- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
hoşgeldin canım.. gerçekten felaket sıcak yaaa..
bende park yatak aldım canım beyaz birde çekmeceli kapaklı şifonyer yaptıracağım şimdilik idare edecek bi 3 sene sonrada odasını yaparım şu anda yapacak durumumuz yok çünküü..
artık bitince komplee resim eklersin eminim çook güzel bi odası olur bebişinin..
Eki Görüntüle 472030 Eki Görüntüle 472030
emzirmeye de yarıyor canım, birde uyurken mesela bebeğni yatırdığın zaman sağ sola gitmesin diye etrafına doluyorsun :)
ama dediğin gibi evin küçükse gerek yok....birde onu tıkıştırcak yer arama :)
ayy herkes nerde neden kimsenin sesi çıkmıyorrr kızlar sişze bişe diyeceğim öğle arası bir arkadasımla yemek yedim 1 yasında çocuğu war eşi amerikalı yab ancı doktora bide türk doktora götürüyorlar:) doktorun ikiside ilk zamanlarda sütü olmamış mama takviyesi yapmış sakın biberonla werme seni emmez yada çok zor alır alışınca demişler o yüzden kaşıkla wermişler sakın biberonu dayama sonra seni emmez dedii
bu arada yarın biçok arkadaşın kontrol günü inşallah güzel haberlerle gelirsiniz merakla bekliyoruz haberlerinizi.
bugün birçoğu hastaneye gitti. birçoğumuz anca katılabiliyoruz( iş yerinde), birçoğumuz sıcaktan mayışıp kalmış bence
inşallah emerlerde hiçbirine gerek kalmaz
bizimde küçük bi oda var havalar soğuyana kadar beşiğini ve şifonyerini oraya koyacağım o odada birde bizim köşe koltuk takımı var iki kişilik yatak oluyo orada yatacağız hem gelen giden çok fazla mıncıklamaz oğlumu iyi göz var kötü göz var sonrada oturma odasına taşıyacağız park yatağını fln öyle yapacağız artık canım..ALLAH kendi evlerimiizi nasip eder inşallaahh..aynı canım bizim ev de öyle.hata çocuk odamız yok oturma odasını bebek odası yapacağım.Allah nasip ederse kendi evimizi o zaman oğluşuma güzel bir oda hazırlayacağım.
dedim ya canım müsait oda bile olsa oda yapmazdım yine bi ppark yatak şifonyer tamaamm.. 3-4 yaşına gelince yaparız artık...canım benim evim küçük diil ve kendi evimiz ama bende park yatak aldım dolabımda büyüktü bi tarafını boşattım çekmeceli falan bu şekilde kullanıcam sonraa odasını kendi fikrinide alarak hazırlıcam senelerce yatacak odasında bende küçük bebek için en mantıklısı bu
canımmm arkadşaım emzirme minderi hediye etti saolsun ama o bile büyük geldi gözüme.
Sen güle güle kullan canım inş. max.fayda sağlarsın
hoş gözüküoyr hehe
canım döndüğünü hareketlerinden anladım bende yan duruyo diyodum çünkü sağımda acayıp dalgalanmalar oluyodu ama doktora gittiğimde başaşa olduğunu söledi şimdise göğsüme göğsüme vuruyo serram bide dönerken gerilme kasılma daha çok oluyo ben bi 10 gün kadar içten karnımın yırtıldığını düşündüm meğer meleğim dönüyomüş ama hala aynı yer ağırıyo gerilmesi geçti ama ağrı kaldı işte
Slm kızlaaaar
biçok kişi doktara gitmiş....hadi bakalım kızlaar iiiii haberlerinizi bekliyrz......................................
biz kızımla iyiyiz ama o biraz keyifsiz bugün..........pek kıpırdamıyor,sıcaklardandır diee tahmin ediyrm ,endişelenmek istemşyrm..............
Endişelenme annesi. O şimdi uyuyo, büyüyoakşama oynaşmaya başlar seninle :)
Doktora gidenler de daha dönmediler. Merak ediyoruz vallahi
bizimde küçük bi oda var havalar soğuyana kadar beşiğini ve şifonyerini oraya koyacağım o odada birde bizim köşe koltuk takımı var iki kişilik yatak oluyo orada yatacağız hem gelen giden çok fazla mıncıklamaz oğlumu iyi göz var kötü göz var sonrada oturma odasına taşıyacağız park yatağını fln öyle yapacağız artık canım..ALLAH kendi evlerimiizi nasip eder inşallaahh..aynı canım bizim ev de öyle.hata çocuk odamız yok oturma odasını bebek odası yapacağım.Allah nasip ederse kendi evimizi o zaman oğluşuma güzel bir oda hazırlayacağım.
dedim ya canım müsait oda bile olsa oda yapmazdım yine bi ppark yatak şifonyer tamaamm.. 3-4 yaşına gelince yaparız artık...canım benim evim küçük diil ve kendi evimiz ama bende park yatak aldım dolabımda büyüktü bi tarafını boşattım çekmeceli falan bu şekilde kullanıcam sonraa odasını kendi fikrinide alarak hazırlıcam senelerce yatacak odasında bende küçük bebek için en mantıklısı bu
sert olanlar tekme. kıpırdanmalar çırpınmalar el, kolya kızlar bebeğin döndüğünü nasıl hissediyorsunuz başını nasıl hissediyorsunuz benim bütün karnım taş gibi. tekme ile kol vuruşlarını nasıl ayırıyorsunuz birbirinden
benim bebeğim hep yan yatıyor gibi geliyor bana karnım aldı başını gitti bi de sıcaklar bi de çalışma hayatı offffffff offffffffff
Evet canım 2 haftaya düştü çalışabilir raporunuda aldım az önce 29 Ağustos'a kadar calisicammaşallah bıcırığa annişle bebiş iyi olsunlarda kontrolleri 2 haftaya mı düşürdüler iyice panık oldum yaklaştıkcaaa
selam kzıalr nsılsınız
şu an çok sıcak denize atlamak istiyorum :)
kızmın dolabı 2 ay sonunda geldi ama eksik parçası varmış 1 haftadır da onu bekliyorum evde enkaz gibi duruyor kurulmayı bekliyorrr
çilekten perde ışık seksekli halı da aldık bakalım nasıl olacak tam biterse oda çekerim
yatak almadım park yatağında yatacak hem güvenli hem de 3 -4 yaşına onda yatabşirmiş
ilerde dolabı beyaz olduğu için beyaz yatak da alırım al sana oda
kızlar ben bebek sekerinin dizaynını kendim yaptım ama içine ne koyacagım konusunda kararsınız.. yani lavanta mı koysam yoksa badem şekeri mi..? sonuçta o şekerler yenmiyor ve ööyle bozulana kadar kalıyor.. lavanta koysam, ayriyeten bebiş kurabiyesi ikram etsem gelenlere nasıl olur?
bebiş şekerimiz bu:
Eki Görüntüle 472387
biblonun altında kesesi var (şu an karar veremediğim için içi boş tabi.. bir de bunun şeffaf üstü kurdelalı paketi var.. yani kutusunun içinde olucak böyle)
sizce lavanta mı yoksa şeker mi?
AHŞAP SALLANIR SEPET BEŞİK BEYAZ GittiGidiyor'da 61147919
kızlar bende beşik almadım daha bu beşiği istiyorum ama güvenemiorum beşik gelince bi soun çıkarmı görmeden alıcam nede olsa çok kararsızım ama çok beğendim beşiğiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?