yiğit ve zaynep uyumlu olur bencee yada yiğit-yağmur yada ecrinin dediği gibi yiğit-yaren hem güzel hem uyumluu..aslında zeynep duru düşünüyordum ama tek isim koymak daha iyi diye karar verdik şimdi sadece duru koysam sanki yetersizmiş gibi geliyor. Zeynep ismini severim aslında ama etrafta çok zeynep var kararsız kaldım
Zumra da guzel isim dusunebilirsin.zumra yildirim.
hayır cnm kimsem yokeşimin tarafı var ama bir kere bile arayıp sormadılar nasılsın bir ihtiyacın var mı diye gelip yardım eder misiniz falan diyemem yani
parça parça yapayım diyorum ama sadece pazar günüm tatil. onda da ne yapabilirim ki..eşimde cumartesi pazar sabahtan akşama kadar kurstadediğim gibi 3 aydır çok aksilikler yaşadık ve maddi olarak iyi değiliz. birini de alamam anlayacağın elimden hiçbir şey gelmiyor.eşimi aradım az önce. dedim akşam gelince iftardan sonra temizlik yapacağız..ne yapayım başka çarem yok.
hayır cnm kimsem yokeşimin tarafı var ama bir kere bile arayıp sormadılar nasılsın bir ihtiyacın var mı diye gelip yardım eder misiniz falan diyemem yani
parça parça yapayım diyorum ama sadece pazar günüm tatil. onda da ne yapabilirim ki..eşimde cumartesi pazar sabahtan akşama kadar kurstadediğim gibi 3 aydır çok aksilikler yaşadık ve maddi olarak iyi değiliz. birini de alamam anlayacağın elimden hiçbir şey gelmiyor.eşimi aradım az önce. dedim akşam gelince iftardan sonra temizlik yapacağız..ne yapayım başka çarem yok.
kızlarr nasılsınız...geçmişe baktım da kırmızı kabarcıklardan ve kaşıntılardan bahsetmişsiniz.yaa benimde karnımda çıktı ama hiç kaşınmıyor sadce sivilceden bile küçük böyle isilik gibi kırmızı kabarcıklar var.bacağımda ve kolumdada çok az var..moralim bozuldu şimdi.salı günü konrtolüm var inş.bişey çıkmaz..
cnm benm haftaya olucaktı kontrolum ama cok asırı kasındıgım için yrn gidicez kaşıntı yoksa bence sıcaklardandır ama dr.una bi sor mutlaka enazından testlerini yaptırırsın gonlun rahat eder.
kızlar ya doğuracağım nerdeyse ama kızıma hala isim bulamadım ya da karar veremedim diyelim. Oğluma Yiğit ismini koyacağız soyadımız Yıldırım yardımcı olur musunuz lütfen
ayy benim de sırtım acayip kaşınıyor sıcaklardan demişidim ama bişe falan çıkmadı şimdi meraklandım dotora sölesemmi acaba
canım küçük kırmızı noktolar var mı? yoksa sorun değil sanırım sıcaktandır.zaten bildiğim kadarı ile karın-kol-bacakta çıkarsa sorunmuş..ama sen genede bi sor istersen doktoruna.
ecrin gruba face de giremiyorum ???
yok canım hiçbiryermde karnımda war sadece 2 tane minicik onuda doktor her seferinde görüyor ben denize gitmişdim ya güneşdendr dedi.. ama salı günü yinede sorayım bakimm
ozaman endişe etme canım yoktur bişey.benimki bariz belli isilik gibi.ama kaşınmıyor.sadce kızarık.salı günü benimde randevum gittiğimde göstericem.
son zamanlar yaklaşınca doktora gitmek daha heyecanlı dimi salıyı iple çekiyorummm
evet canım yaa çok heycanlıyım.benim birde geçen gittiğimde sorun vardı.bebişim geri kalmıştı 1 hafta..onuda çok merak ediyorum acaba ne oldu die.heyacanım daha da artıyor.hemen salı olsun)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?