2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

o batmalar bendede var çok baskı yapıyo sağ kaburgama yemek bile yiyemiyorum bazen acısından..
birde süt içmeyi dene istersen belki geçirir... gavisconda çook iyi diyolar ama işte artık midelerimize baskı olduğu için galiba bu saatten sonra pek bişey işe yaramayacak gibi gözüküyo..

süt içmeyi de denedim ama işe yaramadı yemek yemek bile istemiyorum ,midemi daha da kaynatmasın diye buarada MEDELA diye bir biberon varmış ben de bugun joker den baktım 59 tl biras pahalı gibi geldi .bu biberonun ozelliği anne sutunu yada mamayı bu biberonla verince anne memesini reddetmiomuş bebek. sizler biliyo musunuz? eger gerçkten oyleyse alıcam

kızlar bahsetmişti benim hiçbir fikrim yok ama öyleymiş memeyi reddetmiyomuş ne kadar doğru bilmiyorum..

Selam kızlaar, ben geldim bugün kontrol vardı şükür bişey çıkmadı dinlenmek iyi gelmiş. Artık her hafta kontrole çağırdı dr. Her hafta nstye alıcakmış, bebeğim hala küçük kilosunu sormayı unuttum bide.

kızlar biz geldik
34+0 olduk ve pes edip raporumuzu aldık artık biz de evdeyiz kızımla yaşasınnnn
kızımı göremedim bugün minicik parmaklarınla yüzünü kapatmış akşam dondurmayı az verdim diye galiba 2450 olmuş minik durum. ama hala ters rahatı yerinde galiba öyledoğum anına kadar şöyle bi dönüverse bu sefer çok tahlil yapıldı öğlene kadar hastanedeydim , çok yoruldum.ama artık evdeyim çok mutluyummmm.ilk nst deneyimini de yaşadık ama açlıktan miniğim hiç tepkisizdi nerdeyse son zamanlarda hareketlendi bugünümüz böyle geçti şimdi sizler neler yapmışsınız biz yokken geçmiş yapalım

mrb canlaaar :) bakıyorumki yarın kontrole gitcek bi çok anniş var. güzel haberlerle bekliyoruz inş. :) ben geçen kontrole gitmiştim 31. haftamda. benim doktor izindeymiş başka doktora girmiştim bende 1500 grm dı bebişim. şimdi 34. haftaya geldik daha gidemedik ama doktor teyzemize. bidaha gidip kendi doktoruma görünmek istiyorum ama o kadar zorki şimdi... eşim oruç tutuyor. hastahanede bize 1 saat. ama inş 1 haftaya kadar gitmeyi düşünüyorum. çok ara vermişmiyim sizcede?? doktoruma gidip hem bebişim açığı kapatmış mı diye sorucam hemde ağrısız doğum ile ilgili konuşcam inş. bide hiiiiç içimden gelmiyor ama çatı muayenesini soracağım.. doğum hakkında konuşacağım biraz çok merak ediyorum bebişimi inş. kilo almıştır. özledimde zaten bu ara kuzumu yarın inş herkesin hayırlı haberlerle dönmesi dileğiyle..

ben de bi arkadaştan duydum, çok kullanışlı bebek kolaya alışmıyo diye, biberon gerekirse ondan alıcam

O zaman alayım ben de. burada 55 TL setin fiyatı..

Slmlaaaarrr sonunda boya işlerimiz bitti. Temizikte büyük işler bitti sayılır. Ivır zıvırlar var. Yalnız bu sabah ödüm koptu uzun süre hiç hareket etmedi. Dedim eyvahh dün çok yordum kendimi bişi oldu kesin. Sonra ufak tefek tepkiler geldi. Bide hemen bişiler yedim. Biraz canlandı. Sonra yine yattım. Şimdi iyiyiz maşallah. Buarada size bir soru bulur şeklinde kek kalıbı yada onun büyüklüğünde bir kalıp varmıdır. Kalp şeklinde silikon yumurta kalıbı buldum ama bana asıl bulut lazım. Stickerınıda bulamadım. Kalıbı koyup içini beyazla boyuyacağız.

mrb arkadaslar ,bugun kontrolum vardı bebeğim 2150 gr olmuş .ben de toplamda 12 kilo almış durumdayım.normal mi? bir de midem hergun çok kaynıyor ,ilaç falan işe yaramıyo ne yapacagımı şaşırdım
kg normall cnmm bende 13 kg aldım mıde ıcınde sut ıı gelıo bana
ohh gozun aydınnnnn cnmmm gusel gusel dınlenınn artıkk
ınss hayırlı haberlerle gelırsın cnmmmmmmmmmmm

hıcgormedım cnm bılmıyorumm cogu seyı halletmısınız negusel

hoşgeldiniz canım. ohh çok şükür bi sorun yokmuş. bol bol dinlen canım sütünü cevizini ihmal etme büyüsün ufaklık
hoşgeldiniiizzzz..
ayy büyümüş annesii maşallah duru hanımaa
ohh dinlen artık bol bol yetiversin bu kadar iş dimi amaa.. inşallah döner annesii bakalım daha zamanı varr..
canım ben bi 32 de gittim birde 35de gideceğim 3 hafta arayla yanii istersen 1 hafta sonra bi git için rahatlar hem birde 1 ay uzun bi zaman artık bi şekilde gidin kontrolee.. inşallah bebişde kilo almıştırr kocamaan olmuştur..
yarın doktordan gelincee havadisleri yazarım artııkk

inş canım inş tombik tombik olmuştur şimdiye.. sendende güzel haberler bekliyoruz hayırlı haberlerle gel inş. :))

Kızlar bana da bi dahaki Rand 17 şinde verdi
Dogumu da 29,30,31 Ağustos günlerinden birini ayarlarız dedi
Çok heyecanlı 1 ayim kalmış
İlk doguranlardan biri olucam sanırım

inş canım inş tombik tombik olmuştur şimdiye.. sendende güzel haberler bekliyoruz hayırlı haberlerle gel inş. :))
inşallah canımm. bir hafta gerilik vardıı bakalım bizim oğlan haftasını yakaladımı merakla bekliyorumm:18:
temmuz annelerine takılıyorum hamişler bende.. kötü bi doğum hikayesi okudum hemen kaçtım bizim topiğe
eveet bi kaçak daha yakalandııı tuba ve şükriyeden sonraa fatmada temmuz annelerinde yakalandııı
hehehe
o doğum hikayesini bende okudum hehe
ayy canım dur bakalım sedefler var dahaa doktor 35de alabiliriz bebişleri demiş dayanabilirlerse 37de alacak yani iki haftası kaldıı sonrada tek tek dökülürüz artıııkkk...
ilk doğurana yazlık mı vardıı arabamııı hehe

ama sen yakalamadınkiii ben kendi kendimi ele verdim sanırım..

son 3 gundur karnımda cok fazla kasılma var, umarım kotuye ısaret degıldır.
ctesı gunu kontrolumuz var. dr a soracagım.
yorulunca veya bir şeye üzülünce sinirlenince benimde artıyor bu ara bu durum çok insanda oluyor bakalım dr lar ne diyecek

yani ağustos annesimi olacaksın

evet canım ama bana 32yi tam doldurman lazım dediler. bir de bugün doktora gittim doktorm izne ayrılmış 7sinde gelecekmiş. Bende yarın başka bir hastaneden randevu aldım oraya gideceğim mecbur.

Ay onunki ikizdi dimi
İlk normal doguma Bodrum'da yazlık veriyoruz
Hahahahaa

temmuz annelerine takılıyorum hamişler bende.. kötü bi doğum hikayesi okudum hemen kaçtım bizim topiğe

bende bakem bı neolmusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…