evet canım yaa çok heycanlıyım.benim birde geçen gittiğimde sorun vardı.bebişim geri kalmıştı 1 hafta..onuda çok merak ediyorum acaba ne oldu die.heyacanım daha da artıyor.hemen salı olsun)))))
yeşim,didem,been başka kimler salı kontrole gidiyoo hatunlaaar..
düzelmişdir endişe etme içebilidiğin kadar süt iç dün tesedüf doktorumla realde karsılaşdık didem günde 1.5 litre süt içiyosun dimi dedi yuh dedimm içimden içmiyorum dedim sen bilirsin gelişmez ozaman dedi gülerek süt iç cnmm salı günü kaçda randewun
saat 8:30da canım doktorum 9:30da sezeryana girecekmiş taa 1 buçukta boş yer varmış dayanamam dedim eşime o saate kadarr erkencikten gideceğiz çoook özledim oğlumuusalı saat kaçda canım senin
ben günde anca 2 bardak süt içebiliyorum canım ya..:-((((inşallah dediğin gibi düzelmiştir...benim randevu sabah 10.40 ta canım..senin ?
saat 8:30da canım doktorum 9:30da sezeryana girecekmiş taa 1 buçukta boş yer varmış dayanamam dedim eşime o saate kadarr erkencikten gideceğiz çoook özledim oğlumuu
senin kaçta canım randevun??
yeşim:benimde geçen kontrolde 1 hafta gerideydi oğlum bool bool et süt yumurta tükettim günde yarım litre süt içtim ama bir türlü vitamin hapını içemiyorumm inşallah haftalarını yakalamıştır bizim ufaklıklar sen vitamin hapını kullanıyomusun..
saat 8:30da canım doktorum 9:30da sezeryana girecekmiş taa 1 buçukta boş yer varmış dayanamam dedim eşime o saate kadarr erkencikten gideceğiz çoook özledim oğlumuu
senin kaçta canım randevun??
yeşim:benimde geçen kontrolde 1 hafta gerideydi oğlum bool bool et süt yumurta tükettim günde yarım litre süt içtim ama bir türlü vitamin hapını içemiyorumm inşallah haftalarını yakalamıştır bizim ufaklıklar sen vitamin hapını kullanıyomusun..
benimde 10 30 da ben çok içemiyorum ancak 2 3 bardakk kızlar yazmısdı taze fındık diye dün aldım balkalım hergün bir avuç yiyeceğim
dinlen artık canım çook yoruldunuz yetiversin bu kadar işş. azıcık keyif yapın bebişinlee... bende hemen gelir gekmez yazarım ne alemde bizim oğlan inşallah büyümüştür yaa:18:benimde 10 30 da canım öğlen işe gelirim yazarım ayrıntıları bu arada son haftamız iznimiz başlıyor 2 3 ay ewdeyiz artık:)
bulantılarım tekrar geldi canım o yüzden içemiyorum yaa... ama bizim oğlanı bayaa besiye çektim hurma falan yedim inşallah haftasını yakalarlar gerçi çok önemli bi gerilik değil 1 hafta ama insan takıyo kafaya az da olsa..evet canım vitamin içiyorum ben.hergün 1 yumurta tüketiyorum.etimi peynirimi balığımı yedim bu hafta inşallah yetişmiştir.ama sütü günde 1 veya 2 bardak içiyorum cnm.pekmez ye dediler şimdi ağırlığı ona verdim.inş canım ya..sen nie vitamin içemiyorsun.
dinlen artık canım çook yoruldunuz yetiversin bu kadar işş. azıcık keyif yapın bebişinlee... bende hemen gelir gekmez yazarım ne alemde bizim oğlan inşallah büyümüştür yaa:18:
bulantılarım tekrar geldi canım o yüzden içemiyorum yaa... ama bizim oğlanı bayaa besiye çektim hurma falan yedim inşallah haftasını yakalarlar gerçi çok önemli bi gerilik değil 1 hafta ama insan takıyo kafaya az da olsa..
turamit canım bu arada sanada teşekkürler geçenlerde gittim optimum dagiye gerçekten güzel şeyler var 2 pijama aldım ama istediğim gibi gecelik bulamadım. pijamalar önemli değilde gecelik biraz güzel bişey olsun istiyorum doğum fotoğrafçısı gelecekte az biraz düzgün çıksın fotolarda diye. :))) gecelik içinde önerilerini bekliyorum.
inşallah açılmamıştır ara daha fazla canım.. salıyı iple çekiyorum yaaa ğekmez deneyeyim birde en iyisi ne yapıp edip kilo aldırayım oğluşumaaevet cnm 1 hafta çok önemli değil ama ben aradaki farkın açılmasından korkuyorum.yani geçen gittiğimde 1 hafta vardı şimdi inş.2-3 hafta olmamıştır.pekmez iç canım sende gece yatarken 2 kaşık içiyorum ben.hurma bende yiyorum hergün 1 tane .-)
inşallah açılmamıştır ara daha fazla canım.. salıyı iple çekiyorum yaaa ğekmez deneyeyim birde en iyisi ne yapıp edip kilo aldırayım oğluşumaa
uzulme cnm yaaa hersey olucagına varırr aman oldugu kadar oluversın .. yorulunca benımde kasılmam cok oluoo oyuzden dıkkat etmelıyızzbenim eşim oruç tutmuyo yaa çook dedim tut diye ama dayanamazmış beyefendii yemek derdi yok o yüzden iki gün öncde iftara misafir geldi o gün çok yoruldum iki gündür tek yaptığım bulaşık yıkamak ortalığı şöylee bi toplamak birde bir makine çamaşır atıp serdim ev toz içindee çok yorulunca kasılmam oluyoo nerdeyse 1 ay kaldı doğumaa valla bende bıktım yaaa. birde bi iki gündür acaba doğumda oğluma bişey olurmu korkusu yaşıyorum yaa ağlayacağımm nerdeysee
aynen kımın kımle sorunu varsa ozeldenn halletsınn nıe burda gergınlık oluyo ne yapmaya calısıolar anlamadımselam kızlar nasılsınız..
çookk sıcak eriyoruz biz oğluşumla.. eşim bugün biraz serin fln diyo ama ben aynıyım, mavişin dediği gibi fıskiye gibi terliyorum
bu arada şu tartışmalardan bıktık artık. kimin kimle ne derdi varsa başka yerde halletsin, okumak zorunda değilim çirkin lafların hiçbirini.
bızde sızın laf sokmalarıınızzı gormek okumak zorunda deılız durduk yerden gergınlık yaratıosunuzz.. kusurabakmaa ama esıyle ılgılı konusup konusmamaakk senı ılgılendırmezz lutfenn bırazz duzgun konusalım bırbırımmızlee.. sonuctaa kımse burdaa bu sekılde konusamazz...sevıyelı olun!!!!!!!Ben de senin eşinle olan muhabettlerini okumak zorunda değilim.
kuru fasulye pılav kozlenmıss patlıcann salatasıı kozlenmıs kırmızı bıberle :)) fanta..Yanıyorum yaaa Allahım burası böle sıcaksa cehennemi düşünemiyorum :18: neyse konuyu cehenneme getirmiyelim :)
Ellerim bile terliyor ya sabah ne güzel planlarla kalktım yemekelirmi yapıp evimi temizliycektim nerdeeeee hepsi tes oldu uçtu
Bu arada ben kendim gezmelere gitmek istiyorum eşim izin vermiyo ya son haftalara geldim diye pöff kendi memlketimde olsam takardım anacımı koluma her yere giderdim
Kızlar yemekleriniz yaptınz mı ne yemek yapsam ki kafamda var bieşelrde uğraşmak istemiyim
masalahh cnmmHerkese selam annisleeerrrçarşamba günü doktora git çoükür herşey yolunda,bebisimiz 1700gr 42 cm olmus sıcaklar çok bunalttı beni, yarın iş var ama hiç gitmek istemiyorummm..şimdilik hoşçakalın,yarın gorusuruzzzz
Atılmışsındır canım muhtemelen telaş yapma...
Gülfidan burdan yazsana :) Oradan sana dadanamıorum malum :)
yeşim,didem,been başka kimler salı kontrole gidiyoo hatunlaaar..
Bana dadanma da kime dadanirsan dadan terbiyeniz kadın
Benim cahillere verecek lafım yok
Allah seni bildigi gibi yapsın
Bi terbiyesiz varsa o da sensin nasıl bir gururn nasıl bir kibrin hırsın varsa insanlara saldırıyosun içindeki kiri akıtamıosun yinede acıdım sana...Allah sana soracaktı nasıl yapacağını değilmi çekinme burda da bela oku hadi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?