2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Maşallah, Cemrecik şu anda topiğin en tombalak bebişi oldu

merhaba kızlarrrrrrrrr,, bizde geldık doktordan,, bizim velet donmüş dogum pozısyonuna, akıllı kuzum benımm :))) 2090 gr 44 cm

maşallah canım kayra bebeğee seninkide tontiş olmuş cemrem gibi sağlıklı olsunlarda başka bişey istemiyorum

maşallah annesi topiğin en tombiş kuzusu ünvanını cemre hanıma devrediyoruz :) ben de aynı durumdayım normal doğum tehlikede

Maşallah, Cemrecik şu anda topiğin en tombalak bebişi oldu

anammm ölemiii tosuncuk mu seçildi benim kızımmmm

maşallah o zaman kızıma ama fazla tosuncuk olmasın inş bundan sonra 1250 yi geçmez ya 1250 daha alırsa 3700 falan olur dedi dr.o zaman normal doğum yapabilirsin dedi ama 4000 olursa sezaryen hayırlısı artık sağlıklı olalımda sezaryen olsun önemli değil...

merhaba kızlarrrrrrrrr,, bizde geldık doktordan,, bizim velet donmüş dogum pozısyonuna, akıllı kuzum benımm :))) 2090 gr 44 cm

aferin benim emirimeee
ben sana demedim mi o dönücek dieee yaaa teyzesinin sözünü dinler ooo hadi gözün aydın seninde bi oh demişsindir heralde evhamlı anne seniii

bu arada 2 gündür giremedim sibelim de merak etmiş beni iyiyiz çok şükür istanbula geldik annemlere artık istanbulda kalıcam doğum yaklaştığı için...annemlerde de net yok bi gidip bi geliyorr yazamıyorum o yüzden
ama telden takip ediyorum siziiii ara ara istanbul çok sıcak yaaa ben şimdiden evimi özledimmmm

bu arada 2 gündür giremedim sibelim de merak etmiş beni iyiyiz çok şükür istanbula geldik annemlere artık istanbulda kalıcam doğum yaklaştığı için...annemlerde de net yok bi gidip bi geliyorr yazamıyorum o yüzden
ama telden takip ediyorum siziiii ara ara istanbul çok sıcak yaaa ben şimdiden evimi özledimmmm

aferin benim emirimeee
ben sana demedim mi o dönücek dieee yaaa teyzesinin sözünü dinler ooo hadi gözün aydın seninde bi oh demişsindir heralde evhamlı anne seniii

hahahah,dedim valla doktora 2 kere sordum dönmüş yanı dıye, kadınıda delırtcem :))))))))))))
cemremızede maşallah kuzum, oy oy oy teyzesının kuzusu maşallah canım :)) en tosuncuk olmuş nazar

istanbulun nemi mahvediyor insanı
canım sen hangi şehirdesin bende istbula gidicektim ama yol çok uzun korktum bişey olur diye

hahahah,dedim valla doktora 2 kere sordum dönmüş yanı dıye, kadınıda delırtcem :))))))))))))
cemremızede maşallah kuzum, oy oy oy teyzesının kuzusu maşallah canım :)) en tosuncuk olmuş nazar

inanamadın demi bencede maşallah kızımaaa teyzesi anası gibi göbüşlü olacak oda

istanbulun nemi mahvediyor insanı
canım sen hangi şehirdesin bende istbula gidicektim ama yol çok uzun korktum bişey olur diye

canım ben ankaradaydım şimdi istanbula geldim ama ankara merkezde olmadığım iiçin 2.5 saatte geldim o yüzden pek bi sıkıntı olmadı inanılmaz bi nem var burda gelme bencedeee
senin yolun kaç saatlik cnm sen nerdesin?

göbişli göbişli gezersiniz :))))
benmkıde bıraz anasına ceksee ii olcak, bende bildigin iriyim, buarada 78 kılo olmuşum, yanı toplamda 10 kılo aldım...

ayy herkes bieş dio 2.700 ve altında doğarsa sarılık olma ihtimali yüksekmiş o yüzden küveze alırlamış çok korkuyorum
canım merak etme toparlar o
ben yarın için rand aldım metro hast. Hakan beye
duymuşmuydun?İnsallah memnun kalırım bi sorun çıkmaz da doğum da o yaptırır yaa

Hey maşallahhhh
sen de şimdiden diyet yaptırma çocuğa
tombik tombikk olsun işte ne güzel

göbişli göbişli gezersiniz :))))
benmkıde bıraz anasına ceksee ii olcak, bende bildigin iriyim, buarada 78 kılo olmuşum, yanı toplamda 10 kılo aldım...

seninki de iyi maşallah canım 2090 haftasıyla uyumlu fazla dombili olmaları da sorun bak bnm normal doğum tehlikede tonbiş kızım sayesindee kilonda iyi 2-3 kilodan fazla alma ama bundan sonraaa bende 7 kilo aldım 10 la tamamlarım heralde

oh oh maşallah yaaa napıyosunuz kızlar her gelen kiloyu biraz daha yükselti maşallah cemreciğime bölece kayra az önce devraldığı topiğin en tontişi ünvanını çok sürmeden cemre hanıma kaptırdı hayırlısı kuzum yaa sağlıklı olsunlarda nasıl doğmak istediklerine kendileri karar verecek artık

ay yok kız kıyabilirmiyim ben yavruma ne diyetti canı isterse 4500 doğsun ben sağlıklı olsunda ben sezaryende olurum yani önemli değil

canım sen yakınmışsın ben ordu dayım 14 saatlik yollgitmeye kalksam yolda doğururdum heralde

ayyyy maşallah senin kuzunada bugün topiğin en şen günü oldu bütün kuzucuklar ii maşallah yaaa ayyy bende çok merak ettim cumağayı beklemesemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…