2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende çok kararsızdm bu tarz bi beşk istiyorum bakalım bulabilecekmiyim istediğim gibi bişey

elıfım 236o gr 45 cm olmus kızlarr ..ılk nst deneyımınıde yasamıss oldukkk ..coksukur hersey ıı cıktı kuzucumm 3 aydır kafası asagıdaydıı yıne degısmemısss .. sımdılık bızden haberler bolee..

hoşgeldinizzz eeee yedin içtin senin olsun gördüklerini anlat bakalım

evet bacım hoşgeldiinn havadisleri alalııımmmm
elif kızımız nasılmıışş iyidir inşallaahhh.

hosgorduk eve gelır gelmezz pc actım esımde kızddıı bende dedım kızlarr beklıoo hehee ıı ozaman dedı bıcı yapalım gelırızz genee ..

sewindim canım da elifcik bu sefer az kilo almış tosun derken nazar değdin çocuğa normal su an sadece 200 gram falan fazla.. nst de sancı falan çıkmadı dimi maşallah canım

maşallah elif kızımıza teseleri yer onun pembiş dötünü gerçi beklenen elif hanımın haberleri olunca beklenti biraz yüksek oluyo ama bu sefer haftasıyla daha uyumlu herhalde tabi doktorumuz ne dedi bilmiyoruz ama maşallah kızımıza dönmesin öle başaşa dursun biraz daha

maşallah canım Rabbim nazarlardan korusun... büyümüş senn bııdık... snn hbrler beni dha çok etkilio aynı gün ya sata göre. e seni nst ye almışlar bn gçn hafta gittiğimde yollamadı doktor.. aman hepsi bi dğşk bunların

gözün aydın canım birkaç gündür endişeliydin
ama elifcik tombişlikten kurtulmuş niyeki

Aynen Adana kavruluyor şu anda
ben zaten istanbulda sürekli wc taşınırken burda ter atıyorum çok az gidiyorum wc ye daha çok su içmeme ragmen yani
Didemciik büyük konuşma benim kızım da 9 eylül doğumlu onu da Adana da doğurdum,ben de bir daha tövbee demiştim bak ne olduu

bende çok kararsızdm bu tarz bi beşk istiyorum bakalım bulabilecekmiyim istediğim gibi bişey
Kızlar eylül annelerine birisi konu açmiş,beşik satıyor mothercare inceledinzi mi?
Bi bakın isterseniz.Yenisi mothercare de indirimde 250 TL falan dı sanırım

Hoş geldin canısıııııı
maşallah kuzuna da sana da
Sen kaç kilo almışsın de bakeemmmm

kızzlaarr biz de geldikk

herşeyimiz yolunda çok şükür kayram 2500 gr 45 cm olmuşş maş deyin kızlar hergün okuyorum onu nazar olcak diye normal doğum pozisyonunu almış yavrum ama sanırım sezryan olcak çünkü iri olcak dedi doktor başı da öndeymiş biraz normal doğum olamayabilir dedi oysaki çok istiyodum ama napalım oğluşum iyi olsun da .. iki hafta sonra 35 olcaz o zaman aşağı yukarı belli olur dedi.. nst ye de almadı 35 ten önce gerek görmüyorum dedi.. çok güzel de pozlar verdi kuzum bize çok net görünüyodu bi ara dilini falan çıkarıyodu belki de o an su yutuyodu :) ama çok tatlıydı yaa yerim kuzumu ben
sanırım artık çok yaklaştık çok heyecanlanıyorum Allah sağ salim kucağmıza almayı nasib etsin inş hepimize.. bizden haberler böyle umarım herkes iyi haberlerle gelir..

oyy maşallah size de elif kuzu da büyümüş :) ne mutlu oluyo insan dimi kontrol günlerinde :) Allah kucağmıza almayı da nasip eder inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…