2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canım yaa çok heycanlıyım.benim birde geçen gittiğimde sorun vardı.bebişim geri kalmıştı 1 hafta..onuda çok merak ediyorum acaba ne oldu die.heyacanım daha da artıyor.hemen salı olsun )))))

düzelmişdir merak etme canım benim doktorum içebilidiğin kadar süt iç dedi süt iç annesi bol bolo salı günü saat kaçda canım senin

ben günde anca 2 bardak süt içebiliyorum canım ya..:-((((inşallah dediğin gibi düzelmiştir...benim randevu sabah 10.40 ta canım..senin ?

salı saat kaçda canım senin
saat 8:30da canım doktorum 9:30da sezeryana girecekmiş taa 1 buçukta boş yer varmış dayanamam dedim eşime o saate kadarr erkencikten gideceğiz çoook özledim oğlumuu
senin kaçta canım randevun??
yeşim:benimde geçen kontrolde 1 hafta gerideydi oğlum bool bool et süt yumurta tükettim günde yarım litre süt içtim ama bir türlü vitamin hapını içemiyorumm inşallah haftalarını yakalamıştır bizim ufaklıklar sen vitamin hapını kullanıyomusun..

ben günde anca 2 bardak süt içebiliyorum canım ya..:-((((inşallah dediğin gibi düzelmiştir...benim randevu sabah 10.40 ta canım..senin ?

benimde 10 30 da ben çok içemiyorum ancak 2 3 bardakk kızlar yazmısdı taze fındık diye dün aldım balkalım hergün bir avuç yiyeceğim

benimde 10 30 da canım öğlen işe gelirim yazarım ayrıntıları bu arada son haftamız iznimiz başlıyor 2 3 ay ewdeyiz artık:)

evet canım vitamin içiyorum ben.hergün 1 yumurta tüketiyorum.etimi peynirimi balığımı yedim bu hafta inşallah yetişmiştir.ama sütü günde 1 veya 2 bardak içiyorum cnm.pekmez ye dediler şimdi ağırlığı ona verdim.inş canım ya..sen nie vitamin içemiyorsun.

benimde 10 30 da canım öğlen işe gelirim yazarım ayrıntıları bu arada son haftamız iznimiz başlıyor 2 3 ay ewdeyiz artık:)
dinlen artık canım çook yoruldunuz yetiversin bu kadar işş. azıcık keyif yapın bebişinlee... bende hemen gelir gekmez yazarım ne alemde bizim oğlan inşallah büyümüştür yaa:18:
bulantılarım tekrar geldi canım o yüzden içemiyorum yaa... ama bizim oğlanı bayaa besiye çektim hurma falan yedim inşallah haftasını yakalarlar gerçi çok önemli bi gerilik değil 1 hafta ama insan takıyo kafaya az da olsa..

evet cnm 1 hafta çok önemli değil ama ben aradaki farkın açılmasından korkuyorum.yani geçen gittiğimde 1 hafta vardı şimdi inş.2-3 hafta olmamıştır.pekmez iç canım sende gece yatarken 2 kaşık içiyorum ben.hurma bende yiyorum hergün 1 tane .-)

rica ederim canim. pijama muhabbetim ile dalga gecenler umrum degil maksat paylasim.

hic icime sinen gecelik gormedim canim ya ben bole sirin pembe kahve baskili biseynaldim dagiden .. lohusa da degil denedim aldim old..

ama sen la senzaya bak.. yalniz optimim park baravodakinde guzel model yok baska yere bak istersen. ya nette klasik bi model var arkadas bunu baska yerden almis ama istanbul disi.. cok kaliteli diyordu.. klasik benim tarzim degil ben daha sirin seyler bakiyorum ama tarzinsa malini cok begenmis arkadas.. bu markanin satis yerlerini arastir dilersen ...

baska gozume carpmadi canim gorursem soylerim.

http://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=52 bu liknteki modeli almis

Son düzenleme:
inşallah açılmamıştır ara daha fazla canım.. salıyı iple çekiyorum yaaa ğekmez deneyeyim birde en iyisi ne yapıp edip kilo aldırayım oğluşumaa

uzulme cnm yaaa hersey olucagına varırr aman oldugu kadar oluversın .. yorulunca benımde kasılmam cok oluoo oyuzden dıkkat etmelıyızz
aynen kımın kımle sorunu varsa ozeldenn halletsınn nıe burda gergınlık oluyo ne yapmaya calısıolar anlamadım
Ben de senin eşinle olan muhabettlerini okumak zorunda değilim.
bızde sızın laf sokmalarıınızzı gormek okumak zorunda deılız durduk yerden gergınlık yaratıosunuzz.. kusurabakmaa ama esıyle ılgılı konusup konusmamaakk senı ılgılendırmezz lutfenn bırazz duzgun konusalım bırbırımmızlee.. sonuctaa kımse burdaa bu sekılde konusamazz...sevıyelı olun!!!!!!!
kuru fasulye pılav kozlenmıss patlıcann salatasıı kozlenmıs kırmızı bıberle :)) fanta..
masalahh cnmm

Bana dadanma da kime dadanirsan dadan terbiyeniz kadın
Benim cahillere verecek lafım yok
Allah seni bildigi gibi yapsın

Bi terbiyesiz varsa o da sensin nasıl bir gururn nasıl bir kibrin hırsın varsa insanlara saldırıyosun içindeki kiri akıtamıosun yinede acıdım sana...Allah sana soracaktı nasıl yapacağını değilmi çekinme burda da bela oku hadi...

Suksuk, bana özelden mesaj atmışsınız ancak anlatım bozukluklarıyla dolu bir mesaj olduğundan ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Ayrıca bana "sen" diye hitap edemezsiniz.

Bana o...... Genelev patronicesi diyen sizsiniz
Ben de sizi Allah'a havale etmisim daha napiim
Hadi canım git işine bulandirma buraları da yaa
Nerden bulaştınız bana anlamadimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…