canm geçende banada oluyodu merak etme ayakta kalınca çocuk biraz aşağıya baskı yapıyor ondan sanırım.
en iyisini yapıyorsun canım.. bende evi bıraktım zaten nerdeyse hiç temizlemiyorum bu aralar..hoşgeldin canımm... analı kızlıı maşallaaahh marifetli hatunlar
bende bazen eğilince ayakları kaburgamın altına giriyooo galiba çok acıyoo canım bende bi iş yapıyorum iki dinleniyorum hehe
canım hayırlısıyla alırsın inşallah yavrucuklarını kucağına.inşallah beklerler zamanlarını yavrucaklar.
selmm canım Allah bağışlasın ikizlerini
Rabbim zamanında sağlıkla versin bebişlerini kucağına(amin)
ewt resımlerı beklıyoruzzzzzzzzzzzz
aynen cnmm wallahhıı . sıcaklarda mahvoldukk resmenn.
ellerıne saglık cnmmm gusel bı ıftar gecırırsınızz ınss.. servıs yaparken dıkkat et takılıp dusmee aceleylee..
ayy cok gseller cnm ben daha bole cıcıler almadım kızcemee ... hepsı bırbırındenn seker.. ıı gunlerde gıysın balecı kuzumuzz
ıyız cnm sen nasılsınn .. kolay gelsınn aman cok yorma kendını sıckta dıkatt et
ben olmadım cnm bende nezaman yapıcak bılmıyorum 7 agustosda cagırdı ozaman 35 olucam yaparmıkı bılemedım ben hergııtttıgımde kaymak gıbı gıdıom zaten ne olur neolmazzgostermeye hazırım yanı
ıns dogumda denk gelırr pek yogunmus drunn .. bekle annesı hemencık gecer.. sabırr..
benım annemlerde soruolar ızmırden gelıceklerr bende onlar yokkenn sancım gelırse dıe korkuyorumm bızde kararsız kaldık 12 saat uzaklıktaa bakalım nasıl yapcazzzz:26: bende bebek olunca daha cok kalmalarından yanayımm ole yapabılırsın sende cnmm ..
korkma cnm yaa acılma olmaz.. bana dr 1o dk da bır olursaa onemlı dıgerlerı yalancı sancılar dedı takıp et bakalım nasıl gıdıcek.. stres yapmaa ama sakın olcnm
albenıler yaramıss onaa anladım beenn
sıcaktan cnm yaa kımsenın sesı cıkmıoo
hg cnmmmmmmmmmmmmdun sana seslendım nerdesın dıee ozell msj yazdım aama nerde goren yok
saol cnmm kızcem buyudu tosunummhıckırıklarını ben bı anlayamadım gıttı... masallah emır kaaanımızaa.. ınss serınlerde rahat nefes alırızzz
ıyızz cnmm hgnızzzzzzzzzz.. telden yazmaktaa okumakta bı ıskencee
nıe degıstıı bakemmm ..tskler cnmmm aynennn bana cekmıss kızımmesımde ole dıoo
hg cnmm ınss sagsalım kucagımıza alırızz.. aramızda gormekk ısterızz artık hepp
hoşgeldiniz canımm.. ayy sormaa bizdde tekmeleşip duruyoruz yaa o kadar canımı acıttı ki bugün EFE çıkacak zannettim yaaa sanki içerden iğne batırıyoo yaramaz oğluummm
hoşgeldin mavişşş... bizde iyi olmaya çalışıyoruz canımm. artık ayaklar bu yükü taşıyamıyoo öyle ağrıyoo kii anlatamammm.. 90 kg olmuşum daa hehe e yarışıyoruz malum senlee
bende varyaa sabaha kadar uyuyamıyorum sonra bi anda sızıp kalıyorum ama kısa kısa
inşallah zamanında gelirlerr ufaklıklarrr..
Selam kızlar. Bugün gezmelerden pek uğrayamadım yanınıza :)
8. ayımız artık bitti. Eksiklerimizi tamamlayıp valizi kapatalım dedim eşime.
Bebek bezi ve bir kaç eksik kalmıştı marketten alınacak. Eşim de ben onları sonra alırım nasılsa markette hepsi var dedi.
Ben doğuma gidince sen bebek bezi peşinde mi koşacaksın acaba, beni markete gitmek için bile yalnız bırakamazsın dedim.
Hımm mantıklıymış ben bunu daha önce düşünmemiştim dedi :)
Bu adamlar bazen pek düşünmüyolar galiba :44::44::44:
vala cnm boya ıle ılgılı bı fıkrımyok yapıstırmaa yapıstırsanız olmazmıı kı ..valla bende bu yorgunluk varken pöfür pöfür uyurum. Kardeşlm var diye kalktım yoksa daha kalkmam eşim gelinceye. Yemeğede kayınvalideme gitcez.
Buarada arkadaşlar bir sorum var varmı bana yardımcı olcak. Şimdi beyaz boyayla bulut yapmak istiyoruz duvara acaba bunun için arkası yapışkanlı için boş kalıplar varmıdır dersiniz. Yoksa başka ne yapabiliriz fikiiir lütfen.
ayneenn cnm buay kullandıgım kadar deterjan sampuann sabunn hıc bılmıyorummm hemenn bıtııooo .. hergun camasır yıkıyorum fenalık geldı artıkyanıyorummmmm, kendimi buz dolu küvetin içine atasım var.Günde kac kere kıyafet, camasır degiştiriyorum sayısı belli degil.Sürekli terliyorum kendimden tiksindim
en iyisini yapıyorsun canım.. bende evi bıraktım zaten nerdeyse hiç temizlemiyorum bu aralar..sadece üzerinden hafifçe yapıyorum bişeyler.. bu gün babişimize yemek pişirelim dedik sonra dayanamadık birazda mutfağa giriştik hamarat kızımla bu arada yemekte nasıl oldu bilmiyorum patates soğan biber domates tavuk hepsini kattık karıştırdık attık ocağa bakalım nasıl bişey çıkacak :) bizimki çifte atıp dururken pratik yemek yapmaktan başka şansım olmuyor.. sanki kaburgalarımın altına sıkışıyormuş gibi oluyor hemen oturuyorum bende korkuma...
bencede canım onlar yaradı heralde zaten biraz esmer diğerlerine göre çitlembiğim
bende diyorum kesin yediğim çikolataladan böyle oldun sen
bakıyorum altta bir sürü kişi var ben kendi kendime yazıyorum
canım bi tanıdık vardı ismi elif bayağı bi havalara girdi benim ismimi koyacak diye
ben hoşuma gittiği için koyucaktım sinir oldum ona değiştirdim bende sonra ismi
zaten elif ya da dilara istiyordum ismini
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm teyzoşlar biz bi uğrayalım dedik...........
bütün gün balık istifi gibi yattık kızımla,tabiki uyuyamadık......................
şimdide babamız için iftar hazırlığı yapıcaaaaazzzzzzz.......
siz nasılsınız bebişler iyimi??????????????*
seninkide iyiymiş canım :)benimkide yardım ediyorda pek kıyamıoyorumBu kadar yapman bile güzel. Yemeğini yapıyosun maşallah.
Ayakta dururken nefessiz kalıyorum ben mutfakta. Her işi kocama teslim ettim.
Hem oruç, hem yemek hem temizlik hepsini yapıyo allah razı olsun.
Bazen kızıyo bana ama doğum geçsin sen görürsün diye söyleniyo. O zaman da lohusa olucam ben diyorum hehe :)
hehe hiç güleceğim yoktu yaaa gerçekten aleem bu adamlarrSelam kızlar. Bugün gezmelerden pek uğrayamadım yanınıza :)
8. ayımız artık bitti. Eksiklerimizi tamamlayıp valizi kapatalım dedim eşime.
Bebek bezi ve bir kaç eksik kalmıştı marketten alınacak. Eşim de ben onları sonra alırım nasılsa markette hepsi var dedi.
Ben doğuma gidince sen bebek bezi peşinde mi koşacaksın acaba, beni markete gitmek için bile yalnız bırakamazsın dedim.
Hımm mantıklıymış ben bunu daha önce düşünmemiştim dedi :)
Bu adamlar bazen pek düşünmüyolar galiba :44::44::44:
bendee yaaa... daha demin duş aldım pilavı ocağa koyayım dedim su gibi terledim yaaa yine kirlenmiş hissediyorum yineeeeyanıyorummmmm, kendimi buz dolu küvetin içine atasım var.Günde kac kere kıyafet, camasır degiştiriyorum sayısı belli degil.Sürekli terliyorum kendimden tiksindim
olur oluurrr çok güzel olur o yemek minik kızınındaa eli değdii tabiiien iyisini yapıyorsun canım.. bende evi bıraktım zaten nerdeyse hiç temizlemiyorum bu aralar..sadece üzerinden hafifçe yapıyorum bişeyler.. bu gün babişimize yemek pişirelim dedik sonra dayanamadık birazda mutfağa giriştik hamarat kızımla bu arada yemekte nasıl oldu bilmiyorum patates soğan biber domates tavuk hepsini kattık karıştırdık attık ocağa bakalım nasıl bişey çıkacak :) bizimki çifte atıp dururken pratik yemek yapmaktan başka şansım olmuyor.. sanki kaburgalarımın altına sıkışıyormuş gibi oluyor hemen oturuyorum bende korkuma...
canım o kadar çook dönüyolar kii anlamak mümkün değil bu ufaklıklarıı bence normal yaniii..selam kızlar nasılsınız..
benim oğlan yine ters döndü, kaburgalarımın altında hıçkırıyo
dr. baş geliş dediğinde aşağıda hissediyodum hıçkırmasını.
çok hareketli olacağı anlamına mı geliyo acaba böyle dönüp durması??
bi arkadaşa 30.haftada ters duruyo sezeryan demiş dr.u
acaba bu kadar sık dönmesi normal değil mi benim bebişin
hoşgeldiniizzz... bizde oğlumlaa bütün gün sünüyoruz valla. bugün misafir gelecek diyee pek sünmedik heheslmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm teyzoşlar biz bi uğrayalım dedik...........
bütün gün balık istifi gibi yattık kızımla,tabiki uyuyamadık......................
şimdide babamız için iftar hazırlığı yapıcaaaaazzzzzzz.......
siz nasılsınız bebişler iyimi??????????????*
daha geç sayılmazsın cnm ben daha hazırlamadım bile düşün artık 36. haftadayım ama alınıcaklarımı bitirdim pts günü artık yıkayıp bavula dizcem
Biz iyiyiz teyzoşşş
Şu sıcaklar da olmasa hayat bayram olacak :)
kızlar 2gündür karnım çok sert oluyo bebek bi yere toplanıyo kimildatmiyor sizce neden yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?