- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
kızlar benim yarın kontrolüm var. bakalım doktor ne diyecek belkide perşembe alıyoruz diyebilir 35. haftamız perşembe doluyor. dua edin bizim için
Herkese hayırlı geceler hanımlar ben gider.. Yarın yokum salı görüşmek üzereEğer uyuyamazsam gece damlarım
kızlar öykü ismi nasıl sizce var mı hiç öykü tanıdığınız nasıl insanlar oluyorlar acaba?
az once bursadan tel aldım kızlar kuzenımın esı 35 haftalık hamıleydı dun gece suyu gelmıs butun geceden berı beklıolarmıs.. ama sancısı yokmuss.. yarın sabah sunı sancı verıcekler bakalım hayırlısıyla kurtulr ınss bebısımız ve annesı ıcın dua edermısınn :26:
Herkese hayırlı geceler hanımlar ben gider.. Yarın yokum salı görüşmek üzereEğer uyuyamazsam gece damlarım
canım senin düşündüğün duru zeynep öykü hepsi çok güzel bence bu adları yazıp kura çek ve karar ver kararsızlık zorkızlar öykü ismi nasıl sizce var mı hiç öykü tanıdığınız nasıl insanlar oluyorlar acaba?
sen ilerledikçe gör hareketi 35.haftamdayım benim kızım başını bir yaslıyo sağ tarafıma doğru sanarsın ki çıkacak fırlayacak çok ilginç oluyo iyice kasıyor beni her an hareketli hiperaktif olacak diye korktum doktora sordum çok sağlıklı maşallah böle olması enerjili sağlıklı olduğuna işaretmiş ben iyi bakmışım yan gelip yatmadım sanırım sen de harektli bir anneydin...
selam kızlar nasılsınız umarım herkes çooook iyidir.ben kaç gündür giremiyorum çarşambadan çıktım az önce döndüm eve.annemlerdeydim.hasret giderdim sernledim dinlendim geldim ohhhhhhhhhhhhhhhh
az once bursadan tel aldım kızlar kuzenımın esı 35 haftalık hamıleydı dun gece suyu gelmıs butun geceden berı beklıolarmıs.. ama sancısı yokmuss.. yarın sabah sunı sancı verıcekler bakalım hayırlısıyla kurtulr ınss bebısımız ve annesı ıcın dua edermısınn :26:
iyi AKŞAMLAR...DOĞUM HABERLERİ GELİR YAKINDA:)))
kızlar benim yarın kontrolüm var. bakalım doktor ne diyecek belkide perşembe alıyoruz diyebilir 35. haftamız perşembe doluyor. dua edin bizim için
Slmmm güzel eylül anneleriiii nasılsınız bakalımmm. biz gayet iiyiz oğluşumlaa yarın biz de sabahtan hasteneye gidip 32. hafta raporumuzu alıcaz ve nts ye gireceğiz. öğleden sonra da doktor amcamıza gidip hasret gidereceğiz. inşallah oğlum güzel bi poz verir de size gösteririz teyzeleri
hadi güzel haberler getirelim inşallah yarın bizde...
sagol tatlim ben arakdasa oneriyordum. ben aldim sirin takimlarimi onalra uygun terlik ve taclarimi yikadim uteledim valizle koydum :)
venus senin ikinci yavrun degil mi.. yanlis miyim?
Meriç hosgeldin canikom
Bizde havuzdan eve geldik kızım biraz çorba icti şimdi
Yorgunluktan yığıldı yatıyor teyzeme davetlimiz iftara
Lahmacun yaptırmış fırına bakalım kaç tane gomecem :)))
Meriç senin face de adın ne? Face e gelmiyonmu yoksam
Ay orayla burayı bı türlü bagdastiramiyorum
Orda da milletin nickini sorup duruyorum))
iyi akşamlar anneler..biz geldik kızımla :) bu gün çok yorulduk biraz ortalığı temizledik alışverişe çıktık hemen sönmüş balona döndük ve bu gün aynada baktım karnımın alt tarafları çatlamış.. göğsüm bacaklarım derken tek kalan yerim de kayıplarını verdi neyse bebişim sağlıklı olsunda çok takmıyorum kafaya :))
allah sağlıkla kurtarsın canım inş.
35.haftada gelişimleri tamamlanmış oluyo baya, arkadaşım 34 te doğurdu, küveze fln girmedi, 2700 dü kilosu. çabuk toparladı ama.
bizim de az kaldı yaa, her an herşey olabilir. inş. kendi adıma ağustosu çıkarırım.
evet canım hiç bişey bebeklerimizden önemli değil.. benim göbişimden başka her yerim haritaydı bakıyorumki sıra onada gelmiş
Aman bencede takma canim benim göbiste oldu harita ama napiyim üzüldüm ama kizimdan önemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?