2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bekler inşallah canım iyi düşün iyi olsun.36 yı tamamlasınlarda gerisi mühim değil kilou dışardada alırlar en kötü ihtimal.36 dan sonra erken doğum sayılmıyormuş zaten.

benim korkum sezeryandan önce doğumun başlaması
yoksa 35 haftalık bile doğduğunda gelişimi tamamlamış oluyormuş çok zayıf değilse küveze dahi koymuyorlarmış

Ay geçmiş yaparken uyuyakalmışım elimde telefonla. Hemde ne uyumak. Sözde iş yapıcaktım offf offf. Bitmez bu işler. Pazarı geçicek herhalde.

en iyisini yapmışsın valla yarım saat önce soğuk duşa girdim şidi oturduğum yerden göğüslerimin altından göbeğime doğru ter akıyor.bu ne sıcak ya.bu sıcakta bide ütü yapıcam pufffff. sıcaklara kalmadan alışverişi bitireyim çıkamam dedim bitirdim ama.geri kalanında zorlayacağı aklıma gelmemişti.haftasonu dediğin gibi yapayım oturduğum yerden artık

selamlarrrrrrr
bende ikiz anne adayıyım arkadaşlar
ikiz olduğumuz için erken doğumla bende sanırım eylül annesi olacağım
tek isteğim eylülün son haftasını görmek 37 haftayı doldurmuş oluyoruz o zaman

bizede dua edin olurmu zamanında alıyım yavrularımı kucağıma sağlıkla inşallahhhh

ya ben yarım saatte bir wc ye gidiyoorum çok feci baskı yapıyo aşağıya sürekli tuvaletim varmış gibi anca yarım saat dayanabiliyorum.geldimi herşey üstüste geiyo valla puffff

canım hayırlısıyla alırsın inşallah yavrucuklarını kucağına.inşallah beklerler zamanlarını yavrucaklar.

teşekkürler canımm az daha uyusam gece olcakmış e kalkma bari bidaha yat hadii sabah olur

olsun o kadar canım istirahate en çok ihtiyaç olduğumuz zaman bu zamnlar

aynen bende duşa giriyorum ardında bi daha ter ama en güzel gece yatmadan önce soğuk suyun altına giriyorum
en azından uykuya dalana kadar seri serin yatıyorum

selmm canım Allah bağışlasın ikizlerini
Rabbim zamanında sağlıkla versin bebişlerini kucağına(amin)

ewt resımlerı beklıyoruzzzzzzzzzzzz
aynen canım ya rşimde bıktı bnm hayıflanmalarımdann.. Bana dioki ikinciyi kışa denk getirelim ozmn doğup yap bu kadar yanmazsın
aynen cnmm wallahhıı . sıcaklarda mahvoldukk resmenn.
tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlarr.. ana yemeği yaptım çorbayı pilavıda iftara yakın yapacağım basit bişeyler artıkk zaten hava çoook sıcaakkkk
ellerıne saglık cnmmm gusel bı ıftar gecırırsınızz ınss.. servıs yaparken dıkkat et takılıp dusmee aceleylee..
ayy cok gseller cnm ben daha bole cıcıler almadım kızcemee ... hepsı bırbırındenn seker.. ıı gunlerde gıysın balecı kuzumuzz
Kızlaaaarr nabersiniz. Bizde yarım gün yarım gün boya macerası devam ediyor. Kafayı yicem geçmiş yapmaya çalışıcam. Tabi sıcakta buharlaşmazsam
ıyız cnm sen nasılsınn .. kolay gelsınn aman cok yorma kendını sıckta dıkatt et
ben olmadım cnm bende nezaman yapıcak bılmıyorum 7 agustosda cagırdı ozaman 35 olucam yaparmıkı bılemedım ben hergııtttıgımde kaymak gıbı gıdıom zaten ne olur neolmazz gostermeye hazırım yanı
ıns dogumda denk gelırr pek yogunmus drunn .. bekle annesı hemencık gecer.. sabırr..
benım annemlerde soruolar ızmırden gelıceklerr bende onlar yokkenn sancım gelırse dıe korkuyorumm bızde kararsız kaldık 12 saat uzaklıktaa bakalım nasıl yapcazzzz:26: bende bebek olunca daha cok kalmalarından yanayımm ole yapabılırsın sende cnmm ..
korkma cnm yaa acılma olmaz.. bana dr 1o dk da bır olursaa onemlı dıgerlerı yalancı sancılar dedı takıp et bakalım nasıl gıdıcek.. stres yapmaa ama sakın olcnm
albenıler yaramıss onaa anladım beenn
bu arada ben kendi kendime yazıyorum hiç ses seda yok kimseden:26:
sıcaktan cnm yaa kımsenın sesı cıkmıoo
bizz geldiiiikkkk
hg cnmmmmmmmmmmmmdun sana seslendım nerdesın dıee ozell msj yazdım aama nerde goren yok
saol cnmm kızcem buyudu tosunumm hıckırıklarını ben bı anlayamadım gıttı... masallah emır kaaanımızaa.. ınss serınlerde rahat nefes alırızzz
BENde geldimm telden girip yazamasamda aklım sizde ben ve güzel kızım iyiyiz yarın geçmiş yapacam inşaallah herkes iyi mi biz iyiyiz :)
ıyızz cnmm hgnızzzzzzzzzz.. telden yazmaktaa okumakta bı ıskencee
hoşgeldin canım senin elifciğin de maşallahı var benimki gibi çok oynak

ben ilk kızımın ismini elif koyucaktım son anda değişti dilara oldu
nıe degıstıı bakemmm ..tskler cnmmm aynennn bana cekmıss kızımm esımde ole dıoo
hg cnmm ınss sagsalım kucagımıza alırızz.. aramızda gormekk ısterızz artık hepp

selam annişler.. yemeğimizi yaptık geldik kızımla :) yemeği yaptık bulaşıkları kaldırdık kızımla en sonda mutfağı süpürelim dedik ama eğilince öyle bi acı oldu ki anlatamam.kızımın ayakları kaburgalarıma girdi sanki.. ya da benmi öyle anbladım bilmiyorum. benim kız halasına çekti galiba çook uzun olacak herhal :) ayaklarını tam göğüsümün altında hissediyorum. bazen hafif eğilince falan batıyormuş gibi oluyor ve birazda acıyor gerçekten..çifte atıyor bana benim tatlı kuzum

ya ben yarım saatte bir wc ye gidiyoorum çok feci baskı yapıyo aşağıya sürekli tuvaletim varmış gibi anca yarım saat dayanabiliyorum.geldimi herşey üstüste geiyo valla puffff

canm geçende banada oluyodu merak etme ayakta kalınca çocuk biraz aşağıya baskı yapıyor ondan sanırım.

hoşgeldiniz canımm.. ayy sormaa bizdde tekmeleşip duruyoruz yaa o kadar canımı acıttı ki bugün EFE çıkacak zannettim yaaa sanki içerden iğne batırıyoo yaramaz oğluummm
BENde geldimm telden girip yazamasamda aklım sizde ben ve güzel kızım iyiyiz yarın geçmiş yapacam inşaallah herkes iyi mi biz iyiyiz :)
hoşgeldin mavişşş... bizde iyi olmaya çalışıyoruz canımm. artık ayaklar bu yükü taşıyamıyoo öyle ağrıyoo kii anlatamammm.. 90 kg olmuşum daa hehe e yarışıyoruz malum senlee
Ay geçmiş yaparken uyuyakalmışım elimde telefonla. Hemde ne uyumak. Sözde iş yapıcaktım offf offf. Bitmez bu işler. Pazarı geçicek herhalde.
bende varyaa sabaha kadar uyuyamıyorum sonra bi anda sızıp kalıyorum ama kısa kısa
inşallah zamanında gelirlerr ufaklıklarrr..

yaramazz bıdık efeeeee

hoşgeldin canımm... analı kızlıı maşallaaahh marifetli hatunlar
bende bazen eğilince ayakları kaburgamın altına giriyooo galiba çok acıyoo canım bende bi iş yapıyorum iki dinleniyorum hehe

albenıler yaramıss onaa anladım beenn

sıcaktan cnm yaa kımsenın sesı cıkmıoo

nıe degıstıı bakemmm ..tskler cnmmm aynennn bana cekmıss kızımm esımde ole dıoo

bencede canım onlar yaradı heralde zaten biraz esmer diğerlerine göre çitlembiğim
bende diyorum kesin yediğim çikolataladan böyle oldun sen

bakıyorum altta bir sürü kişi var ben kendi kendime yazıyorum

canım bi tanıdık vardı ismi elif bayağı bi havalara girdi benim ismimi koyacak diye
ben hoşuma gittiği için koyucaktım sinir oldum ona değiştirdim bende sonra ismi
zaten elif ya da dilara istiyordum ismini

Selam kızlar. Bugün gezmelerden pek uğrayamadım yanınıza :)

8. ayımız artık bitti. Eksiklerimizi tamamlayıp valizi kapatalım dedim eşime.
Bebek bezi ve bir kaç eksik kalmıştı marketten alınacak. Eşim de ben onları sonra alırım nasılsa markette hepsi var dedi.

Ben doğuma gidince sen bebek bezi peşinde mi koşacaksın acaba, beni markete gitmek için bile yalnız bırakamazsın dedim.
Hımm mantıklıymış ben bunu daha önce düşünmemiştim dedi :)
Bu adamlar bazen pek düşünmüyolar galiba :44::44::44:

ayy aksama uyuyamıcaksın cnmmm devamm etseydınızz sabahaa kadarcık :18:

valla bende bu yorgunluk varken pöfür pöfür uyurum. Kardeşlm var diye kalktım yoksa daha kalkmam eşim gelinceye. Yemeğede kayınvalideme gitcez.
Buarada arkadaşlar bir sorum var varmı bana yardımcı olcak. Şimdi beyaz boyayla bulut yapmak istiyoruz duvara acaba bunun için arkası yapışkanlı için boş kalıplar varmıdır dersiniz. Yoksa başka ne yapabiliriz fikiiir lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…