2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallah diyelim
ben oglus da kaburgalarımın icinde ceksin diye bazen parmagımla hafif itiyorum ama yeri daraldı artık yer açmaya calısıyor galiba :)

kızlarrrrrr cok az zaman kaldı ve ben kendime hala hastane geceligi almadım
bi kac yere baktım ama icime sinmedi
siz aldınız mı cantalar hazır mı
nerden aldınız yardımmmmmmmm edin

Forum başlığını yeni keşfetmiş olan bir eylül annesi adayı olarak hepinize kucak dolusu sevgiler :) başlık altındaki tüm yazıları okumaya çalıştım ama o kadar çok ki ancak yarısına kadar gelebildim, bundan sonra günlük olarak takip etmeye başlıcam. benim bebişim de kız,ilk hamileliğim,sağ kaburga ağrısı ve sıcakların verdiği bunalımdan başka bi sıkıntımız yok maşallah. salı günü de kontrolümüz var,bakalım küçük kızım kaç kilo olmuş,bize neler yapıcak ultrason ekranından :)) hepinizin son haftalarını sağlıklı,sorunsuz,keyifli geçirmenizi diliyorum

canım ben netten almıştım gecelik sabahlık başkada pijamam falan yok yani çantamda hazır değil daha. inşallah salı günü kontrolüm var ondan sonra herşeyini alacağım çarşıya inmişken sonrada çantasını hazırlayacağım geldim 35. haftaya ne çanta vaaar ne pijamaaa..

Canım neredesin? Hangi şehirde? Ben ankarada kocabeyoğlu pasajından 50 liraya gecelik ve sabahlık takım aldım. Geçenlerde de daginin leylekli bir takımından bahsediyorlardı.Onu da begenmişler ama onda sabahlık yok.Bence cok gerekli de degil.Lİnkini vereyim incele istersen

DAGİ BAYAN :: HAMİLE / LOHUSA :: Dagi Lohusa Leylek Baskılı Kısa Kollu Gecelik - DAGİ RESMİ SATIŞ SİTESİ - Dagi Pijama, Dagi iç giyim, Dagi Eşofman, Sütyen, Külot, Atlet

hoşgeldin canım. geç olmuş aramıza katılman aman geç olsun güç olmasın dimi ama.. benimde ilk gebelik ve ALLAH izin verirsee oğlum olacak vee bizimde salı günü kontrolümüz vaarr

canım tesekkur ederim, ben leyleki degil de sade duz bişey istiyorum aslında
istanbul dayım eminonunde pasajlar var ordan bak dediler, eminonu ankaranın samanpazarı gibibiyer, orda da hep böyle lekli tarzı vardı.
dagi nin magazasında varmıdır acaba
marks/spencer a baktım ordahamile icin gecelik yok
gebe magazasında dacokpahalı
ilerde hamile kıyafeti işine girecem hamile kıyafeti bulmak coksıkıntılı

Canım hoşgeldin aramıza..İnsallah güzel haberlerle gelirsin hep.Sağlıkla gelir, mutluluk getirir inş bebişin..

Selamlar hanımlar... Biz geldik buhar olmak üzereyim artıkın Ankara öyle böyle değil evin içi fırın gibi bildiğiniz bahçe fıskıyesi gibi oldum heryerimden su çıkıyor

Son günlerim kaldı hırs yaptım hayatımdan ekmeği çıkardım inat ettim bakalım başarabilecek miyim çok kilo alıyosun hızlı kilo alıyosun diyip duruyo doktor 13 ağustosta gidecem hiç kilo almadan gidiyimde görsünn :) 20 kilo ile tamamlamaya gayret ediyorum.. Zaten havalar sıcak canım hiçbişey çekmiyo...

Çok sıcakk

Bugünlerde bebeğinizin cildi pembe ve pürüzsüz gözüküyor. Çünkü cildinin altında biriken yağlar kılcal damarların kırmızılıklarının görünmesini maskeliyor. Son zamanlarda daha şiddetli ve daha sık Braxton-Hicks Kasılmaları yaşayabilirsiniz. Hatta bu kasılmalar ağrılı olabilir ama normaldir. Bebeğinizi hastaneden evinize götürürken arkaya bakan bebek koltuğuna ihtiyacınız var. Bebeğinize hala bir isim bulamadınız mı?

kadınlar kulubünün de tek derdi benim kızımın ismiydi yok bulamadım sen söylede onu koyalımmmmm

hoşgeldın canımm,,hepberaber ınsallah...
bende 2 ay once bulmustum topiği:)))
oo salı günüde 3,4 kişi gidecek topikten, guzel hberlerle gelın ınsallah.
benımde oglum olacak , ilk bebegımız nasıpse... emircigim kuzum benım

Aynen canım, duştan cıktım kuruyamıyorum bile Buz kalıbı aldım elime, hem benim sıcağım hem havanın sıcağı eriyiverdi saniyeler içinde.Kilo olayına gelince ben de cok dikkat etmeme ragmen durduramıyorum artışı. +20 oldum bile.Bakalım bu son ay ne olacak halilm.

hoşgeldin mavişş. eşin pcye el koyduu sende yoksun yahuu şarkını türkünü özledik amaaa
canım ben ekmeği hayatımdan çıkarttımda ne oldu oldum 90 kg yani 3 hafta önce kontrole gittiğimde öyleydii bakalım salı gittiğimde kaç kg çıkacak çok merak ediyorumm...:18::18:
bende dolaptan buuuz gibisu alıp geliyorum yanıma yarım saate kalmıyo ılıyo yine yaa bıktım sıcaklardan bıktııımmmm...

senın bıdık yaramaz olucak demekıı annesıı durmuycak yerındeıns doner gene ..
na azkaldı negusell

artık anlıyorum az çok ayakları nerde başı nerde, o tekmeler belli ediyo kendini, gün içinde 2 kere dönüyo en az
peşinden koşturcak heralde doğunca sağlıklı olsun da koşarız artık

Hilal sen 20 kilo mü aldın ben de 18 off yaa
Adana da sıcak + nem bayıltiyor nefes alamıyorum
Kızımı havuza getirdim ben bunalıyorum kenarda

Rand alabilirsem Pazartesi dr gidicem
Bakalım benim oğlum kaç kilo almış

Gunaydin kizlar kasintilarla ilgili yorumlariokudum korktum dr.a gittigimde hemensorucam bende.. Herkese ii h.sonlaridiliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…