iyi akşamlar anneler..biz geldik kızımla :) bu gün çok yorulduk biraz ortalığı temizledik alışverişe çıktık hemen sönmüş balona döndük ve bu gün aynada baktım karnımın alt tarafları çatlamış.. göğsüm bacaklarım derken tek kalan yerim de kayıplarını verdi neyse bebişim sağlıklı olsunda çok takmıyorum kafaya :))
kızlar benim yarın kontrolüm var. bakalım doktor ne diyecek belkide perşembe alıyoruz diyebilir 35. haftamız perşembe doluyor. dua edin bizim için
az once bursadan tel aldım kızlar kuzenımın esı 35 haftalık hamıleydı dun gece suyu gelmıs butun geceden berı beklıolarmıs.. ama sancısı yokmuss.. yarın sabah sunı sancı verıcekler bakalım hayırlısıyla kurtulr ınss bebısımız ve annesı ıcın dua edermısınn :26:
evet canım galiba birzda ırsi olabilir :) küçükken anneme soruyordum senin karnınımı kestiler neden böyle diyeçatlakların çözümü yok galiba yaa ben de okadar krem falan sürdüm ama banamısın demedi
bende senin gibi düşünüyrm canım...kızım sağlıklı olsun yeter..............
Aman bencede takma canim benim göbiste oldu harita ama napiyim üzüldüm ama kizimdan önemli degil
çatlakların çözümü yok galiba yaa ben de okadar krem falan sürdüm ama banamısın demedi
kızlar yaa benim sol göğsümün altı karnımın üst köşesi sabahtan beri ağrıyo kaşınıyo içten bişeyler batıyo gibi.. yanlış pozisyonda uyumuşum gibi sanki.. eğer öyle olduysa iç tarafa bi zarar vermişmidir acaba çok korkuyorum..gece nasıl yattığımı bilmiyorum zaten sıcak dönüp dönüp duruyorum.. yanlış bişeymi yaptım acaba böyle olan varmı hiçç
az once bursadan tel aldım kızlar kuzenımın esı 35 haftalık hamıleydı dun gece suyu gelmıs butun geceden berı beklıolarmıs.. ama sancısı yokmuss.. yarın sabah sunı sancı verıcekler bakalım hayırlısıyla kurtulr ınss bebısımız ve annesı ıcın dua edermısınn :26:
Selamun aleykümmm hanım kişiler :)
Bakıyorumda gerginlik var yönetimden uyarı gelmiş hala daha sürdürülen şeyler var. Konumuzun kapanmasını istemiyorum. Daha da büyütülmesin lütfen.
Bu arada kızlar iki gündür kendimle verdiğim savaşın galibiyim bakalım ne kadar sabredebilecem. Evde elmalar var elmalı turta yapacam yarın için ama ben bir dilimden fazla yemiycem eğer dayanabilirsem kendime ödül alacam :)
Bir de benim belim ağırmaya başladı ya işte yapmadım
kızlar benim yarın kontrolüm var. bakalım doktor ne diyecek belkide perşembe alıyoruz diyebilir 35. haftamız perşembe doluyor. dua edin bizim için
evet canım galiba birzda ırsi olabilir :) küçükken anneme soruyordum senin karnınımı kestiler neden böyle diyeo da sen sığamadığından öyle oldu diyordu aklıma geldi şimdi :))
biz yatıyoruz annişler sabah görüşmek üzere öpüldünüz :))
bende senin gibi düşünüyrm canım...kızım sağlıklı olsun yeter..............
burarada isim buldunuz mu prensese biz hala bulamadık........
ben ırsi olduğunu düşünüyrm bu çatlakların,bende birsürü şey kullandım ama malesef çatladımda çatladım göbişten................
yok ya bişey olmamıştır aklına getirme öyleşeyler......
ırsi olduğunu hiç düşünmemiştim ben... anneme bi sorym bakim
inş. öyledir ya ama geçmezse gidicem doktora hepten evhamlı olduk bu bıdıklarla :)
annemde var göbişte,bendede oluştu,bide ben tonlarca krem kullandımm bi işe yaramdı malesefffff
evham konusundada haklısın inan,bende iyice paranoyak oldum aylardan beri kurup kurup duruyrm...............bebişleride pinpirik yapcaz......
kızlar öykü ismi nasıl sizce var mı hiç öykü tanıdığınız nasıl insanlar oluyorlar acaba?
Çabuk kaçtın bebeeemm bu aksam
Sen gelirsin gene bu saatte yatilirmi
BekliyoRe :))
canım inşallah sağlıcakla alsın bebeğini kucağına
Allah bir nefeste kurtarsın
aleyküm selam canımbende de akşam üstü bel ağrısı başladı sanki adet olacağım zamalardaki gibi bi ağrıydı
son haftalarda yük öne doğru bindikçe bel ağrıları sıklaşıyormuş
sık sık bel ağrısı çekicezz
canım Rabbim sağlıkla versin bebişlerini kucağınaAllah yardımcın olsun
ay çok alemsinnnnnnnnnnnnnnnnnnhala varmıymış ömür boyu kalcak mı bunlar yaa( bende bi tepe krem kullandım doktor da yazdı ama nafile..
aynen yaa bi de hamilelik duygusallığı eklennce böyle oluyo.. bende gece rüyamda kaç defadır bebeğim doğmuş ama emzirmemişim görüyorum uzun bi süre sonra aklıma gelip aa emzirmeyi unuttum falan diyip vicdan azabıyla alıyorum kucağıma :) kaçtır aynı rüyayı görüyorum hayır olsn artık sabah kalktığım gibi bişeyler yedim hemen :)
hayır doğurdum ettim hepsi bitti emzirmeyi unutuyorum
ay bana da uyku bastırmaya başladı kızlar, şimdi yatarım uykum kaçar kesin ama bi şansımı deneyeceğim.. hepinize tersiz, tatlı rüyalı, az kesintili bir uyku diliyoruz oğluşumla birlikte.. sabah doktor amcamıza gitcez...
Sist mavis uyku tutmadimi gelmissin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?