hahahaha oda iyiymiş :) burda davulcusu topcusu bide çocuklar geliyor saya'ya. Gelip mani okuyorlar bahşiş istiyorlar :)
Offf... Bugun coook yorulduk coookk. Kizimin odasi hazirlandi kuruldu falan.. Simdi uyuyamiyorum.. Eylul'um inanilmaz hareketli durmuyo kipppir kipppr... Ben gidip az daha yatmayi deniyim.. Sans dileyin bana uyumam icin
Offf... Bugun coook yorulduk coookk. Kizimin odasi hazirlandi kuruldu falan.. Simdi uyuyamiyorum.. Eylul'um inanilmaz hareketli durmuyo kipppir kipppr... Ben gidip az daha yatmayi deniyim.. Sans dileyin bana uyumam icin
hayırlı olsun canım bebişinin odasıbenim kuzuda kıpır kıpr hiç durmuyor yordu iyice beni
bende gidip uyumaya çalışıcam hepimize huzurlu, tatlı uykular olsuunn
ayy ne güzeell
davullar çalmayıncada ramazan, sahur hissedilmiyor ki ya
Günaydın kızlar, ilginc bir şekilde bugun deliksiz bir uyku cektim.1 de yattım 7 de uyandım.O da karın agrıma..Tuvalete sıkışmıısmHiç uyanmamısım..Ee kac zamanın uykusuzluğu Hava inanılmaz sıcakk..Kedilerim cok rahatsız onlar bile sürekli banyo yapmak istiyorlar.Günde 2 3 kere bastan asağı ıslatıyorum kuzucukları..Şu anda haberlerde hava durumundan bahsediyor..Hafta sonuna yağmur geliyormus...5 derece azalacakmıs sıcaklıklar
foto istiyoruz tabi tatlım..
kız doğar doğmaz baleye mi göndercen kızııı
gfünaydın canım ayy sewindim canım uyu uyu sonra çok ihtiyacımız olacakmıs:) ayyy inş canım da Adana da imkansız gibi bişe belki diğer yerleri etkilerde hatta bu sıcaklar Adanada ekim kasıma kadar dewam eder
gunaydınnnnnnnnnnnnnn kotu bı geceden sonraa.. ııı bı gun olmasını dılıyorumm.. kendı terımde bogulucaktım nerdeysee..
gunaydınnnnnnnnnnnnnn kotu bı geceden sonraa.. ııı bı gun olmasını dılıyorumm.. kendı terımde bogulucaktım nerdeysee..
Biz Ankarada bu haldeysek sizi düşünemiyorum. Allah sabır versin canım.Klimasız dayanmak mümkün olmaz sanırım.Bu sene nefret ettim yazdann.Tekrar cocuk sahibi olmak istersem kesinlikle son aylarımı yaza getirmem
valla ya, bıseyını gorunce aglıyoruzz, bebegı gorunce napıcaz acabaatamam ozamn beklıyoruz fotoo, aksam koyma ama ben goremem...
ayy aynı seyi bende aksma eşime dedim bidaha çocuk yapacağım zaman planlayacağım yazın hamileliğimin sonu olmayacak baharda doğuracam dedim.. canım gündüzleri falan görsen 55 derece abartmuyorum tövbe tövbe cehennem dedikleri bu olsa gerek diyorum kızyorlar yok böle bişe kaç kere baygınlık geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?