2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sen ilerledikçe gör hareketi 35.haftamdayım benim kızım başını bir yaslıyo sağ tarafıma doğru sanarsın ki çıkacak fırlayacak çok ilginç oluyo iyice kasıyor beni her an hareketli hiperaktif olacak diye korktum doktora sordum çok sağlıklı maşallah böle olması enerjili sağlıklı olduğuna işaretmiş ben iyi bakmışım yan gelip yatmadım sanırım sen de harektli bir anneydin...

bende şirin şeyler seviyorum diye şirin çok tatlı bişi aldım alt üst pijama emzirme yerleri var yanlarından çok şeker hatta kampanyadan yararlandım ama aldığım dükkanın adını unuttum gebzecenter da bi dükkandan aldım,şimdi kardeşimi aradım senin için o da hatır yapamadı malesef ama hatırlar o ve ozaman sana yazarım o markadan başka yerde vardır alırsın hoşuna giderse alırsın...

ozaman endişe etme canım yoktur bişey.benimki bariz belli isilik gibi.ama kaşınmıyor.sadce kızarık.salı günü benimde randevum gittiğimde göstericem.

canım kaşınmıyorsa değildir bence özellikle geceleri benim karnım çok kaşınıyor. ama yine göster doktoruna

kızlar hurmayı çok yemeyin doğumu tetikliyor diye duymuştum

Hanımlar,
doğumlarınıza az kalmış, yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Yüce Rabbim

Yalnız sizden bir ricam var, lütfen tartışma, hakaret, polemik, saygısızlık vs. tutumlar sergilemeyin, birbirinize kötü şeyler söylemeye devam etmeniz halinde uyarı vermek zorundayım, bakın özellikle uyarıyorum ki sonradan kimse xxx arkadaşımız niye banlandı, hamileydi vs. gibi şeyler yazmasın.

Site kuralları herkes için geçerli, hamilelik sebebiyle yaşadığınız duygu patlamalarını frenleyemiyorsanız bir süre topikte yazılanları okumayın, kızıyorsunuz diye kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok.

Bana o...... Genelev patronicesi diyen sizsiniz
Ben de sizi Allah'a havale etmisim daha napiim
Hadi canım git işine bulandirma buraları da yaa
Nerden bulaştınız bana anlamadimki

Sana onu kim dedi isim ver güzelce ispatla sonra al o insanı karşına gir özele paylaş kozunu.Kinini burda tüm insanlara dökme.Şimdi çıkıorum arkamdan bişey yazılmasını istemiorum konuyu kapatıorum ben dökemedim kinimi dersen özele mesaj at derdini güzelce bi anlat..

selam kızlar nasılsınız umarım herkes çooook iyidir.ben kaç gündür giremiyorum çarşambadan çıktım az önce döndüm eve.annemlerdeydim.hasret giderdim sernledim dinlendim geldim ohhhhhhhhhhhhhhhh

Suksuk, bana özelden mesaj atmışsınız ancak anlatım bozukluklarıyla dolu bir mesaj olduğundan ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Ayrıca bana "sen" diye hitap edemezsiniz.

insanları tartışmaya sürüklemeyi çok iyi biliyosun doğrusu. damarına basayım, gizliden hakaret edeyim ki sinirlensin cevap yazsın çabasındasın.
ama suksuk da gelmez böyle şeylere.
bizim burda keyfimiz iyi, kim kime ne demiş ne hakaret etmiş merak etmiyoruz
taraf da tutmuyoruz zaten, iki tarafa da rica ediyoruz gidin başka yerde halledin meselenizi.
anlaması hiç zor değil.

........................cvp vermek bıle sızın gıbıleree cokk.................

Son düzenleme:
selaammm

Ah ablam gerçektende zor gurbette hamile kalınca çok iyi anladım... Allah de gerisini boşver.. Diyorum ben hep napalım bizimde nabimiz böleymiş..

Allah yardımcın olsun 3 çocukla zor senin işin...

Allah kimseyi kimsesiz bırakmasın Rabbim her işin kolaylığını versin inşallah

kızlar ya valla yazılarınızı okuyunca çok zengin olsam da hepinizin evini temizletsem dedim...stres yapmayın yaaa üzülüyorum bennnnn

bi şekilde halledicez artık canım napalım ben hergün bi oda temizlesem anca biter heralde

kızlar dr.umu aradım yrn beklıo , gebelik kolestazı olabilir dedi yrn gidip testleri yapıcaz hast.de yapılıomuş inş çıkmaz bi sorun...

canım inşallah bi sorun yoktur en iyisini düşün inşallah basit bi alerjidir

Zumra da guzel isim dusunebilirsin.zumra yildirim.

zümra yıldırım benim bebişin ismi ve soyismi olucak inşallah

Son düzenleme:

Bence de tartışma fazla uzadı. Sana katılıyorum mattika.
Ben de o konu ile ilgili hiç bir şey yazmayacağım bundan sonra.
Taraf olmak da, tarafsız olmak da insanın canını sıkıyor.

Uzun zaman sonra deliksiz bir uyku uyudum. Vantilatör klimadan daha iyi geldi, neden bilmem.
Sabah 10:30 da uyandım :) O kadar iyi oldu ki. Annemi ve kızkardeşimi gördüm rüyamda.
Telefon çalmasaydı 12 ye kadar uyurdum herhalde.

sagol tatlim ben arakdasa oneriyordum. ben aldim sirin takimlarimi onalra uygun terlik ve taclarimi yikadim uteledim valizle koydum :)

venus senin ikinci yavrun degil mi.. yanlis miyim?

kızlar biri beni iteklesin şu bebişin kıyafetlerini ütüleyim ya babamız işteyken ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…