canım ben netten çok alışveriş yaparım gittigidiyordanda bi iki defa bişe almışımdır inan hiç biri güzel gelmedi göründükleri gibi kaliteli falan asla olmuyorlar ben daha girmiyorum bile o siteye ama bu tarz şeyleri başka yerlerden daha güzel bulabilirsin ben site olarak gittigidiyoru hiç tavsiye etmem
[B]biraz daha araştır bence hepsiburadaya yada e-bebek var oralara bi bak [/B]bende çok kararsızdm bu tarz bi beşk istiyorum bakalım bulabilecekmiyim istediğim gibi bişey
bız geldıkkkkk
evet bacım hoşgeldiinn havadisleri alalııımmmmbız geldıkkkkk
hoşgeldinizzzeeee yedin içtin senin olsun gördüklerini anlat bakalım
evet bacım hoşgeldiinn havadisleri alalııımmmm
elif kızımız nasılmıışş iyidir inşallaahhh.
elıfım 236o gr 45 cm olmus kızlarr ..ılk nst deneyımınıde yasamıss oldukkk ..coksukur hersey ıı cıktı kuzucumm 3 aydır kafası asagıdaydıı yıne degısmemısss .. sımdılık bızden h
aberler bolee..[/Q
çok şükür kilosuda iyimiş maşallah Allah cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsinnnn
elıfım 236o gr 45 cm olmus kızlarr ..ılk nst deneyımınıde yasamıss oldukkk ..coksukur hersey ıı cıktı kuzucumm 3 aydır kafası asagıdaydıı yıne degısmemısss .. sımdılık bızden haberler bolee..
elıfım 236o gr 45 cm olmus kızlarr ..ılk nst deneyımınıde yasamıss oldukkk ..coksukur hersey ıı cıktı kuzucumm 3 aydır kafası asagıdaydıı yıne degısmemısss .. sımdılık bızden haberler bolee..
selam anneler ve bıdıklar.. biz geldik :))
Aynen canım, ben de hayatımın hiçbir döneminde bu kadar ter attığımı hatırlamıyorum. sizin orada da nem vardır.Nem sıcaklıgı daha da cekilmez kılıyor. Nefes alamıyor gibi hissettiriyor.Allah sabır versin canım
Aynen Adana kavruluyor şu andaayy aynı seyi bende aksma eşime dedim bidaha çocuk yapacağım zaman planlayacağım yazın hamileliğimin sonu olmayacak baharda doğuracam dedim.. canım gündüzleri falan görsen 55 derece abartmuyorum tövbe tövbe cehennem dedikleri bu olsa gerek diyorum kızyorlar yok böle bişe kaç kere baygınlık geçirdim
kızlar arada abartıyorum aksmadan beri salakça düşünceşlere daldım bana fikir werir iseniz sewinirim.. şimdi biz kraft 504 aldık kurdurudk çok da güzel yalnız bir sorunum war.. bebek doğunca 1 hafta falan oturma odasında yatacağım annem bakacak sonra yatak odama taşınacağım kızım ve yatağı ile beraber.. loğusa kadın tek yatamaz die tutturdu annem ve kayınvalidem wardır bir bildikleri o yüzden çocuk odasına tasınamadık şimdi gündüz yada aksam bebeğim içerde uyurken görmeye gelenlerin yatak odama girmeleri istemiyoırum doğal olarak uyurken çocuğu kaldırıp oturma odasına getirecek halim yok.. bide bebek 40 gün tek kalmasın kendini yalnız hisseder diyyor ee kzım uyurken bende yatak odasına tıkılıp kalacakmıyım ayy bilemedim ne yapsam birtane dahamı yatak alsam küçük bi tane oturma odası için..
Kızlar eylül annelerine birisi konu açmiş,beşik satıyor mothercare inceledinzi mi?bende çok kararsızdm bu tarz bi beşk istiyorum bakalım bulabilecekmiyim istediğim gibi bişey
Hoş geldin canısııııııelıfım 236o gr 45 cm olmus kızlarr ..ılk nst deneyımınıde yasamıss oldukkk ..coksukur hersey ıı cıktı kuzucumm 3 aydır kafası asagıdaydıı yıne degısmemısss .. sımdılık bızden haberler bolee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?