maşallah canım sen daha 31 desin ve 2500 ben 34 übitiriyorum yarın 35 olcam ve 2600
dr.un bişey demedimi fazla kilosu falan die
bende doğma büyüme istanbulluyum evlenince ankara transfer oldum ama çok istiyorum istanbula taşınmayı seneye belli olcak taşınıp taşınmıcamız
saçmalama öyle düşünme psikolojik baskı yapıyorsun kendine senle çok alakalı bişey değil bu bak görürsün salı günü gittiğinde haftaıyla uyumlu olcak bak görürsün
sağol canım amin inşallah.hep dua ediyorum..
evet canım öledi ama benimde oğlum olsaydı kayra olacaktı gerçi bigün olunca yine kayra olacak allahın izniyle
biz çıkıyoruz şimdi kızlar eve gidip yemek yapcaz annem bamya yemeğini yapamıo ben yapıcam evdede net yoktu inş.gelmiştir akşama görüşürüz öpüldünüzzzzzzz
öylemiii benim oğlumun adaşı olcak desene :) hemen ardndan gelsin ikinci bebiş o zaman
biz çıkıyoruz şimdi kızlar eve gidip yemek yapcaz annem bamya yemeğini yapamıo ben yapıcam evdede net yoktu inş.gelmiştir akşama görüşürüz öpüldünüzzzzzzz
kızzlaarr biz de geldikk
herşeyimiz yolunda çok şükür kayram 2500 gr 45 cm olmuşşmaş deyin kızlar hergün okuyorum onu nazar olcak diye normal doğum pozisyonunu almış yavrum ama sanırım sezryan olcak çünkü iri olcak dedi doktor başı da öndeymiş biraz normal doğum olamayabilir dedi oysaki çok istiyodum ama napalım oğluşum iyi olsun da .. iki hafta sonra 35 olcaz o zaman aşağı yukarı belli olur dedi.. nst ye de almadı 35 ten önce gerek görmüyorum dedi.. çok güzel de pozlar verdi kuzum bize çok net görünüyodu bi ara dilini falan çıkarıyodu belki de o an su yutuyodu :) ama çok tatlıydı yaa yerim kuzumu ben
sanırım artık çok yaklaştık çok heyecanlanıyorum Allah sağ salim kucağmıza almayı nasib etsin inş hepimize.. bizden haberler böyle umarım herkes iyi haberlerle gelir..
Ayyyy kızlar oğlum 2500 gram olmuş. Ama ters duruyormuş. Umarım doner yavaş yavaş....
merhaba kızlarrrrrrrrr,, bizde geldık doktordan,, bizim velet donmüş dogum pozısyonuna, akıllı kuzum benımm :))) 2090 gr 44 cm
ohhh maşallahhh senin kuzunada. Allah nazardan saklasın. Hayırlısı doğum şeklin için üzülme heyırlısını dile :)
valla canım çok istiyorum slında ikinciyide peşinden patlatayım die ama biri bebekken öbürünü kayırabilirmiyim die korkuyom bitek onu bi göze alsam hiç bekletmem yani kayramıda yaparım allahın izniyle
Kızlarr bende geldim kontrolden normalde yarın gidicektim ama herkesin gittiğini duyunca dayanamadım bugün gittimBenim Özgür'ümde 1730 Gr olmuş boyu da 40cm Bu arada renkli ultrasondaki resimlerinden eser kalmamış yanakları tombullaşmış dudakları tontiş tontiş olmuş Dudaklarını yiyesim geldi valla
merhaba kızlarrrrrrrrr,, bizde geldık doktordan,, bizim velet donmüş dogum pozısyonuna, akıllı kuzum benımm :))) 2090 gr 44 cm
vaavv cesaretli bi anne adayı :) aslında en güzeli benm bi arkadaşım tüm zamanımı ona ayırıyorum bari ikisini birden büyüteyim diye diye yaptı ikinciyi şimdi aralarında 1 yaş olcak :) biraz zor olur ama çok güzell
valla canım bende öle düşünüyorum iksi birden çıksın aradan herşeyi bitiripte baştan almak zor geliyoda işte bi tek hamilelikte büyüğünü kaldırmak falan o biraz zor geliyo ama benim işim bellide olmaz
amın cnmmmmmmmmmmmelıfım 236o gr 45 cm olmus kızlarr ..ılk nst deneyımınıde yasamıss oldukkk ..coksukur hersey ıı cıktı kuzucumm 3 aydır kafası asagıdaydıı yıne degısmemısss .. sımdılık bızden h
aberler bolee..[/Q
çok şükür kilosuda iyimiş maşallah Allah cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsinnnn
ewt cnm bu ay 71o gr almıs nstde sancım cıkmadı cok sukurrsewindim canım da elifcik bu sefer az kilo almış tosun derken nazar değdin çocuğa normal su an sadece 200 gram falan fazla.. nst de sancı falan çıkmadı dimi maşallah canım
ewt daha once 2 hafta ondeydıı bugun 33+6 gunluk cıktıı.. haftasınıı yakalamıs hemen hemen.. ınss cnm donmezzz..maşallah elif kızımıza teseleri yer onun pembiş dötünü gerçi beklenen elif hanımın haberleri olunca beklenti biraz yüksek oluyo ama bu sefer haftasıyla daha uyumlu herhalde tabi doktorumuz ne dedi bilmiyoruz ama maşallah kızımıza dönmesin öle başaşa dursun biraz daha
ewt herkez degısıkk bende anlamadımm ..bıdakıne alırlar senıde belkıcnmmmaşallah canım Rabbim nazarlardan korusun... büyümüş senn bııdık... snn hbrler beni dha çok etkilio aynı gün ya sata göre. e seni nst ye almışlar bn gçn hafta gittiğimde yollamadı doktor.. aman hepsi bi dğşk bunların
ınss canım topıgımızın kuzucukları epey buyuduler..oy maşallah tatlım.inş.bizim tosuncuklarda ii gelişmişlerdir
71o gr almıs cnm bır ayda.. ben sancılarımoldugu ıcın endıselenmıstım .. dr gayet ıı dedıı buay kendı haftasınaa gerı donmuss gecen ay 2 hafta ondeydıı.benım ıstahımm az ondanmı kaynaklı bılmıyorumm ..gözün aydın canım birkaç gündür endişeliydin
ama elifcik tombişlikten kurtulmuş niyeki
bu ay 2 kg aldım cnmm 71o gr bebıs almıss dıgerlerı bana kaldı galıbaa :)Aynen Adana kavruluyor şu anda
ben zaten istanbulda sürekli wc taşınırken burda ter atıyorum çok az gidiyorum wc ye daha çok su içmeme ragmen yani
Didemciik büyük konuşma benim kızım da 9 eylül doğumlu onu da Adana da doğurdum,ben de bir daha tövbee demiştim bak ne olduu
Kızlar eylül annelerine birisi konu açmiş,beşik satıyor mothercare inceledinzi mi?
Bi bakın isterseniz.Yenisi mothercare de indirimde 250 TL falan dı sanırım
Hoş geldin canısıııııı
maşallah kuzuna da sana da
Sen kaç kilo almışsın de bakeemmmm
kızzlaarr biz de geldikk
herşeyimiz yolunda çok şükür kayram 2500 gr 45 cm olmuşşmaş deyin kızlar hergün okuyorum onu nazar olcak diye normal doğum pozisyonunu almış yavrum ama sanırım sezryan olcak çünkü iri olcak dedi doktor başı da öndeymiş biraz normal doğum olamayabilir dedi oysaki çok istiyodum ama napalım oğluşum iyi olsun da .. iki hafta sonra 35 olcaz o zaman aşağı yukarı belli olur dedi.. nst ye de almadı 35 ten önce gerek görmüyorum dedi.. çok güzel de pozlar verdi kuzum bize çok net görünüyodu bi ara dilini falan çıkarıyodu belki de o an su yutuyodu :) ama çok tatlıydı yaa yerim kuzumu ben
sanırım artık çok yaklaştık çok heyecanlanıyorum Allah sağ salim kucağmıza almayı nasib etsin inş hepimize.. bizden haberler böyle umarım herkes iyi haberlerle gelir..masalahh cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahh nazarlardan saklasınn
ewt cokmutlu oluyorummm .. amınn cnmmoyy maşallah size deelif kuzu da büyümüş :) ne mutlu oluyo insan dimi kontrol günlerinde :) Allah kucağmıza almayı da nasip eder inş. :)
tsklerr fılızzzcımmmmmmmşukşuk ve almiina maşallah kuzulara ikisi de kocaman olmuşlar. :)
masalahhhhhKızlarr bende geldim kontrolden normalde yarın gidicektim ama herkesin gittiğini duyunca dayanamadım bugün gittimBenim Özgür'ümde 1730 Gr olmuş boyu da 40cm Bu arada renkli ultrasondaki resimlerinden eser kalmamış yanakları tombullaşmış dudakları tontiş tontiş olmuş Dudaklarını yiyesim geldi valla kıskanccc ıı yapmısın cnmm .. bebıslerımızee masalahh kocaman oldularr
maşallah kızına
kızlar uslu oluyo derler doğmadan bellibaşı aşağı bi çevirdi dönmedi bi daha senin kız
benim oğlan bi kontrolde yan birinde ters birinde düz takılıyoamannazarr degmesınn bende esıme dıom yavrumm tepe taklakk kac aydır dıee uslu kızım benımm .. ıns senınkıdee donerr.. senınkı tam fırlama olcak desenee
tskler cnmm bakalımm kac kg dogucak sıpamm ıns normal dogum olur hayırlısıoh oh maaşallah elifcik büyümüş,annesi ona çok güzel bakmış
tskler cnmmmmmmmmmmmmaşallaaah kızlar bebişlerinizee hepsi birbirinden tontiişşsizleri bekliyorduk çook şükür sorunsuz geldiniizz...
oyy oyy cemrecıgımee bak helee.. masallahh 41 keree..saglıklı olsundaa cnm nasıl olursa olsunn.. takılma bence .selam kızlar biz geldik cemremleeee
bizde dün gittik kontroleee cemrem 2600 gr olmuşş baş aşağı duruyordu elini ayağını gördüm ama yüzünü göstermedi cimcime
ama gelişimi 2 hafta ilerdee dr.bundan sonra bebek en fazla 1250 gr daha almalı daha fazla alırsa normal doğum olmaz dedii:18:
bebişim sağlıklı çok şükür sadece haftası ilerden gidiyorrrr:26:
hg canımmmmm .. masallahhhmerhaba kızlarrrrrrrrr,, bizde geldık doktordan,, bizim velet donmüş dogum pozısyonuna, akıllı kuzum benımm :))) 2090 gr 44 cm
Ayyyy kızlar oğlum 2500 gram olmuş. Ama ters duruyormuş. Umarım doner yavaş yavaş....masalahh ıns cnm donerr..
yok cnm sukurrrohh maşallaaah:) negüzel nstde sorun yok ohhh :)
yaaaaa bende sabırsızlandım şimdi benim kontrolum ağustos 11 de geçen gittiğimde bebşim 2 hafta gerideydi kilosu sizinkiler tombiş tombiş kıskandımmm ben iyi bakamamışım bebişe Allah hepsini nazarlardan saklasınn
bu arada bugün ikinci sancım oldu ama dayanılmaz çok şiddetli oluyo korktum valla bu sıcaklarda erken doğum olmaz inşllh
canım süt yoğurt meyve ve sebze tüket.birde hastanede bi kadın söyledi.komşusunun bebeği kontrollerde ufak çıkıyormuş kadın son ay ceviz yemiş çocuk 4 kg doğmuş.bilmiyorum nekadar doğru ama zekası için çok faydalı olduğunu biliyorum sende tüket istersen.zararı yok faydası var.sancıya gelince bendede başladı.bazen adet olacakmışım gibi ağrıyor ama allahtan uzun sürmüyor.birde karnıma şimşek gibi birşeyler girmeye başladı.bacaklarımda oturup kalkarken çok ağrıyor artık.sanki beni taşımak istemiyor,isyan ediyor.gerçi salı günü kontroldeydim.herşey yolunda dedi doktor.hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?