2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hgnızzz sagsalım kucagımıza alırızz ınss benımde kızcem olcak adıda elıfff :)) paylasımlarını beklıyourzz bundan sonraa.
solesın bakalımm goreekk :))
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aynen cnmm yaaa cok sıcak dustan cıktım gene aynıyımm.. ben senın yerınde olsamm atlardım havuzaa....bende 13 kgdayımm...

Son düzenleme:
Selam annecikler,
Dün bütün gün gezdik, yorulduk ama uykuya gelince yine sahurda yatıp sabah 7 de uyandım.
Herkesde aynı sorun var galiba. Terlemekten uyuyamıyoruzz

selammmm kızlarrrrrrrr
sesim soluğum çıkmıyor die takipte değilim sanmayınnn. herşeyden haberim varrr olağan şikayetlerimiz dışında herkes ii gibi görünüyor. bizimd oğlumla keyfimiz yerindee

canım benim de pazartesii kontrolummm Tuğra'mı çooooooooooook ösledimmmmmmm

kızlar mrb nabersiniz bakıyorumda kasılmalardan şikayetler var.bende gece uyanıyorum kasılmalara.yumurtalıklardan kasığıma yayılan daha doğrusu şimşek gibi giren bi krampla uyanıyorum o geçene kadarda hareket edemiyorum.sizdede böyle bişey varmı.birde bazen kızımın hareketlerini ta vajinanın içinde hissediyorum nerdeyse.ozaman doğacak diye korkuyorum

Selam annecikler,
Dün bütün gün gezdik, yorulduk ama uykuya gelince yine sahurda yatıp sabah 7 de uyandım.
Herkesde aynı sorun var galiba. Terlemekten uyuyamıyoruzz
uykusuzluk tek derdimiz gibi şimdilik tabi birde sıcaaakkkk... sabaha kadar üstüm başım ter içinde kalıyoo...
bizimde salı günü kontrolümüz teyzesii bakalım 8 aydır göremediğim oğluşum yüzünü gösterecekmii nazlı paşam beniimm
ıyımm tatlularımmm sızler nasılsnızz kuzularr nasıll.. gulcummm kg dert etmeyelım hepımızz şiştikk çatladıkk .. doguralımda bı hayırlısıyla manken gıbımoluruzz
hem ne çatlamak yaaa karnımın altı harita olmuş resmeennn... eşim diyoo çatlaklar noo promleem diyoo ama kilo versen iyi olur diyoo

selam kzlar ayy aylardan beri ilk defa bu kadar güzl ve deliksiz uyudum çok mutluyumm.. bir bakalım ne yapıosnuz dedik babası oruç kızımla yapacakn hyemek bulamadık birtürlüü

kızlar aranızda şişen varmı ben düne kadar iyiydim ama dün acayip şiştim.ayak bileği denen bişey kalmadı bacağımla bir oldu.şiştikçede bacaklarım iğne batargibi acıdı.ne zormuş bu şişkinlik.

selam kzlar ayy aylardan beri ilk defa bu kadar güzl ve deliksiz uyudum çok mutluyumm.. bir bakalım ne yapıosnuz dedik babası oruç kızımla yapacakn hyemek bulamadık birtürlüü

ay canım ya deliksik uyumak ne güzeldir.ben onu ancak gün ışıdıktan sonra yapabiliyorum.bu arada bende hala ne yemek yapacağıma karar veremedim.buzluktan kıyma çıkardım eridi.ama hala ne yemek olacağının adı yok.

bnde şişdim canım ellerim ayaklarım yüzümm

oh yarasın sizee... dişin nasıl oldu canım geçti mii biraz. doğru demi yaa senin 20lik diş çıkıyoduu karıştırabilirim kafa gidik hehe basit bişeyler yap canım yorma kendinii fazlaa..
ahh canım bende hiiiç şişmemiştim ama bi kaç gündür ayaklarım davul gibi ve öyle çook ağrıyolar kii anlatamamm..

ayy bulsaydık bnde ona göre et yada tawuk çıkarıcam karar weremedim.. bnde uyumak güzelmiş onu anladım:)

kızlar ya takmayın kilolarınızı kafaya emzirirken onlar zaten gider.benim kilo almam durmuştu.sütçünün yüzünden gene kilo almışım.akıllı sütçü 2 lt süt yerine 5 lt lik bidonu doldurup vermezmi elime.bende süt ekşimesin diye 2.5 lt sini sütlaç yaptım.10 koca kase sütlaç çıktı.eşim sadece 2 kase yedi geri kalanı ben yedim.ve sonuç +2 kg.neyapıyım ben şimdi bizim sütçüyü:)

Sibeeeelll pelooosssss
Hepiniz benim bebeklerimsiniz

canım bak istersen kıymayı hani imambayıldı yaparız yaa soğan salça falan kavur bi güzel patatesleri soy ortadan ikiye böl içlerini oy kızart sonra o harçla içlerini doldur fırında yada ocakta pişir çok güzel oluyoo..

benımde vajınamda agrı oluo cnmm dr sordum normal dedı ..kafasıda tam kasıgımdaa cok asagıdaa. cıkıverıcekmıs gıbı
benımdee var cnmdaa yantaraflarda.. baskalarında gorduklerım daha coktu benımm orta sevıyede okadar yagkremm v.ss hergunn sıksık duss.. demek bukadar fayda ettıı . surmeseydım neolcaktı acabaa..13 kg aldım sımdıe kadarr herkezz dogumda 1o kg gıdıoo dıoo bakalımm nasıl olcak
esım tarhana corbası ıstedı baska bısey ıstemedı ohh rahatım bugunzaten sıcakta yapmak bı ıskencee

ewt cnmbenımde ole oluoduu tuzu tamamen kestım tursu yıyodum onuda kestım allaha sukur sımdı ındıı bıdahada şişmedi..tansıyonunu takıp et bakalım ıhmal etmee.. bıde cnm tuzlu suyaa ayaklarını koy sonraa dıkk bana cok fayda ettı

merhaba güzel annişler ve kuzucuklarııııı

yanıyoruzzzzz hep birlikteee daha birde bunun ağustosu var daha sıcak olmaz umarımmmm uykusuzluktan ölcemmm

bende su gibi yağlandım durdum canım ama fayda etmedi koca koca çatlaklar değil minik minik ama çok fazlaa ne yapalım yaa sağlık olsundaa gerisini boşvermek lazım. bende şu anda +11im ama kilolu hamile kaldım zaten doğumdan sonra en kötü ihtimal 70e düşmek istiyorum zaten sıcaklarla ufaklıklarla uğraşmaktan gidecek kilolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…