıyım ayy bilemedim ne yapsam birtane dahamı yatak alsam küçük bi tane oturma odası için..
bızde gcen sene yenı ınsaatdan sonra buraya evlendık cnm bahhsettıgın seyler bızdede olduu tam kurumadııgı ıcın oluoo bız bıde kısın teslım aldıkk nısandada evlendık dusunn .. daha kotuyduu duvarlarr ıslak ıslak oluoduu . ama gectı hepsı sımdı bısey yok .. takma kafaana cnm gecıo cunkı
aynen canım, bebişin yanında kalmak için ekstra bir yatak cok kullanışlı oluyor.Benim bebiş için hazırladıgım odada tek kişilik bir yatak var.O benim kurtarıcım olacak.Dediğin gibi görmeye gelenlerin yatak odasına girmesi hoş degil. Yerin varsa ikinci bi yatağı düşün derim.
evimden çok ama çok memnunum cnm ama işte bu sorunlar oluyo terleme yapıyo koltuğun olduğu yer falan mesela ıslanıyor.
bide kapılarımın kenarları yeşilleniyor onun dışında bişi yok şuanda..havasızlıktan heralde mutfak dolaplarımın içi bazen yeşilleniyo:)yeşil yeşil oluyoruz hehe..bide gardolabında eşyalarım kokuyo :)
neyse geçicidir umarım yapacak bişi yok cnm yeni bina...kurumadan geçtim çünkü
ayy işde bilmedim yerim warda şöle minik bişemi alayım ne yapayım bilemedim onu oturma odasına koyarım kendi yatağında akşamları yatırırım die düşünüyorm ama fazlalıkmı
fazlalık bence cnm evin içinde ya ben hiç sevmiyorum fazla eşyayı:)ayy işde bilmedim yerim warda şöle minik bişemi alayım ne yapayım bilemedim onu oturma odasına koyarım kendi yatağında akşamları yatırırım die düşünüyorm ama fazlalıkmı
havalandır cnmm gunduzlerıı ozaman daha hızlı kururr
wala cnm ben park yatak aldımm bıde aynı odaya yavrulu baza aldık mecburenn yatak odamda ufak bıle olsa koyucak yer yok. yavrulu bazayı acıncaa cıft kısıılıkoluoo esımle olmadı orda yatarız.. yanyana odalar zatenn 3 aylık oluncaa yanlız kalır ben 2 saatde bırr duruma baglı uyanır emzırırım dıe duusnuyorumm bakalım nasıl olcak.
fazlalık bence cnm evin içinde ya ben hiç sevmiyorum fazla eşyayı:)
çocuk olana kadar havalansa iyi olacak.açık gerçe camlar ama kurumadı henüz işte..
heryer leş oluyo cam açılınca:)ama nasılsa köklü temizlikte yapılıcak dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?