2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gunaydınnnnnnnnn gusel bır hafta gecırmemızı dılıyorumm .. sen ıstemısın hala gonderıyorummmmmmmmmmmmmm ac camı kapıyıı

aminn canım hepimiz inş güzel bir hafta geçiririz.. ewet canım işdeyim inş bu hafta son kaçıcaz sonra:) gelen insanlar dalga geçio burda doğuracan git artık die:) açdım canım açdım hemennn:)

oooooohhh negüzel:) ilkbahar gibi desene
ewt ya uzun bır sure sonraa cokk gusel geldıı
günaydın herkeşe
sabahın köründe kalktım temizlikçi teyzemiz gelicek heyecanlıyız
gunaydın canımmmmmmmmmmm.. kolay gelsın temızlık var demekkk ..
yorgunluktan oluoo cnmm.. benımdee bugunn evı temızlememm lazımm yavasyavas ama hıcc yapasım yok .. bebegın kıyafetlerın yıka bır an once cnm neolur ne olmazz..
bızdde cocuk odasına yavrulu baza aldık esımde bende orda yatabılırızz.. ama bebek arabasında nekadar rahat eder bılmıyorum cnm
ben bunu duymamıstımm ala ala olemıymısss
aminn canım hepimiz inş güzel bir hafta geçiririz.. ewet canım işdeyim inş bu hafta son kaçıcaz sonra:) gelen insanlar dalga geçio burda doğuracan git artık die:) açdım canım açdım hemennn:)

bence ayrıl artık yaa orda dogurucann :))) gonderdım geldımı

Son düzenleme:
kızlar bu arada dün hayal kırıklığına uğradım birazcık sizlede paylaşayım dün arkadasa gittik pazartesi doğum yapan yani bebiş daha 6 günlükdü doktor kızmıs bu sıcakta sen dayanamıyosun çocuğu giydirme die bir tane yarım kollu çıtçıtlı giydirmiş ayaklara da çorap tamam gece yatarken altına pijama giydiriyormus yine üstü yarım kollu yani bizim öle güzel güzel seçdiğimiz tulumları takımları giyemiycek hawalar soğuyana kadarda bebek büyüyecek elimde kaldı küçük kıyafetler yanii:18:

ewt cnm maleseff sıcaklarda kavruluyoruzz bu son ayımızda... oglusunu sevsınler masalahh onaa..benımde sureklı eller karnımdaa artık esımde alıstı gelıp gelıp teklemelerı hıssedıo cok gusel bır duygu..karnımı opuoo bızım kız sımdıden babaya naz yapıo wallaa yandıkk

gozun aydın cnm ı gunlerde kullanın.. vantılator var bızdedee oda olmasaa yandık

kucukk tulumlarnı polarmı almıstınn penyemı cnm..
kucuk olucakları ıcın usumezlermı kı acaba sonucta daha 1 ay sonra olucak belkıdee bende hep kıs bebegı olcak dıee dusundugumdenn bızde ole aldık ama kısa kolluda annemler almıs havaya gore gıydırıcez artık kalın gıydırırsekk bebekte raahatsız olurr ısılık olur walahı.. bakalım o gunler geldıgınde napıcazz

yok canım penye hepsi polar almadım en son gittiğimde doktor bana 27 ağustos demişdi bakalım yarın ne diyecek.. bizim burası artık eylül sonu ekime kadar serinlemez aksamları belki biraz ama gündüzleri aynı.. walla 6 günde bebişin popusu pancar gibi olmus tüm vucududa isilik olmus ağlıyormus sürekli 3. günde doktora götürüyormussun zaten kontrol için doktor kıyamet koparmıs sen nasıl böle gezdirirsin diee

benımde annemle kayınvalıde gelıcekler kesın cocugu gıydırırler ust usttee bısey desem yanlıs anlarlarr nerde cokluk orda b.. dıe bosa dememısler bakalım ne yapcazz ..:18::18::18:

ama bebegı dusundugumden solerım yapcak bısıyok ısteyenn alınırr..:26::26:

walla canım katılıyorm sana dün arkadasla da onu konusduk çok sabırlı olman gerekecek şimdiden kendini hazırla dedi kıza sen beceremezsin diye altını bile açtırmıyorlarmıs resmen kendi çocuğuma hasret kaldım diyor.. onunda kaynanası üşür demiş giydirmiş o da eşine demişki al doktora götür bide ondan dinlesin kadın doktor deyince ikna olmus sanki bzi çocuklarımızın kötülüğü için uyduruyoruz ya.. aman doğum yapmak bişe değil sonrası nasıl olacak arkadas dio düğün ewi gibiydi ew 3 gün 20 25 kişilik yemek hazırladılar.. 6 günlük bugün ilk defa yalnız kaldık resmen 6 günde 6 saat uyumamışımdır dinlenemedim hiç diyor gelen gidenden

günaydın annişler ve kuzularııı...perşembe günü dr. a gidecek arkadaşlar neler oldu geçmiş yapamadım..kaç kg olmuş bebişler banada yazıvern yaw merak ettim..mesela benim kızım 1700gr olmuş

Benim de kesin öyle olacak.Eşimin ailesi Antalyada..Kayınvalide, kayınpeder, kaynım, görümcem eşi ve çocugu toplasıp gelecekler.Bir de teyze var hatta ama o daha kesinleşmedi..Benim ailem zaten kalabalık.Annem teyzelerim cok yakınımdalar.Onlar da yanımda olmak isticektir eminmki.Ben de şimdiden düştüm derdine nerede yatıracam o kadar kişiyi, bebek ne hale gelecek o kalabalıkta kucaktan kucağa Kuzenim dogum yaptı dogum odasında 25 kişiydik.Bebiş daha anasının kucagına gitmeden elden ele rezil ettiler bebeği.Sonra her kafadan bi ses cıkıyo. Kimi giydirmiş kimi soyundurmuş digeri cocuk aç diye tutmuş agzına şekerli su damlatmış, bir digeri gazı olmasın diye agzına hurma sürerken öbürü fellik fellik nar arıyomus bebegin agzına damlatmak için Ay ben gelemem böyle şeylere cıldırırm heralde. Gel de girme lohusa depresyonuna

cok kotuymus cnm yaa allah yardımcısı olsun.. yazık bebegede.. ıns bızım ole sıkıntılarmızz olmazzz
günaydın annişler ve kuzularııı...perşembe günü dr. a gidecek arkadaşlar neler oldu geçmiş yapamadım..kaç kg olmuş bebişler banada yazıvern yaw merak ettim..mesela benim kızım 1700gr olmuş
masalahh cnmm kızcenee elıfımdee buyumus teyzesıı koca kız olmuıs 2360 gr 45cm ..

25 kısımı benım sadece annemle kayınvalıde gelcek allahtann burdada kımsemız yok bebegebakmaya gelen olmuycak artık ızmıre gıdıncee gorucekelrr.. o konuda rahatım cok sukur.. sana sımddıdenn allah sabır versın. hıc cekemem okadar ınsanıı helekı logusaykenn.. bebek ıcın kalabalık bı ortam hıcde ıı deıl. bı odada tıkılıp kalmakk emzırmek sıkılır ınsann..

kesinlikle katılıyorum canım sana dün o kadar etkilenmişim ki rüyalarıma girdi insanlarda anlayış sıfır zaten canım yine senin uzaktan biz aynı sehirdeyiz kaynanam görümcem falan bizde yatacaklar lohusa halimle kendime kıwrılacak köse bulrum umarım:) zaten bence depresyonun doğma sebebi bu:)

annesi 40 mı olu 3 ay mı 6 aymı bebeğin güne alışması ile ilgili yanlız kalmanız bebeğe yazık arabada rahatsız olur yatağı dururken ne gerek var bence tabi
gunaydınnnnnnnnnnnn serınn bı geceden sonrraaa gözümü actım sonundaa ohh mıs gıbı uyumusuzz.. uzun bı aradann sonraa terlemeden uyanmanın degerı paha bıcılemezz..
maşallah canım darısı başımıza

canım dua nı edersin kan ilçlarınıda alırsın bir şey olmaz hamilelerin böyle korkunç şeylerle korkutulması niye ki bide annenmi söylüyorç:))

Ahhhh ahhh belki de doğumun en sıkıntılı tarafı da bu zaten çektiğin acıları unutuyorsun herkesle uğraşayım derken ben geçtim o yoldan bir kere sana tavsiyem annelik iç güdüsüyle yaptığın her şey doğru yok işte onlar büyük çocuk büyütmüşler tecrüebeliler diye kimzenin eline bırakma ağırlığını koy o an nasıl hissediyorsan çekinmeden söyle. Bunaldım, sıkıldım, kalabalık oldu diye yoksa millet cidden o anda biraz düşüncesiz oluyor. Olmaz bir şey mantığı ile yaklaşıyorlar oysa bebekler o kadar küçük ve hassaslar ki her şey olabiliyor. açıkve net ol çünkü en önemli şey senin ve bebeğin sağlığı ve rahatı.

yok canım ya kayınvalidem söylüyor annem karısmaz öyle

Sahura kalktık beye kuymak yaptım tabi bende sabah kahvaltısını yapmış oldum :) Çok sıcak yahu uykum da yok...

birisi kuymak mı dedi? ayyy canım çekti. haftasonu anacığım yaptı yedim bende. sende bizim taraflardansın demek maviş teyzesi. nerden? biz trabzonluyuz, ben araklıdan , eşim maçkadan. ama oralardan aileler ayrılalı epey olmuş tabiii..

kızlar doktorumun öğlene kadar ameliyaları varmış öğleden sonra gitcez .. sabah kalp çarpıntım çok oldu yine, nefessiz kaldım resmen. kardiyoloğada randevu aldım ona da görüncem bakalım.. dua edin, hayırlı haberlerle dönerim inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…