2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kizlar bacaklariniz nasil agri varmi ben uyuyamiyorum ya asiri agriyor bide belim bacagoími kaldiramiom zar zor yürüyorum resmen bide 33.haftamdayim bebegim daha önce yani bi kac hafta öncesine kadar asiri siddetli tekme atiyordu cok sikdi hareketleri daha simdi az gibime geliyor bilmiorum büyüdükce yerimi azaliyor ondanmi biyerde okumustum öle sizde durumlar nasiil

Biri deseydiki bu sicakta 1 saat utu yapasaksin git isine derdim ama sabahin sekizinde kalktim bebisin kiyafetleri usutuledim yerlestirdim annelik bole bisey demek ki simdiden bircok sikintiya onun icin katlaniyoruz.ayrica kurutma makinesi almaya kesin kararw verdim.bu cile bitmez yoksa minicik kiyafetler as utule evde olsam neysede calisacagim aksamlari yetismez bunca is.
Biraz daha eksiklerim varmis onlari tespit ettim ne zaman alabilirim Allah bilir cok sicak ustune nem nefes alamiyorum artik.

benımde ole cnmm ama napalımm yapamayızz ın cık bıde duserızz.. ben mutfak dolablarını gecen haftasonu yaptımm cok zorlandım sonrada tansıyonum cıktı .. bıdaha yapmam deıdmmmm sendee dıkkat et yardım edebılcek kkımsen yokmu
saol cnmm benımm .. sureklı kontrol etmek en ıyısı...amın cnm ıns cok az kaldı bıraz daha sabırr
slm cnm hgnızz.. sıcaklardan kavruuluyoruzz sımdı dus alıcamm aksama yemek lazımm camasırr asıcam bulasık makınemm bosaltıllcakk yıkandıı... off nasıl olcak bunlar bılmıyorumm artık cok yoruluyorummmmmmm bıktımmmmmmm
waoooovvv pazar pazar bu ne kalabalııkk. tabii doğumlar yaklaştıkçaa çıkamıyosunuz dimi evdeeennn
ben bugun alısverıse gıttım esımle sabahtann bıyere gıdemıyoruz ıftara cagrıldık gıdememm ddedım esımee uzak mesafede.. cesaret edemedımm.. hamıle oldgum ıcın cagırmak ıstedıgımız bıkacc aıle var ama sanırım cesaret edıpp cagıramıycamm..

evet aynen benimde öyle geceleri ölüyorum ağrıdan,sağa sola dönerken organlarım kopacakmış gibi oluyor,20 kere lavaboya kalkıyorum zaten,bir de sıcak üstelik tuzu biberi oluyor

Aman maşaallah canim..Allah daha iyi etsin inşallah saglıkla kavuşalım yavrularımıza....Sat ımızda aynı buarada:))

benim eşim oruç tutmuyo yaa çook dedim tut diye ama dayanamazmış beyefendii yemek derdi yok o yüzden iki gün öncde iftara misafir geldi o gün çok yoruldum iki gündür tek yaptığım bulaşık yıkamak ortalığı şöylee bi toplamak birde bir makine çamaşır atıp serdim ev toz içindee çok yorulunca kasılmam oluyoo nerdeyse 1 ay kaldı doğumaa valla bende bıktım yaaa. birde bi iki gündür acaba doğumda oğluma bişey olurmu korkusu yaşıyorum yaa ağlayacağımm nerdeysee

Burası birilerinin tapulu malıymış duyduğuma göre. Cesareti olan meydanda savaşır. Korkaklar ise kendi aralarında..

hayır cnm kimsem yok eşimin tarafı var ama bir kere bile arayıp sormadılar nasılsın bir ihtiyacın var mı diye gelip yardım eder misiniz falan diyemem yani
parça parça yapayım diyorum ama sadece pazar günüm tatil. onda da ne yapabilirim ki..eşimde cumartesi pazar sabahtan akşama kadar kursta dediğim gibi 3 aydır çok aksilikler yaşadık ve maddi olarak iyi değiliz. birini de alamam anlayacağın elimden hiçbir şey gelmiyor.eşimi aradım az önce. dedim akşam gelince iftardan sonra temizlik yapacağız..ne yapayım başka çarem yok.

Allah yardimciniz olsun bnmde öyle kimsem yok esimin ailesinden kimsede teklif etmio zor cok zor ama saglik olsun

O kendini biliyor.

"Huzur bozmak için geliyorlar ne için olacak laf taşıyıp akıllarınca dalga geçmeye ve cevap verecek veya kendini savunacak başka ortam yok hulyacim sen de anla burda kim bunu yapıyor bilemediğim için direk ona özel ulaşamıyorum icimi ortaya... veya okuduklarini bildigim icin kk ya dokuyorum olayi bilmeyenler rahatsiz oluyor haliyle ama laflar yenilir yutulur değil ama bak hamileyiz hepimiz Allah versin cezalarını diyorum 10 misli bela kendilerini bulsun mübarek günler"

Çok fazla olmaya başladığını söyleyebilirim ilk etap için.

kızlar çatı muayenesi olan varmı nasıl birşeydir buuuuu

biz şekerimizi aldık biberon şeklinde kokulu ama içinde şeker yok o kısmı kızımla ben yapacagız artık :))))

hastane cantasına neler koydunuz hazırlamak için daha erken mi???

belkide en güzeli en hayirlisi budur kendimiz basarmaliyizki ögrenmeliyiz tanimaliyiz insanlri uzak olsunlar temiz olsunlar en güzeli gercktende

evet cnm öyle oldu zaten kime nasıl davranmam gerektiğini öğrendim bu dönemdeben de uzak olmalarından memnunum

selam kızlar nasılsınız..
çookk sıcak eriyoruz biz oğluşumla.. eşim bugün biraz serin fln diyo ama ben aynıyım, mavişin dediği gibi fıskiye gibi terliyorum

bu arada şu tartışmalardan bıktık artık. kimin kimle ne derdi varsa başka yerde halletsin, okumak zorunda değilim çirkin lafların hiçbirini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…