ohhhhhh sen rahatsın canım, bizimkılerde bana iş fılan yaptırmaz zaten, kaynanm genc, kadın kasımda geldıgınde bıle yapmıstı ben calısıyorum dıye, ozamn hamılede deıldım, o bakımdan rahat olacak,ama cocuga karıstılarmı gıcık olurum yanı, gercı yardmlarıda cook olur oda ayrı mesele,, bakalım o gunler gelsınde :))
Hahaha süper yaa bizimde dogum hikayelerimize a kaldi bakalim ilk kim anlatacak hikayesini
yaaa süt mü, benden hiç süt filan gelmıyorrrr, yanı bu gogüslerdende süt cıkmassa coook alınırım valla
Kızlar kulaklarımda basınc cok fazla. Dr'a gıttım hamılelıkte normal artık sona geldı bunlar normal dıyor. Benım gıbı kulaklarında basınc sorunu olan varmı ? Cok zorluyor benıSankı ucaktan yenı ınmıs gıbıyım
canım ya karışsalarda en fazla kırkı çıkana kadar karışırlar .ilk 10 gün zaten biz ancak kendimize geliriz.yani onlara ihtiyacımız var.ondan sonra herkes evine.kalırsın bebeğinle.onlarda kötü olsun diye değilde iyi birşey yaptıklarını düşünerek karışırlar.bizleri büyütenlerinde onlar olduklarını unutmamak gerek.buradaki tüm hamiş bayanlar bence bunları düşünüpte kendimizi strese sokmayalım.allah büyüklerimizin yokluğunu göstermesin.kalplerini kırmayalım.unutmayınki biz şimdi bebeklerimiz izin nasıl özen gösteriyorsak zamanında onlarda aynı özeni bizim için gösterdiler o heyecanı mutluluğu bizde yaşadılar.ılımlı olalım.herşey güzel olsun.o anı mutlu yaşayalım çünkü her an bir kere yaşanır.dönüşü yok.
kızlar bu arada benim kızım doğacak gibi.göğsümün altı biraz boşaldı bebek aşağıya inmeye başladı.göğüslerimden bi sıvı gelmeye başladı.birde bebişimin bazı hareketlerini ta vajinamda hiissediyorum.ayaklarım ellerim şişiyor,bulantı,iştahsızlık ya bana bişeyler oluyor.varmı aranızda benim gibi olan
kızlar bu arada benim kızım doğacak gibi.göğsümün altı biraz boşaldı bebek aşağıya inmeye başladı.göğüslerimden bi sıvı gelmeye başladı.birde bebişimin bazı hareketlerini ta vajinamda hiissediyorum.ayaklarım ellerim şişiyor,bulantı,iştahsızlık ya bana bişeyler oluyor.varmı aranızda benim gibi olan
tıpatıp ben
annemle kayınvalıde 1 ay kalırızz falan dedıler bende 15 gun yeterr ben sız gıdınce daha cok zorlanırım deıdmnapım ama ole olcakk uzakta yasadıkları ıcın alısıcam sonra baana cok zor gelıcekk ..bakalım gorcezz ınss sıkıntısızz gecırırıs logusalıgımızz
hepımızın sıkıntıları aynı bıde benımm sırt agrılarım varr + olarak
gelır annesıı masalallahh dıyelımm 95 varmı
yok cnm su anlık cınlama gıbı oluo bazenn.. ıns kısa zamanda gecerr
herkeze günaydın. gene sıcak gene bunaltıcı hava .kaynana ya gelınce benımkı de gelıyor offfffff offffffffff 3 ay kalmaya duşunıyormuş.napıcam bilmem .benden cok heveslı torun gelıyor dıye dunya kadar kıyafet eşya almış beşik bebek arabası herşey alıcam dıyor.erkek torun dıye kadın şaşırdı.bende kız doğuracam inadına dıyorum:)))
tansıyonunu kontrol edıomus cnm . vajınamda benımde ara ara agrım oluoo dr normal dedı kafası asagıda bebegın oyuzden bskı oluyomus...benımde sankı bıraz asagıya ındıı mıde bulantın bebek buyudugu ıcın mıdeyısıkıstırıo oyuzden olabılırr..ıns zamanında olur cnm
canım ya karışsalarda en fazla kırkı çıkana kadar karışırlar .ilk 10 gün zaten biz ancak kendimize geliriz.yani onlara ihtiyacımız var.ondan sonra herkes evine.kalırsın bebeğinle.onlarda kötü olsun diye değilde iyi birşey yaptıklarını düşünerek karışırlar.bizleri büyütenlerinde onlar olduklarını unutmamak gerek.buradaki tüm hamiş bayanlar bence bunları düşünüpte kendimizi strese sokmayalım.allah büyüklerimizin yokluğunu göstermesin.kalplerini kırmayalım.unutmayınki biz şimdi bebeklerimiz izin nasıl özen gösteriyorsak zamanında onlarda aynı özeni bizim için gösterdiler o heyecanı mutluluğu bizde yaşadılar.ılımlı olalım.herşey güzel olsun.o anı mutlu yaşayalım çünkü her an bir kere yaşanır.dönüşü yok.
herkeze günaydın. gene sıcak gene bunaltıcı hava .kaynana ya gelınce benımkı de gelıyor offfffff offffffffff 3 ay kalmaya duşunıyormuş.napıcam bilmem .benden cok heveslı torun gelıyor dıye dunya kadar kıyafet eşya almış beşik bebek arabası herşey alıcam dıyor.erkek torun dıye kadın şaşırdı.bende kız doğuracam inadına dıyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?