aşk olsun gül teyzesiii bizim halimizi hatırımızı sormak yok muuuSukriyeee bebeeeemmm nasilsiiiiinnnnnn
hgnızzz sagsalım kucagımıza alırızz ınss benımde kızcem olcak adıda elıfff :)) paylasımlarını beklıyourzz bundan sonraa.Forum başlığını yeni keşfetmiş olan bir eylül annesi adayı olarak hepinize kucak dolusu sevgiler :) başlık altındaki tüm yazıları okumaya çalıştım ama o kadar çok ki ancak yarısına kadar gelebildim, bundan sonra günlük olarak takip etmeye başlıcam. benim bebişim de kız,ilk hamileliğim,sağ kaburga ağrısı ve sıcakların verdiği bunalımdan başka bi sıkıntımız yok maşallah. salı günü de kontrolümüz var,bakalım küçük kızım kaç kilo olmuş,bize neler yapıcak ultrason ekranından :)) hepinizin son haftalarını sağlıklı,sorunsuz,keyifli geçirmenizi diliyorum
Bugünlerde bebeğinizin cildi pembe ve pürüzsüz gözüküyor. Çünkü cildinin altında biriken yağlar kılcal damarların kırmızılıklarının görünmesini maskeliyor. Son zamanlarda daha şiddetli ve daha sık Braxton-Hicks Kasılmaları yaşayabilirsiniz. Hatta bu kasılmalar ağrılı olabilir ama normaldir. Bebeğinizi hastaneden evinize götürürken arkaya bakan bebek koltuğuna ihtiyacınız var. Bebeğinize hala bir isim bulamadınız mı?
kadınlar kulubünün de tek derdi benim kızımın ismiydi yok bulamadım sen söylede onu koyalımmmmm
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehoşgeldin mavişş. eşin pcye el koyduu sende yoksun yahuu şarkını türkünü özledik amaaa
canım ben ekmeği hayatımdan çıkarttımda ne oldu oldum 90 kg yani 3 hafta önce kontrole gittiğimde öyleydii bakalım salı gittiğimde kaç kg çıkacak çok merak ediyorumm...:18::18:
bende dolaptan buuuz gibisu alıp geliyorum yanıma yarım saate kalmıyo ılıyo yine yaa bıktım sıcaklardan bıktııımmmm...
Hilal sen 20 kilo mü aldın ben de 18 off yaa
Adana da sıcak + nem bayıltiyor nefes alamıyorum
Kızımı havuza getirdim ben bunalıyorum kenarda
Rand alabilirsem Pazartesi dr gidicem
Bakalım benim oğlum kaç kilo almış
Hilal sen 20 kilo mü aldın ben de 18 off yaa
Adana da sıcak + nem bayıltiyor nefes alamıyorum
Kızımı havuza getirdim ben bunalıyorum kenarda
Rand alabilirsem Pazartesi dr gidicem
Bakalım benim oğlum kaç kilo almış
aşk olsun gül teyzesiii bizim halimizi hatırımızı sormak yok muuu
Sukriyeee bebeeeemmm nasilsiiiiinnnnnn
uykusuzluk tek derdimiz gibi şimdilik tabi birde sıcaaakkkk... sabaha kadar üstüm başım ter içinde kalıyoo...Selam annecikler,
Dün bütün gün gezdik, yorulduk ama uykuya gelince yine sahurda yatıp sabah 7 de uyandım.
Herkesde aynı sorun var galiba. Terlemekten uyuyamıyoruzz
bizimde salı günü kontrolümüz teyzesii bakalım 8 aydır göremediğim oğluşum yüzünü gösterecekmii nazlı paşam beniimmselammmm kızlarrrrrrrr
sesim soluğum çıkmıyor die takipte değilim sanmayınnn. herşeyden haberim varrrolağan şikayetlerimiz dışında herkes ii gibi görünüyor. bizimd oğlumla keyfimiz yerindee
canım benim de pazartesii kontrolummmTuğra'mı çooooooooooook ösledimmmmmmm
hem ne çatlamak yaaa karnımın altı harita olmuş resmeennn... eşim diyoo çatlaklar noo promleem diyoo ama kilo versen iyi olur diyooıyımm tatlularımmm sızler nasılsnızz kuzularr nasıll.. gulcummm kg dert etmeyelım hepımızz şiştikk çatladıkk .. doguralımda bı hayırlısıyla manken gıbımoluruzz
aşk olsun gül teyzesiii bizim halimizi hatırımızı sormak yok muuu
selam kzlar ayy aylardan beri ilk defa bu kadar güzl ve deliksiz uyudum çok mutluyumm.. bir bakalım ne yapıosnuz dedik babası oruç kızımla yapacakn hyemek bulamadık birtürlüü
kızlar aranızda şişen varmı ben düne kadar iyiydim ama dün acayip şiştim.ayak bileği denen bişey kalmadı bacağımla bir oldu.şiştikçede bacaklarım iğne batargibi acıdı.ne zormuş bu şişkinlik.
oh yarasın sizee... dişin nasıl oldu canım geçti mii biraz. doğru demi yaa senin 20lik diş çıkıyoduu karıştırabilirim kafa gidik heheselam kzlar ayy aylardan beri ilk defa bu kadar güzl ve deliksiz uyudum çok mutluyumm.. bir bakalım ne yapıosnuz dedik babası oruç kızımla yapacakn hyemek bulamadık birtürlüü
ahh canım bende hiiiç şişmemiştim ama bi kaç gündür ayaklarım davul gibi ve öyle çook ağrıyolar kii anlatamamm..kızlar aranızda şişen varmı ben düne kadar iyiydim ama dün acayip şiştim.ayak bileği denen bişey kalmadı bacağımla bir oldu.şiştikçede bacaklarım iğne batargibi acıdı.ne zormuş bu şişkinlik.
ay canım ya deliksik uyumak ne güzeldir.ben onu ancak gün ışıdıktan sonra yapabiliyorum.bu arada bende hala ne yemek yapacağıma karar veremedim.buzluktan kıyma çıkardım eridi.ama hala ne yemek olacağının adı yok.
Sibeeeelll pelooosssss
Hepiniz benim bebeklerimsiniz
canım bak istersen kıymayı hani imambayıldı yaparız yaa soğan salça falan kavur bi güzel patatesleri soy ortadan ikiye böl içlerini oy kızart sonra o harçla içlerini doldur fırında yada ocakta pişir çok güzel oluyoo..ay canım ya deliksik uyumak ne güzeldir.ben onu ancak gün ışıdıktan sonra yapabiliyorum.bu arada bende hala ne yemek yapacağıma karar veremedim.buzluktan kıyma çıkardım eridi.ama hala ne yemek olacağının adı yok.
benımde vajınamda agrı oluo cnmm dr sordum normal dedı ..kafasıda tam kasıgımdaa cok asagıdaa. cıkıverıcekmıs gıbıkızlar mrb nabersiniz bakıyorumda kasılmalardan şikayetler var.bende gece uyanıyorum kasılmalara.yumurtalıklardan kasığıma yayılan daha doğrusu şimşek gibi giren bi krampla uyanıyorum o geçene kadarda hareket edemiyorum.sizdede böyle bişey varmı.birde bazen kızımın hareketlerini ta vajinanın içinde hissediyorum nerdeyse.ozaman doğacak diye korkuyorum
benımdee var cnmdaa yantaraflarda.. baskalarında gorduklerım daha coktu benımm orta sevıyede okadar yagkremm v.ss hergunn sıksık duss.. demek bukadar fayda ettıı . surmeseydım neolcaktı acabaa..13 kg aldım sımdıe kadarr herkezz dogumda 1o kg gıdıoo dıoo bakalımm nasıl olcakuykusuzluk tek derdimiz gibi şimdilik tabi birde sıcaaakkkk... sabaha kadar üstüm başım ter içinde kalıyoo...
bizimde salı günü kontrolümüz teyzesii bakalım 8 aydır göremediğim oğluşum yüzünü gösterecekmii nazlı paşam beniimm
hem ne çatlamak yaaa karnımın altı harita olmuş resmeennn... eşim diyoo çatlaklar noo promleem diyoo ama kilo versen iyi olur diyoo
esım tarhana corbası ıstedı baska bısey ıstemedı ohh rahatım bugunselam kzlar ayy aylardan beri ilk defa bu kadar güzl ve deliksiz uyudum çok mutluyumm.. bir bakalım ne yapıosnuz dedik babası oruç kızımla yapacakn hyemek bulamadık birtürlüü
kızlar aranızda şişen varmı ben düne kadar iyiydim ama dün acayip şiştim.ayak bileği denen bişey kalmadı bacağımla bir oldu.şiştikçede bacaklarım iğne batargibi acıdı.ne zormuş bu şişkinlik.
bende su gibi yağlandım durdum canım ama fayda etmedi koca koca çatlaklar değil minik minik ama çok fazlaa ne yapalım yaa sağlık olsundaa gerisini boşvermek lazım. bende şu anda +11im ama kilolu hamile kaldım zaten doğumdan sonra en kötü ihtimal 70e düşmek istiyorum zaten sıcaklarla ufaklıklarla uğraşmaktan gidecek kilolarrbenımdee var cnmdaa yantaraflarda.. baskalarında gorduklerım daha coktu benımm orta sevıyede okadar yagkremm v.ss hergunn sıksık duss.. demek bukadar fayda ettıı . surmeseydım neolcaktı acabaa..13 kg aldım sımdıe kadarr herkezz dogumda 1o kg gıdıoo dıoo bakalımm nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?