ıns cnmm zamanında gelırler nakadar dursalar bebekler ıcın okadar ıı .. ılk dogum yapıcaklar bellı oldu ozamanıkız annelerıı
ilk günaydın benden oluyor sanırım herkese günaydınnnnnnnnnnnn çok güzel bir haftasonu diliyorum tüm annelere bebişlere
ben dün 4 te yattım o saate kadar dışarılardaydımm ve 8 deuyandım gün bana aydıysa herkese ayması lazım hadi kalkın bakim uykucu anneler
yokkkkkk ben sonlara kalmak istiyorummmmeylülün son haftasını görmek şu an istediğim tek şeyyy
]
hayırlısı cnmm benımde 11 eylul ama agustosda dogucak gıbıme gelıoo dun komsumda soledı karnın asagıya ınmıs dıee ..:18::18::18:
]
hayırlısı cnmm benımde 11 eylul ama agustosda dogucak gıbıme gelıoo dun komsumda soledı karnın asagıya ınmıs dıee ..:18::18::18:
]
hehe bi gün gerçekten doğurduğundada rüya sancaksın :) baya alıştırma yaptın sengunaydın annıslerrrrrrrrrrr.. elıfımle bız geldıkruyamda doguruyordum genee
Kızlar parmaklarda karıncalanma dedim ama bişi demediniz
dr sor bence cnmm bende yok sukurr..kızlar sıcaklar fena günde 2 kere (en az) duş alıyorum.. ama kaşınma sorunum var acaba yediğim bişi mi dokundu anlamadım kabarıorum kıpkırmızı oluo sonra kasın Allah kaşın :44::44::44: var mı bnm gibi kaşınan :))))
senın bıdık yaramaz olucak demekıı annesıı durmuycak yerındeselam kızlar nasılsınız..
benim oğlan yine ters döndü, kaburgalarımın altında hıçkırıyo
dr. baş geliş dediğinde aşağıda hissediyodum hıçkırmasını.
çok hareketli olacağı anlamına mı geliyo acaba böyle dönüp durması??
bi arkadaşa 30.haftada ters duruyo sezeryan demiş dr.u
acaba bu kadar sık dönmesi normal değil mi benim bebişin
gunaydınn cnmm .. aman yorulma ordaa ayaklarını uzatt ..daha kimsecikler gelmemiş o zaman gelecek olanlara günaydın diyim biz bugün babamısla ofise geldik bugün akşama kadar netteyim gelince haber verin de ben de karışayım artık aranıza :)
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydın ben geldim bileeee
bende yanıyorumm walahı esımeede dalga konusu oluyorumm buaraa hatun yanıoo dıoogünaydın güzel anneler
bugün evde temizlik var, kendim yapamıyorum artık
sıcaklarla aranız nasıl, ben yanıyorummm
ewt cnm benımde sol elımde oluoo dungecede oldu masajda yapsk gecmıo .Kızlar günaydınn sol elimde uyuşma oluyor serçe parmağım ve yüzük parmağımda nedenkikarıncalanıyor
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ..sıvrı yok sukur burda.. dun gunlerden sonraaa serın bı gece gecırdık cok sukurr..kuzucuklar günaydıııııınnnbiz kızımla dün gece hiç uyuyamadık sıcak bir yandan sivriler bir yandan zaten artık hiçbir pozisyondada rahat edemiyoruz ((
hakınızda hayırlısı cnmm kuzulara kavusmana azkaldı negusellgünaydın kızlar,
dün safra asiti sonuçlarım çıktı 2 gündür hastanelerde helak oldum. değerler normal sınırdan biraz yüksek karnımdaki ve kollarımdaki kaşıntılar bundan oluyormuş ve gebelik kollektazı deniliyor. artık 3 günde bir kontrole gidip nst ye giricem ve safra asitlerime de bakılacak. doktor seninkiler çok kalmayacak diyor en azından 35 i tamamlayalım dedi şuanda 34+2 deyiz. Eğer kaşıntılarınız varsa doktora mutlaka söyleyin ben benimkini söylemiyordum bile sıcaktan oluyor diye düşündüğümden eşim söyledi doktora oda hemen gebelik kollektazından şuphelendi. Bebeğin kanınada sarfa tuzu karıştığından bebek sıkıntıya girebiliyormuş(
cadı olcak senın kızzz.. walaa hıc acımıolar yamultuolar bızı bende aksam esımee ter ıcındeyımm yınee dıyorumkı bana bıdahaa cocuk demeeeeeeeee.. 5 dk sonradaa yadaa kışa denk getırelım dıyorum oda guluoogünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....nasılsınız bakalım... bnm cadı çok hareketli olucak sanırım hiç durmuo sürekli tekme..sağ göğsümüm altındaki kaburgalar tamamen bitmiş durumda. babası bile kızım bn kıyamıourm annene ama sen mahvediosun dio
ewt yaa ammaa dogurdummmmmmhehe bi gün gerçekten doğurduğundada rüya sancaksın :) baya alıştırma yaptın sen)
canım ya bakalım hngimizinki erken gelicek bnm bıdığa yeri dar gelio sürekli hareket halinde bakalım kimnki aceleci olucak
çok yaramaz teyzesiiii.. o ayaklarını yicem onun doğuncaaayaramazz bıdık efeeeee
canım hoşgeldin bende seni merak ettim..günaydın kızlar,
dün safra asiti sonuçlarım çıktı 2 gündür hastanelerde helak oldum. değerler normal sınırdan biraz yüksek karnımdaki ve kollarımdaki kaşıntılar bundan oluyormuş ve gebelik kollektazı deniliyor. artık 3 günde bir kontrole gidip nst ye giricem ve safra asitlerime de bakılacak. doktor seninkiler çok kalmayacak diyor en azından 35 i tamamlayalım dedi şuanda 34+2 deyiz. Eğer kaşıntılarınız varsa doktora mutlaka söyleyin ben benimkini söylemiyordum bile sıcaktan oluyor diye düşündüğümden eşim söyledi doktora oda hemen gebelik kollektazından şuphelendi. Bebeğin kanınada sarfa tuzu karıştığından bebek sıkıntıya girebiliyormuş(
kız biz doğura doğura baya çocuk sahibi olduk yanii hehegunaydın annıslerrrrrrrrrrr.. elıfımle bız geldıkruyamda doguruyordum genee
aynen canım benimde öylee kaburgalarım acıyoo karnımıda bazen geriyoo çoook canımı acıtıyoo yaramaz oğluummmgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....nasılsınız bakalım... bnm cadı çok hareketli olucak sanırım hiç durmuo sürekli tekme..sağ göğsümüm altındaki kaburgalar tamamen bitmiş durumda. babası bile kızım bn kıyamıourm annene ama sen mahvediosun dio
canım benim bazen oluyodu şimdi geçti. hatta bi ara sol elim hiç tutmuyodu ama geçti çook şükür..Kızlar parmaklarda karıncalanma dedim ama bişi demediniz
günaydın kızlar,
]
doktora gidiyorum bugün gelince yazarım inşallah
güzel haberlerle gel canım..doktora gidiyorum bugün gelince yazarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?