- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
Kızlar gerek yok onlara ya
1 gece yatıp cikicam inşallah bı sorun olmazsa
Adana'da sez 1 gece yatırıyorlar
Filiz 24 kanalında new Jersey gösteriyor
Tam turk Mahallesi valla :))
Tombisleer iyi geceler
Okudum okudum kafamda hepinize cvp verim ama yazmaya takatim yok
Uyku bastırdı bugün oğlumun cicilerini yıkadım ütüledim çantamıza yerleştirdim
2 takım hast cikisi
1 pijama 1 gecelik
8 bebek bezi + ıslak mendil
Emzirme sutyeni + çamaşır
Kırmızı tac + kırmızı tulbent
Terlik + makyaj malzemelerim
Fotograf mak
Unuttuğum bisey var mı ??!?!?
dr git canım tembellik yapmakızlar ütümüz bitti ama bende bittim.. buarada dünden beri kaşıntılarımla başınızın etini yedim ama bugun sabahtan çok az kaşınmıştım saatlerdir de kaşınmıyorum acaba yarın dr.u arayıp bole bole kaşınmıyorum deyip gitmesemmi ? ya dr.a gitmek sorun değil de bu sıcakta bide oğluşum belimi ağrıtıo bi saat git bi saat gel zor gelıo off kararsız kaldım kociş gelsin bide ona sorcam gitmesek mi diee ama kesin gidelim içimizde kuşku kalmasın der... aslında mantıklı da ben kararsızım :44::44::44:
doğunca hazır olduğunu anlarsın canım:)) ben tecrübeli anne olmama rağmen bende çok tedirğinimSelam 2012 uykusuz eylül anneleribugun kendimi yordum biraz sonrasında cok agrım oldu.karnım taş gibiydi bir süre, kasıklarımda ve alt tarafımda koparmış gibi bir agrı vardı..Biran dedim sanırım bebek geliyoor.Eşim de panik oldu hemen elektrik süpürgesi acıyor ..Çünkü evi ... götürüyor Hemen doktoru aradık.sancı sıklıgını kontrol et, kanaman suyun gelmesi gibi bir drum olursa tekrar ara hemen hastaneye gel dedi.Benim de agrılar dinlenince geçti adamcağızı da rahatsız ettik pazar pazar...Kızlar cok az zaman kaldı..Ben daha bebeğimin kıyafetlerini bile yıkamadım. Evde heryer heryerde.. En önemlisi ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum. :18: Çok korkuyrummm
Sahura kalktık beye kuymak yaptım tabi bende sabah kahvaltısını yapmış oldum :) Çok sıcak yahuuykum da yok...
Aman canım dikkat et kendine..Yorma okadar bebişini de kendini de.. Dinlen bol bol..
günaydın herkeşe
sabahın köründe kalktım temizlikçi teyzemiz gelicek heyecanlıyız
Bendende herkeslere kocaamann bir günaydın. Ya kızlar bir sorum var. Şimdi ben kuzuma ayrı oda yaptım. Odasındada bi çekyat var. Ben diyorum 40 gün orda yatarız dlye. Eşimde diyor bebek arabasının ayakları katlanıyor beşik gibi oluyor onu yanımıza alalım onda yatsın. Ama bilemedim.
Slmmm güzel eylül anneleriiii nasılsınız bakalımmm. biz gayet iiyiz oğluşumlaa yarın biz de sabahtan hasteneye gidip 32. hafta raporumuzu alıcaz ve nts ye gireceğiz. öğleden sonra da doktor amcamıza gidip hasret gidereceğiz. inşallah oğlum güzel bi poz verir de size gösteririz teyzeleriedeflercim bence öykü ismi çok güzel ve kişiliği olan bi isim bence
gunaydınnnnnnnnnnnn serınn bı geceden sonrraaa gözümü actım sonundaa ohh mıs gıbı uyumusuzz..uzun bı aradann sonraa terlemeden uyanmanın degerı paha bıcılemezz..
kızlar ütümüz bitti ama bende bittim.. buarada dünden beri kaşıntılarımla başınızın etini yedim ama bugun sabahtan çok az kaşınmıştım saatlerdir de kaşınmıyorum acaba yarın dr.u arayıp bole bole kaşınmıyorum deyip gitmesemmi ? ya dr.a gitmek sorun değil de bu sıcakta bide oğluşum belimi ağrıtıo bi saat git bi saat gel zor gelıo off kararsız kaldım kociş gelsin bide ona sorcam gitmesek mi diee ama kesin gidelim içimizde kuşku kalmasın der... aslında mantıklı da ben kararsızım :44::44::44:
günaydın canım oh misler gibi geliyor o uyku insana biz klima ile yatıyoruz sabah heryerim tututluyor yya bizede azıcık rüzgar gönderirmisin
ayy canım senin kaynananla annen yokmu lohusa kadın 40 gün tek başına yatamaz al basar albizimkliler öyle deyip duruyor da deliricem canım bence eşinle yatman daha mantıklı en azından bir süre gece bişe olursa yanında bulunsun
gunaydınnnnnnnnnnnn serınn bı geceden sonrraaa gözümü actım sonundaa ohh mıs gıbı uyumusuzz..uzun bı aradann sonraa terlemeden uyanmanın degerı paha bıcılemezz..
ıı gunlerde kullanın cnmm .. netten alısverııs daha kolay oluo bu sıcaklarda cıkmaktandaa.. lısteyı daha oncede yazmıstım benım kendı hazırladıgıma goreyazıcamii geceler kızlaar:) bugün oğluşumun odası geldi çok güzel oldu içini temizleyip doldurmak kaldı ben artık sıcaktan evden çıkamadığım için bebişimin eksiklerini internetten sipariş ettim çok rahat oldu valla hazırlıkları erken bitirenler en iisini yapmışlar bu arada bu hastane çantasına neleri koayacaksınız bir liste yayınlasanız çook harika olur.
ayy cnm cok yormusssun kendınıı aman dıkatt ettAyyy anaaaacııımmm ölüyom galibaaaa. Badana bitmek üzere bi kızcemin odası kaldı temizlğlde baya bitirdk. Sabah 11den bu saate çalıştık. İnşallah bişi olmaz. Allah deli kuvvetimi verdi anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?