Ya benim eylülüm zayıf mı? 2200 geldi 2 gün önce
Hic de zayıf değil bence, bizimkiler fazla sisko:) hem kızlar narin olur biraz
canım süt yoğurt meyve ve sebze tüket.birde hastanede bi kadın söyledi.komşusunun bebeği kontrollerde ufak çıkıyormuş kadın son ay ceviz yemiş çocuk 4 kg doğmuş.bilmiyorum nekadar doğru ama zekası için çok faydalı olduğunu biliyorum sende tüket istersen.zararı yok faydası var.sancıya gelince bendede başladı.bazen adet olacakmışım gibi ağrıyor ama allahtan uzun sürmüyor.birde karnıma şimşek gibi birşeyler girmeye başladı.bacaklarımda oturup kalkarken çok ağrıyor artık.sanki beni taşımak istemiyor,isyan ediyor.gerçi salı günü kontroldeydim.herşey yolunda dedi doktor.hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım
Kızlar fazla takılmayın kg'ye bünye meselesi. Sağlıklı olsunlar yeter. Ya ben biraz ayakta durup yorulsam karnımın altı bir sertleşiyor sanki çok tuvaletim gelmiş gibi baskı yapıyor. Doktorum normal ayakta kalınca olur artık dedi. Ama erken gelcek diye korkmuyor değilim. Karnım sanki aşağıya indi biraz.
selam kızlar biz geldik, var mı bi yaramazlık, geçmişe bakıp bugün dr.a gidenlerin durumlarını öğrenmek istiyorum, yorgunluktan bayılmazsam birazdan bakıcam.Yarına iftara misafirim var, bugün çok yoruldum ama yarın daha çok yorulucam.
kolay gelsin canım, misafir işi çok zor oluyor bu durumda. bana haftasonu abimler geldi. öğleden sonra gelip yardım ettikleri halde etrafta dolanmaktan bile yoruldum. bugün doktora gidenler ise benim okuduğum kadarıyla iyiler. kocaman olmuşlar bizim eylül bebişleri...
kızlar merhaba,
bugün kontrolümüz vardı canım çok sıkıldı doğru düzgün kilo alamamış benişlerim biri 1950 diğeri 2020 gr olmuş. yerleri dar diye pek kilo alamıyorlarmış. rahim ağzının uzunluğu 3cm düşmüş 1 cm gevşemiş yani heran gelebilirler dedi dr. bide kolarımda ve karnımda kaşıntılı döüntüler vardı safradan olabileceğini söyledi dr ve acil kan verdirdi eğer yüksek çıkarsa bebeleri hemen almamız gerekir dedi
benim de yorulunca iyice sertleşiyor, ama normalde de o kadar sert ki taş gibi. Demin arkadaşım dokundu, şok oldu, bu da erken doğum belirtisi dedi, bakalım.:26::26::26::26::26:
kızlar merhaba,
bugün kontrolümüz vardı canım çok sıkıldı doğru düzgün kilo alamamış benişlerim biri 1950 diğeri 2020 gr olmuş. yerleri dar diye pek kilo alamıyorlarmış. rahim ağzının uzunluğu 3cm düşmüş 1 cm gevşemiş yani heran gelebilirler dedi dr. bide kolarımda ve karnımda kaşıntılı döüntüler vardı safradan olabileceğini söyledi dr ve acil kan verdirdi eğer yüksek çıkarsa bebeleri hemen almamız gerekir dedi
kızlar merhaba,
kızlar merhaba,
canım ya ne zaman çıkacak tahlil sonucu inşallah iyi çıkar da bir iki hafta daha en azından kalırlar karnında. Allah büyük du bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?