2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canım kendileri karar vercekler hayırlısı olsun dediğin gibi senin bebişin kaç kiloydu ki

canım sen yakınmışsın ben ordu dayım 14 saatlik yollgitmeye kalksam yolda doğururdum heralde

vayy toprağım benim bende aslen orduluyummm ama sen sakın geleyim falan deme o yol çekilmez ne bel kalır ne ayak ee 14 saat yanii gerek yok gezmek için mi gelcektin sen ben doğumu burda yapcağım için geldim

mrb kızlar nasılsınız...maaşallah kontrole gidenler bebişler büyümüş.allah nazarlardan saklasın.benim bebişim zayıftı en son geçen hafta kontrole gittiğimde 1 hfta geriden geliyordu..hala kendime gelemedim üzüntüden inş.ilerlemiştir bebeğim.salı günü tekrar kontrolüm var.

evet canım kendileri karar vercekler hayırlısı olsun dediğin gibi senin bebişin kaç kiloydu ki

benim 29. haftamda 1486 ydı haftaya cumaya aldım randevu bakalım yeni durumu nedir ama çok kuvvetli vuruyo serram göğsüme göğsüme basıyo tekmeleri hep haftasıyla uyumlu gidiyo benim kızım bu durumda gittiğime 2 kiloyu biraz geçmş olacak sanırım

ayyyy maşallah senin kuzunada bugün topiğin en şen günü oldu bütün kuzucuklar ii maşallah yaaa ayyy bende çok merak ettim cumağayı beklemesemmi

hımm kayraa alminanınkiydı demi senin ki serra ydı tamam şimdi anladım evet kayranında maşallahı var 2500 o da

iyiyiz çok şükür canım ... canını sıkma 1 hafta çok bişey değil bnm kide 2 hafta ilerden gidiyor 36 haftalık gözüktü usg de ilerde olması ayrı dert geride olması ayrı dert inş.salı günü iyi haberlerle gelirsin canım sen moralini yüksek tut

geçmiştir tabi maşşalah kuzucuklarımıza yaa keyifleri yerinde vallaa

selam kızlar bebişlere maşallah bu eylül bebekleri tombiş mi olacak ne? benim de salı günü kontrolüm bakalım benim kızım kaç kilo olmuş

vayy toprağım benim bende aslen orduluyummm ama sen sakın geleyim falan deme o yol çekilmez ne bel kalır ne ayak ee 14 saat yanii gerek yok gezmek için mi gelcektin sen ben doğumu burda yapcağım için geldim

he hee canım hemşeri çıktık desene bende doğumu orda yapıcaktım 2 doğumumu yaptıran dr.um vardı çok memnundum ondan
ama işte korkuma çıkamadım yola bende aslen ordu luyum ama istanbulda yaşıyordum buraya geleli 2 sene oldu eşim buralı
ama tekrar taşınıcaz istanbla seneye inşallah

ayyyy maşallah senin kuzunada bugün topiğin en şen günü oldu bütün kuzucuklar ii maşallah yaaa ayyy bende çok merak ettim cumağayı beklemesemmi

evet ya maşallah hepimize :)))) sizdende iyi hberler beklıyoruz, kuzum......dayan dayan az kalmış cumaya

Ayyyy kızlar oğlum 2500 gram olmuş. Ama ters duruyormuş. Umarım doner yavaş yavaş....

maaşallahkuzular hep tontiş benimki biraz zayıfmı acep cuma günü gittiğimde 1900gr.dı:26:
8 ağustosta gidicem tekrar bakalım ne kadar kg almış

Son düzenleme:
Ayyyy kızlar oğlum 2500 gram olmuş. Ama ters duruyormuş. Umarım doner yavaş yavaş....

aman aman maşallah oğluna bugün mşallah demekten bi hal oldum nese şükürki bütün bebişlerimizin maşallahı var döner döner tatlım tam doğum anında bile dönenler oluyomuş takma kafana

maşallah canım sen daha 31 desin ve 2500 ben 34 übitiriyorum yarın 35 olcam ve 2600
dr.un bişey demedimi fazla kilosu falan die

bende doğma büyüme istanbulluyum evlenince ankara transfer oldum ama çok istiyorum istanbula taşınmayı seneye belli olcak taşınıp taşınmıcamız

biz çıkıyoruz şimdi kızlar eve gidip yemek yapcaz annem bamya yemeğini yapamıo ben yapıcam evdede net yoktu inş.gelmiştir akşama görüşürüz öpüldünüzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…