2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım korkma bana gebelik koleztazı tanısı kondu öyle çok hızlı ilerleyen birşey değil takip gerektiriyor özellikle kıollarda bilek bölgelerinde bacaklarda bilek bölgelerinde ve karında kırmıuzı çok küçük kabarcıklar oluyor. öyle sinek ısırması gibi değil bendeyarın tekrar dr gideceğim kontrol edecekler bakalım ne diyecek dr.

canım sıkma canını istersen doktorunu ara yada acile git. Burdanda biarkadaşta vardı. Gerekirse doğuma alırız demiş doktor ama sen içini ferah tut.

bugun sanki biraz azaldı cnm kaşıntıları düşünmemeye çalışıyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum yarın dahiliye ye gidicem yapılsın testler en azından yoksa bişi içim rahat eder varsada onlemini alırız...

ewt onu bende okudum cnmm .. ıns ole bısey yokturr hemen dr danıss. bozma moralını belkı ole bısey yokturr.. tahlıl sonucunu alıncaa bıze yzamayı unutmaa ..

cnm dr.u arayamadım gece saat geç diye bugun arıycam biraz daha saat geçsin diye bekliyorum .. nöbetçi falan oluyorlar uyuyorlar diye

merhaba arkadaşlar kaşıntı ile ilğili bişeyler yazılmış geçmişi okuyamadım bilen acıklarsa sevinirim ne ceşit bir kaşıntı bu

kaşıntı bende var cnm vucudumun her yeri deli gibi yolasım gelıo ama bugun farkettim kaşınan yerlerde sinek ısırıgı gibi pembelikler var sanırım yediğim bişi dokundu en azından kendimi buna inandırmak istiyorum gebelik kolestazı sonuçları baya kötü çunku gerçi herşeyin tedavisi var olmadı 36. haftayı doldurduk durum kötüyse dr. erken alalım bile diyebilir.. ama gönlüm ferah bnmki basit bi alerji çıkıcak yarın dahiliyeye gidicem testler ne gerekıosa yapılsın bugun acile gitsem bişi yapamazlar die düşündüm bide kaşıntılar azaldı sanki ..

günaydın canımmm bozma moralini belki çatlıosundur aklına kötü şeyler getirme hemen ama ihmal de etme git bakalım bi dr.a sormak da fayda var yinee

cnm çatlama kaşıntısı değil ama inş kötü bişi de değil kendimi pozitif yönlendiriyorum

evet cnm öyle oldu zaten kime nasıl davranmam gerektiğini öğrendim bu dönemdeben de uzak olmalarından memnunum

aynn cnm böle düsün ve dogru olanda bu kimseden beklenti icine girmicen heleki söz konusuu kisiler bizdede böle deil benm aile cok tutucudur 50 yasindada olsa yanliz birakilmaz temizligi yemegi hep beraber yardimlasilir ama bazi insanlarin mantigiysa aman herkes hamile kalio ne var ögrenirsin herkes ögrenio herkesin isi gücü var pehh

uykusuz bir gecenin ardından günaydın hepinizeeeeee
gece boyu hafif bir karın ağrısıyla uyuyamadım ishal gaz sancısı gibiii:44::44::44:dün yaş inciri biraz abarttım ondan olabilirmi kızlar?

canm dikkat et kendine ishal sıcaklardan ve içtigmz sudan olabilr ben geçen hafta boyunca ishaldm çok şkr yeni atlattm hatta kilo bile verdm.

cnm geçmiş olsun saol wala içimi rahatlattın.. hayır eşim benden panik gebelik kolestazını bi okudu sonuçlarını özellikle bebeği kaybetme riski falan bi heyecan yaptı beni de korkuttu ((
kollarımda henüz bişi yok ama bacaklarımda var umarım alerjidir .. değilsede en azından tedavi süreci başlar zaten son zamanlardayız.. allah kurtarsın hepimizi

dahiliye anlayamayablir. beni doktorum Gastrolenterelojiye yönlendirdi. safra asiti testlri sonucunda tanı konuluyor.

çatı muayenesi mı :)) cok hoş olmazsa da korkulacak bişey yok yeterki bebeğin sağlıklı olsun.çantayı bende hazırlamadım daha:)))

Ben de senin eşinle olan muhabettlerini okumak zorunda değilim.

burda hepimiz hamileyiz, hamilelikle ilgili herşeyi paylaşıyoruz, hatta hayatımızla ilgili..
bikaç kişi kendi arasında tartışıyosa gitsin başka yerde tartışsın.
camilla bana yazdığım msj üzerinden saldırarak tartışmaya sürüklemeye çalışıyosun ama boşuna..
herkes rahatsız tartışmalardan.

Haklısın kimse seni burda rahatsız etmek istemez ancak insnın da şahsına hakaret hatta bela beddua edilince duramıosun mattika..Karşına çıkmaya yüzleri yok ama arkadan atıp tutuyorlar..
Onlara bir cevap veririm akılları tavana yapışır! Birsürü insan burda bak muhabbet edioruz paylaşım yapıoruz ama illaki akıl yaşı küçük insanlar çıkıyor ve sinir bozuor..Sinek küçük ama mide bulandırıyor..Ben de konunun kapanmasını isterim ha kapatmak istemiolarsada cevabımı veririm!

dahiliye anlayamayablir. beni doktorum Gastrolenterelojiye yönlendirdi. safra asiti testlri sonucunda tanı konuluyor.

cnm ylv da Gastrolenterelojiye bu bölümün olacağından şüpheliyim dr.um zaten bursada ama kadın doğum hast. orda da yoktur da bursada başka bi hast.ye giderim olmadı nese bi arıyım dr.u artık saat baya geç oldu uyuyosa da uyanmıştır..

sanki tek hamile kalan bu dünyada benim di mi Allahtan kimseden bir beklentim yoktu benim cnm. öyle olsa baya bir kötü olurdum herhalde. ben kendime güveniyourm.tek başıma bebeğime de bakarım evime de ama şu durumda çok çaresiz kaldım.sıcaklarda etkiliyor enerjimizi tabii sadece bebişler değil...allah izin verirse benim daha 2 ayım daha var doğuma ama enerjim yok.

aman canım ya temizlik konusunda biraz umursamaz oluver, napalım gücümüz bu kadarına yetiyo.
yanına gelip yardım ediyo havası altında her işine karışmalarından iyidir yalnız olmak, boşver

Yanıyorum yaaa Allahım burası böle sıcaksa cehennemi düşünemiyorum :18: neyse konuyu cehenneme getirmiyelim :)

Ellerim bile terliyor ya sabah ne güzel planlarla kalktım yemekelirmi yapıp evimi temizliycektim nerdeeeee hepsi tes oldu uçtu

Bu arada ben kendim gezmelere gitmek istiyorum eşim izin vermiyo ya son haftalara geldim diye pöff kendi memlketimde olsam takardım anacımı koluma her yere giderdim

Kızlar yemekleriniz yaptınz mı ne yemek yapsam ki kafamda var bieşelrde uğraşmak istemiyim

Canım bende aynı senin gibi füşünüyorum mutfak dolaplarını silmem laızm hergün yüzünden siliyorum ama içleri hep toz ( kendimde yapamıyorum temzilikçi bende alamıycam nasıl oalcak biemiyrum halıları ne zaman versem temziliğe 36. haftaya girdim ağustosun 10unda versem geçmi kalmış olur acep

efrah , tent. , camilla hoşgeldiniz kızlar. nasılsınız keyifler nasıl. artık burdamısınız eğer öyleyse çok mutlu olucam gerçekten.

kızlar dr.umu aradım yrn beklıo , gebelik kolestazı olabilir dedi yrn gidip testleri yapıcaz hast.de yapılıomuş inş çıkmaz bi sorun...

tatlm ne diye stres yapıosun ztn kapı pencere açık bak ban 1 ay önce yaptm büyk temzlik her yer yine toz bende sinir oluyorum.ben dogum temzligimi eylül başnda yapcam

kızlar dr.umu aradım yrn beklıo , gebelik kolestazı olabilir dedi yrn gidip testleri yapıcaz hast.de yapılıomuş inş çıkmaz bi sorun...

tatlım doktorlar her şeyi sölüyolar stres yapma. bende aynılarını yaşadım. gastreontorlojiye gittim karaciğe safra ultrasonuna bakıldı. safra ile ilgili 3 tane kan testi yaıldı ayrı ayrı biri tokluk testi mi ne biraz geç çıkıyorlar. bende cips felan yemiştim o zaman kaşıntım artmıştı bide bende küçük küçük yap bezeleri çıktı boynuumdsa göğüs civarında karaciğer yağlanmasından şüphelendiler ama birşey çıkmadı elhamdülillah. sende de yoktur inşaallah üzülme.. yarın doktordan sonra haber ver muhakkak..

kızlar hepimizde aynı dert var benim ablalarım var ama onlarda ist.da yaşıolar anca doğum olunca gelcekler mutfak dolapları silincek halılar yıkatmaya verilcek bide tül perde yıkancak cam silincek.. işte derin temizlik şart bende enerji var bugunlerde son ay hamişlere enerji gelirmiş ya bnm de ole oldu ama sıcağı görünce yapamıorum eğer soguk bi ayda olsak mis gibi yapardım evi .. ahh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…