2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

öylemiii benim oğlumun adaşı olcak desene :) hemen ardndan gelsin ikinci bebiş o zaman

valla canım çok istiyorum slında ikinciyide peşinden patlatayım die ama biri bebekken öbürünü kayırabilirmiyim die korkuyom bitek onu bi göze alsam hiç bekletmem yani kayramıda yaparım allahın izniyle

ohhh maşallahhh senin kuzunada. Allah nazardan saklasın. Hayırlısı doğum şeklin için üzülme heyırlısını dile :)

Ayyyy kızlar oğlum 2500 gram olmuş. Ama ters duruyormuş. Umarım doner yavaş yavaş....

maş. canım hem de 31 haftadasınız bi tombiş daha geldi :)

merhaba kızlarrrrrrrrr,, bizde geldık doktordan,, bizim velet donmüş dogum pozısyonuna, akıllı kuzum benımm :))) 2090 gr 44 cm

bi da emire gelsinn aferin oğluşuna boşuna dert etmişsin :nazar

Türkiye'deki doktorum Kilolu olduğunu söylüyordu buradakine sordum simdiden bu kadar cok değil mı diye. Son haftalarda belki yavaşlar bakarız durum göre dedi. Benim yeğenim doğduğunda 2500 gramdi biz simdiden gördük o kiloyu. Bes kilo mü olacak ne. Korkmaya başladım. Allah hayırlısını bilir. Hepimizin bebeklerine saglık versin Rabbim.hepinizi ve bebislerinizi öpüyorum

ohhh maşallahhh senin kuzunada. Allah nazardan saklasın. Hayırlısı doğum şeklin için üzülme heyırlısını dile :)

saol canm haklısın hayırlısı hangisi ise o olsn katlanrm kuzum için :)

valla canım çok istiyorum slında ikinciyide peşinden patlatayım die ama biri bebekken öbürünü kayırabilirmiyim die korkuyom bitek onu bi göze alsam hiç bekletmem yani kayramıda yaparım allahın izniyle

vaavv cesaretli bi anne adayı :) aslında en güzeli benm bi arkadaşım tüm zamanımı ona ayırıyorum bari ikisini birden büyüteyim diye diye yaptı ikinciyi şimdi aralarında 1 yaş olcak :) biraz zor olur ama çok güzell

merhaba kızlarrrrrrrrr,, bizde geldık doktordan,, bizim velet donmüş dogum pozısyonuna, akıllı kuzum benımm :))) 2090 gr 44 cm

ohh hepsine maşallah okuyamadığım varsa kusura bakmayın. İnsan doktora gidince rahatlıyor. Bizim kontrole 1 hafta var. 3 gün önce gittik gerçi benim ırmağımda 2000 gr olmuş :)

Sözde uyuyacaktım bu sabah ama nerdeee eşim aradı badanaya bugün başlanıyor diye saat 11de bi başladık işe 3e kadar tavanlar boyandı. Ben biyandan eşya toplamaya çalışıyorum. Ev çarşamba pazarı gibi delirmek üzereyim. Arkadaş boyuyor. Yarım gün yarım gün vakti var. Şimdi nihayet herşeyi topladım. Ama geberdim. Aslında mutfağın boyası bitti, dolaplarını silmeye başlasam çok iyi ama ooofff offf. Allahtan erkek kardeşlm yanımda. Eşim işte kayınvalidem tatilde annem uzakta çok yakın arkadaşım gelicekti oda tatilde. Anlıcanız bi kardeşim kaldı yanımda

Kızlar yardımm kızımın odasını nasıl booyasak bilemedim beşik sağda onun karşısında çekyat olucak. Beyaz ve peme oda takımız. Arkadaş pembe fon üzerine beyaz bulut diyor. Mantıklı ama başka ne yapabiliriz bilemedim. Varmı fikri olan

valla canım bende öle düşünüyorum iksi birden çıksın aradan herşeyi bitiripte baştan almak zor geliyoda işte bi tek hamilelikte büyüğünü kaldırmak falan o biraz zor geliyo ama benim işim bellide olmaz

kontrolden gelen arkadaşlar hepiniz güzel haberler getirmişsiniz, maaşallah bebişlere.. asilemir bak dönmüş senin velet, sevindim.. herkes bebişini görmüş bende heveslendim, göresim geldi oğlumu. bende geçen çarşamba gitmiştim 2100 gr , 43 cm idi. iki hafta sonra gel demişti. artık haftaya gitcez. sizi duyunca sabırsızlandım :))) bütün eylül bebişleri sağlıkla zamanında gelsinler inşallah.. tabii bi de kolayca, annelerini çok üzmeden :)))

bende senin gibi ikisi bir arda büyüsün istiyorum ama bi doğsunlar bakalım fikrimiz değişecek mi? :))

yaaaaa bende sabırsızlandım şimdi benim kontrolum ağustos 11 de geçen gittiğimde bebşim 2 hafta gerideydi kilosu sizinkiler tombiş tombiş kıskandımmm ben iyi bakamamışım bebişe Allah hepsini nazarlardan saklasınn
bu arada bugün ikinci sancım oldu ama dayanılmaz çok şiddetli oluyo korktum valla bu sıcaklarda erken doğum olmaz inşllh

canım süt yoğurt meyve ve sebze tüket.birde hastanede bi kadın söyledi.komşusunun bebeği kontrollerde ufak çıkıyormuş kadın son ay ceviz yemiş çocuk 4 kg doğmuş.bilmiyorum nekadar doğru ama zekası için çok faydalı olduğunu biliyorum sende tüket istersen.zararı yok faydası var.sancıya gelince bendede başladı.bazen adet olacakmışım gibi ağrıyor ama allahtan uzun sürmüyor.birde karnıma şimşek gibi birşeyler girmeye başladı.bacaklarımda oturup kalkarken çok ağrıyor artık.sanki beni taşımak istemiyor,isyan ediyor.gerçi salı günü kontroldeydim.herşey yolunda dedi doktor.hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım

son üç haftadır abartılı yiyorum ama 1 kilo bile alamadım inşllh bebek almıştır ...amin allah herkese hayırlı bebişler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…