2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çatlakların çözümü yok galiba yaa ben de okadar krem falan sürdüm ama banamısın demedi

canım hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden ,dualarımız seninle,
Allah sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasşp etsin kuzucuklarını...............

Allah yardımcısı olsun.................dualrımız unlarla tatlımmm

kızlar yaa benim sol göğsümün altı karnımın üst köşesi sabahtan beri ağrıyo kaşınıyo içten bişeyler batıyo gibi.. yanlış pozisyonda uyumuşum gibi sanki.. eğer öyle olduysa iç tarafa bi zarar vermişmidir acaba çok korkuyorum.. gece nasıl yattığımı bilmiyorum zaten sıcak dönüp dönüp duruyorum.. yanlış bişeymi yaptım acaba böyle olan varmı hiçç

Aman bencede takma canim benim göbiste oldu harita ama napiyim üzüldüm ama kizimdan önemli degil
bende senin gibi düşünüyrm canım...kızım sağlıklı olsun yeter..............
burarada isim buldunuz mu prensese biz hala bulamadık........

çatlakların çözümü yok galiba yaa ben de okadar krem falan sürdüm ama banamısın demedi

ben ırsi olduğunu düşünüyrm bu çatlakların,bende birsürü şey kullandım ama malesef çatladımda çatladım göbişten................

yok ya bişey olmamıştır aklına getirme öyleşeyler......

canım inşallah sağlıcakla alsın bebeğini kucağına
Allah bir nefeste kurtarsın

aleyküm selam canımbende de akşam üstü bel ağrısı başladı sanki adet olacağım zamalardaki gibi bi ağrıydı
son haftalarda yük öne doğru bindikçe bel ağrıları sıklaşıyormuş
sık sık bel ağrısı çekicezz

kızlar benim yarın kontrolüm var. bakalım doktor ne diyecek belkide perşembe alıyoruz diyebilir 35. haftamız perşembe doluyor. dua edin bizim için

canım Rabbim sağlıkla versin bebişlerini kucağına Allah yardımcın olsun

evet canım galiba birzda ırsi olabilir :) küçükken anneme soruyordum senin karnınımı kestiler neden böyle diye o da sen sığamadığından öyle oldu diyordu aklıma geldi şimdi :))

alemsiniz ya :) güzel cvp vermiş annen :) gerçekten sığmıyolar kaburga falan da kalmıcak yakında ayağıyla ittirip duruyo yaramaz :)

ırsi olduğunu hiç düşünmemiştim ben... anneme bi sorym bakim

yok ya bişey olmamıştır aklına getirme öyleşeyler......

inş. öyledir ya ama geçmezse gidicem doktora hepten evhamlı olduk bu bıdıklarla :)

ırsi olduğunu hiç düşünmemiştim ben... anneme bi sorym bakim

inş. öyledir ya ama geçmezse gidicem doktora hepten evhamlı olduk bu bıdıklarla :)

annemde var göbişte,bendede oluştu,bide ben tonlarca krem kullandımm bi işe yaramdı malesefffff
evham konusundada haklısın inan,bende iyice paranoyak oldum aylardan beri kurup kurup duruyrm...............bebişleride pinpirik yapcaz......

hala varmıymış ömür boyu kalcak mı bunlar yaa ( bende bi tepe krem kullandım doktor da yazdı ama nafile..

aynen yaa bi de hamilelik duygusallığı eklennce böyle oluyo.. bende gece rüyamda kaç defadır bebeğim doğmuş ama emzirmemişim görüyorum uzun bi süre sonra aklıma gelip aa emzirmeyi unuttum falan diyip vicdan azabıyla alıyorum kucağıma :) kaçtır aynı rüyayı görüyorum hayır olsn artık sabah kalktığım gibi bişeyler yedim hemen :)
hayır doğurdum ettim hepsi bitti emzirmeyi unutuyorum

ay bana da uyku bastırmaya başladı kızlar, şimdi yatarım uykum kaçar kesin ama bi şansımı deneyeceğim.. hepinize tersiz, tatlı rüyalı, az kesintili bir uyku diliyoruz oğluşumla birlikte.. sabah doktor amcamıza gitcez...

Çabuk kaçtın bebeeemm bu aksam
Sen gelirsin gene bu saatte yatilirmi
BekliyoRe :))

Ben geldim sen gittin herhal şekerim :) Kaçmadım canım bizim sitede iftardan sonra sitenin parkında oturma oluyo serin serin oturuyo bazen ay demliyolar güzel olay ordaydım geldim :)

Tek ben değilmişim bel ağrısı çeken Allah şifamızı versin inşaallah...

ay çok alemsinnnnnnnnnnnnnnnnnn
kimbilir gün içinde neler düşünüyrz ki bilinç altı böyle çeviryoooooooo
annesi bidaha unutma bebişi emzirmeyi tamammı?????*

bende sütüm olmuycakta bebeğimi emziremiycem diye çok endişeleniyrm......endişelene endişelene en sonunda süttüm olmuycam görcem günümü...........:26::26::26::26::26::26:

iiii geceleeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
iyi haberlerle gelin doktor amcadan tamam mı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…