2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar kulaklarımda basınc cok fazla. Dr'a gıttım hamılelıkte normal artık sona geldı bunlar normal dıyor. Benım gıbı kulaklarında basınc sorunu olan varmı ? Cok zorluyor benı Sankı ucaktan yenı ınmıs gıbıyım

canım ya karışsalarda en fazla kırkı çıkana kadar karışırlar .ilk 10 gün zaten biz ancak kendimize geliriz.yani onlara ihtiyacımız var.ondan sonra herkes evine.kalırsın bebeğinle.onlarda kötü olsun diye değilde iyi birşey yaptıklarını düşünerek karışırlar.bizleri büyütenlerinde onlar olduklarını unutmamak gerek.buradaki tüm hamiş bayanlar bence bunları düşünüpte kendimizi strese sokmayalım.allah büyüklerimizin yokluğunu göstermesin.kalplerini kırmayalım.unutmayınki biz şimdi bebeklerimiz izin nasıl özen gösteriyorsak zamanında onlarda aynı özeni bizim için gösterdiler o heyecanı mutluluğu bizde yaşadılar.ılımlı olalım.herşey güzel olsun.o anı mutlu yaşayalım çünkü her an bir kere yaşanır.dönüşü yok.

Hahaha süper yaa bizimde dogum hikayelerimize a kaldi bakalim ilk kim anlatacak hikayesini

yaaa süt mü , benden hiç süt filan gelmıyorrrr, yanı bu gogüslerdende süt cıkmassa coook alınırım valla
gelır annesıı masalallahh dıyelımm 95 varmı

yok cnm su anlık cınlama gıbı oluo bazenn.. ıns kısa zamanda gecerr

annemle kayınvalıde 1 ay kalırızz falan dedıler bende 15 gun yeterr ben sız gıdınce daha cok zorlanırım deıdm napım ama ole olcakk uzakta yasadıkları ıcın alısıcam sonra baana cok zor gelıcekk ..bakalım gorcezz ınss sıkıntısızz gecırırıs logusalıgımızz

kızlar bu arada benim kızım doğacak gibi.göğsümün altı biraz boşaldı bebek aşağıya inmeye başladı.göğüslerimden bi sıvı gelmeye başladı.birde bebişimin bazı hareketlerini ta vajinamda hiissediyorum.ayaklarım ellerim şişiyor,bulantı,iştahsızlık ya bana bişeyler oluyor.varmı aranızda benim gibi olan

göğüs ucu kremi aldım unnadodan. kargo süresi çok uzun ama.
inş gerek kalmaz, çatlamaz acımaz göğüs uçları da kullanmayız.
ama arkadaşımın çok acıyodu emziremedi, bebek mamaya alışınca sütü istemedi sonra 3-4 ay az az emzirdi sadece.
önceden kullanmak işe yarıyo diyolar her ihtimale karşı alayım da ben

tıpatıp ben

tansıyonunu kontrol edıomus cnm . vajınamda benımde ara ara agrım oluoo dr normal dedı kafası asagıda bebegın oyuzden bskı oluyomus...benımde sankı bıraz asagıya ındıı mıde bulantın bebek buyudugu ıcın mıdeyısıkıstırıo oyuzden olabılırr..ıns zamanında olur cnm

canım o konuda sende haklısın çünkü ben bazen anneannemi getiriyorum birkaç gün kal diye.o gidince oturup ağlıyorum kendimi yalnız hissediyorum.üstelik anneannemle aynı şehirdeyiz.aramız bir dolmuşluk.alışınca zor oluyor yani.neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.bize düşen sakin olmaya çalışmak oda nasıl olacak büyüklerimizin davraranışlarına iyi yönünden bakmakla kötüye değilde iyiye yormakla olacak.aman ya bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalımda gerisi dertmi suksuk anne oluyoruz allahın izniyle :)

herkeze günaydın. gene sıcak gene bunaltıcı hava .kaynana ya gelınce benımkı de gelıyor offfffff offffffffff 3 ay kalmaya duşunıyormuş.napıcam bilmem .benden cok heveslı torun gelıyor dıye dunya kadar kıyafet eşya almış beşik bebek arabası herşey alıcam dıyor.erkek torun dıye kadın şaşırdı.bende kız doğuracam inadına dıyorum:)))

gelır annesıı masalallahh dıyelımm 95 varmı

yok cnm su anlık cınlama gıbı oluo bazenn.. ıns kısa zamanda gecerr

var canm olmazmı
kalçada genısledı, benm olcüler sapıttı resmen, aksam gıdınce bı ölçeyım merk ettm

selam anneler :)) biz geldik biraz geçmiş yaptık ama muhabbete vaktimiz kalmadı işimiz var biraz.. şimdi çıkıyoruz ikindi görüşürüz inş. fazla kaynatmayın geçmiş yapmaktan vakit kalmıyor )

aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum gerçi ama hevesini kırma cnm yaaa.bırak bişeyler almayı arayıp sormayanlar bile var.

yok birkaçgündür ölçmüyorum.ölçüyüm şimdi.canım vajinada ağrı oluyorda ağrıdan hariç sanki bebişin elleri yada ayakları orda kıvıl kıvıl oynuyor gibi.çok acayip ya nerdeyse oradan elele tutuşacağız:)

orası oyle canm, ihtiyacımızda olacak tbi, arkadasımm martta dgum yaptı o dıyo hala,onlar sehır dısındalar, anneler varken rahat cocukla kalınca ortada anlıyorsun ozamn dıyo, ,,, benm kaynanmlarda cok duramaz zaten ,cocuk olunca 10 yada 15 gun snra gıderler,, tbi bizim velet ne zamn cıkar bellı olmaz :)) onlar 24 nde dügun ıcın gelıcekler zaten ızmıre... ama annemlerle aynı yerde oturuyoruz, nasıpse ızınden snra annem bakıcak oğluma,,
normalde zaten kavgacı deılımdır, ama o da bizim cocugumuz olcak snucta, onlar kotü bişey yapmak ıstemezler tbıkı, ama bizdede ister istemez bı koruma ıc güdüsü olacak.... hersey cok güzel olsun ınsallah :)))

ah bu kaynanalar alırlar suç almazlar suç.ne güzel işte kadın heveslenmiş oda sizin gibi heyecanla bekliyor.ya önemsemese.çevremde görüyorum ne kaynanalar var sanki gelini değilde komşunun kızı doğurmuş.el gibi gelip el gibi giden kaynanalar var.benim bir arkadaşım var kız doğum yaptı 2 yaşındada kızı var.kocası kendi çocuklar komple hastalandılar.kaynanasını arıyor anne gelsende bize bir çorba yapsan razıyız diye.ama kadın bi bahane buldu gelmedi.neler var neler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…