2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Offf... Bugun coook yorulduk coookk. Kizimin odasi hazirlandi kuruldu falan.. Simdi uyuyamiyorum.. Eylul'um inanilmaz hareketli durmuyo kipppir kipppr... Ben gidip az daha yatmayi deniyim.. Sans dileyin bana uyumam icin

hayırlı olsun canım bebişinin odası benim kuzuda kıpır kıpr hiç durmuyor yordu iyice beni
bende gidip uyumaya çalışıcam hepimize huzurlu, tatlı uykular olsuunn

Offf... Bugun coook yorulduk coookk. Kizimin odasi hazirlandi kuruldu falan.. Simdi uyuyamiyorum.. Eylul'um inanilmaz hareketli durmuyo kipppir kipppr... Ben gidip az daha yatmayi deniyim.. Sans dileyin bana uyumam icin

ayy ne güzell. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. işiniz bitmiş darısı başıma daha benim badanam bile yapılmadı umarım uyuyabilirsin bol şans

ayy ne güzeell

davullar çalmayıncada ramazan, sahur hissedilmiyor ki ya

Evet ya davul olmayınca ramazanı sanki hissedilmiyor.

Burada da kilisenin zangocu çan çan çan sabahtan akşama kadar.
Ezan sesini bırak davul sesini bile özledim.
İnsanın memleketi gibisi yokmuş. Allahtan burada kalıcı değiliz.

Günaydınnn uykucu anneler :) bize bugün uyku yok gece 3buçuk gibi uyudum. kayınvalidemin köpeği bizde biriki günlüğüne ve sabahın 6buçuğunda uyandırdı gezmek diye kardeşim çıkardı e onları bekledim gelince yıkama faslı tam yattım eşim uyandı çok başım ağrıyor diye hadi onun boynunu ov ilaç ver. Birazdanda işe gitcek uyanması lazım onu bekliyorum artık ozaman uyurum innşallah. Bizim hanım kız da uyandı. Kıpraşıyor.

Günaydın kızlar, ilginc bir şekilde bugun deliksiz bir uyku cektim.1 de yattım 7 de uyandım.O da karın agrıma..Tuvalete sıkışmıısm Hiç uyanmamısım..Ee kac zamanın uykusuzluğuHava inanılmaz sıcakk..Kedilerim cok rahatsız onlar bile sürekli banyo yapmak istiyorlar.Günde 2 3 kere bastan asağı ıslatıyorum kuzucukları..Şu anda haberlerde hava durumundan bahsediyor..Hafta sonuna yağmur geliyormus...5 derece azalacakmıs sıcaklıklar

günaydın kzılar bizde kalktık yine düştük yollara işe gelmek hiç bu kadar zor olmamışdı geçmiyor günler ben klima ile yatıyorum o yüzden sıcak şikayetim yok pek aksamları

gfünaydın canım ayy sewindim canım uyu uyu sonra çok ihtiyacımız olacakmıs:) ayyy inş canım da Adana da imkansız gibi bişe belki diğer yerleri etkilerde hatta bu sıcaklar Adanada ekim kasıma kadar dewam eder

gunaydınnnnnnnnnnnnnn kotu bı geceden sonraa.. ııı bı gun olmasını dılıyorumm.. kendı terımde bogulucaktım nerdeysee..

Biz Ankarada bu haldeysek sizi düşünemiyorum. Allah sabır versin canım.Klimasız dayanmak mümkün olmaz sanırım.Bu sene nefret ettim yazdann.Tekrar cocuk sahibi olmak istersem kesinlikle son aylarımı yaza getirmem

gunaydınnnnnnnnnnnnnn kotu bı geceden sonraa.. ııı bı gun olmasını dılıyorumm.. kendı terımde bogulucaktım nerdeysee..

aminnn canımm ayy bizim burada öle dusdan çıktım aksam daha giyinirken geri terledim sıcak küvette yatmayı denesek soğuk suda:)

Aynen canım, ben de hayatımın hiçbir döneminde bu kadar ter attığımı hatırlamıyorum. sizin orada da nem vardır.Nem sıcaklıgı daha da cekilmez kılıyor. Nefes alamıyor gibi hissettiriyor.Allah sabır versin canım

Biz Ankarada bu haldeysek sizi düşünemiyorum. Allah sabır versin canım.Klimasız dayanmak mümkün olmaz sanırım.Bu sene nefret ettim yazdann.Tekrar cocuk sahibi olmak istersem kesinlikle son aylarımı yaza getirmem

ayy aynı seyi bende aksma eşime dedim bidaha çocuk yapacağım zaman planlayacağım yazın hamileliğimin sonu olmayacak baharda doğuracam dedim.. canım gündüzleri falan görsen 55 derece abartmuyorum tövbe tövbe cehennem dedikleri bu olsa gerek diyorum kızyorlar yok böle bişe kaç kere baygınlık geçirdim

valla ya, bıseyını gorunce aglıyoruzz, bebegı gorunce napıcaz acabaa tamam ozamn beklıyoruz fotoo, aksam koyma ama ben goremem...

akşam misafirim wardı koyamadım zaten canım hafta sonuda misafirim war antepten yatılı ii güzelde bu halde çekilmio misafirr yarın gündüz koyarımm

Annelik öyle bir duygudur ki Allah'ın kadınlara verdiği bir ayrıcalık ve armağandır
anne olmak; doğumda saçının her bir teli sırılsıklam ter olana kadar sancı çekmektir
anne olmak; sütünü gerektiğinde damla damla biriktirip yavruna verebilmek için çırpınmaktır
anne olmak; doğumda anne olurken bile anne diye inlemektir....

amannn dikkat et valla. Bende günde 3 defa ılık duş alıyorum. Ama soğuk değil. Sonra kızım gazman olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…