2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

daha kimsecikler gelmemiş o zaman gelecek olanlara günaydın diyim biz bugün babamısla ofise geldik bugün akşama kadar netteyim gelince haber verin de ben de karışayım artık aranıza :)

Kızlar günaydınn sol elimde uyuşma oluyor serçe parmağım ve yüzük parmağımda nedenkikarıncalanıyor

kuzucuklar günaydıııııınnn biz kızımla dün gece hiç uyuyamadık sıcak bir yandan sivriler bir yandan zaten artık hiçbir pozisyondada rahat edemiyoruz((

kuzucuklar günaydıııııınnn biz kızımla dün gece hiç uyuyamadık sıcak bir yandan sivriler bir yandan zaten artık hiçbir pozisyondada rahat edemiyoruz((

ben de aynı durumdayım hiç rahat edemiyorum sağ sol sürekli dönüyorum karnımın her yeri acıyo sanki dayak yemişim gibi

günaydın kızlar,

dün safra asiti sonuçlarım çıktı 2 gündür hastanelerde helak oldum. değerler normal sınırdan biraz yüksek karnımdaki ve kollarımdaki kaşıntılar bundan oluyormuş ve gebelik kollektazı deniliyor. artık 3 günde bir kontrole gidip nst ye giricem ve safra asitlerime de bakılacak. doktor seninkiler çok kalmayacak diyor en azından 35 i tamamlayalım dedi şuanda 34+2 deyiz. Eğer kaşıntılarınız varsa doktora mutlaka söyleyin ben benimkini söylemiyordum bile sıcaktan oluyor diye düşündüğümden eşim söyledi doktora oda hemen gebelik kollektazından şuphelendi. Bebeğin kanınada sarfa tuzu karıştığından bebek sıkıntıya girebiliyormuş (

geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz yaparsın doğumunu ilk sen mi doğurcaksın yoksa:)

valla banada o saatte aydı eşlmi işe gönderdim markete gittim geldim börekle kek yaptım. Buarada evde badana sürüyor. Yarında bitmicek anca pazartesi biter pöffff

hayırlısı olsun. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin merak etme artık doğsalarda çok sıkıntı olmaz. Hadi bakalım ozaman ikincilik sırası sende :) buarada benimde göbeğim sivilce doldu. Bide leke kalıyor. Doktor gördü. Ekstra bi tahlil istemedi doğumdan sonra yok olur dedi.

tam bir tarih vermedi ama bayramdan önce bebekleriniz sizinle olacak dedi. Yani doğmamış olursa 37. hafta 16 ağustosa alırız diyor ama ozamana beklemezler diyor. artık 3 günde bir kontrole gideceğiz bakalım ne zaman gelecekler. Çok korkuyorum ya bişey olacak diye Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin sen nasıl oldun kasılmalar devam ediyor mu?

Amin hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. Birincilik kimde?

günaydın

sedefler bende ikiz bekliyorum eylül anne adayıyım inşallahhhh
seninkiler erkenci olacak ama gene çok şükür 35. haftayı görmüşsünüz canım darısı benim başıma inşallahhh

nasıl gidiyor hamileliğin yaşadığın sıkıntılar varmı ağrı sancı türü şeyler? ben çok tedirginimmmm(

canım kasılmalar başladı ve 1 cm açılma olmuş doktor seninkiler çok beklemez gelirler dedi. Sen kaçıncı haftadasın? Cinsiyetleri ne?

canım kasılmalar başladı ve 1 cm açılma olmuş doktor seninkiler çok beklemez gelirler dedi. Sen kaçıncı haftadasın? Cinsiyetleri ne?

biz 28+3 üz daha
ben kasılma filan yaşamıyorum ama artık çok ağırlaştım arada ksıklarıma sancılar girince çok tedirgin oluyorum:26::26:gerçi normalmiş bu sancılar ama gel bana sor:18::18::18:
ikiside erkek benimkilerin
sen hiç tedirgin olmacanım bırak bu saatten sonra istedikleri an gelsinler gelişimlerini tamamlamışlar maşallahh
bende şu ağustosu bir atlatayım diyorum inanki eylülün 1 inede razıyım 30 unada

Son düzenleme:

ıns cnmm zamanında gelırler nakadar dursalar bebekler ıcın okadar ıı .. ılk dogum yapıcaklar bellı oldu ozamanıkız annelerıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…