2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Biz iyiyiz teyzoşşş
Şu sıcaklar da olmasa hayat bayram olacak :)
ay ABD de burdan farksız o zamannnn...................
bizdekide şans son aylarımız yaza< geldi...neyse bebişler iii olsunda herşey gelir geçer.....
2. bebeğimi planlayıp yaza getirmiycem.....
buarada 1. şıkıttım 2. kaldıııııı

evet canım sıcaklar gerçekten insanı iyice harap ediyo.....
bende kaşıntı yok canım bazen göbiş kaşınıyo o kadar.....
acaba seni sinek falan mı ısırıyoo ki farketmiysun....

Biz iyiyiz teyzoşşş
Şu sıcaklar da olmasa hayat bayram olacak :)
ay ABD de burdan farksız o zamannnn...................
bizdekide şans son aylarımız yaza< geldi...neyse bebişler iii olsunda herşey gelir geçer.....
2. bebeğimi planlayıp yaza getirmiycem.....
buarada 1. şıkıttım 2. kaldıııııı

evet canım sıcaklar gerçekten insanı iyice harap ediyo.....
bende kaşıntı yok canım bazen göbiş kaşınıyo o kadar.....
acaba seni sinek falan mı ısırıyoo ki farketmiysun....

ben anlamadııııım önceki kızınmı 3kg doğdu. Valla gidip albeni alasım geldi:) buarada ben yapı markete gidiyorum bakalım ne bulcaz

evet canım bundan önceki kızım sorma akşama kadar albeni yiyordum soğuk sütle beraber

evet canım bundan önceki kızım sorma akşama kadar albeni yiyordum soğuk sütle beraber

ay canım valla Albeni aldım bende hemde tam 10 tane ,geçmiş yapmıştım bugün yazdığını okudum...iftardan sonra doğru markete......
eeeeeee malum tatlıya bayılıyooo kızım,aldık yedik bile canımız baya çekmiş...

benim sadece göbeğimde tatlı tatlı kaşınma oluyor
cildin hassassa sıcaklardan olabilir canım

afiyet bal olsun canım sanada bebişinede benim bu sefer canım pek tatlı çekmiyor nedense eşim kaç çeşit çikolata alıyor
bi ısırık alıyorum gerisi gelmiyorbizim hanımefendi pek tatlı istemiyor anlaşılan

ooooh şanslısın canım sen,ben ne kadar kilo aldıysam hepsi yediğim tatlı & çikolatalar sayesinde oldu......
keşke bu kadar sevmiyo olsaydı.............
işin ilginci normalde tatlıyı hiç sevmem................

Sinek isirigina da benzio aslinda ama karar veremedim.. Gobisim de cok kasinio kasindikca bebeyagi suruorum ama ole cok catladim ki hala da catliorum gobegimin ustu de catlamisti yanlarda bisi yoktu.yanlarimda catlamis gobegim cok kotu oldu anlicaniz :-(

ooooh şanslısın canım sen,ben ne kadar kilo aldıysam hepsi yediğim tatlı & çikolatalar sayesinde oldu......
keşke bu kadar sevmiyo olsaydı.............
işin ilginci normalde tatlıyı hiç sevmem................

yok canım ya tatlı yemesemde aldım bayağı kg gerçi diğer hamileliklerimdede çok kg alıyordum
normalde zayıf olanlar daha çok kg alıyormuş aynen bende öyle oluyorum
mesela 2. hamişliğimde 45kg den hamiş kaldım 61 le doğuma gittim
tatlı olarak yediğim tek şey sütlaç bide aşureyi çok seviyorum hamile kaldığımdan beri 2 kere yiyebildim
dışarda pahalı evde de yapmaya üşeniyorum uzun iş

Canim ne kadar zayifmissin
Ben ilk hamileliğimde de 66 yola kalmıştım bu da aynı
83 le dogum yapmıştım su an 83 um ve daha 1 ay var doguma

Canim ne kadar zayifmissin
Ben ilk hamileliğimde de 66 yola kalmıştım bu da aynı
83 le dogum yapmıştım su an 83 um ve daha 1 ay var doguma

17-18 yaşlarımda 55-56 kilolardaydım 20li yaşlardan sonra bi düştü 49un üstüne çıkmadı kg
hamilelik dışında doğumlardan sonrada hızla verdim zaten bu sefer sezeryan olucak bakalım
klolar kalıcakmı yerinde sezryndan sonra genelde kilolar kalıyormuş duyduğuma göre:18:
eşimde diyo verme kilo böyle daha güzel yanakların tombiş tombiş diyoo

Ben de tatlı, çikolata, puding deli gibi yerdim. Hamilelik başladığından beri 1 paket çikolatayı bile nazlana nazlana zor bitirdim. Turşuyu çok seviyorum artık
Ye ekşiyi doğur ayşeyi dimi :)))

Ben de tatlı, çikolata, puding deli gibi yerdim. Hamilelik başladığından beri 1 paket çikolatayı bile nazlana nazlana zor bitirdim. Turşuyu çok seviyorum artık
Ye ekşiyi doğur ayşeyi dimi :)))

ben oğluma hamileyken çok turşu yiyordum turşu bidonuna çöküp bi yiyişte yarıya indiriyordum bidonu

Bu sıcakta uyuyabilen var mı? Ben bayılacağım anı sabırsızlıkla bekliyorm.Sanırm ancak o şekilde uyuyabileceğim

ilk günaydın benden oluyor sanırım herkese günaydınnnnnnnnnnnn çok güzel bir haftasonu diliyorum tüm annelere bebişlere
ben dün 4 te yattım o saate kadar dışarılardaydımm ve 8 deuyandım gün bana aydıysa herkese ayması lazım hadi kalkın bakim uykucu anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…