2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım tarif için teşekkür ederim denicem hatta halim kalırsa üzerinede beşamel sos yapıyım.yakışır dimi:)

merhaba güzel annişler ve kuzucuklarııııı

yanıyoruzzzzz hep birlikteee daha birde bunun ağustosu var daha sıcak olmaz umarımmmm uykusuzluktan ölcemmm
hoşgeldiniiizzz.
bizde yanıyoruz canım bu sıcaklardaaa zaten ağustostaa doğurmaya başlayacağızzz..
bende geldiiimmm burdayımmmmm
hoşgeldin tubacım... nasılsınız cemrecikleee

hayırlısı olsun tatlım üzülüp stres yapma kendine inş.hayırlı bi zamanda gelirler bebişlerin.. bakalım senin haylazlar ne zaman gelcekler belli de olmaz belki ağustosu çıkarırsın bizle beraberr

gunaydın annıslerrrrrrrrrrr.. elıfımle bız geldık ruyamda doguruyordum genee

iyi bak sen şimdiden psikolojik olarak hazırladın kendini

çoğumuz ağustos annesi olacağız galiba dua edin ben temmuz annesi olmayayım

sağlıklı doğsunlarda canım olmazsın inşallah

hoşgeldiniiizzz.
bizde yanıyoruz canım bu sıcaklardaaa zaten ağustostaa doğurmaya başlayacağızzz..

hoşgeldin tubacım... nasılsınız cemrecikleee

hb canımmmm
çok şükür iyiyizz gece uykularımız süper odamızda klima var ama gündüz terler akıyor vucüdümdan klimayı anam yatak odasına taktırmışşş çıkmasammı ki ordan hiççç:44:

Ben bayramdan sonra doğurmak istiyorummmmmmm, gıcık doktor 1 aylık izine gitti
1 ay mııı
hay ALLAH yya o zaman inşallah beklersin canım. sıcaklar erken doğumu tetikliyomuşş inşallah zamanında gelir ufaklıklarr. benim doktorun izin işi yok şimdilik inşallah olmaz yaa çook istiyorum kendi doktorum doğumuma girsinn.

bende şiştim bendeeee ellerim ve ayaklarım özellikleee

tansiyonum şaşırtıyor beni 12-8 den şaşmayan tansiyonum 15leri gördü inşallah sorun olmazz

bizimde hesaplara yani sata göre doğum tarihimiz 10 eylül ama çevremdekiler ramazandan sonra bekle heran doğabilir diyorlar.heyecanlandım iyice ya

sormayın ya zaten 1 aydır bu doktora gidiyordum, kendi doktorumu bırakmak zorunda kalmıştım.

Geçen hafta raporumu almaya gittiğimde ben 1 ay izine gidiyorum demez mi gözlerim doldu adamın karşısında kem küm ettim bayramdan sonra burdayım dedi...Allahım yardımcım olur da zamanında olur herşey umarım birde o strese girmek istemiyorum

sık sık yatak odasını ziyaret et canım hehe azıcık daa şekerleme yapın kızçenlee
bizde artık balkonda yatıyoruz bugün daha bi serindi havaa nasıl derin uyuyomuşum ayağıma giren krampla uyandım yaa sinir olduuum

Üzülme, bence senin bebiş bekleyecek doktorunu. Hem bayramla doğum arasında en az 20 gün var.

tansiyonum şaşırtıyor beni 12-8 den şaşmayan tansiyonum 15leri gördü inşallah sorun olmazz
canım boool boool dinlen vee bool su iç yorma kendinii fazlaa tansiyon hep bu sıcaklardan tavan yapıyoo dikkat et kendine bi sorun olmaz inşallah..
bayrama kadara sabretsin senin ufaklık canım sonra her zaman gelebilir doktor amcası gelincee...

kızlar merhaba bu hafta giremedim pek nasılsınız ??? biz iyiyiz hızlı geçmiş yaptım biraz perşembe kontrollerden gelecekleri merak ediyordum nasılda büyümüş bebecikler bunlar artık sona yaklaştığımızı gösteriyor bi tanıdık acil sezeryana almışlar 1 eylüldü sat. yüksek tansiyon ve şişliklerden dolayı aman dikkat sıcaklar stres uzak durun. bizim de ptesi randevumuz ve büyük ihtimalle pes edip raporu alıcam işten ayrılıcam artık. 37 ye kadar dayanamıycağıma karar verdim. 34 bitiyor artık dinlenmeye ihtiyacımız car

bizimde hesaplara yani sata göre doğum tarihimiz 10 eylül ama çevremdekiler ramazandan sonra bekle heran doğabilir diyorlar.heyecanlandım iyice ya

benimde 7 eylül canım bayramdan sonra gelsinde ne zaman gelirse geslin diyorum bendee

ben normalde 37 numara ayakkabı giyerken dün 38 numara ayakkabı aldım kendimee bi de akşam giyerimki oda küçük akşam ayaklarım şişmiş bi inip bi şişiyo napcaz bölee yaaa tansiyona da dikkat et cnm önemli bol su iç ve tuzdan uzak durrr

ölee yapcam artık ama pc den kalkabilirsem kramplarda çok şükür bayadır uğramıo bana düzenlide içmiyorum magnormu amaaa olmadı

evet canım dinlencem 37. haftama daha var ama zorlanıyorum bu haftadan sonra bırakıcam işi öyle düşünüyorum, riske atmaya gerek yok...

inşallah canım yaaaa, doktor amcası da pek gıcık zaten ama zamanında gelirse sevebiliriz

Son düzenleme:

sibel tezeeeeeeeeeee bizde sana bakınıyorduk girdin mi girmedin mi diyeeee

hediyemiz geldi, oğluşumda çok beğendi, çok sağol

bizim hediyemizde en geç salı günü elinizde olur inşallah...

Çok teşekkür ediyoruz, çok mutlandık

Fotoğraf makinemiz gelince hemen resmini çekip koyacağız buraya teyzoşlar da görsün

Sorma ya geçen sene böyle değildi ya daha serindi gibime geliyo çok rahat tutmuştm orucu gıkım çıkmamıştı bu sene oruç tutmamama rağmen pişiyorum ya öyle böyle değil zaten ırsi olarak terliyordum şimdi öyle böyle değil her gün yıkanıyorum akşam olmadan başlıyorum kokmaya sinir oluyorum yaaaaaaaa

Canım sorma ya eşimin nöbetleri çok bu aralar pc yi de alıyor benim mal telefonumda rahat vermiyoki rahatca girip yazabileyim... Bu sıcaklarda ne şarkkım kaldı ne türküm anca şei sölüyorum

"dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim iimm yanıyooorr eksi 40 derece suda bile yüzerim inankiiiiii inankiiiiiiiiiiiiiiiiii " bunu sölüyorummm :)

Bebişim 76 ile hamile kaldım şimdi 93üm 17 kilo aldım. 20yi geçmemek istiyorum işte. Sende gir giriyosan ne olacak ki boşver milleti ya hiç mi hamile görmemişler...

Bende şişim 3o. haftadan başladım şişmeye ayaklarım şişş kan ve idrar tahlili verdim pazartesi konuşcam doktorla bakalım şişlik nedendir.. Şişi kafana takma dedi doktor ama hem şişlik hem yüksek tansiyon olursaa hemen gel dedi o tehlikeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…