2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar benim yarın kontrolüm var. bakalım doktor ne diyecek belkide perşembe alıyoruz diyebilir 35. haftamız perşembe doluyor. dua edin bizim için

Canım Allah hayırlı zamanda göndersin bebişerini inşaallah.. Sağlıkla gelsinler de ... Bizi habersiz bırakma doktordan gelince..
Dualarımız bebişleirn için cnım.. Ben ne kadar hamile varsa hepsine dua ediyorum çünkü gerçekten çok farklı bi konum hamilelik...

canım hayırlısı olsun ikiz gebeliklerde bu haftalar çok ciddi başarı bundan sonra doğsalarda hiç birşey olmaz Allah izniyle

Herkese hayırlı geceler hanımlar ben gider.. Yarın yokum salı görüşmek üzere Eğer uyuyamazsam gece damlarım

kı<lar bişey sorcam gittgm hastanede normal dgm mesai saatleri içinde olursa 420 tl bana çok geldi sizde araştrdnz mı?dgm yapacagnz hastanelern fiyatnı geçen yıl 300 tl idi.devlet normal dgmu destekliyor ya zam yapmşlar.

Slmmm güzel eylül anneleriiii nasılsınız bakalımmm. biz gayet iiyiz oğluşumlaa yarın biz de sabahtan hasteneye gidip 32. hafta raporumuzu alıcaz ve nts ye gireceğiz. öğleden sonra da doktor amcamıza gidip hasret gidereceğiz. inşallah oğlum güzel bi poz verir de size gösteririz teyzeleri

sedeflercim bence öykü ismi çok güzel ve kişiliği olan bi isim bence

allah sağlıkla kurtarsın canım inş.
35.haftada gelişimleri tamamlanmış oluyo baya, arkadaşım 34 te doğurdu, küveze fln girmedi, 2700 dü kilosu. çabuk toparladı ama.

bizim de az kaldı yaa, her an herşey olabilir. inş. kendi adıma ağustosu çıkarırım.

Herkese hayırlı geceler hanımlar ben gider.. Yarın yokum salı görüşmek üzere Eğer uyuyamazsam gece damlarım

kızlar öykü ismi nasıl sizce var mı hiç öykü tanıdığınız nasıl insanlar oluyorlar acaba?
canım senin düşündüğün duru zeynep öykü hepsi çok güzel bence bu adları yazıp kura çek ve karar ver kararsızlık zor

benim oğlanda poposunu bir dayıyor karnıma sanki çıkacakmış gibi. o kadar çok geriyorki canımı acıtıyor. aman sağlıklı olsunlarda çekeriz artık..

selam kızlar nasılsınız umarım herkes çooook iyidir.ben kaç gündür giremiyorum çarşambadan çıktım az önce döndüm eve.annemlerdeydim.hasret giderdim sernledim dinlendim geldim ohhhhhhhhhhhhhhhh

ohhhhh hoşgeldin sefalar getirdin..

hayırlısıyla ve sağlıklı doğar inşallah. bende bu sabah leke gelince çok korktum daha erken aslında bizim için ama belli olmuyor işte bu işler. bakalım yarın ne diyecek doktor amcamız..

iyi AKŞAMLAR...DOĞUM HABERLERİ GELİR YAKINDA:)))

amaaaaannnnnnnn demeyin kızlarrrrrr..... yaklaştık di mi?

kızlar benim yarın kontrolüm var. bakalım doktor ne diyecek belkide perşembe alıyoruz diyebilir 35. haftamız perşembe doluyor. dua edin bizim için

sağlıkla gelsinler inşallah canım. ikizler için bu haftalara gelmek bile iyi.. güzel haberler bekliyoruz..

Merhaba
Facebook grubu hakkında çok fazla şikayet almaya başladık. Defalarca dile getirdik dileyen dilediği gruba katılabilir ama gelip burada oranın reklamını yapan siteden süresiz uzaklaştırılır. Burada yaşadığınız ikili sorunlar 2-3 gün içinde tarafsız olarak çözülürken orada yaşadığınız sorunlarda görüyoruz ki gruptan atılmalar olmuş. Bir kez daha tekrar ediyorum orada ki sorunlarınızı orada çözün buraya yansıtan herkes artık ceza alacaktır. Buradan insanları toplayıp gitmek ne kadar etik değil ise burada oranın nahoş durumunu da paylaşmak hoş değil.

Bırakın dileyen dilediği yerde kalsın ama burada reklam yapan sonuçlarını da katlasın ...

herkese slmmm herkes sıcaklardan şikayetçi galiba bende vantilatör aldırdım dünya varmış :) ama neyse ki yarından itibaren düşüyo sıcaklıklar.. oğluşm da çok iyi çok şükür.. artık elimi karnıma koyduğumda küçük küçük kemiklerini hissediyorum o kadar hoşuma gidiyo ki elim hep karnımda

iyi akşamlar anneler.. biz geldik kızımla :) bu gün çok yorulduk biraz ortalığı temizledik alışverişe çıktık hemen sönmüş balona döndük ve bu gün aynada baktım karnımın alt tarafları çatlamış.. göğsüm bacaklarım derken tek kalan yerim de kayıplarını verdi neyse bebişim sağlıklı olsunda çok takmıyorum kafaya :))

slm canım.......
lahmacunlar umarım bebişe yaramıştır,kaç tane gömdünüz bakeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm

canım ben face de takılmıyorum buarada...................biz yokuz orda teyzesi.............

ay kızlar geçmiş yapmıycam dalcam hemen......
bem geçmiş yapıncaya kadar burda kimsecikler kalmıyoo sonra cnımız sıkılıyoooooo bizimmmmmmmmmmmmmmmmm

Aman bencede takma canim benim göbiste oldu harita ama napiyim üzüldüm ama kizimdan önemli degil

Allah yardımcnz olsn canm dualarmz sizinle..

ay böyle duyunca içim rahatlıyo gelirlerse sorun olmaş inş. diye.. ama gerçekten çok az kaldı dediğin gibi heran herşey olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…