2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

amin canım inşallah.

günaydın kızlar, sabah sağlık ocağına gittik eşimle, kan ve idrar tahlili yaptırdım, lökosit çıktı, önceden az su içerdim, tertemiz çıkardı, şimdi çok su içiyorum, sonuca bak:26::26::26::26::26::26: Bu çok sorun olmuyor dimi kızlar?
Sizler nasılsınız, niye bu kadar az kişiyiz bakem.

Mommy Bebek bezini yenidoğan mı aldın, 1 numara mı?
Canım ben direk 2 numara aldım
Prima premium 2
Kolanayaağı :) benimde herşey hazır da çanta hazır değil hazırlasam fena olmucak aslında :)
kolanayaa ne ki kız ? Yanlış mı yazdın?
Banyo malzemesi koymadım ben
Bebeğe banyo yaptırmıyorlar sadece biraz silerek
Kanını temizluyolarmis
canım sen Adana'da miydin ?
Kız Eylül'de penye tulumlar giydiriliyor
Biraz hava doner Eylül'de
Ben 9 Eylül'de dogum yapmıştım giydirmistik
canım gecmisler olsun
Devamı gelmez inşallah

selamssssss anneciklerrrrrrr nasılsınızz herkesss iyimiii
slm cnmm bız ıyıyızz sen nasılsın hftasonu yoktun gezentııı
ıns cnmm bıseycık cıkmazz..

lökosıt degerın kac cıktı cnm bende yaptrdım dr ıı demıstı en sonn .. bızde ıyıyızz anneler hala uyuolar sanırsamm

kızlarrr erken doğum yapan bir arkadaş vardı. 980 gr. dı bebişi. bir aydır hastanedelerdi. ne oldu acaba?? bazen geçmiş yapamıyorum. geldi mi hiç? dünden beri aklıma takıldı.

değer falan söylemedi, sanırım kan tahlili ilebirlikte yarın verecek tam sonucu.

herkese gunaydınlarrr, bizde geldık oglusumla:) dün kıyafetlerini yıkadık, buaksamda ütülerım, onlara bakıpta agladım , bıdık bıdık kıyafetler, minik adamım benimmmmm

kızlar göğüs ucu kreminizi sürmeye başalayın isterseniz. özellikle eylül başı hamişleri bu ara çok duyuyorum bebeğini göğüs yaraları ve acıları yüzünden emziremeyenleri.en uygunu 1 ay önceden başlamakmış.

kızlarrr erken doğum yapan bir arkadaş vardı. 980 gr. dı bebişi. bir aydır hastanedelerdi. ne oldu acaba?? bazen geçmiş yapamıyorum. geldi mi hiç? dünden beri aklıma takıldı.
mutedıl dıosun cnm sanırsam bıdaha bısey yazmadı ınss ıyılerdırr..
kuzucuklar ve onların güzel minnoşları hepinize günaydınnnn güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize...
gunaydın canımmmmmmmmmmmmm ınss hepımız ıcın gusel bır hafta olurr
değer falan söylemedi, sanırım kan tahlili ilebirlikte yarın verecek tam sonucu.
ınss cok onemlı deıldır cnm sıkma canını..
herkese gunaydınlarrr, bizde geldık oglusumla:) dün kıyafetlerini yıkadık, buaksamda ütülerım, onlara bakıpta agladım , bıdık bıdık kıyafetler, minik adamım benimmmmm

yesınlerr mınıgınıı kıyafetlerımıze bende hep bakıp bakıp duruyorumm cok sekerlerrr

Son düzenleme:
ben de dün hastane çantamı hazırlamaya başladım, bebeğinkiler tamam da benimkilerin hepsini yerleştirmedim. Ve şapkamızın az olduğunu farkettim. Bugün tek şapka almaya gidicem. Eksikler bitmiyyy...

Göğüs ucu kremi almadım ben gerek yok gibi gelmişti, demin unnadoda ben de ona bakıyordum, lansinoh 10 gr. lık 15 küsür, 40 gr.lık 23 küsürdü, siz aldınız mı alayım mı ya?

ben almadım cnmm .. saf zeytınyagıı ıı gelıoo dedı ablam bende ole yapıcam..cunkı kremı surup bebek emerken temızlemek gerekıo zeytınyagında ole bı sorun yok ılkbaslarda bıde cok emzırıceez ıkıdebır krem surr temızlee daha cok hassas olmazmı gogus ucumuzz.. emın deılım bendee.. sımdılık bole dusundugum ıcın almadım:26:

ben de almadım ama alacağım sanırım. ya da bitkisel yağlara falan bakacağım.kremler pahalı gerçekten. ama ben o acılar yüzünden emzirememekten korkuyorum. çünkü benim göğüs uçlarım hala hamileliğimin başındaki kadar acıyor.

bırde ütülersem tamamdır, ama ben hala kendıme pıjama takımını ve ped almadım, onuda bu hfta ıcı alırım ınşallah... ped de karar veremedimkı hangısı ıı olur?

cnm bu lansinoh denilen kremi temizlemeye gerek yokmuş zaten.

selam kızlar nasılsınız kahvaltımızı yaptık yanınıza geldik çooooooooookkk özledik siziiii

bende daha almadım, ama lansınoh u duymustum ii diye...

bırde ütülersem tamamdır, ama ben hala kendıme pıjama takımını ve ped almadım, onuda bu hfta ıcı alırım ınşallah... ped de karar veremedimkı hangısı ıı olur?
kotex ın yogun gecesını aldım bende cnmm 2 paket hasta bezıde aldık hastane ıstıo dıee bakalım neolcak
cnm bu lansinoh denilen kremi temizlemeye gerek yokmuş zaten.
onu bılmıyorum cnm yaa bebegede o varken gogsumu sahsen ben veremem:26:
selam kızlar nasılsınız kahvaltımızı yaptık yanınıza geldik çooooooooookkk özledik siziiii

hgnızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz biz elıfle sıze kustukk okadar kkdan seslendıkk yazdıkk ama cvp yokk hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…