maşallah 20 üyemiz burdaaa ama yazan yok yine bi eylül annleri klasiğiyle karşı karşıyayızzzzzz
gelin bacılar geliiinnnn
göğüs ucu kremi al canım olmazsa olmaz
canım lansinoh hiç temizlemeden bebeğe verilebiliyor
kızlar göğüs ucu ağrısı öyle böyle değil burda anlatıp sizi üzmiycem fakat ne yapılması gerekiyorsa yapalım gerçekten ağrıdan emziremiyor insan
gerçi göğüs ucu koruyucu silikonlarda var ama benim gibi göğüs ucu küçük olanlar pek kullanamıyorlar
maşallah 20 üyemiz burdaaa ama yazan yok yine bi eylül annleri klasiğiyle karşı karşıyayızzzzzz
gelin bacılar geliiinnnn
benimde evde 3 kısı olcak kaynanmlar düğün için gelıcekler, şehır dısındalar normalde, ayın 24 unde, 25ve 26 sında kına ve nıkah var, snrada kalıcaklar dogum için, gercı bızım velet onlarda n oncede gelebılırbilmiyoruz hayırlısı bakalım, amaaa bende normalde kavgacı deılım dır ama cocugum ıcın ederım, bende kurdum cunku, karıscaklar gıcık olurum
hayırlısı olsun benim zaten ara bozuk pek yanaşamaz banaa iyi zamana denk geldiii
ıns cnm yaa :18::18::18:buarada benım dun atletımee süt gelmıssben acısını yaşamadığım için bilemem ama kuzenimin eşi yara olduğu için emziremedi mama verdiii bi anne için emzirememnin zorluğunu acısını hissettim ondaaa bi annenin en çok isticee şey emzirmektir demekki nasıl acıyorki emziremiyorrrinşaallah böle bi sıkıntı yaşamayızzz
ben doğumdan çıkınca evime gelmicem annemler götürecekler.biraz orda kalacağım.odamızı bile hazırlamışlar.sıkılmayalım diye televizyon almışlar kalacağımız odaya.duvarları boyamışlar yeni eşyalar almışlar.bizden gayretliler yani.neyse orda kalırsam dinlenebilirim.zaten bebek yirmi günlükkende mevlüt verecekler.oh mis gibi birdefada mevlütte gelen gelir.öyle evime gidip hergün bi misafirle uğraşamam.zaten dinlenmemiz gerek yorulunca süt filan kalmıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/546999-2012-eylul-anneleri-dogum-hikayeleri.html yenı topıgımız hayırlı ugurlu olsunndayanamadım açtım gittii
ben doğumdan çıkınca evime gelmicem annemler götürecekler.biraz orda kalacağım.odamızı bile hazırlamışlar.sıkılmayalım diye televizyon almışlar kalacağımız odaya.duvarları boyamışlar yeni eşyalar almışlar.bizden gayretliler yani.neyse orda kalırsam dinlenebilirim.zaten bebek yirmi günlükkende mevlüt verecekler.oh mis gibi birdefada mevlütte gelen gelir.öyle evime gidip hergün bi misafirle uğraşamam.zaten dinlenmemiz gerek yorulunca süt filan kalmıyor.
bakalım ilk kim yazacakkk
kızım açlıktan bayılacak şimdi 12.30 olsada gidip yemek yesek ya dayanamıyorum artık:) size çok komik bişe anlatacam hala yazarken gülmekten çatlıyorum..
dün arkadasa gitmişdik ya bebek 6 günlük acaba rüya görüyormu die muabbet açıldı arkadasımın eşinin anneannesi diyomuşki görürler tabi rüyasında derlermişki annen öldü bebek ağlamaya başlarmıs sonrada saka saka derlermiş o yüzden de gülermiş.. yani uyurken gülmesinin yada ağlamasının sebebi buymuş koptum ya yeni doğan bebek şakayı bile biliyorr
Ayyy inanmıyorum ya, hayırlı olsun ve umarım çok güzel hikayelerle dolup taşar topiğimiz.
kızım açlıktan bayılacak şimdi 12.30 olsada gidip yemek yesek ya dayanamıyorum artık:) size çok komik bişe anlatacam hala yazarken gülmekten çatlıyorum..
dün arkadasa gitmişdik ya bebek 6 günlük acaba rüya görüyormu die muabbet açıldı arkadasımın eşinin anneannesi diyomuşki görürler tabi rüyasında derlermişki annen öldü bebek ağlamaya başlarmıs sonrada saka saka derlermiş o yüzden de gülermiş.. yani uyurken gülmesinin yada ağlamasının sebebi buymuş koptum ya yeni doğan bebek şakayı bile biliyorr
benım annemle kayınvalıde onden gelıp temızlıycekler cnm bn sadece gunluk ıslerı yapabıldıgım kadar yapıyorum dun banyoyu ovdum hemenncık yoruldum zatenn hergun bı oda yapsamm anca yanı..kızlar doğum öncesi köklü temizliğini yapmaya başlayan varmı.ben başlamak istiyorum bu sıcakta bebeğim çok fazla beklemezse diye endişeliyim yada son ayımda iyice ağırlaşırsam temizlik yapamam diye korkuyorum.çünkü şimdi bile yere herhangi bişey için çömeldiğimde dizlerimiz sancısından kalkamıyorum.ayrıca aşırı derecede şişiyorum artık.hareket edince derim yırtılıyor gibi acıyor.
ıns cnmAyyy inanmıyorum ya, hayırlı olsun ve umarım çok güzel hikayelerle dolup taşar topiğimiz.
Hahaha süper yaa bizimde dogum hikayelerimize a kaldi bakalim ilk kim anlatacak hikayesini
ıns cnm yaa :18::18::18:buarada benım dun atletımee süt gelmıss
oh negusel hersey dusunulmuss anneler gıbısı yok wala.. sütümüzün olması ıcın bolbol su ıcmelıyızz. stress yasak bıdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?