2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim de yorulunca iyice sertleşiyor, ama normalde de o kadar sert ki taş gibi. Demin arkadaşım dokundu, şok oldu, bu da erken doğum belirtisi dedi, bakalım.:26::26::26::26::26:
arkadaşın nerden biliyor ki esteban o söylediğin şey bendede var ve aylardır 22 haftalıktan beri o sertleşmeler var fakat onlar sancı diye bir şey yok ama bende erken doğum tehdidi var 3 aydır

geçmiş olsun canım safranın gebelikle alakası neymiş ki rahim ağzı uzunluğum 20. haftamdan beri 2.7 sen 35-36 haftada 3 cm sin ve ikiz gebeliğin var çok iyi bir uzunluk diye biliyorum

slm canım.bizim senle aynı tahmini doğum tarihimiz.benim bebeğimde 1 hafta geriden geliyor geçen hafta kontrole gittiğimde 1.300 civarı çıktı seninki kaç kilo.bende çok üzülüyorum bebeğimi besleyemedim die

slm ben 29 haftamda kontrolum vardı 1100 gr boyu 38 cm di.bende hamileliğimin başından beri 4 kilo aldım doktor hiç iyi beslenmiyoun sende bebekte kilo alamıyo dedi.son 3 haftadır abartılı yiyorum ama hala 1 kilo bile almadım bünyem almıyo ne yapayım

ben 30.haftada gittim canım doktorun odasındaki usg de 1250 çıktı haftasına göre zayıf dedi doktorum.sonra 3 boyutlu dopplere gönderdi beni kan dolaşımlarına falan baktı ama bişey çıkmadı çok şükür.o 3 boyutlu doplerde de 1400 çıktı.beli zayıf falan dedi doktor.şimdilik korkulcak birşey yok ama inş.fark açılmaz demişti.randevumu sıklaştırdı.şimdi salı günü gidicem ve birde 11 inde ağustosun.inşallah büyümüştür bebeklerimiz.

benim de yorulunca iyice sertleşiyor, ama normalde de o kadar sert ki taş gibi. Demin arkadaşım dokundu, şok oldu, bu da erken doğum belirtisi dedi, bakalım.:26::26::26::26::26:

Ben de kendimi çok yorduysam ertesi gün karnım taş gibi oluyor. O günü yatarak geçiriyorum ki ancak düzeliyor.
Aynı arkadaştan bende de var erken doğuracaksın sana 2 hafta veriyorum diyor.
İyice psikolojimizi bozacak bu arkadaşlar :))

Annesi hiç üzme kendini. Bebişlerin zamanını bekleyecek Allah'ın izniyle. Sen yeter ki bol bol yat dinlen..

kimi almaktan dertli kimi alamamaktan. dediğin gibi bünye meselesi canım.. inşallah sen almasanda bebişin almıştır..

slm kızlar biz geldik
biraz yürüyüş yaptık kızımla
ama eskisi gibi değilim artık hemen yoruluyrm.......belim ağrıyo,nefesim kesiliyooooo
bide şu acayip bakaln gözler olamasa etrafımda pek bi mutlu olucam,moralimi bozup duruyolar,insanı evden çıkarmıycaklar yaaaaaaaaaaaaaaa............
kadının bi tanesi tabi ben tanımıyrm....durdurdu kızım sen baya şişmişsin çok mu yakın falan dedi,bende daha 1 ayım var deyinceeee,yyooooooooooooooo
sen 2 haftaya doğurursun dediiii............
yorum yapmasalar çatlarlar yaaaaaaaa,moralimi bozup duruyorlar............

canım canını sıkma sakın sen bebişlere olumsuz etki yapmasın....
herşey olucağına varır hayırlısıyla uygun zamanda bebişlerini kucağına alırsın inşallah......................

kızlarrr iyi akşamlarr bugun netten girdim dr.a gidenlerin bebişleri ile ilgili yorumları okudum maşallah hepsineee.. buakşam k.validemde kalıcaz iftardan sonra misafirliğe gittik 30 haftalık hamiş gelinleri vardı.. ole sohbet muhabbet derken bebişlerin kg suna geldi konu bende hemen soyledim oğluşumun kgsunu kız sakladı 30 haftalık bebek ne kdarsa bnmki de ole falan dedi ayyyy bi bozuldum anlatamam ben zaten agzımdan maşallahı düşürmem ayrıca 4 kg bebeği de olsa gozum kalmaz yanı onemli olan sağlıklı olması eli ayağı duzgun olması .. ay bi bozuldum bi bozuldum k.v. ye dedm bidaha gitmem buraya diye..

kızlaaar bugün kontrolü olanlar vardı.....
nasılmış bebişlerimiz ,umarım herkesin keyfi yerindedir....
biz geçmiş yapamadık gözümüzdede baya bi büyüyooooo geçmiş yapmak............

iyi geceler kızlar nasılsınız bebişler nasıl bende kızımı özledim agustos ayı gelsede görsem kuzumu kızlar yaa benim karnım taş gibi ve büyüdü ortadan ikiye yarılcam diye korkuyorum valla :)))) uyku düzeni kalmadı zaten dün sabah 7 de yattım 11 de kalktım uyuyamıyorum bide sabhları kalkınca alt tarafımda bir sızı yürüyemiyorum hergün olmasada bu hafta biraz fazla oldu kızım iyi ama maşallah kıpır kıpır bugün erken yatıcam kociş uyu dedi size iyi geceler kızlar allah rahatlık versin

iyi geceler tatlı rüyalar ve deliksiz uykular diliyrz kızımlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ah bide biz uyuyyabilsek gece kuşu olduk çıktıkkk

Zaten üzerine vazife olmayan herkes çok iyi bilir bu işi.
Bak ben sinir oldum...

ay bende öyle tiplerden nefret ederim....
kendinden bahsetmek istemiyrsan niye soruyosun maden kkarşındakineeee
nazar değcek diye korkmuştur hatun....tabi onunki bebek seninki değil sanki....
boşver canım yaaaaaaa takma öyle cahil insanlarıııııı.......
sen bebişini mutlu et annesiii,onu üzmeeee

kızlaaar bugün kontrolü olanlar vardı.....
nasılmış bebişlerimiz ,umarım herkesin keyfi yerindedir....
biz geçmiş yapamadık gözümüzdede baya bi büyüyooooo geçmiş yapmak............

bende yapim dedim aama cok birikmiş yapamadım :))) bebişleri zayıf olduğu için üzülen anneler var galibaaa kızlarrr hiççççç üzülmeyin komşum erken doğum yaptı 2250 düşünün artık ufacık ama cok cevik hareketli yeni doğmuş demessin maşallah .. onemli olan eli ayağı duzgun olsun kg konusuna takılmayın çok tombik olup da sağlıklı olmayabilir.. veya ogduktan sonra emmeyebilirr oyuzden kg konusuna hiççççççç üzülmeyinn

aynen cnm gece gece asabiyet yaptım ... hem su kg dan neden nazar olsun hiç anlamam ben yine kg lu bebekten korkarım doğumu zor oluyo ne bilim dr. illa sezeryan cocuk büyük doguramazsın dio sıkıntı yani zayıf olsun biizim olsun emsin cuk cukk

bende sana katılıyorun canım,önemli olan sağlıklı olmaları.....
kilo daha sonrada alıp toparlanırlar zaten çok çabuk serpiliyorlar,panik yapmalrına üzülmelerine hiç gerek yok ............................

canım sıkma canını sağlıklı olsunda kg sı fazla olmasın neticede ikiz bebiş taşıyorsun bu haftalardan sonra bebek daha hızlı kg alıyormuş
günde 20-30gr alabiliyormuş k vitamini (sebze ağırlıklı)kalsiyum olan besinleri daha fazla tüket inan ki kilosunda hemen fark eder
3. hamileliğimde bebeğim 8.ayında 900 gr.dı dr. hiç beslenmemişsin dedi bende zorladım kendimi ne kadr sağlıklı besin varsa yedim
bebğim 9 ayını doldurmadan doğdu ama 3020gr doğdu

sakın bozma morelini canım Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerini

kızlar ben nst ye girmedim buarada dr.a da sormadım .. bugun saglık ocagında randevum vardı hemşire biraz panik zaten.. ama nst ye girmen gerekir haftada bir dedi ama benm randevum 15 gunde bir dr.u arasammı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…