2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyy korktum yaaa ne gusel anlatmıss detaylı detaylıdaa.. kolunu soktu kısmındaa gozlerım portledıı anne olmak ne zorr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyy korktum yaaa ne gusel anlatmıss detaylı detaylıdaa.. kolunu soktu kısmındaa gozlerım portledıı anne olmak ne zorr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay evet canım bende çok etkilendim. devletr hastanesi falanmıydı acaba :26::26: hemşirelerden baya kötü muamele görmüş.. ama en sonunda kavuşmuş yavrusuna :) Allah analı babalı büyütsün..

ay evet canım bende çok etkilendim. devletr hastanesi falanmıydı acaba :26::26: hemşirelerden baya kötü muamele görmüş.. ama en sonunda kavuşmuş yavrusuna :) Allah analı babalı büyütsün..

bılmıyorumkıı devlet hastanelrıdeemı ole yapıolar yanı ozeldee ole yapann yokmuu.. bende dev.hastanesıne gıdıyorumdaa:18::18:

bende okudum bence özelde doğum yapmış.anlattıkları cok kutu değil aslında olan şeyler bunlar elbette olucak. o anda mutlaka muanye olucak:)) cok hoş olmazsa de ama doğum bıtınce herşey bıtıyor ben sezaryan olucam malesef keşke normal doğum yapabılseydım ama ilk sezaryan olan 2. mecburen sezaryan oluyor

ya hangisi ya ben göremedim, kimin hikayesi?

bizde temmuz annelerinin hikayelerini okumaya gidekde azcık ağlıyak kızımlaaa
sonra arkamızdan dedikodu yapıolarrr herkes uykucu olmuş topiktede bhi ze ayak yapıolarrr uyuyamıoz die

Ayy evttt yaaaa kimse neden yazmıyooorr tvdede bişi yok kardeşimle eşimde balık tutmaya gittiler bide çok yorugunum. Çok sıkıldıııım. Salonun tülleri duruyor ütülencek ama bugün mümkün değil. Mutfak masamın bacakları boyancak onumu yapsamm poffff

ayh yazıcam da üşeniyorum valla. İnanılmaz yoruldum cünkü.Kociş işten erken geldi bugun.Bebiş için hazırladıgımız odanın kapısı problemli onunla ugrastılar ustalarla. dökülen kırılan bissürü şey..Öncesinde de çamaşırları atmıstım.ütüleyiverim de cıksın aradan dedim az önce ayaklarımı görünce bırakma kararı aldım. Davul gibi oldu bacaklarım.Umarım bu gece deriiiin bi uyku cekebiliriz kızımla rahat rahat..

öffff bu sıcakta hiç uyumak gelmiyor içimden akşamları resmen isilik döküyorum kaşıntıdan ölüyorum var mı aranızda böyle olan yaaa perşembe doktora gidicem sorucam bunu

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dun gece sancım vardı genee wc ye gttıgımde kasıılıp kaldımm ama uzun sürmedı ..alısmamm lazım bunlaraa sanırıımm

bizde temmuz annelerinin hikayelerini okumaya gidekde azcık ağlıyak kızımlaaa
sonra arkamızdan dedikodu yapıolarrr herkes uykucu olmuş topiktede bhi ze ayak yapıolarrr uyuyamıoz die
cok aglayamayınnnnnnwala ben yattımda zor uyudumm sıcaktı cokkkkk.. sahuraa kalkıncaa ruh gıbı dolanıyorum ortada..eşimdeyazık alıstı bu durumaa napsın leylaa oldm resmen sonra gene yat derkenn bu saatı yaptık.. bebek oluncaa napıcam bılmemm

kendını bukadar yormasan dıyorum erken dogurucaksın bakk demedın deme.. hem boyaa sanaa zararlıı deılmı kokllama cok fazlaa

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dun gece sancım vardı genee wc ye gttıgımde kasıılıp kaldımm ama uzun sürmedı ..alısmamm lazım bunlaraa sanırıımm

Günaydııınnnnn
sancıların neden oluyor ki acaba bi kaç gündür bende de bazen oluıyordu dün kontrole gittiğimde
nst ye bagladılar dr. normal dedi.Biraz fazla yoruluyorum galiba bir erkek canavarım var zaten hiç durmuyooo ikinci sıpama da az kaldıı
Taa bayramdan sonra gidecegim kontrole..

gunaydınnnn ...dr banada normal sadece sık olmasın dıkat et dedı.. neden bayram sonrası cok uzun deılımıı.. kac haftalıksın sımdı

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ay ölüyorum yorgunluktannnnnnnnnnnnnnnnn artık evde ayaklarımı uzatmak istiyorum ( gez gezzz şu 5 günde uyuduğum uyku 24 saatei geçmez yaaa

güNNaydın annişleeerr ve kuzucukları..bugün eylülüm yine çok hareketli. ankara biraz serinledi gibi 2 gündür çok şükür baylacaktım yoksa dr um 37+3 te aşırı sıcaklar yüzünden birine sezaryan yaptığını söyledi ve sıcak erken doğumu çok tetikler dikkatli ol dedi aman kızlar fazla sıcaklarda dolaşmayınnn sakın haa

Son düzenleme:
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ay ölüyorum yorgunluktannnnnnnnnnnnnnnnn artık evde ayaklarımı uzatmak istiyorum ( gez gezzz şu 5 günde uyuduğum uyku 24 saatei geçmez yaaa
gunaydınnnnnnnnnnnnn.. cok gezıyosunn seekerım dınlenmenn lazmmm dıkat et kendnee erkenden doguruverıceksın ona goree
gunaydınc nmm masalahh eylulumuzee benım kızcemde ole ama cok acıktı maama yıcez bırazdan..sıcaklardan mahvolduk zaten yaa.. ıns erken dogurmayızz
Evet canım dün nstye baglandım normal dedi drum..
sıcaklarda gezme dedi haklı..

ben sıcaklarda cıkmıyorum gerekmedıkcee zaten.. cıkınca sabah serınlıgınde halledıyorum ıslerımı.. son ayınn scaklara denk gelmesı bıraz kotu oldu bıdakını kışa ayarlamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…