bekler inşallah canım iyi düşün iyi olsun.36 yı tamamlasınlarda gerisi mühim değil kilou dışardada alırlar en kötü ihtimal.36 dan sonra erken doğum sayılmıyormuş zaten.
Ay geçmiş yaparken uyuyakalmışım elimde telefonla. Hemde ne uyumak. Sözde iş yapıcaktım offf offf. Bitmez bu işler. Pazarı geçicek herhalde.
tünaydınn canımm
canım ütü masanı çek koltuğun önüne oturduğun yerden yaparsın ben öyle yaptım çok rahat
bende bu aşırı sıcaklar gelmeden önce yıkama ütüleme işini halletmiştim
iyi kide çıkarmışım aradan yoksa şu anda hayatta yapamazdım evi bile zorla süpürüyorum
sonrada yığılıp kalıyorum
selamlarrrrrrr
bende ikiz anne adayıyım arkadaşlar
ikiz olduğumuz için erken doğumla bende sanırım eylül annesi olacağım
tek isteğim eylülün son haftasını görmek 37 haftayı doldurmuş oluyoruz o zaman
bizede dua edin olurmu zamanında alıyım yavrularımı kucağıma sağlıkla inşallahhhh
teşekkürler canımmaz daha uyusam gece olcakmış e kalkma bari bidaha yat hadii sabah olur
en iyisini yapmışsın valla yarım saat önce soğuk duşa girdim şidi oturduğum yerden göğüslerimin altından göbeğime doğru ter akıyor.bu ne sıcak ya.bu sıcakta bide ütü yapıcam pufffff. sıcaklara kalmadan alışverişi bitireyim çıkamam dedim bitirdim ama.geri kalanında zorlayacağı aklıma gelmemişti.haftasonu dediğin gibi yapayım oturduğum yerden artık
selamlarrrrrrr
bizede dua edin olurmu zamanında alıyım yavrularımı kucağıma sağlıkla inşallahhhh
ewt resımlerı beklıyoruzzzzzzzzzzzzGünaydın güzel annışler, biz geldik kızımla......bugün mobilyalarımız gelcek inşallah.....onlarla uğraşırız artık.....
dört gözle bekliyordum gelmesini.....bir an önce odayı bitirmek istiyorum cünki......
Bu pazar babam geliyor almanyadan, ona da bebişin bakım ürünlerini sipariş ettim. Burda ne kadar pahalı bakım ürünleri çok şaşırdım bakınca.......odası yapılsın resimleri gönderirim kızlar......şimdilik öpüldünüz
aynen canım ya rşimde bıktı bnm hayıflanmalarımdann.. Bana dioki ikinciyi kışa denk getirelim ozmn doğup yap bu kadar yanmazsın
ellerıne saglık cnmmm gusel bı ıftar gecırırsınızz ınss.. servıs yaparken dıkkat et takılıp dusmee aceleylee..tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlarr.. ana yemeği yaptım çorbayı pilavıda iftara yakın yapacağım basit bişeyler artıkk zaten hava çoook sıcaakkkk
ayy cok gseller cnm ben daha bole cıcıler almadım kızcemee ... hepsı bırbırındenn seker.. ıı gunlerde gıysın balecı kuzumuzzewdeyken bize bol bol foto yükleyeyeim bunlarda kızımın ayakkabıları pembe olan bale ayakkabısı:)
Eki Görüntüle 473550 Eki Görüntüle 473553 Eki Görüntüle 473555 Eki Görüntüle 473556 Eki Görüntüle 473557 Eki Görüntüle 473558 Eki Görüntüle 473559 Eki Görüntüle 473560
ıyız cnm sen nasılsınn .. kolay gelsınn aman cok yorma kendını sıckta dıkatt etKızlaaaarr nabersiniz. Bizde yarım gün yarım gün boya macerası devam ediyor. Kafayı yicemgeçmiş yapmaya çalışıcam. Tabi sıcakta buharlaşmazsam
ben olmadım cnm bende nezaman yapıcak bılmıyorum 7 agustosda cagırdı ozaman 35 olucam yaparmıkı bılemedım ben hergııtttıgımde kaymak gıbı gıdıom zaten ne olur neolmazzkızlar maşallah bebişlere kontrole gidenler güzel haberlerle geldiler.çok şükür önemli bi sorun yok.sanırım tek sorun bazılarının kilosu fazla bazılarının az.kiloya çok takmamak lazım genelde bebekler doktorların dediği kiloda doğmuyorlar.4 kilo dedikleri bi bebek 3.50 ,2.5 kilo dedikleri bi bebekte 3,5 çıkabiliyo.ikisinede şahit oldum.canınızı sıkmayın boşuna.sbiz beslenmemiz açısından elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmış doğunca bizim sıpalar görücez kaç kilolar.
benim kontrolde haftaya perşembe devlet hastanesine gidiyorum ben .aranızda çatı muaynesi olan yok demi daha.yapmazlar heralde 35+0 olucam gittiğimde.hazırlıklımı gitsem bilemedim.
ıns dogumda denk gelırr pek yogunmus drunn .. bekle annesı hemencık gecer.. sabırr..slm kızlar bugün randevu aldım doktoruma 4 ağustosa kadar bütün randevuları doluydu bende 4 üne aldım,benim doktor çok yoğun kontrollerime bile sıra bulamıyorum inşllh doğumu yaptırmaya fırsat bulur :)) haftaya cumartesi kontrolum var bebişim büyümüştür kilosu yerindedir bu sefer inşallh şimdiden sabırsızlandım nasıl bekliycem 1 hafta daha((
benım annemlerde soruolar ızmırden gelıceklerr bende onlar yokkenn sancım gelırse dıe korkuyorumm bızde kararsız kaldık 12 saat uzaklıktaa bakalım nasıl yapcazzzz:26: bende bebek olunca daha cok kalmalarından yanayımm ole yapabılırsın sende cnmm ..teeyzoooşlaaaardemin ananemiz ve babanemiz aradı. biz ne zaman gelelim diye.. belki biraz erken ama bi tarih söle dediler. benim bdt 16 eylül. yani 40 haftayı 16 eylülde dolduruyor.. kız bebişler 38 ile 40. haftalar arası doğarlarmış genellikle. eylülün başında gelin dedim ama ikiside çok yoğun şimdi. acaba 39 da falanmı çağırsam.. malum bebiş oluncada durcaklar baya.. annem falan çalışıyor bide bilemedim yani..:26::26: sizce nasıl yapsamki?? bi fikri olan varmı?
korkma cnm yaa acılma olmaz.. bana dr 1o dk da bır olursaa onemlı dıgerlerı yalancı sancılar dedı takıp et bakalım nasıl gıdıcek.. stres yapmaa ama sakın olcnmkızlar benim sancılarım sıklaşmaya başladı.önceden günde 1-2 kez oluyodu.şimdi saatte 1-2 kez oluyo.normal sanırım ama tırsıyorum yinede.kontrolüm haftaya perşembe bakalım ne diycek doktor.açılma falan olurda farketmem diye korkuyorum.
albenıler yaramıss onaa anladım beennherkese merhabalaarrr
sorma canım bende şok olmuştum dr. 3 kg deyince
o aya kadar psikolojim hiç iyi değildi oturduğum evden taşınmak istiyordum rutubet ve haşaratlar yüzünden iştah miştah yoktu
taşınındıktan sonra rahatladım moaral yerine gelince iştahda geldi semizotuyla tavuk çok yedimbide günde 8-10 albeni yi sütle
beraber indiriyordum mideyezaten son ayda bebek daha çok kg alıyormuş
sıcaktan cnm yaa kımsenın sesı cıkmıoobu arada ben kendi kendime yazıyorumhiç ses seda yok kimseden:26:
hg cnmmmmmmmmmmmmbizz geldiiiikkkk
saol cnmm kızcem buyudu tosunummiyiyiz canım yalancı sancılarla uğraşıp duruyoruz işte. ha bide sıcakla unutmak ne mümkün yarından itibaren biraz serinleyecek diyorlar ama bakalım.
bu arada maşallah elifciğe kocaman kız olmuş artık.
benim emir kaanımda çok hareketli bu aralar maşallah.sürekli hıçkırık tutuyo ordan oraya tepişip duruyo.
ıyızz cnmm hgnızzzzzzzzzz.. telden yazmaktaa okumakta bı ıskenceeBENde geldimm telden girip yazamasamda aklım sizde ben ve güzel kızım iyiyiz yarın geçmiş yapacam inşaallah herkes iyi mi biz iyiyiz :)
nıe degıstıı bakemmm ..tskler cnmmm aynennn bana cekmıss kızımmhoşgeldin canım senin elifciğin de maşallahı varbenimki gibi çok oynak
ben ilk kızımın ismini elif koyucaktım son anda değişti dilara oldu
hg cnmm ınss sagsalım kucagımıza alırızz.. aramızda gormekk ısterızz artık heppselamlarrrrrrr
hg cnmm ınss sagsalım kucagımıza alırızz.. aramızda gormekk ısterızz artık hepp
Ay geçmiş yaparken uyuyakalmışım elimde telefonla. Hemde ne uyumak. Sözde iş yapıcaktım offf offf. Bitmez bu işler. Pazarı geçicek herhalde.
ya ben yarım saatte bir wc ye gidiyoorum çok feci baskı yapıyo aşağıya sürekli tuvaletim varmış gibi anca yarım saat dayanabiliyorum.geldimi herşey üstüste geiyo valla puffff
hoşgeldiniz canımm.. ayy sormaa bizdde tekmeleşip duruyoruz yaa o kadar canımı acıttı ki bugün EFE çıkacak zannettim yaaa sanki içerden iğne batırıyoo yaramaz oğluummmslmm annısler bız geldıkk babamız ısten geldık onu uyuttukk ıftara kadarr uuyur sımdı cok sıcakk onada hak verıyourmm .. elıfımlee tekmelesıyoruzz sabahtn berı bugun masallahı var..sızler nasılsnızz bakalımm kotu bısey yoktur ınsss
hoşgeldin mavişşş... bizde iyi olmaya çalışıyoruz canımm. artık ayaklar bu yükü taşıyamıyoo öyle ağrıyoo kii anlatamammm.. 90 kg olmuşum daa hehe e yarışıyoruz malum senleeBENde geldimm telden girip yazamasamda aklım sizde ben ve güzel kızım iyiyiz yarın geçmiş yapacam inşaallah herkes iyi mi biz iyiyiz :)
bende varyaa sabaha kadar uyuyamıyorum sonra bi anda sızıp kalıyorum ama kısa kısaAy geçmiş yaparken uyuyakalmışım elimde telefonla. Hemde ne uyumak. Sözde iş yapıcaktım offf offf. Bitmez bu işler. Pazarı geçicek herhalde.
inşallah zamanında gelirlerr ufaklıklarrr..selamlarrrrrrr
hoşgeldiniz canımm.. ayy sormaa bizdde tekmeleşip duruyoruz yaa o kadar canımı acıttı ki bugün EFE çıkacak zannettim yaaa sanki içerden iğne batırıyoo yaramaz oğluummm
hoşgeldin mavişşş... bizde iyi olmaya çalışıyoruz canımm. artık ayaklar bu yükü taşıyamıyoo öyle ağrıyoo kii anlatamammm.. 90 kg olmuşum daa hehe e yarışıyoruz malum senlee
bende varyaa sabaha kadar uyuyamıyorum sonra bi anda sızıp kalıyorum ama kısa kısa
inşallah zamanında gelirlerr ufaklıklarrr..
hoşgeldin canımm... analı kızlıı maşallaaahh marifetli hatunlarselam annişler.. yemeğimizi yaptık geldik kızımla :) yemeği yaptık bulaşıkları kaldırdık kızımla en sonda mutfağı süpürelim dedik ama eğilince öyle bi acı oldu ki anlatamam.kızımın ayakları kaburgalarıma girdi sanki..ya da benmi öyle anbladım bilmiyorum. benim kız halasına çekti galiba çook uzun olacak herhal :) ayaklarını tam göğüsümün altında hissediyorum. bazen hafif eğilince falan batıyormuş gibi oluyor ve birazda acıyor gerçekten..çifte atıyor bana benim tatlı kuzum
albenıler yaramıss onaa anladım beenn
sıcaktan cnm yaa kımsenın sesı cıkmıoo
nıe degıstıı bakemmm ..tskler cnmmm aynennn bana cekmıss kızımmesımde ole dıoo
ayy aksama uyuyamıcaksın cnmmmdevamm etseydınızz sabahaa kadarcık :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?