2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gunaydınnnnnnnnnnnnn.. cok gezıyosunn seekerım dınlenmenn lazmmm dıkat et kendnee erkenden doguruverıceksın ona goree
:
evet şekerim yaaa ofssssssssssssss cumartesiye kadar fullll doluyum cumartesi davet falan çıkmazsaaaa ancak dinlenebileceğim
uykum varrrr

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dun gece sancım vardı genee wc ye gttıgımde kasıılıp kaldımm ama uzun sürmedı ..alısmamm lazım bunlaraa sanırıımm

off sancım var genee ... 2 dk sürdü bu sefer..

günaydın canımm geçmiş olsun aman sancıların sıklaşmasındaa...kız bende bu zamana dek sancı falan olmadı nasıl bişey bu sancı ...merak ediyorum bende nier olmuyorr stres yapcam bak bunada

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ay ölüyorum yorgunluktannnnnnnnnnnnnnnnn artık evde ayaklarımı uzatmak istiyorum ( gez gezzz şu 5 günde uyuduğum uyku 24 saatei geçmez yaaa

günaydın fıstıkk ölüyomuss yorgunluktannn davetlere git git güzel yemekleri bi güzel yee sonraaa iyice şiş valla sen ramazanda kilo alcan ilknur benden sölemesiiii

bu arada günaydın herkesee 2 gündürr rahat bi uyku çekemedimm sıcakdan da değil gündüz çok uyuyorumm bugün uyumak yok banaaaakahvaltıda yapmadım dahaa karnım aç

bunu bıle kıskandın yanıı pess ... gogsumunn atında kasılmayla bırlıktee bı agrı oldu nefess bıle zoor aldımm gecmıcek sandım sımdı hafıfledı takıp edıcem bakalımm bıdaha olucakmı kac dk surucek..aman cnm olmasınn daha vakıtlerı varr

bu arada günaydın herkesee 2 gündürr rahat bi uyku çekemedimm sıcakdan da değil gündüz çok uyuyorumm bugün uyumak yok banaaaakahvaltıda yapmadım dahaa karnım aç

bızde az once yaptık sımdı uzanıcazz gıbı temızlık yapılcaaktım ama sancım olunca vazgectımm .. pıspıs oturucaz anlasılaannn

herkese gunaydınlarrrr, dun aksam bı uyumusumkı anlatamam, uzun süredır boyle uyumuyordum, saate baktıgımda saat 10 du gerısını hatırlamıyorum, içim gecmış resmen, bı ara kalktım süt içtim gerı yattım,,,aradada eşime de kocacım dıyomusum , oylee sabah oldu, ohh be dınlenmişim valla

Aranızda süt sağma makinası alan var mı ? tavsiye edeceğiniz bir marka var mı ?

Bende Avent elektrikli pompa var canım bi arkadaşım verdi, 9 ay önce doğum yapmıştı, çok memnundu. Sağolsun bana da boşuna para verme dedi, hatta aleti servise gönderip sterilizasyonunu bile yaptırmış.

bızde az once yaptık sımdı uzanıcazz gıbı temızlık yapılcaaktım ama sancım olunca vazgectımm .. pıspıs oturucaz anlasılaannn

neyse yorma o zaman kendini sonra yaparsın..zaten sıcak havaaa

maşallah diyim de nazar değmesin o zaman hayırdır ne görüyodun rüyanda da kocacım die sayıklıyodun

herkeze gunaydın.hayırlı sabahlar

günaydın kızlarrr

günaydın fıstıklarrr

Bende Avent elektrikli pompa var canım bi arkadaşım verdi, 9 ay önce doğum yapmıştı, çok memnundu. Sağolsun bana da boşuna para verme dedi, hatta aleti servise gönderip sterilizasyonunu bile yaptırmış.

amada mı avent mi ikisi arasında epey bi gidip geldikten sonra kullannanlrın yorumlarından yola çıkarak avent aldım. epey bi aparatı var. termoslu çantası var ki onu çok övdüler, mama süt taşırken çok işe yarıyormuş.
kullanımı çok pratikmiş, diğerleri gibi çok ses çıkarmıyormuş, kolay kolay bozulmuyormuş filan.
bakalım kullanınca görcez.
200 küsürdü sanırım fiyatı

Son düzenleme:

GUNLERIN UYKUSUZLUGU CIKTI SANKI
ayyyy ne fenasııııınnnnnnnnnnnnnnnnn , bişey gormedım ruyamda , ama yatarken uyumayayımda meyve fılan yıyelım dıye düşünüyodum, demekkı arada o aklımdan geçmiş, ama kelımelere dokememısım, kocacımda kalmışım

günaydın fıstıkk ölüyomuss yorgunluktannn davetlere git git güzel yemekleri bi güzel yee sonraaa iyice şiş valla sen ramazanda kilo alcan ilknur benden sölemesiiii

saol şekeirm ne gğzel moral veriyorsun öyleDDDD
artık tartılmıyorum zaten dr dan dr aa hıhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…