2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu gece unutmam inş. sen de öyle düşünme annesi sağ sağlim bi kucağmıza alalım da sütümüzde olcak gücümüzde inş. büyütcez bebişlerimizi :)

Hoşgördük canım.. Anam bu sıcakları benim gibi bi cüsseyi bile buharlaştırabiliyo ya vantilatör aldırdım o bile banamısın demiyo ((
bu sıcaklara ne dayanırki canım ,şansımıza baya sıcak oldu bu yaz....
neyseki mevsim normalllerine dönüyrmuş......
bugün açık lise sınavında grevliydim,öğleden sonraki oturumda ,nerdeyse bayılcaktım,tansiyonum falan düştü titremeye başlladım..........
dedimki kızım sendenn geçmiş artık................

Uyku bastirdi telefon duscek elimden:)ben seni uyumaya gitti sanmistim..

aman canım hemen uyu o zaman gelmişken kaçırma uykunuuuuuuuuuuuuuuu

Hoşgördük canım.. Anam bu sıcakları benim gibi bi cüsseyi bile buharlaştırabiliyo ya vantilatör aldırdım o bile banamısın demiyo ((
bu sıcaklara ne dayanırki canım ,şansımıza baya sıcak oldu bu yaz....
neyseki mevsim normalllerine dönüyrmuş......
bugün açık lise sınavında grevliydim,öğleden sonraki oturumda ,nerdeyse bayılcaktım,tansiyonum falan düştü titremeye başlladım..........
dedimki kızım sendenn geçmiş artık................

Uyku bastirdi telefon duscek elimden:)ben seni uyumaya gitti sanmistim..

aman canım hemen uyu o zaman gelmişken kaçırma uykunuuuuuuuuuuuuuuu

ii akşamlar annişler nasılsınız.? biz de oğluşumla oturuyoz.babamız nöbetçi..hiç uykumuz yok yaa )) gece kuşu oldum çıktım valla.sıkıntıdanda sürekli yiyiyorum.iyice şiştim haa..)yürüyen fıçı gibiyim.

bu gece unutmam inş. sen de öyle düşünme annesi sağ sağlim bi kucağmıza alalım da sütümüzde olcak gücümüzde inş. büyütcez bebişlerimizi :)

ay sorma canım ,dr uma sordum süt arttırıcı bişeyyler kullanayımmı doğumdan önce diye ,doğumdan sonra kullanmamm gerektşğini söyledi..............
Humana still tea ve rezene kullanmış arkadaşlarım doğumdan önce ,benimki izin vermedi,..............
olsun birsürü sütümüz olsun inşallah............

slmmmmmmmm.............
bizde oturuyrz canım ,kızımda oyun oynuyo şuannnnnnn(ay Allah o günleri gösterir inşallah.........)
bizde şiştik kocaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn olduk inan.........
gören korkuyooooooooooooooo

Hoşgeldincanım biz iyiyiz sen nasılsın.. Aynen bende öyleyim canım sumo güreşçisi gibi oldum :)

cnm bende de bi 10 gündür uyurken karnımın sağ tarafındaki acıyla uyanıyorum sanki kramp gibi bir acı ağrı değil ama alıştım artık cunku oğluşum hep sağda duruo sağ göğsümün altı ve sırtımın sağ tarafına yuklenıo seninde sola batıo olabilir kaşıntıda çatlıcaksan belki oyuzden olabilir.

kızlar ütümüz bitti ama bende bittim.. buarada dünden beri kaşıntılarımla başınızın etini yedim ama bugun sabahtan çok az kaşınmıştım saatlerdir de kaşınmıyorum acaba yarın dr.u arayıp bole bole kaşınmıyorum deyip gitmesemmi ? ya dr.a gitmek sorun değil de bu sıcakta bide oğluşum belimi ağrıtıo bi saat git bi saat gel zor gelıo off kararsız kaldım kociş gelsin bide ona sorcam gitmesek mi diee ama kesin gidelim içimizde kuşku kalmasın der... aslında mantıklı da ben kararsızım :44::44::44:

ayy bende sorym bari doktora :)

ay ben sol mu yazmışım yanlış olmuş benm de sağ taraf evet bak olabilir çünkü benm de bebişim hep o tarafta duruyo o taraf hep tepe oluyo baskı yapıyo olabilir

ay ben sol mu yazmışım yanlış olmuş benm de sağ taraf evet bak olabilir çünkü benm de bebişim hep o tarafta duruyo o taraf hep tepe oluyo baskı yapıyo olabilir

endişelenme cnm ama yine de dr.a solersin gerçi ben dr.dayken sağ tarafım tepe şeklindeydi dr. dedi seninki sağda duruo die bende dedim sağ on göğsümün altı bide sağ sırtım çok ağrıo die olucak onlar dedi

canım senin için doktara gitmeden rahat etmiycek git baride için rahatlasın yoksa için içini yicek acabalarlaaaa....................

sor canım bakalım ne diycek senibki.....
ama buraya yazmayı unutmaaaaa

saol canm yaa normal demek ki.. randevumuza da daha bir hafta var sorarım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…