evet şekerim yaaa ofssssssssssssss cumartesiye kadar fullll doluyum cumartesi davet falan çıkmazsaaaa ancak dinlenebileceğimgunaydınnnnnnnnnnnnn.. cok gezıyosunn seekerım dınlenmenn lazmmm dıkat et kendnee erkenden doguruverıceksın ona goree
:
evet şekerim yaaa ofssssssssssssss cumartesiye kadar fullll doluyum cumartesi davet falan çıkmazsaaaa ancak dinlenebileceğim
uykum varrrr
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dun gece sancım vardı genee wc ye gttıgımde kasıılıp kaldımm ama uzun sürmedı ..alısmamm lazım bunlaraa sanırıımm
off sancım var genee ...2 dk sürdü bu sefer..
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ay ölüyorum yorgunluktannnnnnnnnnnnnnnnn artık evde ayaklarımı uzatmak istiyorum( gez gezzz şu 5 günde uyuduğum uyku 24 saatei geçmez yaaa
günaydın canımm geçmiş olsun aman sancıların sıklaşmasındaa...kız bende bu zamana dek sancı falan olmadı nasıl bişey bu sancı ...merak ediyorum bende nier olmuyorr stres yapcam bak bunada
günaydın fıstıkk ölüyomuss yorgunluktannn davetlere git git güzel yemekleri bi güzel yee sonraaa iyice şiş valla sen ramazanda kilo alcan ilknur benden sölemesiiii
bu arada günaydın herkesee 2 gündürr rahat bi uyku çekemedimm sıcakdan da değil gündüz çok uyuyorumm bugün uyumak yok banaaaakahvaltıda yapmadım dahaa karnım aç
Aranızda süt sağma makinası alan var mı ? tavsiye edeceğiniz bir marka var mı ?
Philips AVENT BPA Free Single Electric Breast Pump
Tek başlıklı elektrikli pompa.
Ben bunu almak istiyorum. Fiyat araştırması yapıyorum 1 hafta içinde alacağım
bızde az once yaptık sımdı uzanıcazz gıbı temızlık yapılcaaktım ama sancım olunca vazgectımm.. pıspıs oturucaz anlasılaannn
herkese gunaydınlarrrr, dun aksam bı uyumusumkı anlatamam, uzun süredır boyle uyumuyordum, saate baktıgımda saat 10 du gerısını hatırlamıyorum, içim gecmış resmen, bı ara kalktım süt içtim gerı yattım,,,aradada eşime de kocacım dıyomusum, oylee sabah oldu, ohh be dınlenmişim valla
herkeze gunaydın.hayırlı sabahlar
günaydın kızlarrr
Bende Avent elektrikli pompa var canım bi arkadaşım verdi, 9 ay önce doğum yapmıştı, çok memnundu. Sağolsun bana da boşuna para verme dedi, hatta aleti servise gönderip sterilizasyonunu bile yaptırmış.
nasıl yani yaaaaaaoff sancım var genee ...2 dk sürdü bu sefer..
aynen öyle olacak gibiazkaldı cnmm ınss yakında ızne cıkıcaksın ozamanda kuthan uyutmuycak senı
neyse yorma o zaman kendini sonra yaparsın..zaten sıcak havaaa
maşallah diyim de nazar değmesin o zamanhayırdır ne görüyodun rüyanda da kocacım die sayıklıyodun
günaydın fıstıklarrr
günaydın fıstıkk ölüyomuss yorgunluktannn davetlere git git güzel yemekleri bi güzel yee sonraaa iyice şiş valla sen ramazanda kilo alcan ilknur benden sölemesiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?