2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gunaydınn cnmm sana ve kuthanımızaa...
hayırdır 4 e kadar naptınızz gezentı senıııı..
ewt bugece serındı cok gusel uyumusuzz yenı kalktıkk ohhh

]

hayırlısı cnmm benımde 11 eylul ama agustosda dogucak gıbıme gelıoo dun komsumda soledı karnın asagıya ınmıs dıee ..:18::18::18:

inşallah canım bebeklerimiz zamanını bekler çogu bebek 40. haftayı görmez zaten ama 37 yi doldursun yeter hayırlısı olsun

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... nasılsınız bakalım... bnm cadı çok hareketli olucak sanırım hiç durmuo sürekli tekme..sağ göğsümüm altındaki kaburgalar tamamen bitmiş durumda. babası bile kızım bn kıyamıourm annene ama sen mahvediosun dio

]

hayırlısı cnmm benımde 11 eylul ama agustosda dogucak gıbıme gelıoo dun komsumda soledı karnın asagıya ınmıs dıee ..:18::18::18:

canım ya bakalım hngimizinki erken gelicek bnm bıdığa yeri dar gelio sürekli hareket halinde bakalım kimnki aceleci olucak

dr sor bence cnmm bende yok sukurr..
senın bıdık yaramaz olucak demekıı annesıı durmuycak yerındeıns doner gene ..
daha kimsecikler gelmemiş o zaman gelecek olanlara günaydın diyim biz bugün babamısla ofise geldik bugün akşama kadar netteyim gelince haber verin de ben de karışayım artık aranıza :)
gunaydınn cnmm .. aman yorulma ordaa ayaklarını uzatt ..
günaydın ben geldim bileeee
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın güzel anneler
bugün evde temizlik var, kendim yapamıyorum artık
sıcaklarla aranız nasıl, ben yanıyorummm
bende yanıyorumm walahı esımeede dalga konusu oluyorumm buaraa hatun yanıoo dıoo
Kızlar günaydınn sol elimde uyuşma oluyor serçe parmağım ve yüzük parmağımda nedenkikarıncalanıyor
ewt cnm benımde sol elımde oluoo dungecede oldu masajda yapsk gecmıo .
kuzucuklar günaydıııııınnn biz kızımla dün gece hiç uyuyamadık sıcak bir yandan sivriler bir yandan zaten artık hiçbir pozisyondada rahat edemiyoruz((
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ..sıvrı yok sukur burda.. dun gunlerden sonraaa serın bı gece gecırdık cok sukurr..
hakınızda hayırlısı cnmm kuzulara kavusmana azkaldı negusell
cadı olcak senın kızzz.. walaa hıc acımıolar yamultuolar bızı bende aksam esımee ter ıcındeyımm yınee dıyorumkı bana bıdahaa cocuk demeeeeeeeee.. 5 dk sonradaa yadaa kışa denk getırelım dıyorum oda guluoo
hehe bi gün gerçekten doğurduğundada rüya sancaksın :) baya alıştırma yaptın sen )
ewt yaa ammaa dogurdummmmmm

yaramazz bıdık efeeeee
çok yaramaz teyzesiiii.. o ayaklarını yicem onun doğuncaaa
canım hoşgeldin bende seni merak ettim..
lütfen üzme kendinii ben bile korkuyorum erken doğumdann.. seninkiler birde ikiz maşallah maşallah çok iyi durdular içerde bi iki hafta daha sabretse ufaklıklar tamamdır.. zaten 35ten sonra gelenler miad sayılıyomuş erken doğum sayılmıyomuş. seninkiler sağlıkla gelecekler üzme kendinii..
gunaydın annıslerrrrrrrrrrr.. elıfımle bız geldık ruyamda doguruyordum genee
kız biz doğura doğura baya çocuk sahibi olduk yanii hehe
aynen canım benimde öylee kaburgalarım acıyoo karnımıda bazen geriyoo çoook canımı acıtıyoo yaramaz oğluummm
Kızlar parmaklarda karıncalanma dedim ama bişi demediniz
canım benim bazen oluyodu şimdi geçti. hatta bi ara sol elim hiç tutmuyodu ama geçti çook şükür..

gunaydın canımm, gecmış olsun, dayanın kuzular bırazcık daha, az kalmış canım, bititrirsiniz hayırlısıyla 35. ide...
kaşıntı benmde3 hfat once, 2 kolumda oluyodu, soyledım doktoruma, bı jel verdı 2 gunde gectı, ama soyledıgın ii oldu, bende ozamn sıcaktandır demıstım, neysekı kontrol zamanıma denk gelmişti, doktorumada gösterdımm...

kızlar bugün ne güzel balkon serindi uyuyodum rüyamdada yemek yiyodum öyle derin uyuyodum kiii 8 aydır girmeyen kramp uykumun en tatlı yerinde girdi yaaa ağlayacaktım nerdeyseee.. magnezyumuda içemiyorum içer içmez istifraa ediyorumm neysee 1 ay daha sabredeyimdee..

]

merhbaa canmmmm ayyyyy agustosun snnuna artık az kaldıı, temmuzda bittimi tamam, banada ablam oyle dedı, sen eylul deme , sankı agstos sonu cıkcak gıbı duruyoo

Kızlar bişi sorucam bu kasılmaları nasıl anlıyosununuz nasıl oluyor benim hiç bir fikrim yok bilgi verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…