canım bak istersen kıymayı hani imambayıldı yaparız yaa soğan salça falan kavur bi güzel patatesleri soy ortadan ikiye böl içlerini oy kızart sonra o harçla içlerini doldur fırında yada ocakta pişir çok güzel oluyoo..
hoşgeldiniiizzz.merhaba güzel annişler ve kuzucuklarııııı
yanıyoruzzzzz hep birlikteee daha birde bunun ağustosu var daha sıcak olmaz umarımmmm uykusuzluktan ölcemmm
hoşgeldin tubacım... nasılsınız cemrecikleeebende geldiiimmm burdayımmmmm
canım inan hiiç denemedim ama güzel olabiliirr denemekte fayda var...canım tarif için teşekkür ederim denicem hatta halim kalırsa üzerinede beşamel sos yapıyım.yakışır dimi:)
hoşgeldiniiizzz.
bizde yanıyoruz canım bu sıcaklardaaa zaten ağustostaa doğurmaya başlayacağızzz..
bende geldiiimmm burdayımmmmm
günaydın kızlar,
dün safra asiti sonuçlarım çıktı 2 gündür hastanelerde helak oldum. değerler normal sınırdan biraz yüksek karnımdaki ve kollarımdaki kaşıntılar bundan oluyormuş ve gebelik kollektazı deniliyor. artık 3 günde bir kontrole gidip nst ye giricem ve safra asitlerime de bakılacak. doktor seninkiler çok kalmayacak diyor en azından 35 i tamamlayalım dedi şuanda 34+2 deyiz. Eğer kaşıntılarınız varsa doktora mutlaka söyleyin ben benimkini söylemiyordum bile sıcaktan oluyor diye düşündüğümden eşim söyledi doktora oda hemen gebelik kollektazından şuphelendi. Bebeğin kanınada sarfa tuzu karıştığından bebek sıkıntıya girebiliyormuş(
gunaydın annıslerrrrrrrrrrr.. elıfımle bız geldıkruyamda doguruyordum genee
çoğumuz ağustos annesi olacağız galiba dua edin ben temmuz annesi olmayayım
hoşgeldiniiizzz.
bizde yanıyoruz canım bu sıcaklardaaa zaten ağustostaa doğurmaya başlayacağızzz..
hoşgeldin tubacım... nasılsınız cemrecikleee
Ben bayramdan sonra doğurmak istiyorummmmmmm, gıcık doktor 1 aylık izine gitti
hoşgeldin canımcım nasılsın bebişin neyapıyor
1 ay mıııBen bayramdan sonra doğurmak istiyorummmmmmm, gıcık doktor 1 aylık izine gitti
bizimde hesaplara yani sata göre doğum tarihimiz 10 eylül ama çevremdekiler ramazandan sonra bekle heran doğabilir diyorlar.heyecanlandım iyice ya
1 ay mııı
hay ALLAH yya o zaman inşallah beklersin canım. sıcaklar erken doğumu tetikliyomuşş inşallah zamanında gelir ufaklıklarr. benim doktorun izin işi yok şimdilik inşallah olmaz yaa çook istiyorum kendi doktorum doğumuma girsinn.
sık sık yatak odasını ziyaret et canım hehe azıcık daa şekerleme yapın kızçenleehb canımmmm
çok şükür iyiyizz gece uykularımız süper odamızda klima var ama gündüz terler akıyor vucüdümdan klimayı anam yatak odasına taktırmışşş çıkmasammı ki ordan hiççç:44:
sormayın ya zaten 1 aydır bu doktora gidiyordum, kendi doktorumu bırakmak zorunda kalmıştım.
Geçen hafta raporumu almaya gittiğimde ben 1 ay izine gidiyorum demez mi gözlerim doldu adamın karşısında kem küm ettim bayramdan sonra burdayım dedi...Allahım yardımcım olur da zamanında olur herşey umarım birde o strese girmek istemiyorum
canım boool boool dinlen vee bool su iç yorma kendinii fazlaa tansiyon hep bu sıcaklardan tavan yapıyoo dikkat et kendine bi sorun olmaz inşallah..bende şiştim bendeeee ellerim ve ayaklarım özellikleee
tansiyonum şaşırtıyor beni 12-8 den şaşmayan tansiyonum 15leri gördü inşallah sorun olmazz
bayrama kadara sabretsin senin ufaklık canım sonra her zaman gelebilir doktor amcası gelincee...sormayın ya zaten 1 aydır bu doktora gidiyordum, kendi doktorumu bırakmak zorunda kalmıştım.
Geçen hafta raporumu almaya gittiğimde ben 1 ay izine gidiyorum demez mi gözlerim doldu adamın karşısında kem küm ettim bayramdan sonra burdayım dedi...Allahım yardımcım olur da zamanında olur herşey umarım birde o strese girmek istemiyorum
Üzülme, bence senin bebiş bekleyecek doktorunu. Hem bayramla doğum arasında en az 20 gün var.
bizimde hesaplara yani sata göre doğum tarihimiz 10 eylül ama çevremdekiler ramazandan sonra bekle heran doğabilir diyorlar.heyecanlandım iyice ya
bende şiştim bendeeee ellerim ve ayaklarım özellikleee
tansiyonum şaşırtıyor beni 12-8 den şaşmayan tansiyonum 15leri gördü inşallah sorun olmazz
sık sık yatak odasını ziyaret et canım hehe azıcık daa şekerleme yapın kızçenlee
bizde artık balkonda yatıyoruz bugün daha bi serindi havaa nasıl derin uyuyomuşum ayağıma giren krampla uyandım yaa sinir olduuum
canım boool boool dinlen vee bool su iç yorma kendinii fazlaa tansiyon hep bu sıcaklardan tavan yapıyoo dikkat et kendine bi sorun olmaz inşallah..
bayrama kadara sabretsin senin ufaklık canım sonra her zaman gelebilir doktor amcası gelincee...
kızlar merhababu hafta giremedim pek nasılsınız ??? biz iyiyiz hızlı geçmiş yaptım biraz perşembe kontrollerden gelecekleri merak ediyordum nasılda büyümüş bebecikler bunlar artık sona yaklaştığımızı gösteriyor bi tanıdık acil sezeryana almışlar 1 eylüldü sat. yüksek tansiyon ve şişliklerden dolayı aman dikkat sıcaklar stres uzak durun. bizim de ptesi randevumuz ve büyük ihtimalle pes edip raporu alıcam işten ayrılıcam artık. 37 ye kadar dayanamıycağıma karar verdim. 34 bitiyor artık dinlenmeye ihtiyacımız car
Aynen canım, duştan cıktım kuruyamıyorum bileBuz kalıbı aldım elime, hem benim sıcağım hem havanın sıcağı eriyiverdi saniyeler içinde.Kilo olayına gelince ben de cok dikkat etmeme ragmen durduramıyorum artışı. +20 oldum bile.Bakalım bu son ay ne olacak halilm.
hoşgeldin mavişş. eşin pcye el koyduu sende yoksun yahuu şarkını türkünü özledik amaaa
canım ben ekmeği hayatımdan çıkarttımda ne oldu oldum 90 kg yani 3 hafta önce kontrole gittiğimde öyleydii bakalım salı gittiğimde kaç kg çıkacak çok merak ediyorumm...:18::18:
bende dolaptan buuuz gibisu alıp geliyorum yanıma yarım saate kalmıyo ılıyo yine yaa bıktım sıcaklardan bıktııımmmm...
Hilal sen 20 kilo mü aldın ben de 18 off yaa
Adana da sıcak + nem bayıltiyor nefes alamıyorum
Kızımı havuza getirdim ben bunalıyorum kenarda
Rand alabilirsem Pazartesi dr gidicem
Bakalım benim oğlum kaç kilo almış
kızlar aranızda şişen varmı ben düne kadar iyiydim ama dün acayip şiştim.ayak bileği denen bişey kalmadı bacağımla bir oldu.şiştikçede bacaklarım iğne batargibi acıdı.ne zormuş bu şişkinlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?