benımde ole cnmm ama napalımm yapamayızz ın cık bıde duserızz.. ben mutfak dolablarını gecen haftasonu yaptımm cok zorlandım sonrada tansıyonum cıktı .. bıdaha yapmam deıdmmmm sendee dıkkat et yardım edebılcek kkımsen yokmuevim çokkk pissssvalla oturdum sinirimden ağlıyorum. neyse bari makinedeki bulaşıkları yerleştireyim dedim. baktım mutfak dolapları toz.ama tek başımayım evde. silemem oraları falan.sandalyeye falan çıkmak gerekir silebilmek için çünkü.bir yardımcı falan da alamıyorum eve.( maddi durumlardan dolayı).kendimi çok kötü hissediyorum
bebeğimden sağlımğımdan tabii ki önemli değil. zaten sırf o yüzden bişey yapmıyorum ama böyle de durulacak gibi değil.
saol cnmm benımm .. sureklı kontrol etmek en ıyısı...amın cnm ıns cok az kaldı bıraz daha sabırrayyyy içim rahatladı suksukummmm yaaaaa canımsın benimde bir kere 14-9 bir kere 13-8 çıktı ama hamilelikte düşük tansiyon makbulmüş ya korktum iştemeleğim benimmm herşeyim ona birşey olmasın tatlım hepimiz bir sağa sağlim alsak meleklerimizi kucağımıza hergün hepimize dualar ediyorum walla.....
bu arada tanıdık bir eczacı limonlu su iç yarım saat ayaklarını dik dedi yaptım çok iyi oldum seninde tekrar olursa tavsiye ederim cnm...
slm cnm hgnızz.. sıcaklardan kavruuluyoruzz sımdı dus alıcamm aksama yemek lazımm camasırr asıcam bulasık makınemm bosaltıllcakk yıkandıı... off nasıl olcak bunlar bılmıyorumm artık cok yoruluyorummmmmmm bıktımmmmmmmmerhabalar kızlarr...
akşam çok aşırı derecede kasılmam oldu sık sık ama dinlenince geçti birde felaket bi baş dönmesi vardı neden oldu anlayamadım. neyseki salı randevumuz varr bakalım oğlum ve ben nasılıızz..
ben bugun alısverıse gıttım esımle sabahtann bıyere gıdemıyoruz ıftara cagrıldık gıdememm ddedım esımee uzak mesafede.. cesaret edemedımm.. hamıle oldgum ıcın cagırmak ıstedıgımız bıkacc aıle var ama sanırım cesaret edıpp cagıramıycamm..waoooovvv pazar pazar bu ne kalabalııkk. tabii doğumlar yaklaştıkçaa çıkamıyosunuz dimi evdeeennn
slm kizlar bacaklariniz nasil agri varmi ben uyuyamiyorum ya asiri agriyor bide belim bacagoími kaldiramiom zar zor yürüyorum resmen bide 33.haftamdayim bebegim daha önce yani bi kac hafta öncesine kadar asiri siddetli tekme atiyordu cok sikdi hareketleri daha simdi az gibime geliyor bilmiorum büyüdükce yerimi azaliyor ondanmi biyerde okumustum öle sizde durumlar nasiil
subat ayında 37 dolduracam :))çocuk için biraz geç kaldık zaten bıze de suprız oldu kaza sonucunda hamile kaldım yoksa duşunmıyorduk artık.eşimde dengelı kromozon anomali var o yuzden 2 kere gebelık sonandırma yaşadık bu bebek de sağlıklı oldu için şükürler olsun
benim eşim oruç tutmuyo yaa çook dedim tut diye ama dayanamazmış beyefendii yemek derdi yok o yüzden iki gün öncde iftara misafir geldi o gün çok yoruldum iki gündür tek yaptığım bulaşık yıkamak ortalığı şöylee bi toplamak birde bir makine çamaşır atıp serdim ev toz içindee çok yorulunca kasılmam oluyoo nerdeyse 1 ay kaldı doğumaa valla bende bıktım yaaa. birde bi iki gündür acaba doğumda oğluma bişey olurmu korkusu yaşıyorum yaa ağlayacağımm nerdeyseeslm cnm hgnızz.. sıcaklardan kavruuluyoruzz sımdı dus alıcamm aksama yemek lazımm camasırr asıcam bulasık makınemm bosaltıllcakk yıkandıı... off nasıl olcak bunlar bılmıyorumm artık cok yoruluyorummmmmmm bıktımmmmmmm
ben bugun alısverıse gıttım esımle sabahtann bıyere gıdemıyoruz ıftara cagrıldık gıdememm ddedım esımee uzak mesafede.. cesaret edemedımm.. hamıle oldgum ıcın cagırmak ıstedıgımız bıkacc aıle var ama sanırım cesaret edıpp cagıramıycamm..
evet aynen benimde öyle geceleri ölüyorum ağrıdan,sağa sola dönerken organlarım kopacakmış gibi oluyor,20 kere lavaboya kalkıyorum zaten,bir de sıcak üstelik tuzu biberi oluyor
Kadınlar kulubu'de olmasa napacağız bilmem..
benımde ole cnmm ama napalımm yapamayızz ın cık bıde duserızz.. ben mutfak dolablarını gecen haftasonu yaptımm cok zorlandım sonrada tansıyonum cıktı .. bıdaha yapmam deıdmmmm sendee dıkkat et yardım edebılcek kkımsen yokmu
hayır cnm kimsem yokeşimin tarafı var ama bir kere bile arayıp sormadılar nasılsın bir ihtiyacın var mı diye gelip yardım eder misiniz falan diyemem yani
parça parça yapayım diyorum ama sadece pazar günüm tatil. onda da ne yapabilirim ki..eşimde cumartesi pazar sabahtan akşama kadar kurstadediğim gibi 3 aydır çok aksilikler yaşadık ve maddi olarak iyi değiliz. birini de alamam anlayacağın elimden hiçbir şey gelmiyor.eşimi aradım az önce. dedim akşam gelince iftardan sonra temizlik yapacağız..ne yapayım başka çarem yok.
Allah yardimciniz olsun bnmde öyle kimsem yok esimin ailesinden kimsede teklif etmio zor cok zor ama saglik olsun
amin cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun. evet çok zor gerçekten.
belkide en güzeli en hayirlisi budur kendimiz basarmaliyizki ögrenmeliyiz tanimaliyiz insanlri uzak olsunlar temiz olsunlar en güzeli gercktende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?