gunaydınnnnnnnnn gusel bır hafta gecırmemızı dılıyorumm .. sen ıstemısın halagonderıyorummmmmmmmmmmmmm ac camı kapıyıı
ikiside varda annem salonda yatar. Eşime diyorum çekyatta ikimiz yatalım diye. Bakalım nolcak:)
ewt ya uzun bır sure sonraa cokk gusel geldııoooooohhh negüzel:) ilkbahar gibi desene
gunaydın canımmmmmmmmmmm.. kolay gelsın temızlık var demekkk ..günaydın herkeşe
sabahın köründe kalktım temizlikçi teyzemiz gelicek heyecanlıyız
yorgunluktan oluoo cnmm.. benımdee bugunn evı temızlememm lazımm yavasyavas ama hıcc yapasım yok .. bebegın kıyafetlerın yıka bır an once cnm neolur ne olmazz..Selam 2012 uykusuz eylül anneleribugun kendimi yordum biraz sonrasında cok agrım oldu.karnım taş gibiydi bir süre, kasıklarımda ve alt tarafımda koparmış gibi bir agrı vardı..Biran dedim sanırım bebek geliyoor.Eşim de panik oldu hemen elektrik süpürgesi acıyor ..Çünkü evi ... götürüyor Hemen doktoru aradık.sancı sıklıgını kontrol et, kanaman suyun gelmesi gibi bir drum olursa tekrar ara hemen hastaneye gel dedi.Benim de agrılar dinlenince geçti adamcağızı da rahatsız ettik pazar pazar...Kızlar cok az zaman kaldı..Ben daha bebeğimin kıyafetlerini bile yıkamadım. Evde heryer heryerde.. En önemlisi ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum. :18: Çok korkuyrummm
bızdde cocuk odasına yavrulu baza aldık esımde bende orda yatabılırızz.. ama bebek arabasında nekadar rahat eder bılmıyorum cnmBendende herkeslere kocaamann bir günaydın. Ya kızlar bir sorum var. Şimdi ben kuzuma ayrı oda yaptım. Odasındada bi çekyat var. Ben diyorum 40 gün orda yatarız dlye. Eşimde diyor bebek arabasının ayakları katlanıyor beşik gibi oluyor onu yanımıza alalım onda yatsın. Ama bilemedim.
ben bunu duymamıstımm ala ala olemıymısssayy canım senin kaynananla annen yokmu lohusa kadın 40 gün tek başına yatamaz al basar albizimkliler öyle deyip duruyor da deliricem canım bence eşinle yatman daha mantıklı en azından bir süre gece bişe olursa yanında bulunsun
aminn canım hepimiz inş güzel bir hafta geçiririz.. ewet canım işdeyim inş bu hafta son kaçıcaz sonra:) gelen insanlar dalga geçio burda doğuracan git artık die:) açdım canım açdım hemennn:)
herkese slmmm herkes sıcaklardan şikayetçi galiba bende vantilatör aldırdım dünya varmış :) ama neyse ki yarından itibaren düşüyo sıcaklıklar.. oğluşm da çok iyi çok şükür.. artık elimi karnıma koyduğumda küçük küçük kemiklerini hissediyorum o kadar hoşuma gidiyo ki elim hep karnımda
kızlar bu arada dün hayal kırıklığına uğradım birazcık sizlede paylaşayım dün arkadasa gittik pazartesi doğum yapan yani bebiş daha 6 günlükdü doktor kızmıs bu sıcakta sen dayanamıyosun çocuğu giydirme die bir tane yarım kollu çıtçıtlı giydirmiş ayaklara da çorap tamam gece yatarken altına pijama giydiriyormus yine üstü yarım kollu yani bizim öle güzel güzel seçdiğimiz tulumları takımları giyemiycek hawalar soğuyana kadarda bebek büyüyecek elimde kaldı küçük kıyafetler yanii:18:
kucukk tulumlarnı polarmı almıstınn penyemı cnm..
kucuk olucakları ıcın usumezlermı kı acaba sonucta daha 1 ay sonra olucak belkıdee bende hep kıs bebegı olcak dıee dusundugumdenn bızde ole aldık ama kısa kolluda annemler almıs havaya gore gıydırıcez artık kalın gıydırırsekk bebekte raahatsız olurr ısılık olur walahı.. bakalım o gunler geldıgınde napıcazz
yok canım penye hepsi polar almadım en son gittiğimde doktor bana 27 ağustos demişdi bakalım yarın ne diyecek.. bizim burası artık eylül sonu ekime kadar serinlemez aksamları belki biraz ama gündüzleri aynı.. walla 6 günde bebişin popusu pancar gibi olmus tüm vucududa isilik olmus ağlıyormus sürekli 3. günde doktora götürüyormussun zaten kontrol için doktor kıyamet koparmıs sen nasıl böle gezdirirsin diee
benımde annemle kayınvalıde gelıcekler kesın cocugu gıydırırler ust usttee bısey desem yanlıs anlarlarr nerde cokluk orda b.. dıe bosa dememısler bakalım ne yapcazz ..:18::18::18:
ama bebegı dusundugumden solerım yapcak bısıyok ısteyenn alınırr..:26::26:
walla canım katılıyorm sana dün arkadasla da onu konusduk çok sabırlı olman gerekecek şimdiden kendini hazırla dedi kıza sen beceremezsin diye altını bile açtırmıyorlarmıs resmen kendi çocuğuma hasret kaldım diyor.. onunda kaynanası üşür demiş giydirmiş o da eşine demişki al doktora götür bide ondan dinlesin kadın doktor deyince ikna olmus sanki bzi çocuklarımızın kötülüğü için uyduruyoruz ya.. aman doğum yapmak bişe değil sonrası nasıl olacak arkadas dio düğün ewi gibiydi ew 3 gün 20 25 kişilik yemek hazırladılar.. 6 günlük bugün ilk defa yalnız kaldık resmen 6 günde 6 saat uyumamışımdır dinlenemedim hiç diyor gelen gidenden
cok kotuymus cnm yaa allah yardımcısı olsun.. yazık bebegede.. ıns bızım ole sıkıntılarmızz olmazzzwalla canım katılıyorm sana dün arkadasla da onu konusduk çok sabırlı olman gerekecek şimdiden kendini hazırla dedi kıza sen beceremezsin diye altını bile açtırmıyorlarmıs resmen kendi çocuğuma hasret kaldım diyor.. onunda kaynanası üşür demiş giydirmiş o da eşine demişki al doktora götür bide ondan dinlesin kadın doktor deyince ikna olmus sanki bzi çocuklarımızın kötülüğü için uyduruyoruz ya.. aman doğum yapmak bişe değil sonrası nasıl olacak arkadas dio düğün ewi gibiydi ew 3 gün 20 25 kişilik yemek hazırladılar.. 6 günlük bugün ilk defa yalnız kaldık resmen 6 günde 6 saat uyumamışımdır dinlenemedim hiç diyor gelen gidenden
masalahh cnmm kızceneegünaydın annişler ve kuzularııı...perşembe günü dr. a gidecek arkadaşlar neler oldu geçmiş yapamadım..kaç kg olmuş bebişler banada yazıvern yaw merak ettim ..mesela benim kızım 1700gr olmuş
Benim de kesin öyle olacak.Eşimin ailesi Antalyada..Kayınvalide, kayınpeder, kaynım, görümcem eşi ve çocugu toplasıp gelecekler.Bir de teyze var hatta ama o daha kesinleşmedi..Benim ailem zaten kalabalık.Annem teyzelerim cok yakınımdalar.Onlar da yanımda olmak isticektir eminmki.Ben de şimdiden düştüm derdine nerede yatıracam o kadar kişiyi, bebek ne hale gelecek o kalabalıkta kucaktan kucağaKuzenim dogum yaptı dogum odasında 25 kişiydik.Bebiş daha anasının kucagına gitmeden elden ele rezil ettiler bebeği.Sonra her kafadan bi ses cıkıyo. Kimi giydirmiş kimi soyundurmuş digeri cocuk aç diye tutmuş agzına şekerli su damlatmış, bir digeri gazı olmasın diye agzına hurma sürerken öbürü fellik fellik nar arıyomus bebegin agzına damlatmak için Ay ben gelemem böyle şeylere cıldırırm heralde. Gel de girme lohusa depresyonuna
Benim de kesin öyle olacak.Eşimin ailesi Antalyada..Kayınvalide, kayınpeder, kaynım, görümcem eşi ve çocugu toplasıp gelecekler.Bir de teyze var hatta ama o daha kesinleşmedi..Benim ailem zaten kalabalık.Annem teyzelerim cok yakınımdalar.Onlar da yanımda olmak isticektir eminmki.Ben de şimdiden düştüm derdine nerede yatıracam o kadar kişiyi, bebek ne hale gelecek o kalabalıkta kucaktan kucağaKuzenim dogum yaptı dogum odasında 25 kişiydik.Bebiş daha anasının kucagına gitmeden elden ele rezil ettiler bebeği.Sonra her kafadan bi ses cıkıyo. Kimi giydirmiş kimi soyundurmuş digeri cocuk aç diye tutmuş agzına şekerli su damlatmış, bir digeri gazı olmasın diye agzına hurma sürerken öbürü fellik fellik nar arıyomus bebegin agzına damlatmak için Ay ben gelemem böyle şeylere cıldırırm heralde. Gel de girme lohusa depresyonuna
annesi 40 mı olu 3 ay mı 6 aymı bebeğin güne alışması ile ilgili yanlız kalmanız bebeğe yazık arabada rahatsız olur yatağı dururken ne gerek var bence tabiBendende herkeslere kocaamann bir günaydın. Ya kızlar bir sorum var. Şimdi ben kuzuma ayrı oda yaptım. Odasındada bi çekyat var. Ben diyorum 40 gün orda yatarız dlye. Eşimde diyor bebek arabasının ayakları katlanıyor beşik gibi oluyor onu yanımıza alalım onda yatsın. Ama bilemedim.
maşallah canım darısı başımızagunaydınnnnnnnnnnnn serınn bı geceden sonrraaa gözümü actım sonundaa ohh mıs gıbı uyumusuzz..uzun bı aradann sonraa terlemeden uyanmanın degerı paha bıcılemezz..
ayy canım senin kaynananla annen yokmu lohusa kadın 40 gün tek başına yatamaz al basar albizimkliler öyle deyip duruyor da deliricem canım bence eşinle yatman daha mantıklı en azından bir süre gece bişe olursa yanında bulunsun
annesi 40 mı olu 3 ay mı 6 aymı bebeğin güne alışması ile ilgili yanlız kalmanız bebeğe yazık arabada rahatsız olur yatağı dururken ne gerek var bence tabi
maşallah canım darısı başımıza
canım dua nı edersin kan ilçlarınıda alırsın bir şey olmaz hamilelerin böyle korkunç şeylerle korkutulması niye ki bide annenmi söylüyorç:))
Sahura kalktık beye kuymak yaptım tabi bende sabah kahvaltısını yapmış oldum :) Çok sıcak yahuuykum da yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?