canım senin için doktara gitmeden rahat etmiycek git baride için rahatlasın yoksa için içini yicek acabalarlaaaa....................
sor canım bakalım ne diycek senibki.....
ama buraya yazmayı unutmaaaaa
ii geceler kızlaar:) bugün oğluşumun odası geldi çok güzel oldu içini temizleyip doldurmak kaldı ben artık sıcaktan evden çıkamadığım için bebişimin eksiklerini internetten sipariş ettim çok rahat oldu valla hazırlıkları erken bitirenler en iisini yapmışlar bu arada bu hastane çantasına neleri koayacaksınız bir liste yayınlasanız çook harika olur.
oğluşun güle güle kullansın annesi.....
ama bizz foto isterizzzzz..................
bende henüz hastane çantamızı hazırlamadım......bu hafta içinde düşünüyrm..............
hazırlıkları dah önceden tamamlamadığıma bin pişmanım ben,şimdi çok zorlanıyrmm.........
tşk ederim canım biraz havalandırıp temizleyeyim paylaşırım fotoları. oda küçük biraz sığarmı diye çok korktum ama sığdı gibi sanki sizlerde foto paylaşınca fikir vermiş olursunuz hem. suksuk hazırlamıştı galiba çantasını ondan rica edeyim o zaman bir liste yayınlasa çok sevinirim. canım netten sipariş ver bence hem daha uygun fiyatları hem de ayağına kadar geliyor benim bir tek ateş ölçerim kaldı almadığım.
Cok kotu midem yaniyor uyuyamadim offf....
Ayyy anaaaacııımmm ölüyom galibaaaa. Badana bitmek üzere bi kızcemin odası kaldı temizlğlde baya bitirdk. Sabah 11den bu saate çalıştık. İnşallah bişi olmaz. Allah deli kuvvetimi verdi anlamadım.
Selam 2012 uykusuz eylül anneleribugun kendimi yordum biraz sonrasında cok agrım oldu.karnım taş gibiydi bir süre, kasıklarımda ve alt tarafımda koparmış gibi bir agrı vardı..Biran dedim sanırım bebek geliyoor.Eşim de panik oldu hemen elektrik süpürgesi acıyor ..Çünkü evi ... götürüyor Hemen doktoru aradık.sancı sıklıgını kontrol et, kanaman suyun gelmesi gibi bir drum olursa tekrar ara hemen hastaneye gel dedi.Benim de agrılar dinlenince geçti adamcağızı da rahatsız ettik pazar pazar...Kızlar cok az zaman kaldı..Ben daha bebeğimin kıyafetlerini bile yıkamadım. Evde heryer heryerde.. En önemlisi ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum. :18: Çok korkuyrummm
canım birde benim evi görsen .-) yok yok hatta görmeeher yer berbat...yaa bugün benimde aşağa doğru nasıl bi baskı oldu sanki iğne batırıyolarda bikini bölgeme.ama hemen geçti çok tırstım valla ya..daha çok erken benim için allahım hayırlısını nasip et
aminnn..aynı şikayetler bende de vardı.Geçen kontrolümde doktora sordum günde 1 2 kere olması normal ama belirli sıklıklarla oluyorsa önemli olabilir mutlaka gel dedi. Sen de takip et sıklasırsa mutlaka doktoruna danış canım..
evet cnm haklısın.ihmal etmemek gerekiyor.salı kontrolüm var ozmaan sorarım.çok sorum birikti ama gidince hepsini unutuyorum
Ben de hep unutuyorum.Allahtan yanımda eşim oluyo o benden önce atlıyo şu nedir, bu nedendir filan diye.Bebişleri görünce bizim aklımız basımızdan gidiyor
Tombisleer iyi geceler
Okudum okudum kafamda hepinize cvp verim ama yazmaya takatim yok
Uyku bastırdı bugün oğlumun cicilerini yıkadım ütüledim çantamıza yerleştirdim
2 takım hast cikisi
1 pijama 1 gecelik
8 bebek bezi + ıslak mendil
Emzirme sutyeni + çamaşır
Kırmızı tac + kırmızı tulbent
Terlik + makyaj malzemelerim
Fotograf mak
Unuttuğum bisey var mı ??!?!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?