benimde ilk defa bu kadar net gösterdi valla dr bunun aynısı çıkıyor dedi çok heyecanlandım :)gerçek halini çok merak ediyorum ama 1.800 kg
kızlar 2gündür karnım çok sert oluyo bebek bi yere toplanıyo kimildatmiyor sizce neden yaaaaaa
kuzucuklar günaydıııııınnnbiz kızımla dün gece hiç uyuyamadık sıcak bir yandan sivriler bir yandan zaten artık hiçbir pozisyondada rahat edemiyoruz ((
günaydın kızlar,
dün safra asiti sonuçlarım çıktı 2 gündür hastanelerde helak oldum. değerler normal sınırdan biraz yüksek karnımdaki ve kollarımdaki kaşıntılar bundan oluyormuş ve gebelik kollektazı deniliyor. artık 3 günde bir kontrole gidip nst ye giricem ve safra asitlerime de bakılacak. doktor seninkiler çok kalmayacak diyor en azından 35 i tamamlayalım dedi şuanda 34+2 deyiz. Eğer kaşıntılarınız varsa doktora mutlaka söyleyin ben benimkini söylemiyordum bile sıcaktan oluyor diye düşündüğümden eşim söyledi doktora oda hemen gebelik kollektazından şuphelendi. Bebeğin kanınada sarfa tuzu karıştığından bebek sıkıntıya girebiliyormuş(
ilk günaydın benden oluyor sanırım herkese günaydınnnnnnnnnnnn çok güzel bir haftasonu diliyorum tüm annelere bebişlere
ben dün 4 te yattım o saate kadar dışarılardaydımm ve 8 deuyandım gün bana aydıysa herkese ayması lazım hadi kalkın bakim uykucu anneler
kuzucuklar günaydıııııınnnbiz kızımla dün gece hiç uyuyamadık sıcak bir yandan sivriler bir yandan zaten artık hiçbir pozisyondada rahat edemiyoruz ((
günaydın kızlar,
dün safra asiti sonuçlarım çıktı 2 gündür hastanelerde helak oldum. değerler normal sınırdan biraz yüksek karnımdaki ve kollarımdaki kaşıntılar bundan oluyormuş ve gebelik kollektazı deniliyor. artık 3 günde bir kontrole gidip nst ye giricem ve safra asitlerime de bakılacak. doktor seninkiler çok kalmayacak diyor en azından 35 i tamamlayalım dedi şuanda 34+2 deyiz. Eğer kaşıntılarınız varsa doktora mutlaka söyleyin ben benimkini söylemiyordum bile sıcaktan oluyor diye düşündüğümden eşim söyledi doktora oda hemen gebelik kollektazından şuphelendi. Bebeğin kanınada sarfa tuzu karıştığından bebek sıkıntıya girebiliyormuş(
sedef, son haftalarda hele ki senin geldiğin haftalarda ikizlerde kilo alımı yavaşlarmış. ona takılmayasın, yeter ki sağlıklı gelsilnler. doğduktan sonra bol süt olsun beslersin, büyürler.
3 cm iyi bi uzunluk, ama 1 cm de açıklık olmuş. dr un sezeryan mı yapacak. herhangi bi tarih verdi mi sana?
kritik eşikleri atlattılar çok şükür. sen de biiliyorsun ki ikizlerde hedef 36. :)
inşlh hemen adapte olurlar da küvöze girmezler.
aklım sende.
hayırlısı olsun. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin merak etme artık doğsalarda çok sıkıntı olmaz. Hadi bakalım ozaman ikincilik sırası sende :) buarada benimde göbeğim sivilce doldu. Bide leke kalıyor. Doktor gördü. Ekstra bi tahlil istemedi doğumdan sonra yok olur dedi.
günaydın
sedefler bende ikiz bekliyorum eylül anne adayıyım inşallahhhh
seninkiler erkenci olacak ama gene çok şükür 35. haftayı görmüşsünüz canımdarısı benim başıma inşallahhh
nasıl gidiyor hamileliğin yaşadığın sıkıntılar varmı ağrı sancı türü şeyler? ben çok tedirginimmmm(
canım kasılmalar başladı ve 1 cm açılma olmuş doktor seninkiler çok beklemez gelirler dedi. Sen kaçıncı haftadasın? Cinsiyetleri ne?
biz 28+3 üz daha
ben kasılma filan yaşamıyorum ama artık çok ağırlaştım arada ksıklarıma sancılar girince çok tedirgin oluyorum:26::26:gerçi normalmiş bu sancılar ama gel bana sor:18::18::18:
ikiside erkek benimkilerin
sen hiç tedirgin olmacanım bırak bu saatten sonra istedikleri an gelsinler gelişimlerini tamamlamışlar maşallahh
bende şu ağustosu bir atlatayım diyorum inanki eylülün 1 inede razıyım 30 unada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?