2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yanıyorummmmm, kendimi buz dolu küvetin içine atasım var.Günde kac kere kıyafet, camasır degiştiriyorum sayısı belli degil.Sürekli terliyorum kendimden tiksindim

canm geçende banada oluyodu merak etme ayakta kalınca çocuk biraz aşağıya baskı yapıyor ondan sanırım.

ben günde 2-3 bardaktan fazla su içemem o da zorla bu şekilde bile 5-10 dak.bir wc deyim kafası aşağıda olduğu içn heralde

hoşgeldin canımm... analı kızlıı maşallaaahh marifetli hatunlar
bende bazen eğilince ayakları kaburgamın altına giriyooo galiba çok acıyoo canım bende bi iş yapıyorum iki dinleniyorum hehe
en iyisini yapıyorsun canım.. bende evi bıraktım zaten nerdeyse hiç temizlemiyorum bu aralar.. sadece üzerinden hafifçe yapıyorum bişeyler.. bu gün babişimize yemek pişirelim dedik sonra dayanamadık birazda mutfağa giriştik hamarat kızımla bu arada yemekte nasıl oldu bilmiyorum patates soğan biber domates tavuk hepsini kattık karıştırdık attık ocağa bakalım nasıl bişey çıkacak :) bizimki çifte atıp dururken pratik yemek yapmaktan başka şansım olmuyor.. sanki kaburgalarımın altına sıkışıyormuş gibi oluyor hemen oturuyorum bende korkuma...

canım hayırlısıyla alırsın inşallah yavrucuklarını kucağına.inşallah beklerler zamanlarını yavrucaklar.

selmm canım Allah bağışlasın ikizlerini
Rabbim zamanında sağlıkla versin bebişlerini kucağına(amin)

teşekkür ederiz teyzeleriii allah razı olsun
hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahh
sizi hep takip ediyorum ama yazmamıştım bundan sonra yazarımmmm

selam canımm
bizimde sadece bez kaldı benim eşimde onu hastaneye giderken bile alırım ben dedi
olduu dedim yolda durup bide bez alırz

vala cnm boya ıle ılgılı bı fıkrımyok yapıstırmaa yapıstırsanız olmazmıı kı ..
yanıyorummmmm, kendimi buz dolu küvetin içine atasım var.Günde kac kere kıyafet, camasır degiştiriyorum sayısı belli degil.Sürekli terliyorum kendimden tiksindim
ayneenn cnm buay kullandıgım kadar deterjan sampuann sabunn hıc bılmıyorummm hemenn bıtııooo .. hergun camasır yıkıyorum fenalık geldı artık

Bu kadar yapman bile güzel. Yemeğini yapıyosun maşallah.
Ayakta dururken nefessiz kalıyorum ben mutfakta. Her işi kocama teslim ettim.
Hem oruç, hem yemek hem temizlik hepsini yapıyo allah razı olsun.
Bazen kızıyo bana ama doğum geçsin sen görürsün diye söyleniyo. O zaman da lohusa olucam ben diyorum hehe :)

kızlar size iyi muhabbetler
kızım oruçlu sofrasını kurayım hepinize huzurlu mutlu akşamlaaarr

selam kızlar nasılsınız..
benim oğlan yine ters döndü, kaburgalarımın altında hıçkırıyo
dr. baş geliş dediğinde aşağıda hissediyodum hıçkırmasını.

çok hareketli olacağı anlamına mı geliyo acaba böyle dönüp durması??

bi arkadaşa 30.haftada ters duruyo sezeryan demiş dr.u
acaba bu kadar sık dönmesi normal değil mi benim bebişin

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm teyzoşlar biz bi uğrayalım dedik...........
bütün gün balık istifi gibi yattık kızımla,tabiki uyuyamadık......................
şimdide babamız için iftar hazırlığı yapıcaaaaazzzzzzz.......

siz nasılsınız bebişler iyimi??????????????*

ben anlamadııııım önceki kızınmı 3kg doğdu. Valla gidip albeni alasım geldi:) buarada ben yapı markete gidiyorum bakalım ne bulcaz

Biz iyiyiz teyzoşşş
Şu sıcaklar da olmasa hayat bayram olacak :)

seninkide iyiymiş canım :)benimkide yardım ediyorda pek kıyamıoyorum yapabildiğim kadarını ben sonrasını eşim yapıyor.. ama 5 dak ayakta kalsam belim çok ağrıyor.. bizi,mde siz gibi olcak sanırım.. şapkayı eşime vercem bende

hehe hiç güleceğim yoktu yaaa gerçekten aleem bu adamlarr
bendee yaaa... daha demin duş aldım pilavı ocağa koyayım dedim su gibi terledim yaaa yine kirlenmiş hissediyorum yineeee
olur oluurrr çok güzel olur o yemek minik kızınındaa eli değdii tabiii
bugün benimki çoook acıttı canımı inşallah kilo almıştırdaa ondan güçlüdür oğluşumun tekmeleriii..
canım o kadar çook dönüyolar kii anlamak mümkün değil bu ufaklıklarıı bence normal yaniii..
hoşgeldiniizzz... bizde oğlumlaa bütün gün sünüyoruz valla. bugün misafir gelecek diyee pek sünmedik hehe
yoksaa yatak odası senin oturma odası benim uzanıp duruyoruz hehe..

Selam kizlar nasilsiniz.32+2 olduk bizde cok sukur.havalar cok sicak cikip almam gereken birkac birsey var ama mumkun degil bu havada.su bir ayda gecseydi hayirlisiyla.

kızlar 2gündür karnım çok sert oluyo bebek bi yere toplanıyo kimildatmiyor sizce neden yaaaaaa

canım benimde öyleydi halada öyle diyebilirim dün doktor teyzemize gittik herşey normal dedi son aylarda böyle şeyler olağan zaman zaman çok hareketli zaman zaman hareketsiz olabilir dedi

kızlar sıcaklar fena günde 2 kere (en az) duş alıyorum.. ama kaşınma sorunum var acaba yediğim bişi mi dokundu anlamadım kabarıorum kıpkırmızı oluo sonra kasın Allah kaşın :44::44::44: var mı bnm gibi kaşınan :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…