2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oohhh oohhh maşallah kayra beye kayrayı topiğimizin yeni tosuncuğu seçiyorum elifimizi geçmiş çünkü tabi şimdilik daha çoook beklediklerimix var kontrolden gelecek olan inş hayırlısıyla doğurursun canım sen bebişin ii olunda varsın sezeryan olsun nts olayıda çok değişik zaten bakalım benim randevumda haftaya cumaya bakalım benim serram kaç kilo olmuş

almina hoş geldin maşallah kuzuna
ben de yarın gidicem inş. hala rand almaya çalışıyorum
ben de 34 deyim heralde 2500 gr olmuştur benimki de
zaten 1 ay var doğuma ve bundan sonr açok hızlı kilo alacaklar yani 3500 gibi doğarlar inşallah

Kızlarr bende geldim kontrolden normalde yarın gidicektim ama herkesin gittiğini duyunca dayanamadım bugün gittim Benim Özgür'ümde 1730 Gr olmuş boyu da 40cm Bu arada renkli ultrasondaki resimlerinden eser kalmamış yanakları tombullaşmış dudakları tontiş tontiş olmuş Dudaklarını yiyesim geldi valla

Maşallah Özgür bey :)
Ben de yerim onun duduşlarını..

maşallah kızına
kızlar uslu oluyo derler doğmadan belli başı aşağı bi çevirdi dönmedi bi daha senin kız
benim oğlan bi kontrolde yan birinde ters birinde düz takılıyo

oohhh ohhh maşallah topiğimizin bebişlerine hepsi kocaman olmuşlar sağlıklılar ne güzel

topiğin tombişimi oldu benm kuzum :) hayırlısı artık canm sezryandan korkuyodum ama yeterki sağlıklı olsn.. serra hanım da tombiş tombiş olur inş.

hb canım inş. olmuştr senn kuzun da o kadar :) neden 1 ay var sezryan mı olcak ki.. o zaman benmki de o zamanlarda olur herhalde 38 39 gibi alıyolarmış herhalde..

şukşuk ve almiina maşallah kuzulara ikisi de kocaman olmuşlar. :)

maşallah bebişlerinize benim oğlum demek ki babası gibi kara kuru bişey olacak

çokk saolun kızlar darısı sizin kuzulara :)

oh oh maaşallah elifcik büyümüş,annesi ona çok güzel bakmış

maşallah kızlar bebişlerinize

maşallaaah kızlar bebişlerinizee hepsi birbirinden tontiişş sizleri bekliyorduk çook şükür sorunsuz geldiniizz...

benimki de zayıf. Kilosu 1-2 hafta geride hep. Kafaya takmıştım, en son dr sağlıklı olsun da biraz zayıf doğsun her bebek bir olmaz dedi takmıyorum artık

ayy öylede benimki daha 2.050 kiloydu en son bakalım salı ne olacak çok az ben 3 doğsun razıyımm

maş annesi özgür bebişe

benimki de zayıf. kilosu 1-2 hafta geride hep. kafaya takmıştım, en son dr sağlıklı olsun da biraz zayıf doğsun her bebek bir olmaz dedi takmıyorum artık

Ya benimkide zayıf kiloları duyunca ne yapıcam nasıl kilo alacak

kilo olayı tamamen genetikmiş kızlar hiç takmayın bence.. doktorumuzda minyon biraz 2 250 doğmuş kızı çok sağlıklı diyo.. bizde ben de eşim de tombiş doğmuşuz ben yediklerme o kadar dikkat etmiyorum mesela

ayy herkes bieş dio 2.700 ve altında doğarsa sarılık olma ihtimali yüksekmiş o yüzden küveze alırlamış çok korkuyorum

selam kızlar biz geldik cemremleeee
bizde dün gittik kontroleee cemrem 2600 gr olmuşş baş aşağı duruyordu elini ayağını gördüm ama yüzünü göstermedi cimcime
ama gelişimi 2 hafta ilerdee dr.bundan sonra bebek en fazla 1250 gr daha almalı daha fazla alırsa normal doğum olmaz dedii:18:
bebişim sağlıklı çok şükür sadece haftası ilerden gidiyorrrr:26:

maşallah annesi topiğin en tombiş kuzusu ünvanını cemre hanıma devrediyoruz :) ben de aynı durumdayım normal doğum tehlikede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…