2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aman canım ya temizlik konusunda biraz umursamaz oluver, napalım gücümüz bu kadarına yetiyo.
yanına gelip yardım ediyo havası altında her işine karışmalarından iyidir yalnız olmak, boşver

ayyy evet ondan iyidir kesinliklevalla bu zamna kadar rahat oldum da bugün artık sinirlerim baya bozuldu sanırım. evin hangi köşesine baksam toz çünkü. hiç halim de olmayınca ağlayıverdim bir güzel:)))))))

bu arada benim üzerimdeki elbise yine ıslandı. yine süt geldi...

turamit canım bu arada sanada teşekkürler geçenlerde gittim optimum dagiye gerçekten güzel şeyler var 2 pijama aldım ama istediğim gibi gecelik bulamadım. pijamalar önemli değilde gecelik biraz güzel bişey olsun istiyorum doğum fotoğrafçısı gelecekte az biraz düzgün çıksın fotolarda diye. :))) gecelik içinde önerilerini bekliyorum.

benm de burada eşimin ailesinden başka kimse yok onlarda beni üzüyorlar bahar temzliginde gelip yaardm edecez dediler tam 1 hafta oyaladılar bende sinrlndm kendm yaptım çok şkr kimseye ihtycmz yok allah bizi kimseye muhtaç etmesin eşimiz arkmzda olsun yeterli.

bencede fotoğrafçı gelecekse daha özenli olmalısın geceliği de bulursun ama..

senin benden erken. yaklaşık 1 ayın var doğuma. verebiliyorsan önümüzdeki hafta ver halıları.hazır olsun istersen.bende ağustos sonuna doğru vereceğim allah nasip ederse.herkes aynı anlaşılan
kızlar dr.umu aradım yrn beklıo , gebelik kolestazı olabilir dedi yrn gidip testleri yapıcaz hast.de yapılıomuş inş çıkmaz bi sorun...
inşallah güzel haberlerle dönersin cnm. umarım sadece basit bir alerjidir.
tatlm ne diye stres yapıosun ztn kapı pencere açık bak ban 1 ay önce yaptm büyk temzlik her yer yine toz bende sinir oluyorum.ben dogum temzligimi eylül başnda yapcam
ne bileyim cnm bugün sinirlerim bozuldu sanırım.büyük temizliği ben de o zaman yaparım. şimdi heryer açık dedğin gibi yapsam bile yine olur

yalnız değilmişim evet işte sıcaklar yoruyor bizi. oturduğumuz yerde terliyoruz. azıcık iş yapsak bile düşüp kalıyoruz...

Hanımlar hepinize hoş muhabbetler.. Ben gidip yemeklerimi yapıp evimi toparlayayım en azından düzgün dursun tozlar o kadar da önemli değil herşey yerli yerinde olunca ev temiz görünüyor :) Kocacım sütlç istedi onu yapacam vişne reçeli yapacam işim çok..

Görüşmek üzere esen kalın

amin cnm öyle.Allaha şükür ben de kendime çok güvenirim.herşeyin üstesinden gelebilirim.ama eş çok önemli işte.benim eşim de yanımda ve çok yardımcı çok şükür.

Hanımlar hepinize hoş muhabbetler.. Ben gidip yemeklerimi yapıp evimi toparlayayım en azından düzgün dursun tozlar o kadar da önemli değil herşey yerli yerinde olunca ev temiz görünüyor :) Kocacım sütlç istedi onu yapacam vişne reçeli yapacam işim çok..

Görüşmek üzere esen kalın

canm halılarını hemen sermyceksen geç deil

Herkese selam annisleeerrr çarşamba günü doktora git çoükür herşey yolunda,bebisimiz 1700gr 42 cm olmussıcaklar çok bunalttı beni,yarın iş var ama hiç gitmek istemiyorummm..şimdilik hoşçakalın,yarın gorusuruzzzz

Son düzenleme:
kızlar ya doğuracağım nerdeyse ama kızıma hala isim bulamadım ya da karar veremedim diyelim. Oğluma Yiğit ismini koyacağız soyadımız Yıldırım yardımcı olur musunuz lütfen

kızlar ya doğuracağım nerdeyse ama kızıma hala isim bulamadım ya da karar veremedim diyelim. Oğluma Yiğit ismini koyacağız soyadımız Yıldırım yardımcı olur musunuz lütfen
canım zeynep düşünüyodun bi ara sanki vazmı geçtinn.. yağmur olabilir eylül olabilir.. ben kızım olsaydı eylül koyacaktımm..

yalnız değilsin canım,bende bulamadım henüz çok sinir bozucu ne zormuş,gebelik bile bu kadar zor gelmedi

canım zeynep düşünüyodun bi ara sanki vazmı geçtinn.. yağmur olabilir eylül olabilir.. ben kızım olsaydı eylül koyacaktımm..

aslında zeynep duru düşünüyordum ama tek isim koymak daha iyi diye karar verdik şimdi sadece duru koysam sanki yetersizmiş gibi geliyor. Zeynep ismini severim aslında ama etrafta çok zeynep var kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…