2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın canım aynı şeyi geçen sene ben yaşadım o küflenen yerin eşyalarını çekip silersin sonra o odanın camı 24 saat açık kalıcak ara ara yine silersin 3-4 ayda kuruyor Allahtan yaz mevsimi hava almazsa bütün her şeyin kabarır canım çok sinir bozucu ama geçiyor

lohusa kadın niye tek yatamıyormuş canım yok öyle bir şey anneler abartacak ya eski hurafeler ben ve bi dolu arkadaşım hep ayrı yattık bebeklerimizle zaten bebek misafir içine sokulmaz yalancıktan gösterilip yatağına götürülür hastalığa çok açık dönemler

güzel annişler ve onlardan 1000 kat daha güzel olan minnoşları hepinize günaydın........ huzurlu, sağlıklı,bol serin bir gün diliyorum hepinize

yarın sipariş versem ne zaman gelir ki acaba :26:sezeryan olucağı için doğum mum erken olabilir yetişirmi ki

bugün kampanyanın son günüymüş canım. bugün sipariş versen 3-6 Ağustos arası teslimat tarihi veriyor. yetişir sana, 17.99 du fiyatı benim aldığımın. Aqua da kullandığım bir markadır. tavsiye ederim..

yeni binalarda sanırım oluyor bu sorun dimi..
gerçekten çok sinir bozucu ilk başlarda oturup ağlıyodum bile düşün...Bugünde açtım yatak odamın camını falan tozlanırsa tozlansın heryer yapacak bişi yok dimi kızlar..Nasılsa temizlenecek..

günaydın herkeslere
buğün yanlışım yoksa bidolu arkadaş kontrole gidicek çok eğlenceli biz takip edenler için güzel haberler yazın lütfen

toz tabiki hoş değil ama evi havasız bırakırsan hem eşyaların mahvolur hemde evine o tuhaf koku siner dediğin gibi temizlik dip bucak yapılacak zaten

hepinize günaydın kızlar...

evini çok havalandırmıyorsan da böyle rutubet yapar, ben mesela bu eve ilk taşındığımda çocuk odası boş, kullanılmıyor diye, kaloriferini kapadım, kapısını da kapadım bi güzel, sonra bi baktım parkeler, süpürgelikleri yeşillenmiş, şişmeye başlamış hemen vazgeçtim, açtım kapısını kaloriferini, bi de annemin bi komşusu var, o da toz olur diye çok havalandırmıyor evini evinde sürekli bir rutubet oluyor, mantolama bile yaptırdı yine geçmedi, binada sadece onun evinde rutubet var. Hergün en az bir saat aç tüm camlarını, toz olur falan deme. Rutubet bebeğe de hiç iyi değil.

ayy ne bilim öyle deyip duruyorlar zaten hiç bitmio hurafeleri bide onlar ile uğrasacam annem dedğilde kayınvalidem özellikle ne yapim kırmakta istemiyorum ama bakalım neler yaşıyacağım.. 65 yaşında kadın ozamanki ile şimdiki aynı değil desem de oda onun fikri işde..

eeee ben yalnız olacağım.kimse olmayacak yanımda.
bebeğimin odası da olmayacak.yatak odamda park yatak olacak.
2. bir beşik alabilecek durumda da değilim( daha 1 tane bile almadım gerçi).be ne yapacağaım:44::44:

bence 10 lu al canım battaniyesi falan mutlaka olsunn çok sıcak çok işimize yarayacakk

bende öyle düşündüm gerçi birtane 5 li aldım battaniye ve bi dolu yedek aldım ama yinede her şey takım 10 lu gidip alayım çokta baktım aslında ama hepsi birbirine benziyor diye almadım ama gidip alayım bitane

Günaydın güzel anneler. Dün raporumu almak için dr. a gittim. 31+6 idi. 37. haftama kadar çalışabilir raporumu aldım. Kızım 1.500 gr. olmuş hala kilosu az Yaklaşık 2,5 aydır geriden geliyor kilosu. Gerçi 13 günde 330 gr. almış ama hala haftasıyla uyumlu değil. Geç döllenme olabilir dedi dr.um. Rabbime şükür sağlığıyla ilgili bi problem gözükmüyor ama insan genede tedirgin oluyor işte. Bizden haberler böyle. Bugün çok kişiden haberler var sanırım. Herkesin iyi haberlerle gelmesi dileğiyle.

günaydın herkeslere
buğün yanlışım yoksa bidolu arkadaş kontrole gidicek çok eğlenceli biz takip edenler için güzel haberler yazın lütfen
ewtttttttttttt 1o kısıyız sanırsammm bıkısı onceden gıttı
kızlar hastane çıkışı 10 lumu 5 limi almak uygun
ben 5lı aldım cnm battanıye ayrı almıstık battanıyesı var dıee daha pahalıya satıolar dıger turlu daha uygun gelıo tabı genede sen bılırsın

masalahh cnm kg cok takılma usg olcumlerıı bılıosunkı net deıl ..

HTML:

slm canım bende aynı markanın park yatağını 200 e aldım.araba arıyordum memnunsan bende öyle birşey alacağım

birde kızlar istanbulda oturanlar için bir öneride bulunayım
dün kendime 2 takım pijama ve sabahlık aldım
mark spencer ve boynerde çok ciddi indirimler var pijamalardan biri saten penye karışık 55 tl diğeri sırf penye 50 tl sabahlık 69 tl
ama çok kaliteli aklınızda bulunsun

nerdesın cnm sen yaa dun hıc gırmedınn merak ettım senıııııııııııııııns bıseyınn yokturr..

kızlar kontrole gidicek çok vardı bugün yanlış hatırlaıyorsam hadi bakalım iyi haberlerinizi bekliyoruz kızımla sizin için dua ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…