- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
oh oh maşallah yaaa napıyosunuz kızlar her gelen kiloyu biraz daha yükseltimaşallah cemreciğime bölece kayra az önce devraldığı topiğin en tontişi ünvanını çok sürmeden cemre hanıma kaptırdı hayırlısı kuzum yaa sağlıklı olsunlarda nasıl doğmak istediklerine kendileri karar verecek artık
canım sen yakınmışsınben ordu dayım 14 saatlik yoll gitmeye kalksam yolda doğururdum heralde
evet canım kendileri karar vercekler hayırlısı olsun dediğin gibi senin bebişin kaç kiloydu ki
ayyyy maşallah senin kuzunada bugün topiğin en şen günü oldu bütün kuzucuklar ii maşallah yaaa ayyy bende çok merak ettim cumağayı beklemesemmi
mrb kızlar nasılsınız...maaşallah kontrole gidenler bebişler büyümüş.allah nazarlardan saklasın.benim bebişim zayıftı en son geçen hafta kontrole gittiğimde 1 hfta geriden geliyordu..hala kendime gelemedim üzüntüden inş.ilerlemiştir bebeğim.salı günü tekrar kontrolüm var.
benim 29. haftamda 1486 ydı haftaya cumaya aldım randevu bakalım yeni durumu nedir ama çok kuvvetli vuruyo serram göğsüme göğsüme basıyo tekmelerihep haftasıyla uyumlu gidiyo benim kızım bu durumda gittiğime 2 kiloyu biraz geçmş olacak sanırım
hımm kayraa alminanınkiydı demi senin ki serra ydı tamam şimdi anladım evet kayranında maşallahı var 2500 o da
iyiyiz çok şükür canım ... canını sıkma 1 hafta çok bişey değil bnm kide 2 hafta ilerden gidiyor 36 haftalık gözüktü usg de ilerde olması ayrı dert geride olması ayrı dert inş.salı günü iyi haberlerle gelirsin canım sen moralini yüksek tut
sağol canım amin inş.benim korkum aradaki hafta farkının açılması.inş.öle bişey yoktur.
]
vayy toprağım benim bende aslen orduluyummm ama sen sakın geleyim falan deme o yol çekilmez ne bel kalır ne ayak ee 14 saat yanii gerek yok gezmek için mi gelcektin sen ben doğumu burda yapcağım için geldim
iyiyiz çok şükür canım ... canını sıkma 1 hafta çok bişey değil bnm kide 2 hafta ilerden gidiyor 36 haftalık gözüktü usg de ilerde olması ayrı dert geride olması ayrı dert inş.salı günü iyi haberlerle gelirsin canım sen moralini yüksek tut
sağol canım amin inş.benim korkum aradaki hafta farkının açılması.inş.öle bişey yoktur.
]
sen beslenmene dikkat ettikten sonra olamz allahın izniyle canım meraketmee toplamıştır o kendini
ayyyy maşallah senin kuzunada bugün topiğin en şen günü oldu bütün kuzucuklar ii maşallah yaaa ayyy bende çok merak ettim cumağayı beklemesemmi
sen beslenmene dikkat ettikten sonra olamz allahın izniyle canım meraketmee toplamıştır o kendini
inşallh canım bende kendimi suçlu hissediyorum bebeğime iyi bakamıyorum diye...salı hayırlı haberler weririm inş.burdan..
Ayyyy kızlar oğlum 2500 gram olmuş. Ama ters duruyormuş. Umarım doner yavaş yavaş....
Ayyyy kızlar oğlum 2500 gram olmuş. Ama ters duruyormuş. Umarım doner yavaş yavaş....
he hee canım hemşeri çıktık desenebende doğumu orda yapıcaktım 2 doğumumu yaptıran dr.um vardı çok memnundum ondan
ama işte korkuma çıkamadım yolabende aslen ordu luyum ama istanbulda yaşıyordum buraya geleli 2 sene oldu eşim buralı
ama tekrar taşınıcaz istanbla seneye inşallah
inşallh canım bende kendimi suçlu hissediyorum bebeğime iyi bakamıyorum diye...salı hayırlı haberler weririm inş.burdan..
saçmalama öyle düşünme psikolojik baskı yapıyorsun kendine senle çok alakalı bişey değil bu bak görürsün salı günü gittiğinde haftaıyla uyumlu olcak bak görürsün
elıfım 236o gr 45 cm olmus kızlarr ..ılk nst deneyımınıde yasamıss oldukkk ..coksukur hersey ıı cıktı kuzucumm 3 aydır kafası asagıdaydıı yıne degısmemısss .. sımdılık bızden haberler bolee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?