2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Almamakla iyi etmişsin çünkü herkesin göğüs ucu çatlamıyor ihtiyaç olmuyor az para da değil o kremler 30 Tl den başlıyor. Bazı kremler silmeye gerek kalmadan emzirilebiliyor bu arada. Göğüs çatlağının oluşması tamamen doğru emzirmeyle alakalı benim hiç olmadı hiç kkreme gerek duymadım. Emzirirken sadece göğüs ucunu vermeyin göğüsünüzün kavrengi olan kısmının tamamen çocuğun ağzına verilmesi gerek o zaman hiçççç çatlamıyor.

ıns cnm yaa bıseyıde bılmememk cok zorr.. bızım sıpaa memıslerı gorunce bakalım napcakk
günaydın kızlar nasılsınız güzel ve çabuk geçen bir hafta diliyorum hepimize:)))

gunaydıncnnmmmmmmmmmmmm bız uyanalı cok olduu.. ınss hepımız ııcn ole olurr..

canım zaten biz eylül gibi doğum yapcaz o zaman bu kadar bunaltıcı sıcak olmaz bence merak etmeee giydiririz herşeyiii bende herşeyi uzun kol aldım kısa kol pek yokk

ayyy ben ölee şeylere hiç gelemem kaynanammış şuymuş buymuş anlamam kavga bile ederim valla çünkü çok duyuyorumm bölee hikayeler şimdiden doldum taştım bi hırsım var yaniiii

günaydın annişler ve kuzularııı...perşembe günü dr. a gidecek arkadaşlar neler oldu geçmiş yapamadım..kaç kg olmuş bebişler banada yazıvern yaw merak ettim..mesela benim kızım 1700gr olmuş

eylül bebişlerinin maşallahı var canım allah nazrlardan korusun hepimizinkini ben 34+3 teyim cemrem bi hafta önce 2600 olmuştu maşallah benim tosuncuğumaaa

anneme de bi akrabadan köy peyniri gelmişti bende onu sündürüp yedimmmm ımmmmmmm mis mis

lökosit önemli canım çok yüksek olmadığı sürece bişey olmaz idrar enfeksiyonu erken doğuma bile neden olabiliyorrr bol suya devammmmm

haklısın aslındaaa bende başlımda bu sıcakta kim alcak eczaneye gidip anca akşamları çıkıyorummmm :26:

canım ben adanada yaşıyorum eylülde de burası değişmez ancak ekim gibi toplar kendini havalar... ayy ay bakalım biz neler yaşayacağızz walla korkmuyorda değilim aramız ii kayınvalidemle böyle şeyler yüzünden bozulmaz umarım

Canım zaten her tulum takımının şapkası var hemen hemen
Tek şapka bulmak zor olur bence olanlarla
İdare edersin ben hast çantasına 2 tak koydum
İste 2 şapka yani
Ben lansinoh büyük boy aldım
Kızımda emzirirken çok acımıştı çünkü
Lansinoh temizlemek gerekmiyor öyle emzirebilursin

Acele baciiiii
Ben açacaktım hadi hayırlı olsun

hayırlısı olsun benim zaten ara bozuk pek yanaşamaz banaa iyi zamana denk geldiii

Allah Allah ne gerek varmış bir ay önceden krem sürmeye göğüs ucu için emme eylemi yokken ortada neden süresiniz ki memenin başını mı kuvvetlendiriyormuş. Yok anacım hiç alakası yok doğru emzirirseniz hiçççç birşey olmaz emziriken bile kullanmanıza gerek kalmaz zaten hemşireler size nasıl emzirmeniz gerektiğini gösterirler. Memenizin kahverengi kısmının tamamını bebeğin ağzına verirseniz hiç çatlamaz kanamaz...

göğüs ucu kremi al canım olmazsa olmaz

canım lansinoh hiç temizlemeden bebeğe verilebiliyor
kızlar göğüs ucu ağrısı öyle böyle değil burda anlatıp sizi üzmiycem fakat ne yapılması gerekiyorsa yapalım gerçekten ağrıdan emziremiyor insan
gerçi göğüs ucu koruyucu silikonlarda var ama benim gibi göğüs ucu küçük olanlar pek kullanamıyorlar

maşallah 20 üyemiz burdaaa ama yazan yok yine bi eylül annleri klasiğiyle karşı karşıyayızzzzzz
gelin bacılar geliiinnnn

benimde evde 3 kısı olcak kaynanmlar düğün için gelıcekler, şehır dısındalar normalde, ayın 24 unde, 25ve 26 sında kına ve nıkah var, snrada kalıcaklar dogum için, gercı bızım velet onlarda n oncede gelebılır bilmiyoruz hayırlısı bakalım, amaaa bende normalde kavgacı deılım dır ama cocugum ıcın ederım, bende kurdum cunku, karıscaklar gıcık olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…