2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben de sadece park yatak aldım. Bebeğin odasına bir de çekyat koydum. Eşyaları onun altında duruyo. Evi taşıma durumu olabilir ya da bir kaç ay sonra mobilya takımı alma durumu olabilir diye düşünüyoruz. O yüzden şimdilik böyle bekliyorum ben de. Kesin karar verene kadar bekleyeceğim.

Slm kızlaaaar
biçok kişi doktara gitmiş....hadi bakalım kızlaar iiiii haberlerinizi bekliyrz......................................

biz kızımla iyiyiz ama o biraz keyifsiz bugün..........pek kıpırdamıyor,sıcaklardandır diee tahmin ediyrm ,endişelenmek istemşyrm..............

canımmm arkadşaım emzirme minderi hediye etti saolsun ama o bile büyük geldi gözüme.
Sen güle güle kullan canım inş. max.fayda sağlarsın
hoş gözüküoyr hehe

bugün birçoğu hastaneye gitti. birçoğumuz anca katılabiliyoruz( iş yerinde), birçoğumuz sıcaktan mayışıp kalmış bence

inşallah emerlerde hiçbirine gerek kalmaz

bugün birçoğu hastaneye gitti. birçoğumuz anca katılabiliyoruz( iş yerinde), birçoğumuz sıcaktan mayışıp kalmış bence

inşallah emerlerde hiçbirine gerek kalmaz

ayy bende iş yapıyorum bir yandan da buraya laf yetişitiriyorum ewet merakla bekliyoruz.. inş canım ya emsinler

aynı canım bizim ev de öyle.hata çocuk odamız yok oturma odasını bebek odası yapacağım.Allah nasip ederse kendi evimizi o zaman oğluşuma güzel bir oda hazırlayacağım.
bizimde küçük bi oda var havalar soğuyana kadar beşiğini ve şifonyerini oraya koyacağım o odada birde bizim köşe koltuk takımı var iki kişilik yatak oluyo orada yatacağız hem gelen giden çok fazla mıncıklamaz oğlumu iyi göz var kötü göz var sonrada oturma odasına taşıyacağız park yatağını fln öyle yapacağız artık canım..ALLAH kendi evlerimiizi nasip eder inşallaahh..
dedim ya canım müsait oda bile olsa oda yapmazdım yine bi ppark yatak şifonyer tamaamm.. 3-4 yaşına gelince yaparız artık...
bende gardropa koymayı düşündüm eşyalarını ama benimki küçük biraz o yüzden tek kapaklı çekmeceli bi şifonyer yaptırıyorum..

yani hissedilmeyecek bişey değil muhakkak hissederim değil mi?neyse haftaya gideceğim doktora bakalım o ne diyecek.

Endişelenme annesi. O şimdi uyuyo, büyüyo akşama oynaşmaya başlar seninle :)

Doktora gidenler de daha dönmediler. Merak ediyoruz vallahi

aynı canım bizim ev de öyle.hata çocuk odamız yok oturma odasını bebek odası yapacağım.Allah nasip ederse kendi evimizi o zaman oğluşuma güzel bir oda hazırlayacağım.
bizimde küçük bi oda var havalar soğuyana kadar beşiğini ve şifonyerini oraya koyacağım o odada birde bizim köşe koltuk takımı var iki kişilik yatak oluyo orada yatacağız hem gelen giden çok fazla mıncıklamaz oğlumu iyi göz var kötü göz var sonrada oturma odasına taşıyacağız park yatağını fln öyle yapacağız artık canım..ALLAH kendi evlerimiizi nasip eder inşallaahh..
dedim ya canım müsait oda bile olsa oda yapmazdım yine bi ppark yatak şifonyer tamaamm.. 3-4 yaşına gelince yaparız artık...
bende gardropa koymayı düşündüm eşyalarını ama benimki küçük biraz o yüzden tek kapaklı çekmeceli bi şifonyer yaptırıyorum..

sert olanlar tekme. kıpırdanmalar çırpınmalar el, kol kafaylapopoyu ben de ayırt edemiyorum tam olarak
benimki ters. hem doktor söyledi,ultrasonda gördük. hem de ayakları kasıklarımda onu hissedebiliyorum. ayaklarıyla aşağıya vuruyor sürekli.

Kızlar bir sorum olacak......nts ye ne zaman giriliyor?? yani mecbur olan bişey mi???
benim salı günü randavum var, daha nts hiç yaptırmadım.....acaba doktoruma yapmasını söylesem mi?

bende senn gibi yaptım canım beyaz lake 3 kapaklı gardırop aldım bide park yatak... ilerde zevkine göre döşeriz... sonra bıcır bıcır söylenmesin dimi

bnce lavanta canım.. en şık bozulmadan duran oo .. çünkü çocuklar şekr yada çikolata olunca dayanamıolar annelerine bozduruoılar

canım ben netten çok alışveriş yaparım gittigidiyordanda bi iki defa bişe almışımdır inan hiç biri güzel gelmedi göründükleri gibi kaliteli falan asla olmuyorlar ben daha girmiyorum bile o siteye ama bu tarz şeyleri başka yerlerden daha güzel bulabilirsin ben site olarak gittigidiyoru hiç tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…