kızzlar aslında kaşınma dün başladı benim içim rahattı yediğim bişi dokunmuştur die düşündüm ama okuyunca eşimde bende çok korktuk gebelik kolestazından :18::18: şimdi acile gitsem dahiliye uzmanı yok vs bişi yapamazlar gibime gelıo .. yarın sabah randevu alıp burda bi hast. gitmeyi düşünüyorum , inş değildir basit bi alerjidir yediğim bişi dokunmuştur.. vucudumda da pembe pembe sinek ısırığı gibi şeyler çıktı hani yediğim bişi dokunmuş gibi .. en azından kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum çünkü stres de bebiş için ii değil dün geceden beri ağlama modundayım
canım sıkma canını istersen doktorunu ara yada acile git. Burdanda biarkadaşta vardı. Gerekirse doğuma alırız demiş doktor ama sen içini ferah tut.
ewt onu bende okudum cnmm .. ıns ole bısey yokturr hemen dr danıss. bozma moralını belkı ole bısey yokturr.. tahlıl sonucunu alıncaa bıze yzamayı unutmaa ..
merhaba arkadaşlar kaşıntı ile ilğili bişeyler yazılmış geçmişi okuyamadım bilen acıklarsa sevinirim ne ceşit bir kaşıntı bu
günaydın canımmm bozma moralini belki çatlıosundur aklına kötü şeyler getirme hemen ama ihmal de etme git bakalım bi dr.a sormak da fayda var yinee
evet cnm öyle oldu zaten kime nasıl davranmam gerektiğini öğrendim bu dönemdeben de uzak olmalarından memnunum
uykusuz bir gecenin ardından günaydın hepinizeeeeee
gece boyu hafif bir karın ağrısıyla uyuyamadım ishal gaz sancısı gibiii:44::44::44:dün yaş inciri biraz abarttım ondan olabilirmi kızlar?
canım korkma bana gebelik koleztazı tanısı kondu öyle çok hızlı ilerleyen birşey değil takip gerektiriyor özellikle kıollarda bilek bölgelerinde bacaklarda bilek bölgelerinde ve karında kırmıuzı çok küçük kabarcıklar oluyor. öyle sinek ısırması gibi değil bendeyarın tekrar dr gideceğim kontrol edecekler bakalım ne diyecek dr.
bugun sanki biraz azaldı cnm kaşıntıları düşünmemeye çalışıyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum yarın dahiliye ye gidicem yapılsın testler en azından yoksa bişi içim rahat eder varsada onlemini alırız...
cnm dr.u arayamadım gece saat geç diye bugun arıycam biraz daha saat geçsin diye bekliyorum .. nöbetçi falan oluyorlar uyuyorlar diye
kaşıntı bende var cnm vucudumun her yeri deli gibi yolasım gelıo ama bugun farkettim kaşınan yerlerde sinek ısırıgı gibi pembelikler var sanırım yediğim bişi dokundu en azından kendimi buna inandırmak istiyorum gebelik kolestazı sonuçları baya kötü çunku gerçi herşeyin tedavisi var olmadı 36. haftayı doldurduk durum kötüyse dr. erken alalım bile diyebilir.. ama gönlüm ferah bnmki basit bi alerji çıkıcak yarın dahiliyeye gidicem testler ne gerekıosa yapılsın bugun acile gitsem bişi yapamazlar die düşündüm bide kaşıntılar azaldı sanki ..
cnm çatlama kaşıntısı değil ama inş kötü bişi de değil kendimi pozitif yönlendiriyorum
kızlar çatı muayenesi olan varmı nasıl birşeydir buuuuu
biz şekerimizi aldık biberon şeklinde kokulu ama içinde şeker yok o kısmı kızımla ben yapacagız artık :))))
hastane cantasına neler koydunuz hazırlamak için daha erken mi???
selam kızlar nasılsınız..
çookk sıcak eriyoruz biz oğluşumla.. eşim bugün biraz serin fln diyo ama ben aynıyım, mavişin dediği gibi fıskiye gibi terliyorum
bu arada şu tartışmalardan bıktık artık. kimin kimle ne derdi varsa başka yerde halletsin, okumak zorunda değilim çirkin lafların hiçbirini.
selam kızlar nasılsınız..
çookk sıcak eriyoruz biz oğluşumla.. eşim bugün biraz serin fln diyo ama ben aynıyım, mavişin dediği gibi fıskiye gibi terliyorum
bu arada şu tartışmalardan bıktık artık. kimin kimle ne derdi varsa başka yerde halletsin, okumak zorunda değilim çirkin lafların hiçbirini.
dahiliye anlayamayablir. beni doktorum Gastrolenterelojiye yönlendirdi. safra asiti testlri sonucunda tanı konuluyor.
aynn cnm böle düsün ve dogru olanda bu kimseden beklenti icine girmicen heleki söz konusuu kisiler bizdede böle deil benm aile cok tutucudur 50 yasindada olsa yanliz birakilmaz temizligi yemegi hep beraber yardimlasilir ama bazi insanlarin mantigiysa aman herkes hamile kalio ne var ögrenirsin herkes ögrenio herkesin isi gücü var pehh
sanki tek hamile kalan bu dünyada benim di miAllahtan kimseden bir beklentim yoktu benim cnm. öyle olsa baya bir kötü olurdum herhalde. ben kendime güveniyourm.tek başıma bebeğime de bakarım evime de ama şu durumda çok çaresiz kaldım.sıcaklarda etkiliyor enerjimizi tabii sadece bebişler değil...allah izin verirse benim daha 2 ayım daha var doğuma ama enerjim yok.
sanki tek hamile kalan bu dünyada benim di miAllahtan kimseden bir beklentim yoktu benim cnm. öyle olsa baya bir kötü olurdum herhalde. ben kendime güveniyourm.tek başıma bebeğime de bakarım evime de ama şu durumda çok çaresiz kaldım.sıcaklarda etkiliyor enerjimizi tabii sadece bebişler değil...allah izin verirse benim daha 2 ayım daha var doğuma ama enerjim yok.
evim çokkk pissssvalla oturdum sinirimden ağlıyorum. neyse bari makinedeki bulaşıkları yerleştireyim dedim. baktım mutfak dolapları toz.ama tek başımayım evde. silemem oraları falan.sandalyeye falan çıkmak gerekir silebilmek için çünkü.bir yardımcı falan da alamıyorum eve.( maddi durumlardan dolayı).kendimi çok kötü hissediyorum
bebeğimden sağlımğımdan tabii ki önemli değil. zaten sırf o yüzden bişey yapmıyorum ama böyle de durulacak gibi değil.
kızlar dr.umu aradım yrn beklıo , gebelik kolestazı olabilir dedi yrn gidip testleri yapıcaz hast.de yapılıomuş inş çıkmaz bi sorun...
Canım bende aynı senin gibi füşünüyorum mutfak dolaplarını silmem laızm hergün yüzünden siliyorum ama içleri hep toz( kendimde yapamıyorum temzilikçi bende alamıycam nasıl oalcak biemiyrum halıları ne zaman versem temziliğe 36. haftaya girdim ağustosun 10unda versem geçmi kalmış olur acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?