kızlar doktorumun öğlene kadar ameliyaları varmış öğleden sonra gitcez .. sabah kalp çarpıntım çok oldu yine, nefessiz kaldım resmen. kardiyoloğada randevu aldım ona da görüncem bakalım.. dua edin, hayırlı haberlerle dönerim inşallah..
Canım ben direk 2 numara aldımMommy Bebek bezini yenidoğan mı aldın, 1 numara mı?
kolanayaa ne ki kız ? Yanlış mı yazdın?Kolanayaağı :) benimde herşey hazır da çanta hazır değil hazırlasam fena olmucak aslında :)
canım sen Adana'da miydin ?kızlar sağ böbreğimin üstündeki ağrıyla uyandım havalar bunaltıcı sıcak üstümüzü örtmüyoruz die belimiz mi tutuluo ne ... kaldı 4 hafta ama nası geçer bilmem5. -6. aylar ne güzeldi ... dıolardı gebelığın en güzel donemi die hakıkaten olemişşşş
Kız Eylül'de penye tulumlar giydiriliyorkızlar bu arada dün hayal kırıklığına uğradım birazcık sizlede paylaşayım dün arkadasa gittik pazartesi doğum yapan yani bebiş daha 6 günlükdü doktor kızmıs bu sıcakta sen dayanamıyosun çocuğu giydirme die bir tane yarım kollu çıtçıtlı giydirmiş ayaklara da çorap tamam gece yatarken altına pijama giydiriyormus yine üstü yarım kollu yani bizim öle güzel güzel seçdiğimiz tulumları takımları giyemiycek hawalar soğuyana kadarda bebek büyüyecek elimde kaldı küçük kıyafetler yanii:18:
canım gecmisler olsunkızlar doktorumun öğlene kadar ameliyaları varmış öğleden sonra gitcez .. sabah kalp çarpıntım çok oldu yine, nefessiz kaldım resmen. kardiyoloğada randevu aldım ona da görüncem bakalım.. dua edin, hayırlı haberlerle dönerim inşallah..
slm cnmm bız ıyıyızz sen nasılsın hftasonu yoktun gezentıııselamssssss anneciklerrrrrrr nasılsınızz herkesss iyimiii
ıns cnmm bıseycık cıkmazz..kızlar doktorumun öğlene kadar ameliyaları varmış öğleden sonra gitcez .. sabah kalp çarpıntım çok oldu yine, nefessiz kaldım resmen. kardiyoloğada randevu aldım ona da görüncem bakalım.. dua edin, hayırlı haberlerle dönerim inşallah..
günaydın kızlar, sabah sağlık ocağına gittik eşimle, kan ve idrar tahlili yaptırdım, lökosit çıktı, önceden az su içerdim, tertemiz çıkardı, şimdi çok su içiyorum, sonuca bak:26::26::26::26::26::26: Bu çok sorun olmuyor dimi kızlar?
Sizler nasılsınız, niye bu kadar az kişiyiz bakem.
slm cnmm bız ıyıyızz sen nasılsın hftasonu yoktun gezentııı
ıns cnmm bıseycık cıkmazz..
lökosıt degerın kac cıktı cnm bende yaptrdım dr ıı demıstı en sonn .. bızde ıyıyızz anneler hala uyuolar sanırsamm
mutedıl dıosun cnm sanırsam bıdaha bısey yazmadı ınss ıyılerdırr..kızlarrr erken doğum yapan bir arkadaş vardı. 980 gr. dı bebişi. bir aydır hastanedelerdi. ne oldu acaba?? bazen geçmiş yapamıyorum. geldi mi hiç? dünden beri aklıma takıldı.
gunaydın canımmmmmmmmmmmmm ınss hepımız ıcın gusel bır hafta olurrkuzucuklar ve onların güzel minnoşları hepinize günaydınnnngüzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize...
ınss cok onemlı deıldır cnm sıkma canını..değer falan söylemedi, sanırım kan tahlili ilebirlikte yarın verecek tam sonucu.
herkese gunaydınlarrr, bizde geldık oglusumla:) dün kıyafetlerini yıkadık, buaksamda ütülerım, onlara bakıpta agladım , bıdık bıdık kıyafetler, minik adamım benimmmmm
ben de dün hastane çantamı hazırlamaya başladım, bebeğinkiler tamam da benimkilerin hepsini yerleştirmedim. Ve şapkamızın az olduğunu farkettim. Bugün tek şapka almaya gidicem. Eksikler bitmiyyy...
Göğüs ucu kremi almadım ben gerek yok gibi gelmişti, demin unnadoda ben de ona bakıyordum, lansinoh 10 gr. lık 15 küsür, 40 gr.lık 23 küsürdü, siz aldınız mı alayım mı ya?
ben de dün hastane çantamı hazırlamaya başladım, bebeğinkiler tamam da benimkilerin hepsini yerleştirmedim. Ve şapkamızın az olduğunu farkettim. Bugün tek şapka almaya gidicem. Eksikler bitmiyyy...
Göğüs ucu kremi almadım ben gerek yok gibi gelmişti, demin unnadoda ben de ona bakıyordum, lansinoh 10 gr. lık 15 küsür, 40 gr.lık 23 küsürdü, siz aldınız mı alayım mı ya?
mutedıl dıosun cnm sanırsam bıdaha bısey yazmadı ınss ıyılerdırr..
gunaydın canımmmmmmmmmmmmm ınss hepımız ıcın gusel bır hafta olurr
ınss cok onemlı deıldır cnm sıkma canını..
yesınlerr mınıgınıı kıyafetlerımıze bende hep bakıp bakıp duruyorumm cok sekerlerrr
ben almadım cnmm .. saf zeytınyagıı ıı gelıoo dedı ablam bende ole yapıcam..cunkı kremı surup bebek emerken temızlemek gerekıo zeytınyagında ole bı sorun yok ılkbaslarda bıde cok emzırıceez ıkıdebır krem surr temızlee daha cok hassas olmazmı gogus ucumuzz.. emın deılım bendee.. sımdılık bole dusundugum ıcın almadım:26:
ben de almadım ama alacağım sanırım. ya da bitkisel yağlara falan bakacağım.kremler pahalı gerçekten. ama ben o acılar yüzünden emzirememekten korkuyorum. çünkü benim göğüs uçlarım hala hamileliğimin başındaki kadar acıyor.
slm cnmm bız ıyıyızz sen nasılsın hftasonu yoktun gezentııı
:
kotex ın yogun gecesını aldım bende cnmm 2 paket hasta bezıde aldık hastane ıstıo dıee bakalım neolcakbırde ütülersem tamamdır, ama ben hala kendıme pıjama takımını ve ped almadım, onuda bu hfta ıcı alırım ınşallah... ped de karar veremedimkı hangısı ıı olur?
onu bılmıyorum cnm yaa bebegede o varken gogsumu sahsen ben veremem:26:cnm bu lansinoh denilen kremi temizlemeye gerek yokmuş zaten.
selam kızlar nasılsınız kahvaltımızı yaptık yanınıza geldik çooooooooookkk özledik siziiii
Allah iylik versin cnaım:))
hiç deme yaa ben bu çocuğu gezerken doğurucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?