Allah kolaylık versin cnm yaa..
Benim ev bile terleme yapıyo laminantlar ıslanıyor..Yeni bina olduğu içinmi acaba
Yatak odası komidinlerimin altıda yeşillenmiş hafif kokuyo deliricem yaa
Kızlar bi yardımcı olun napmak gerekki..
Daha bina kurumadı belki ondanmıki?
kızlar arada abartıyorum aksmadan beri salakça düşünceşlere daldım bana fikir werir iseniz sewinirim.. şimdi biz kraft 504 aldık kurdurudk çok da güzel yalnız bir sorunum war.. bebek doğunca 1 hafta falan oturma odasında yatacağım annem bakacak sonra yatak odama taşınacağım kızım ve yatağı ile beraber.. loğusa kadın tek yatamaz die tutturdu annem ve kayınvalidem wardır bir bildikleri o yüzden çocuk odasına tasınamadık şimdi gündüz yada aksam bebeğim içerde uyurken görmeye gelenlerin yatak odama girmeleri istemiyoırum doğal olarak uyurken çocuğu kaldırıp oturma odasına getirecek halim yok.. bide bebek 40 gün tek kalmasın kendini yalnız hisseder diyyor ee kzım uyurken bende yatak odasına tıkılıp kalacakmıyım ayy bilemedim ne yapsam birtane dahamı yatak alsam küçük bi tane oturma odası için..
yarın sipariş versem ne zaman gelir ki acaba :26:sezeryan olucağı için doğum mum erken olabilir yetişirmi ki
günaydın canım aynı şeyi geçen sene ben yaşadım o küflenen yerin eşyalarını çekip silersin sonra o odanın camı 24 saat açık kalıcak ara ara yine silersin 3-4 ayda kuruyor Allahtan yaz mevsimi hava almazsa bütün her şeyin kabarır canım çok sinir bozucu ama geçiyor
yeni binalarda sanırım oluyor bu sorun dimi..
gerçekten çok sinir bozucu ilk başlarda oturup ağlıyodum bile düşün...Bugünde açtım yatak odamın camını falan tozlanırsa tozlansın heryer yapacak bişi yok dimi kızlar..Nasılsa temizlenecek..
yeni binalarda sanırım oluyor bu sorun dimi..
gerçekten çok sinir bozucu ilk başlarda oturup ağlıyodum bile düşün...Bugünde açtım yatak odamın camını falan tozlanırsa tozlansın heryer yapacak bişi yok dimi kızlar..Nasılsa temizlenecek..
lohusa kadın niye tek yatamıyormuş canım yok öyle bir şey anneler abartacak ya eski hurafeler ben ve bi dolu arkadaşım hep ayrı yattık bebeklerimizle zaten bebek misafir içine sokulmaz yalancıktan gösterilip yatağına götürülür hastalığa çok açık dönemler
kızlar hastane çıkışı 10 lumu 5 limi almak uygun
kızlar arada abartıyorum aksmadan beri salakça düşünceşlere daldım bana fikir werir iseniz sewinirim.. şimdi biz kraft 504 aldık kurdurudk çok da güzel yalnız bir sorunum war.. bebek doğunca 1 hafta falan oturma odasında yatacağım annem bakacak sonra yatak odama taşınacağım kızım ve yatağı ile beraber.. loğusa kadın tek yatamaz die tutturdu annem ve kayınvalidem wardır bir bildikleri o yüzden çocuk odasına tasınamadık şimdi gündüz yada aksam bebeğim içerde uyurken görmeye gelenlerin yatak odama girmeleri istemiyoırum doğal olarak uyurken çocuğu kaldırıp oturma odasına getirecek halim yok.. bide bebek 40 gün tek kalmasın kendini yalnız hisseder diyyor ee kzım uyurken bende yatak odasına tıkılıp kalacakmıyım ayy bilemedim ne yapsam birtane dahamı yatak alsam küçük bi tane oturma odası için..
bence 10 lu al canım battaniyesi falan mutlaka olsunn çok sıcak çok işimize yarayacakk
ewtttttttttttt 1o kısıyız sanırsammm bıkısı onceden gıttıgünaydın herkeslere
buğün yanlışım yoksa bidolu arkadaş kontrole gidicek çok eğlenceli biz takip edenler için güzel haberler yazın lütfen
ben 5lı aldım cnm battanıye ayrı almıstık battanıyesı var dıee daha pahalıya satıolar dıger turlu daha uygun gelıo tabı genede sen bılırsınkızlar hastane çıkışı 10 lumu 5 limi almak uygun
Günaydın güzel anneler. Dün raporumu almak için dr. a gittim. 31+6 idi. 37. haftama kadar çalışabilir raporumu aldım. Kızım 1.500 gr. olmuş hala kilosu azYaklaşık 2,5 aydır geriden geliyor kilosu. Gerçi 13 günde 330 gr. almış ama hala haftasıyla uyumlu değil. Geç döllenme olabilir dedi dr.um. Rabbime şükür sağlığıyla ilgili bi problem gözükmüyor ama insan genede tedirgin oluyor işte. Bizden haberler böyle. Bugün çok kişiden haberler var sanırım. Herkesin iyi haberlerle gelmesi dileğiyle.
Kılzar ben gelinliğin üstüne takılan kırmızı kuşağımı koydum bant taç niyetine ayrıca terlik şal kendime ıslak mendil koydum. Hepsini bohçaladım. Bavula koydum. Buarada bebek arabası almayanlar ben aldm yeni massimo ricco ayakları yukarı katlanıyor ve beşik oluyor. Evin içindede kullanılabilir. Ben çok beğendim fiyatıysa 290. Çift yönlü 6 buçuk kg civarında. Çook araştırdım en çok bunu beğendim. massimo ricco p200 sole sallanır bebek arabaası
HTML:
slm canım bende aynı markanın park yatağını 200 e aldım.araba arıyordum memnunsan bende öyle birşey alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?