efrah , tent. , camilla hoşgeldiniz kızlar. nasılsınız keyifler nasıl. artık burdamısınız eğer öyleyse çok mutlu olucam gerçekten.
aman canım ya temizlik konusunda biraz umursamaz oluver, napalım gücümüz bu kadarına yetiyo.
yanına gelip yardım ediyo havası altında her işine karışmalarından iyidir yalnız olmak, boşver
ben hep burdaydım sadece bu topic değil farklı başlıklarda..yinede hoşbuldum :)
hayır cnm kimsem yokeşimin tarafı var ama bir kere bile arayıp sormadılar nasılsın bir ihtiyacın var mı diye gelip yardım eder misiniz falan diyemem yani
parça parça yapayım diyorum ama sadece pazar günüm tatil. onda da ne yapabilirim ki..eşimde cumartesi pazar sabahtan akşama kadar kurstadediğim gibi 3 aydır çok aksilikler yaşadık ve maddi olarak iyi değiliz. birini de alamam anlayacağın elimden hiçbir şey gelmiyor.eşimi aradım az önce. dedim akşam gelince iftardan sonra temizlik yapacağız..ne yapayım başka çarem yok.
turamit canım bu arada sanada teşekkürler geçenlerde gittim optimum dagiye gerçekten güzel şeyler var 2 pijama aldım ama istediğim gibi gecelik bulamadım. pijamalar önemli değilde gecelik biraz güzel bişey olsun istiyorum doğum fotoğrafçısı gelecekte az biraz düzgün çıksın fotolarda diye. :))) gecelik içinde önerilerini bekliyorum.
senin benden erken. yaklaşık 1 ayın var doğuma. verebiliyorsan önümüzdeki hafta ver halıları.hazır olsun istersen.bende ağustos sonuna doğru vereceğim allah nasip ederse.herkes aynı anlaşılanCanım bende aynı senin gibi füşünüyorum mutfak dolaplarını silmem laızm hergün yüzünden siliyorum ama içleri hep toz( kendimde yapamıyorum temzilikçi bende alamıycam nasıl oalcak biemiyrum halıları ne zaman versem temziliğe 36. haftaya girdim ağustosun 10unda versem geçmi kalmış olur acep
inşallah güzel haberlerle dönersin cnm. umarım sadece basit bir alerjidir.kızlar dr.umu aradım yrn beklıo , gebelik kolestazı olabilir dedi yrn gidip testleri yapıcaz hast.de yapılıomuş inş çıkmaz bi sorun...
ne bileyim cnm bugün sinirlerim bozuldu sanırım.büyük temizliği ben de o zaman yaparım. şimdi heryer açık dedğin gibi yapsam bile yine olurtatlm ne diye stres yapıosun ztn kapı pencere açık bak ban 1 ay önce yaptm büyk temzlik her yer yine toz bende sinir oluyorum.ben dogum temzligimi eylül başnda yapcam
kızlar hepimizde aynı dert var benim ablalarım var ama onlarda ist.da yaşıolar anca doğum olunca gelcekler mutfak dolapları silincek halılar yıkatmaya verilcek bide tül perde yıkancak cam silincek.. işte derin temizlik şart bende enerji var bugunlerde son ay hamişlere enerji gelirmiş ya bnm de ole oldu ama sıcağı görünce yapamıorum eğer soguk bi ayda olsak mis gibi yapardım evi .. ahh ahhh
belkide en güzeli en hayirlisi budur kendimiz basarmaliyizki ögrenmeliyiz tanimaliyiz insanlri uzak olsunlar temiz olsunlar en güzeli gercktende
gerçekten insan bu zor zamanlarnda kimin ne oldgnu ii anlıyor.ahhh annelerimiz yanlarmzda olsa herşey muhteşm olurdu
ama güçlü olmamz lazm....
benm de burada eşimin ailesinden başka kimse yok onlarda beni üzüyorlar bahar temzliginde gelip yaardm edecez dediler tam 1 hafta oyaladılar bende sinrlndm kendm yaptım çok şkr kimseye ihtycmz yok allah bizi kimseye muhtaç etmesin eşimiz arkmzda olsun yeterli.
Canım bende aynı senin gibi füşünüyorum mutfak dolaplarını silmem laızm hergün yüzünden siliyorum ama içleri hep toz( kendimde yapamıyorum temzilikçi bende alamıycam nasıl oalcak biemiyrum halıları ne zaman versem temziliğe 36. haftaya girdim ağustosun 10unda versem geçmi kalmış olur acep
canım zeynep düşünüyodun bi ara sanki vazmı geçtinn.. yağmur olabilir eylül olabilir.. ben kızım olsaydı eylül koyacaktımm..kızlar ya doğuracağım nerdeyse ama kızıma hala isim bulamadım ya da karar veremedim diyelim. Oğluma Yiğit ismini koyacağız soyadımız Yıldırım yardımcı olur musunuz lütfen
kızlar ya doğuracağım nerdeyse ama kızıma hala isim bulamadım ya da karar veremedim diyelim. Oğluma Yiğit ismini koyacağız soyadımız Yıldırım yardımcı olur musunuz lütfen
canım zeynep düşünüyodun bi ara sanki vazmı geçtinn.. yağmur olabilir eylül olabilir.. ben kızım olsaydı eylül koyacaktımm..
kızlar ya doğuracağım nerdeyse ama kızıma hala isim bulamadım ya da karar veremedim diyelim. Oğluma Yiğit ismini koyacağız soyadımız Yıldırım yardımcı olur musunuz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?