2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

az once bursadan tel aldım kızlar kuzenımın esı 35 haftalık hamıleydı dun gece suyu gelmıs butun geceden berı beklıolarmıs.. ama sancısı yokmuss.. yarın sabah sunı sancı verıcekler bakalım hayırlısıyla kurtulr ınss bebısımız ve annesı ıcın dua edermısınn :26:

1- Bana "sen" diye hitap edilmesinden rahatsızlık duyduğumu söylediğim halde hala benimle sıra arkadaşınmışım gibi konuşmazsınız. Anlaması hiç zor değil (!)
2- Baş öğretmen gibi bana nerde, nasıl davranacağımı da söylemezsiniz. (haddinize değil)
3- İstediğim platformda, istediğim gibi konuşma hakkına sahip olduğumu düşünüyorum.
4- İnsan tahlinini bu kadar iyi yapıyorsanız kuyruk acısı çekenlerin halinden de anlamanız hiç zor değil.
5- Sizi ilgilendirmeyen bir konu bu, cengaver gibi ortaya atılmanız da çok anlamsız.

Madde madde okursanız belki yinelememe gerek kalmaz.

kızlar biri beni iteklesin şu bebişin kıyafetlerini ütüleyim ya babamız işteyken ..
Canım benim bebeğimin kıyafetleride iki gün durdu ütü masasında snra kalktım ütüledim sıkma canını ne zaman istersen ozaman yap daha keyifli oluyor :)

Allah yardımcısı olsun canım...

Selamun aleykümmm hanım kişiler :)

Bakıyorumda gerginlik var yönetimden uyarı gelmiş hala daha sürdürülen şeyler var. Konumuzun kapanmasını istemiyorum. Daha da büyütülmesin lütfen.

Bu arada kızlar iki gündür kendimle verdiğim savaşın galibiyim bakalım ne kadar sabredebilecem. Evde elmalar var elmalı turta yapacam yarın için ama ben bir dilimden fazla yemiycem eğer dayanabilirsem kendime ödül alacam :)

Bir de benim belim ağırmaya başladı ya işte yapmadım

canım Allah yardım etsin inşallah erken suyunun gelmesinin bir sebebi varmıymış

hadı ıteklıyorum senıı kalkk utulerı bıtırr kuzucuk gelıcek hala bıtmedı utuler yahuu

Canım benim bebeğimin kıyafetleride iki gün durdu ütü masasında snra kalktım ütüledim sıkma canını ne zaman istersen ozaman yap daha keyifli oluyor :)

kızlarrrr başlıyorum mecbur bebiş gelcek nerdeyseeee biz hala uyusuguz utuleyim de yrn aksam da bavul hazırlarımm

Allah sağlıkla bebişini kucağına almak nasip etsin inşallah cnm

kızlar benim yarın kontrolüm var. bakalım doktor ne diyecek belkide perşembe alıyoruz diyebilir 35. haftamız perşembe doluyor. dua edin bizim için

35 haftalıkken küveze sokarlar mı acaba bebişi.
İnşallah sağlıkla doğar. Allah yardımcısı olsun...

kızlar bu tartışmaların tarafları kim ben onu dahi anlamadım anlamayada çalışmıycam fakat birbirini tanımıyan fakat ortak birşeyler paylaşıp duygu alış verişi yapan bukadar insan neden bu olaylara şahit ediliyor uyarı alınmasına karşın neden devam ediyor bu durum

35 haftalıkken küveze sokarlar mı acaba bebişi.
İnşallah sağlıkla doğar. Allah yardımcısı olsun...
bılmıyorum cnm yarınn arıycam ozaman yazarım .. ıns gerek kalmzz..
kızlar benim yarın kontrolüm var. bakalım doktor ne diyecek belkide perşembe alıyoruz diyebilir 35. haftamız perşembe doluyor. dua edin bizim için
dualrımız senınle cnm ınss kuzuları sagsalım kucagına alırsın
Allah sağlıkla bebişini kucağına almak nasip etsin inşallah cnm
amınnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm saoll..
sadece bır dılım ona goree gozum ustundebenımde sırtım cok agrıo cnm naapalım 1 ay daaha katlanıcaz..
canım Allah yardım etsin inşallah erken suyunun gelmesinin bir sebebi varmıymış
bende onu sordum cnm gecee yarısı wcye kalkmıss akıntıyla beraber su gelmıss. hemen acıle gelmısler ama hıc sancısı olmamıss
kızlarrrr başlıyorum mecbur bebiş gelcek nerdeyseeee biz hala uyusuguz utuleyim de yrn aksam da bavul hazırlarımm
kolay gelsın cnmmmmmmmmmmmmm
iyi AKŞAMLAR...DOĞUM HABERLERİ GELİR YAKINDA:)))

ewt heyecan doruktaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…