Kızlar Merhaba,
İki gündür benim oğlan hiç durmadan hareket ediyor rahatsız edici bir şekilde. Dün doktoruma sordum hareket etmesi istediğimiz birşey diye cevap verdi. Şuan 32+3 haftam. Azalacağına hareketler neden bu kadar arttı anlamış değilim. Benim gibi bunu yaşayan var mı bir de size sormak istedim.
rica ederim canim. pijama muhabbetim ile dalga gecenler umrum degil maksat paylasim.
hic icime sinen gecelik gormedim canim ya ben bole sirin pembe kahve baskili biseynaldim dagiden .. lohusa da degil denedim aldim old..
ama sen la senzaya bak.. yalniz optimim park baravodakinde guzel model yok baska yere bak istersen. ya nette klasik bi model var arkadas bunu baska yerden almis ama istanbul disi.. cok kaliteli diyordu.. klasik benim tarzim degil ben daha sirin seyler bakiyorum ama tarzinsa malini cok begenmis arkadas.. bu markanin satis yerlerini arastir dilersen ...
baska gozume carpmadi canim gorursem soylerim.
AQUA, Lohusa Gecelik Sabahlk 2012 Yeni Model | Lohusashop.com | Lohusa Geceliinde Moda | nden gs altna kadar dmeli tasarlanan en k modellerimizden dantel kol lohusa gecelik sabahlk takm.. Gecelik 120 TL,Sabahlk 150 TL bu liknteki modeli almis
ozaman endişe etme canım yoktur bişey.benimki bariz belli isilik gibi.ama kaşınmıyor.sadce kızarık.salı günü benimde randevum gittiğimde göstericem.
evet cnm 1 hafta çok önemli değil ama ben aradaki farkın açılmasından korkuyorum.yani geçen gittiğimde 1 hafta vardı şimdi inş.2-3 hafta olmamıştır.pekmez iç canım sende gece yatarken 2 kaşık içiyorum ben.hurma bende yiyorum hergün 1 tane .-)
Bana o...... Genelev patronicesi diyen sizsiniz
Ben de sizi Allah'a havale etmisim daha napiim
Hadi canım git işine bulandirma buraları da yaa
Nerden bulaştınız bana anlamadimki
Suksuk, bana özelden mesaj atmışsınız ancak anlatım bozukluklarıyla dolu bir mesaj olduğundan ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Ayrıca bana "sen" diye hitap edemezsiniz.
Ah ablam gerçektende zor gurbette hamile kalınca çok iyi anladım... Allah de gerisini boşver.. Diyorum ben hep napalım bizimde nabimiz böleymiş..
Allah yardımcın olsun 3 çocukla zor senin işin...
ıns bısey yoktur cnm dr yalancı sancıların artık olucagını normal oldugu soledı .
erkekler ole maleseff cnm bız durtmeden bısey yapmıolar.. aman dıkat et yavasyavas olsunn. sıcakalrdaa cok zorlanıyoruz zaten..
en ıyısı cnm parcaparca yapmakk ..
aynen benımde kımsem yok haftaıcıı supurge acıp paspas yaptım yavasyavass.. terr afedersın heryerımdn aktıı... cok fena oldumm.. kımsemız olmayınca ıs basa dusuoo esım eskıden haftasonuyapardı sagolsun sımdı orucluu bısey dıyemıyorumm oda haklı sıcaktaa.. allah yardmcımıs olsun cok zorrrrrrrr
kızlar ya valla yazılarınızı okuyunca çok zengin olsam da hepinizin evini temizletsem dedim...stres yapmayın yaaa üzülüyorum bennnnn
kızlar dr.umu aradım yrn beklıo , gebelik kolestazı olabilir dedi yrn gidip testleri yapıcaz hast.de yapılıomuş inş çıkmaz bi sorun...
Zumra da guzel isim dusunebilirsin.zumra yildirim.
selaammm
Ah ablam gerçektende zor gurbette hamile kalınca çok iyi anladım... Allah de gerisini boşver.. Diyorum ben hep napalım bizimde nabimiz böleymiş..
Allah yardımcın olsun 3 çocukla zor senin işin...
QUOTE]
Allah kimseyi kimsesiz bırakmasın Rabbim her işin kolaylığını versin inşallah
bi şekilde halledicez artık canım napalımben hergün bi oda temizlesem anca biter heralde
canım inşallah bi sorun yoktur en iyisini düşün inşallah basit bi alerjidir
zümra yıldırım benim bebişin ismi ve soyismi olucak inşallah
hg cnmmm ..
selaammm
hg cnmmm ..
hoşbulduk tatlımmayy ne beceriksizim alıntıyla msj yazmayı bile beceremedim
bende şirin şeyler seviyorum diye şirin çok tatlı bişi aldım alt üst pijama emzirme yerleri var yanlarından çok şeker hatta kampanyadan yararlandım ama aldığım dükkanın adını unuttum gebzecenter da bi dükkandan aldım,şimdi kardeşimi aradım senin için o da hatır yapamadı malesef ama hatırlar o ve ozaman sana yazarım o markadan başka yerde vardır alırsın hoşuna giderse alırsın...
hoşbulduk tatlımmayy ne beceriksizim alıntıyla msj yazmayı bile beceremedim
hiii düzelttim msjı
+13 deyız cnm :)hayırlı akşamlar kızlar
çok yemediğim halde kilo alıyorum mütemadiyen sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?