ben almadım cnmm .. saf zeytınyagıı ıı gelıoo dedı ablam bende ole yapıcam..cunkı kremı surup bebek emerken temızlemek gerekıo zeytınyagında ole bı sorun yok ılkbaslarda bıde cok emzırıceez ıkıdebır krem surr temızlee daha cok hassas olmazmı gogus ucumuzz.. emın deılım bendee.. sımdılık bole dusundugum ıcın almadım:26:
ıns cnm yaa bıseyıde bılmememk cok zorr.. bızım sıpaa memıslerı gorunce bakalım napcakkAlmamakla iyi etmişsin çünkü herkesin göğüs ucu çatlamıyor ihtiyaç olmuyor az para da değil o kremler 30 Tl den başlıyor. Bazı kremler silmeye gerek kalmadan emzirilebiliyor bu arada. Göğüs çatlağının oluşması tamamen doğru emzirmeyle alakalı benim hiç olmadı hiç kkreme gerek duymadım. Emzirirken sadece göğüs ucunu vermeyin göğüsünüzün kavrengi olan kısmının tamamen çocuğun ağzına verilmesi gerek o zaman hiçççç çatlamıyor.
günaydın kızlar nasılsınız güzel ve çabuk geçen bir hafta diliyorum hepimize:)))
hgnızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbiz elıfle sıze kustukk okadar kkdan seslendıkk yazdıkk ama cvp yokk hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Slmmm güzel eylül anneleriiii nasılsınız bakalımmm. biz gayet iiyiz oğluşumlaa yarın biz de sabahtan hasteneye gidip 32. hafta raporumuzu alıcaz ve nts ye gireceğiz. öğleden sonra da doktor amcamıza gidip hasret gidereceğiz. inşallah oğlum güzel bi poz verir de size gösteririz teyzeleri
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canim..oğlunun güzel pozlarını bekliyoruz:))
amaa küsmeyinnnnn biz uyuyordukkkkkk kızımlaaaa ne zaman seslendinizzzzzzzzzz :26:
Allah iylik versin cnaım:))
hiç deme yaa ben bu çocuğu gezerken doğurucam
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/546999-2012-eylul-anneleri-dogum-hikayeleri.html yenı topıgımız hayırlı ugurlu olsunndayanamadım açtım gittii
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/546999-2012-eylul-anneleri-dogum-hikayeleri.html yenı topıgımız hayırlı ugurlu olsunndayanamadım açtım gittii
bizi erkenden doğurtmaya niyetin var heraldeee kuzummmm
hayırlı olsun topiğimizzz bakalım ilk kimin hikayesini okucazzz büyük ihtimalle sedef ama bi süpriz de olabilirrr
bakalım ilk kim yazacakkk
kızlar bu arada dün hayal kırıklığına uğradım birazcık sizlede paylaşayım dün arkadasa gittik pazartesi doğum yapan yani bebiş daha 6 günlükdü doktor kızmıs bu sıcakta sen dayanamıyosun çocuğu giydirme die bir tane yarım kollu çıtçıtlı giydirmiş ayaklara da çorap tamam gece yatarken altına pijama giydiriyormus yine üstü yarım kollu yani bizim öle güzel güzel seçdiğimiz tulumları takımları giyemiycek hawalar soğuyana kadarda bebek büyüyecek elimde kaldı küçük kıyafetler yanii:18:
walla canım katılıyorm sana dün arkadasla da onu konusduk çok sabırlı olman gerekecek şimdiden kendini hazırla dedi kıza sen beceremezsin diye altını bile açtırmıyorlarmıs resmen kendi çocuğuma hasret kaldım diyor.. onunda kaynanası üşür demiş giydirmiş o da eşine demişki al doktora götür bide ondan dinlesin kadın doktor deyince ikna olmus sanki bzi çocuklarımızın kötülüğü için uyduruyoruz ya.. aman doğum yapmak bişe değil sonrası nasıl olacak arkadas dio düğün ewi gibiydi ew 3 gün 20 25 kişilik yemek hazırladılar.. 6 günlük bugün ilk defa yalnız kaldık resmen 6 günde 6 saat uyumamışımdır dinlenemedim hiç diyor gelen gidenden
günaydın annişler ve kuzularııı...perşembe günü dr. a gidecek arkadaşlar neler oldu geçmiş yapamadım..kaç kg olmuş bebişler banada yazıvern yaw merak ettim ..mesela benim kızım 1700gr olmuş
birisi kuymak mı dedi? ayyy canım çekti. haftasonu anacığım yaptı yedim bende. sende bizim taraflardansın demek maviş teyzesi. nerden? biz trabzonluyuz, ben araklıdan , eşim maçkadan. ama oralardan aileler ayrılalı epey olmuş tabiii..
günaydın kızlar, sabah sağlık ocağına gittik eşimle, kan ve idrar tahlili yaptırdım, lökosit çıktı, önceden az su içerdim, tertemiz çıkardı, şimdi çok su içiyorum, sonuca bak:26::26::26::26::26::26: Bu çok sorun olmuyor dimi kızlar?
Sizler nasılsınız, niye bu kadar az kişiyiz bakem.
kızlar göğüs ucu kreminizi sürmeye başalayın isterseniz. özellikle eylül başı hamişleribu ara çok duyuyorum bebeğini göğüs yaraları ve acıları yüzünden emziremeyenleri.en uygunu 1 ay önceden başlamakmış.
Canım zaten her tulum takımının şapkası var hemen hemenben de dün hastane çantamı hazırlamaya başladım, bebeğinkiler tamam da benimkilerin hepsini yerleştirmedim. Ve şapkamızın az olduğunu farkettim. Bugün tek şapka almaya gidicem. Eksikler bitmiyyy...
Göğüs ucu kremi almadım ben gerek yok gibi gelmişti, demin unnadoda ben de ona bakıyordum, lansinoh 10 gr. lık 15 küsür, 40 gr.lık 23 küsürdü, siz aldınız mı alayım mı ya?
Acele baciiiiihttp://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/546999-2012-eylul-anneleri-dogum-hikayeleri.html yenı topıgımız hayırlı ugurlu olsunndayanamadım açtım gittii
canım ben adanada yaşıyorum eylülde de burası değişmez ancak ekim gibi toplar kendini havalar... ayy ay bakalım biz neler yaşayacağızz walla korkmuyorda değilim aramız ii kayınvalidemle böyle şeyler yüzünden bozulmaz umarım
canım zaten biz eylül gibi doğum yapcaz o zaman bu kadar bunaltıcı sıcak olmaz bence merak etmeee giydiririz herşeyiii bende herşeyi uzun kol aldım kısa kol pek yokk
ayyy ben ölee şeylere hiç gelemem kaynanammış şuymuş buymuş anlamam kavga bile ederim valla çünkü çok duyuyorumm bölee hikayeler şimdiden doldum taştım bi hırsım var yaniiii
eylül bebişlerinin maşallahı var canım allah nazrlardan korusun hepimizinkini ben 34+3 teyim cemrem bi hafta önce 2600 olmuştu maşallah benim tosuncuğumaaa
anneme de bi akrabadan köy peyniri gelmişti bende onu sündürüp yedimmmm ımmmmmmm mis mis
lökosit önemli canım çok yüksek olmadığı sürece bişey olmaz idrar enfeksiyonu erken doğuma bile neden olabiliyorrr bol suya devammmmm
haklısın aslındaaa bende başlımda bu sıcakta kim alcak eczaneye gidip anca akşamları çıkıyorummmm :26:
göğüs ucu kremi al canım olmazsa olmazben de dün hastane çantamı hazırlamaya başladım, bebeğinkiler tamam da benimkilerin hepsini yerleştirmedim. Ve şapkamızın az olduğunu farkettim. Bugün tek şapka almaya gidicem. Eksikler bitmiyyy...
Göğüs ucu kremi almadım ben gerek yok gibi gelmişti, demin unnadoda ben de ona bakıyordum, lansinoh 10 gr. lık 15 küsür, 40 gr.lık 23 küsürdü, siz aldınız mı alayım mı ya?
ben almadım cnmm .. saf zeytınyagıı ıı gelıoo dedı ablam bende ole yapıcam..cunkı kremı surup bebek emerken temızlemek gerekıo zeytınyagında ole bı sorun yok ılkbaslarda bıde cok emzırıceez ıkıdebır krem surr temızlee daha cok hassas olmazmı gogus ucumuzz.. emın deılım bendee.. sımdılık bole dusundugum ıcın almadım:26:
canım zaten biz eylül gibi doğum yapcaz o zaman bu kadar bunaltıcı sıcak olmaz bence merak etmeee giydiririz herşeyiii bende herşeyi uzun kol aldım kısa kol pek yokk
ayyy ben ölee şeylere hiç gelemem kaynanammış şuymuş buymuş anlamam kavga bile ederim valla çünkü çok duyuyorumm bölee hikayeler şimdiden doldum taştım bi hırsım var yaniiii
eylül bebişlerinin maşallahı var canım allah nazrlardan korusun hepimizinkini ben 34+3 teyim cemrem bi hafta önce 2600 olmuştu maşallah benim tosuncuğumaaa
anneme de bi akrabadan köy peyniri gelmişti bende onu sündürüp yedimmmm ımmmmmmm mis mis
lökosit önemli canım çok yüksek olmadığı sürece bişey olmaz idrar enfeksiyonu erken doğuma bile neden olabiliyorrr bol suya devammmmm
haklısın aslındaaa bende başlımda bu sıcakta kim alcak eczaneye gidip anca akşamları çıkıyorummmm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?