2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

amannn dikkat et valla. Bende günde 3 defa ılık duş alıyorum. Ama soğuk değil. Sonra kızım gazman olmasın

walla benim ki olacak sanırım dayanamıyorum sürekli buzlu su içiyorum yoksa yangınım sönmüyor gün içinde Allahtan işyeri klimalı dea dayanmak daha kolay oluyor..

bızde yanıyoruzz valaa cok sıcakk bende bugun gııdıcem elıfımı gormeyee.. gelınce yazarızz ınss.
masalalhh cogu seyı halletmısınızz ne gusell..evet ılk bebısler olduu hemde ıkızz 10 gun sonra nstye gırıceksın bana bakaalımm bugun nedıcek drr..
bebek bezını 3_6 kg alabılırsın cnm ben ole yaptım..hasta bezıdee bedenıne gore oluo herhangı bı marka alırsın..dogum ıcın artk sadece gunuumuzu beklıyoruzz desenee.. ayy azkaldıı hemde cok azzzzzzzzzzz..
yok cnm ya bızde hacısakırle yıkadıkk bebegınkılerı 3o derecedee cokda gusel oldu acaba cokmu koydunnn deterjanıı..makınedende kaynaklanıo olablır cnmm .. emzırme sutyenı ve atlet koydum cnm benn..1 tane aldım ama lazım olursa gene alırız dıe.sıvı deterjanla dene bıde bakalım
ordu da davul çalmıyorlar henüz davul sesi duymadım
ramazan sonunda da eline davulu alan geziyor kapı kapı sanki haketmişler gibi
bızım burdaa hem davul hem zurnaa.. halay cekıozz sahurda.
aman cnm dıkkat et kopegın tuylerınden uzak durr benn cok korkarım kopeklerden ellleyememdee evde olmasınıda hıc ıstemeem tuyunu yutucammm dıee.. sende dıkat et..
ohhh gozunn aydın cnm yaa hergun sana cok uzuluodumm cok sukur uyumusunuzz..burasıda kapalı cnm yaaa yagsammı yagmasammı bı basıklık var sormaa... bayılıcammmmmmmm
günaydın kzılar bizde kalktık yine düştük yollara işe gelmek hiç bu kadar zor olmamışdı geçmiyor günler ben klima ile yatıyorum o yüzden sıcak şikayetim yok pek aksamları
gunaydınnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmm amann klımaa carpmasın dıkkat et dogurma arefesındeekolay gelsınnn sız ana kız cok calısıosunuzz
Biz Ankarada bu haldeysek sizi düşünemiyorum. Allah sabır versin canım.Klimasız dayanmak mümkün olmaz sanırım.Bu sene nefret ettim yazdann.Tekrar cocuk sahibi olmak istersem kesinlikle son aylarımı yaza getirmem
aynen
aminnn canımm ayy bizim burada öle dusdan çıktım aksam daha giyinirken geri terledim sıcak küvette yatmayı denesek soğuk suda:)
kuvette yok bızdee olsaydı denerdım aman ozaman da hasta olurdum benn ..
sorma cnm yaa bı nem var yapıs yapıss ıstersen butungunn dusdaa durr sınırlerım cok bozuluoo kac kezz ustumuu degıstırıorum surdugumm deoderantların haddı hesabı yok .. yokk ter fıskırıo resmen
canım takip edemedim baya noldu sizn tain durumu?

cıkmadı cnmm kaldık burdaa.. esım gene tayın donemlerındee ve alt bolge tayınlerınde dılekce verıcek

cokguselmıss cnmm
ıns hepımız kolay dogum yaparızz

Biz Ankarada bu haldeysek sizi düşünemiyorum. Allah sabır versin canım.Klimasız dayanmak mümkün olmaz sanırım.Bu sene nefret ettim yazdann.Tekrar cocuk sahibi olmak istersem kesinlikle son aylarımı yaza getirmem

Bende aynı şeyi düşünüyorum tabi Allah izin verirse şöyle nisan başı gibi doğum olsa süper olur bu sıcakları karnımız burnumuzda cekmeyiz

gunaydınnnnnnnnnnnnnn kotu bı geceden sonraa.. ııı bı gun olmasını dılıyorumm.. kendı terımde bogulucaktım nerdeysee..

burası da berbattı cnm yastıgım su gibiydi ( hadi kontrolden sonra yaz mutlaka bebişin kaç kg olmuş bakalım

burası da deniz kenarı nem oranı cok yuksek hatta bugunku nem oranı %89 :26::26:

inş canım benim temmuz annlerinden çaldımm
hırkızzz
bakalım cnmm kac kg olmus toosuun kızımmm 2 de randevumm
Günaydınlar kızlarrr nasılsınızzz

gunaydın cnm sıcaklarla bogusuyoruzzzzzzzzz

gunaydın cnm sıcaklarla bogusuyoruzzzzzzzzz
Allah kolaylık versin cnm yaa..
Benim ev bile terleme yapıyo laminantlar ıslanıyor..Yeni bina olduğu içinmi acaba
Yatak odası komidinlerimin altıda yeşillenmiş hafif kokuyo deliricem yaa
Kızlar bi yardımcı olun napmak gerekki..
Daha bina kurumadı belki ondanmıki?

kızlar arada abartıyorum aksmadan beri salakça düşünceşlere daldım bana fikir werir iseniz sewinirim.. şimdi biz kraft 504 aldık kurdurudk çok da güzel yalnız bir sorunum war.. bebek doğunca 1 hafta falan oturma odasında yatacağım annem bakacak sonra yatak odama taşınacağım kızım ve yatağı ile beraber.. loğusa kadın tek yatamaz die tutturdu annem ve kayınvalidem wardır bir bildikleri o yüzden çocuk odasına tasınamadık şimdi gündüz yada aksam bebeğim içerde uyurken görmeye gelenlerin yatak odama girmeleri istemiyoırum doğal olarak uyurken çocuğu kaldırıp oturma odasına getirecek halim yok.. bide bebek 40 gün tek kalmasın kendini yalnız hisseder diyyor ee kzım uyurken bende yatak odasına tıkılıp kalacakmıyım ayy bilemedim ne yapsam birtane dahamı yatak alsam küçük bi tane oturma odası için..

bızde gcen sene yenı ınsaatdan sonra buraya evlendık cnm bahhsettıgın seyler bızdede olduu tam kurumadııgı ıcın oluoo bız bıde kısın teslım aldıkk nısandada evlendık dusunn .. daha kotuyduu duvarlarr ıslak ıslak oluoduu . ama gectı hepsı sımdı bısey yok .. takma kafaana cnm gecıo cunkı

aynen canım, bebişin yanında kalmak için ekstra bir yatak cok kullanışlı oluyor.Benim bebiş için hazırladıgım odada tek kişilik bir yatak var.O benim kurtarıcım olacak.Dediğin gibi görmeye gelenlerin yatak odasına girmesi hoş degil. Yerin varsa ikinci bi yatağı düşün derim.

evimden çok ama çok memnunum cnm ama işte bu sorunlar oluyo terleme yapıyo koltuğun olduğu yer falan mesela ıslanıyor.
bide kapılarımın kenarları yeşilleniyor onun dışında bişi yok şuanda..havasızlıktan heralde mutfak dolaplarımın içi bazen yeşilleniyo:)yeşil yeşil oluyoruz hehe..bide gardolabında eşyalarım kokuyo :)
neyse geçicidir umarım yapacak bişi yok cnm yeni bina...kurumadan geçtim çünkü

Son düzenleme:

ayy işde bilmedim yerim warda şöle minik bişemi alayım ne yapayım bilemedim onu oturma odasına koyarım kendi yatağında akşamları yatırırım die düşünüyorm ama fazlalıkmı

havalandır cnmm gunduzlerıı ozaman daha hızlı kururr

ayy işde bilmedim yerim warda şöle minik bişemi alayım ne yapayım bilemedim onu oturma odasına koyarım kendi yatağında akşamları yatırırım die düşünüyorm ama fazlalıkmı

wala cnm ben park yatak aldımm bıde aynı odaya yavrulu baza aldık mecburenn yatak odamda ufak bıle olsa koyucak yer yok. yavrulu bazayı acıncaa cıft kısıılıkoluoo esımle olmadı orda yatarız.. yanyana odalar zatenn 3 aylık oluncaa yanlız kalır ben 2 saatde bırr duruma baglı uyanır emzırırım dıe duusnuyorumm bakalım nasıl olcak.

fazlalık bence cnm evin içinde ya ben hiç sevmiyorum fazla eşyayı:)

havalandır cnmm gunduzlerıı ozaman daha hızlı kururr

çocuk olana kadar havalansa iyi olacak.açık gerçe camlar ama kurumadı henüz işte..
heryer leş oluyo cam açılınca:)ama nasılsa köklü temizlikte yapılıcak dimi

Bebeğiniz bugünden itibaren yaşamaya uyum sağlayacak gerekli olgunluğa ulaşmış durumda. Bu doğmak için doğum gününü bekleyemeyecek sabırsız bebekler için güven verici bir haberdir,

amanda amann benım kızcem olgunlasmısss yerım ben onuuuuuu

ya bizimde bebeğin odasında tek kişilik baza war ama beni bir müddet tek yatırmazlar bende 3 3.5 aylık olduktan sonra ayıracağımda ozamana kadar işde oturma odasında eşimle ben yatabiliriz yere war ama annemden sonra kaynanam bakacak biraz onun yanında yatmak istemiyorum annem war ken aynı odada yatarız eşim içerde yatarda kayınvalidem warken yatamayız ayy tecrübesizlik ne kötüüü

fazlalık tabi insan sonra sonra nereye koyacağını şaşırıyor ama işde ne yapacağımı bilemedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…