ay ABD de burdan farksız o zamannnn...................Biz iyiyiz teyzoşşş
Şu sıcaklar da olmasa hayat bayram olacak :)
kızlar sıcaklar fena günde 2 kere (en az) duş alıyorum.. ama kaşınma sorunum var acaba yediğim bişi mi dokundu anlamadım kabarıorum kıpkırmızı oluo sonra kasın Allah kaşın :44::44::44: var mı bnm gibi kaşınan :))))
ay ABD de burdan farksız o zamannnn...................Biz iyiyiz teyzoşşş
Şu sıcaklar da olmasa hayat bayram olacak :)
kızlar sıcaklar fena günde 2 kere (en az) duş alıyorum.. ama kaşınma sorunum var acaba yediğim bişi mi dokundu anlamadım kabarıorum kıpkırmızı oluo sonra kasın Allah kaşın :44::44::44: var mı bnm gibi kaşınan :))))
ben anlamadııııım önceki kızınmı 3kg doğdu. Valla gidip albeni alasım geldi:) buarada ben yapı markete gidiyorum bakalım ne bulcaz
evet canım bundan önceki kızımsorma akşama kadar albeni yiyordum soğuk sütle beraber
ay canım valla Albeni aldım bende hemde tam 10 tane ,geçmiş yapmıştım bugün yazdığını okudum...iftardan sonra doğru markete......
eeeeeee malum tatlıya bayılıyooo kızım,aldık yedik bile canımız baya çekmiş...
afiyet bal olsun canım sanada bebişinedebenim bu sefer canım pek tatlı çekmiyor nedense eşim kaç çeşit çikolata alıyor
bi ısırık alıyorum gerisi gelmiyorbizim hanımefendi pek tatlı istemiyor anlaşılan
ay ABD de burdan farksız o zamannnn...................
bizdekide şans son aylarımız yaza< geldi...neyse bebişler iii olsunda herşey gelir geçer.....
2. bebeğimi planlayıp yaza getirmiycem.....
buarada 1. şıkıttım 2. kaldıııııı
evet canım sıcaklar gerçekten insanı iyice harap ediyo.....
bende kaşıntı yok canım bazen göbiş kaşınıyo o kadar.....
acaba seni sinek falan mı ısırıyoo ki farketmiysun....
ooooh şanslısın canım sen,ben ne kadar kilo aldıysam hepsi yediğim tatlı & çikolatalar sayesinde oldu......
keşke bu kadar sevmiyo olsaydı.............
işin ilginci normalde tatlıyı hiç sevmem................
yok canım ya tatlı yemesemde aldım bayağı kg gerçi diğer hamileliklerimdede çok kg alıyordum
normalde zayıf olanlar daha çok kg alıyormuş aynen bende öyle oluyorum
mesela 2. hamişliğimde 45kg den hamiş kaldım 61 le doğuma gittim
tatlı olarak yediğim tek şey sütlaç bide aşureyi çok seviyorum hamile kaldığımdan beri 2 kere yiyebildim
dışarda pahalı evde de yapmaya üşeniyorum uzun iş
Canim ne kadar zayifmissin
Ben ilk hamileliğimde de 66 yola kalmıştım bu da aynı
83 le dogum yapmıştım su an 83 um ve daha 1 ay var doguma
Sıcaaaaaaaaakkk. Acccıkk essee yaa
Sen abd nin hangi sehrindesin?kac derece orasi?
ooooh şanslısın canım sen,ben ne kadar kilo aldıysam hepsi yediğim tatlı & çikolatalar sayesinde oldu......
keşke bu kadar sevmiyo olsaydı.............
işin ilginci normalde tatlıyı hiç sevmem................
ben biraz önce soğuk suyun altına girdim şuan rahatımm
ayyy üşenmesem girerdim ama çok soğuk alma istersen bebekte gaz yapar diyorlar ama bilmem genede
Ben de tatlı, çikolata, puding deli gibi yerdim. Hamilelik başladığından beri 1 paket çikolatayı bile nazlana nazlana zor bitirdim. Turşuyu çok seviyorum artık
Ye ekşiyi doğur ayşeyi dimi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?