2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar nasılsınız

maviş kuymak dedin canı çeken olur mu yapmayı bilir mi bilmez mi demedin
çok severim ama yapmayı da bilmiyorum, egeliyim

yemek muhabbeti yapmasak burda ya, ben ilk zamanlardan daha iştahlıyım ne duysam canım istiyo
şimdi kahvaltıda kuymak olsaydııı

şimdi sürmeye başlamayacaksan bence alma gerek olursa iki dakikada eczaneden alırsınız zaten doktorlar yazıyorlar hastaneden çıkarken ben almıştım hastaneden çıkarken ama hiç kullanmadım gerek kalmadı bakın internetten araştırın göreceksiniz göğüs ucunun çatlayıp kanamasının sebeplerini ve nasıl engellenebileceğini. Eğer bunları uygularsanız birşey olmaz. Tabi istisnalar olabiliyor bazıların göğüs ucu çıkmıyor bebeğin emebileceği kadar o sıkıntı olabiliyor. Allah göstermesin inşallah kimse yaşamaz böyle bir şey

ben doğumdan çıkınca evime gelmicem annemler götürecekler.biraz orda kalacağım.odamızı bile hazırlamışlar.sıkılmayalım diye televizyon almışlar kalacağımız odaya.duvarları boyamışlar yeni eşyalar almışlar.bizden gayretliler yani.neyse orda kalırsam dinlenebilirim.zaten bebek yirmi günlükkende mevlüt verecekler.oh mis gibi birdefada mevlütte gelen gelir.öyle evime gidip hergün bi misafirle uğraşamam.zaten dinlenmemiz gerek yorulunca süt filan kalmıyor.

ben acısını yaşamadığım için bilemem ama kuzenimin eşi yara olduğu için emziremedi mama verdiii bi anne için emzirememnin zorluğunu acısını hissettim ondaaa bi annenin en çok isticee şey emzirmektir demekki nasıl acıyorki emziremiyorrrinşaallah böle bi sıkıntı yaşamayızzz

ıns cnm yaa :18::18::18:buarada benım dun atletımee süt gelmıss

oh negusel hersey dusunulmuss anneler gıbısı yok wala.. sütümüzün olması ıcın bolbol su ıcmelıyızz. stress yasak bıdee

kızım açlıktan bayılacak şimdi 12.30 olsada gidip yemek yesek ya dayanamıyorum artık:) size çok komik bişe anlatacam hala yazarken gülmekten çatlıyorum..
dün arkadasa gitmişdik ya bebek 6 günlük acaba rüya görüyormu die muabbet açıldı arkadasımın eşinin anneannesi diyomuşki görürler tabi rüyasında derlermişki annen öldü bebek ağlamaya başlarmıs sonrada saka saka derlermiş o yüzden de gülermiş.. yani uyurken gülmesinin yada ağlamasının sebebi buymuş koptum ya yeni doğan bebek şakayı bile biliyorr

kızlar doğum öncesi köklü temizliğini yapmaya başlayan varmı.ben başlamak istiyorum bu sıcakta bebeğim çok fazla beklemezse diye endişeliyim yada son ayımda iyice ağırlaşırsam temizlik yapamam diye korkuyorum.çünkü şimdi bile yere herhangi bişey için çömeldiğimde dizlerimiz sancısından kalkamıyorum.ayrıca aşırı derecede şişiyorum artık.hareket edince derim yırtılıyor gibi acıyor.

ohhhhhh sen rahatsın canım, bizimkılerde bana iş fılan yaptırmaz zaten, kaynanm genc, kadın kasımda geldıgınde bıle yapmıstı ben calısıyorum dıye, ozamn hamılede deıldım, o bakımdan rahat olacak,ama cocuga karıstılarmı gıcık olurum yanı , gercı yardmlarıda cook olur oda ayrı mesele,, bakalım o gunler gelsınde :))

didemmm bayılcam gulmekten hee

DAHA NELERR YAAA
benım annemle kayınvalıde onden gelıp temızlıycekler cnm bn sadece gunluk ıslerı yapabıldıgım kadar yapıyorum dun banyoyu ovdum hemenncık yoruldum zatenn hergun bı oda yapsamm anca yanı..
Ayyy inanmıyorum ya, hayırlı olsun ve umarım çok güzel hikayelerle dolup taşar topiğimiz.
ıns cnm

Hahaha süper yaa bizimde dogum hikayelerimize a kaldi bakalim ilk kim anlatacak hikayesini

banada ıkızlerden bırı gıbı gelıoda. bellıde olmaz su anda kuzenımın esı 35 haftalık dogumda meselaa .. bızım topıcte buhaftada olan cok kısı var hayırlısıyla gelsın kuzucuklarımızzzzzzzzzzzzz

ıns cnm yaa :18::18::18:buarada benım dun atletımee süt gelmıss

oh negusel hersey dusunulmuss anneler gıbısı yok wala.. sütümüzün olması ıcın bolbol su ıcmelıyızz. stress yasak bıdee

yaaa süt mü , benden hiç süt filan gelmıyorrrr, yanı bu gogüslerdende süt cıkmassa coook alınırım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…