kızzlaarr biz de geldikk
herşeyimiz yolunda çok şükür kayram 2500 gr 45 cm olmuşşmaş deyin kızlar hergün okuyorum onu nazar olcak diye normal doğum pozisyonunu almış yavrum ama sanırım sezryan olcak çünkü iri olcak dedi doktor başı da öndeymiş biraz normal doğum olamayabilir dedi oysaki çok istiyodum ama napalım oğluşum iyi olsun da .. iki hafta sonra 35 olcaz o zaman aşağı yukarı belli olur dedi.. nst ye de almadı 35 ten önce gerek görmüyorum dedi.. çok güzel de pozlar verdi kuzum bize çok net görünüyodu bi ara dilini falan çıkarıyodu belki de o an su yutuyodu :) ama çok tatlıydı yaa yerim kuzumu ben
sanırım artık çok yaklaştık çok heyecanlanıyorum Allah sağ salim kucağmıza almayı nasib etsin inş hepimize.. bizden haberler böyle umarım herkes iyi haberlerle gelir..
Kızlarr bende geldim kontrolden normalde yarın gidicektim ama herkesin gittiğini duyunca dayanamadım bugün gittimBenim Özgür'ümde 1730 Gr olmuş boyu da 40cm Bu arada renkli ultrasondaki resimlerinden eser kalmamış yanakları tombullaşmış dudakları tontiş tontiş olmuş Dudaklarını yiyesim geldi valla
elıfım 236o gr 45 cm olmus kızlarr ..ılk nst deneyımınıde yasamıss oldukkk ..coksukur hersey ıı cıktı kuzucumm 3 aydır kafası asagıdaydıı yıne degısmemısss .. sımdılık bızden haberler bolee..
Kızlarr bende geldim kontrolden normalde yarın gidicektim ama herkesin gittiğini duyunca dayanamadım bugün gittimBenim Özgür'ümde 1730 Gr olmuş boyu da 40cm Bu arada renkli ultrasondaki resimlerinden eser kalmamış yanakları tombullaşmış dudakları tontiş tontiş olmuş Dudaklarını yiyesim geldi valla
Ya benimkide zayıf kiloları duyunca ne yapıcam nasıl kilo alacak
oohhh oohhh maşallah kayra beyekayrayı topiğimizin yeni tosuncuğu seçiyorum elifimizi geçmiş çünkü tabi şimdilik daha çoook beklediklerimix var kontrolden gelecek olan inş hayırlısıyla doğurursun canım sen bebişin ii olunda varsın sezeryan olsun nts olayıda çok değişik zaten bakalım benim randevumda haftaya cumaya bakalım benim serram kaç kilo olmuş
almina hoş geldin maşallah kuzuna
ben de yarın gidicem inş. hala rand almaya çalışıyorum
ben de 34 deyim heralde 2500 gr olmuştur benimki de
zaten 1 ay var doğuma ve bundan sonr açok hızlı kilo alacaklar yani 3500 gibi doğarlar inşallah
şukşuk ve almiina maşallah kuzulara ikisi de kocaman olmuşlar. :)
maşallah bebişlerinize benim oğlum demek ki babası gibi kara kuru bişey olacak
elıfım 236o gr 45 cm olmus kızlarr ..ılk nst deneyımınıde yasamıss oldukkk ..coksukur hersey ıı cıktı kuzucumm 3 aydır kafası asagıdaydıı yıne degısmemısss .. sımdılık bızden haberler bolee..
kızzlaarr biz de geldikk
herşeyimiz yolunda çok şükür kayram 2500 gr 45 cm olmuşşmaş deyin kızlar hergün okuyorum onu nazar olcak diye normal doğum pozisyonunu almış yavrum ama sanırım sezryan olcak çünkü iri olcak dedi doktor başı da öndeymiş biraz normal doğum olamayabilir dedi oysaki çok istiyodum ama napalım oğluşum iyi olsun da .. iki hafta sonra 35 olcaz o zaman aşağı yukarı belli olur dedi.. nst ye de almadı 35 ten önce gerek görmüyorum dedi.. çok güzel de pozlar verdi kuzum bize çok net görünüyodu bi ara dilini falan çıkarıyodu belki de o an su yutuyodu :) ama çok tatlıydı yaa yerim kuzumu ben
sanırım artık çok yaklaştık çok heyecanlanıyorum Allah sağ salim kucağmıza almayı nasib etsin inş hepimize.. bizden haberler böyle umarım herkes iyi haberlerle gelir..
kızzlaarr biz de geldikk
maşallaaah kızlar bebişlerinizee hepsi birbirinden tontiişşKızlarr bende geldim kontrolden normalde yarın gidicektim ama herkesin gittiğini duyunca dayanamadım bugün gittimBenim Özgür'ümde 1730 Gr olmuş boyu da 40cm Bu arada renkli ultrasondaki resimlerinden eser kalmamış yanakları tombullaşmış dudakları tontiş tontiş olmuş Dudaklarını yiyesim geldi valla
benimki de zayıf. Kilosu 1-2 hafta geride hep. Kafaya takmıştım, en son dr sağlıklı olsun da biraz zayıf doğsun her bebek bir olmaz dedi takmıyorum artık
benimki de zayıf. kilosu 1-2 hafta geride hep. kafaya takmıştım, en son dr sağlıklı olsun da biraz zayıf doğsun her bebek bir olmaz dedi takmıyorum artık
Ya benimkide zayıf kiloları duyunca ne yapıcam nasıl kilo alacak
maş annesi özgür bebişe
Kilo olayı tamamen genetikmiş kızlar hiç takmayın bence.. Doktorumuzda minyon biraz 2 250 doğmuş kızı çok sağlıklı diyo.. Bizde ben de eşim de tombiş doğmuşuz ben yediklerme o kadar dikkat etmiyorum mesela
selam kızlar biz geldik cemremleeee
bizde dün gittik kontroleee cemrem 2600 gr olmuşş baş aşağı duruyordu elini ayağını gördüm ama yüzünü göstermedi cimcime
ama gelişimi 2 hafta ilerdee dr.bundan sonra bebek en fazla 1250 gr daha almalı daha fazla alırsa normal doğum olmaz dedii:18:
bebişim sağlıklı çok şükür sadece haftası ilerden gidiyorrrr:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?