2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar gerek yok onlara ya
1 gece yatıp cikicam inşallah bı sorun olmazsa
Adana'da sez 1 gece yatırıyorlar

Filiz 24 kanalında new Jersey gösteriyor
Tam turk Mahallesi valla :))

Orası aynı Türkiye gibi. Başörtülü teyzeler var.
Ak Market, Şifa Eczanesi, Atatürk parkı :)
Hiç yabancılık çekmiyoruz oraya gidince.
Alışverişi de İstanbul marketten ve Kardeşler marketten yapıyoruz :)
Söyleseler inanmazdım böyle bir yer olduğunu..

Son düzenleme:
Ay ben ne tembelim 1 AY kaldı ama daha ne canta hazırladım,ne ütü..
bu akşam dolanırken bir sancı geldi doğuracagm sandım dinlenince geçti.
Yarın dr kontrolüm var merak ediyorum oğluşumu umarım hersey yolundadır
ama artık cantamı hazırlamam gerek ne olur ne olmaz

Kolanayaağı :) benimde herşey hazır da çanta hazır değil hazırlasam fena olmucak aslında :)

Sahura kalktık beye kuymak yaptım tabi bende sabah kahvaltısını yapmış oldum :) Çok sıcak yahu uykum da yok...

kızlar sağ böbreğimin üstündeki ağrıyla uyandım havalar bunaltıcı sıcak üstümüzü örtmüyoruz die belimiz mi tutuluo ne ... kaldı 4 hafta ama nası geçer bilmem 5. -6. aylar ne güzeldi ... dıolardı gebelığın en güzel donemi die hakıkaten olemişşşş

dr git canım tembellik yapma

doğunca hazır olduğunu anlarsın canım:)) ben tecrübeli anne olmama rağmen bende çok tedirğinim
Sahura kalktık beye kuymak yaptım tabi bende sabah kahvaltısını yapmış oldum :) Çok sıcak yahu uykum da yok...

kuymak neki tatlım sende her şeyi biliyorsun maşallah

Aman canım dikkat et kendine..Yorma okadar bebişini de kendini de.. Dinlen bol bol..

ya haklsın ama duramıyorumki eşim erkek kardeşim kayınvalidem sürekli ayaktalar bişiler yapmaya çalışıyorlar. İnsan oturamıyorki. Ama bu sabah çok korktm kızım hiç hareket etmedi ödüm patladı. Dahada bukadar yormam kendmi. Şlmdi bişiler yedm. Hareketlendi gene meleğim.

günaydın herkeşe
sabahın köründe kalktım temizlikçi teyzemiz gelicek heyecanlıyız

Gunaydin kızlar
Gece sıcaktan ve donmekten uyuyamadik. Şimdi girip bı soğuk duş alıcam. Bizimde birazdan temizlikci gelecek bu sefer öğlene kadar rutin temizlik yapacak sonrada ben saat 2 gibi hastane yollarına düşerim bu hafta 3. Kez gidiyorum sekreter kızla arkadas olduk artık hastanenin bahçesine çadır kuracağım artık ya

Bendende herkeslere kocaamann bir günaydın. Ya kızlar bir sorum var. Şimdi ben kuzuma ayrı oda yaptım. Odasındada bi çekyat var. Ben diyorum 40 gün orda yatarız dlye. Eşimde diyor bebek arabasının ayakları katlanıyor beşik gibi oluyor onu yanımıza alalım onda yatsın. Ama bilemedim.

gunaydınnnnnnnnnnnn serınn bı geceden sonrraaa gözümü actım sonundaa ohh mıs gıbı uyumusuzz.. uzun bı aradann sonraa terlemeden uyanmanın degerı paha bıcılemezz..

ayy canım senin kaynananla annen yokmu lohusa kadın 40 gün tek başına yatamaz al basar al bizimkliler öyle deyip duruyor da deliricem canım bence eşinle yatman daha mantıklı en azından bir süre gece bişe olursa yanında bulunsun

hayırlı haberlerle gel ınss cnmm gelınce hemen yazz bızedee...

Son düzenleme:
gunaydınnnnnnnnnnnn serınn bı geceden sonrraaa gözümü actım sonundaa ohh mıs gıbı uyumusuzz.. uzun bı aradann sonraa terlemeden uyanmanın degerı paha bıcılemezz..

günaydın canım oh misler gibi geliyor o uyku insana biz klima ile yatıyoruz sabah heryerim tututluyor yya bizede azıcık rüzgar gönderirmisin

gozun aydn cnm bıtırmısın utulerı.. bende cok zorrlanmıstım yaparkenn kı yapalı 1 ayı gectı ıyıkı ozamanlar yapmısım sımdı cok sırt agrılarım var.. dr telden konussan olmazkı acaba ona gore gıdersın:26:

günaydın canım oh misler gibi geliyor o uyku insana biz klima ile yatıyoruz sabah heryerim tututluyor yya bizede azıcık rüzgar gönderirmisin

gunaydınnnnnnnnn gusel bır hafta gecırmemızı dılıyorumm .. sen ıstemısın hala gonderıyorummmmmmmmmmmmmm ac camı kapıyıı

ikiside varda annem salonda yatar. Eşime diyorum çekyatta ikimiz yatalım diye. Bakalım nolcak:)

ıı gunlerde kullanın cnmm .. netten alısverııs daha kolay oluo bu sıcaklarda cıkmaktandaa.. lısteyı daha oncede yazmıstım benım kendı hazırladıgıma goreyazıcam
  • hastane cıkıss setı 5 li
  • 2 tane 0-3 ay alt ust takım
  • 2 tane 0_3 tulum
  • bebek ve kendım ıcın corap
  • ıc camasırı kulot atlet
  • bebbek bezı ben 15 tane koydum
  • hasta bezı
  • hasta alt acmaa
  • bebek alt acma
  • havlu
  • terlık
  • pıjama 2 tkmm
  • şapkaa
  • agız mendılı
  • battanıyee bırı penye bırı polar 2 adet
  • ıslak mendıl 2 paket
  • havlu kagıt
  • bıberon ve emzık
aklıma gelen bunlarr aklıma gelırse yazarım cnm cogu seyı hastane ıstedıgı ıcın aldık bakalımkulllanılcakmı gorucezz..
Ayyy anaaaacııımmm ölüyom galibaaaa. Badana bitmek üzere bi kızcemin odası kaldı temizlğlde baya bitirdk. Sabah 11den bu saate çalıştık. İnşallah bişi olmaz. Allah deli kuvvetimi verdi anlamadım.
ayy cnm cok yormusssun kendınıı aman dıkatt ett delı kuvvetınee guvenmee acısı sonra cııkıoo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…