2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ohh maşallahhhh darısıda biz eolsunn :))))))))))

merhabalr kızlarr. ben geldim ama pek iyi olduğum söylenemz bugün kontrolümüz vardı bir hafta olan gerilik iki haftaya çıkmış doktor 3200 doğar en fazla dedi çok zayıf demiyorum dedi zaten önemli bi gerilikde yok dedi. bazı bebekler anne ayakta kaldığı zaman plesentedan beslenemiyolar dedi sizin bebekde bu kategoride dedi kesinlikle ayakta kalma dedi bool bool uzan dedi. kilosu 2440 olmuş oğluşumun ama haftasıyla uyumlu değil bende 1 kilo almışım toplamda 12 kg almış bulunuyorum tekrar randevum ayın 14ünde. nstye girdik herşey normal ağustosu çıkarırız eylül başı gibi doğum olur dedi aşağıya doğru bi baskı rahimde incelme fln hiiç bir sorun yok çok şükür. bizden haberler böyle bayanlar artık ben hurmaya başlıyorum son ayda çok kilo aldırıyomuş bebişee...

kızlar hangi demir ilacını kullanıyorsunuz yaaaaaa deli olucam ben of

Maltofer verdi kanım hep aynı kaldı
Şimdi gynoferro içiyorum kusuyorum.
Ben ne kullanıcam şaşırdım

arkadaşlar dogum süreçleri başlamasına za kaldı haftalara bakınca carpıntım artıyo ayyyyy valizimi hazırlıyorum bu hafta ekksiklerimi alıp hastaneye hazır konuma geliyorum inşallah

canım hoş geldinnnnn
bizim seninle günümüz aynı, perşmebe benimde kontrolüm vardı bebişim 2400 dü dr uma sordum biraz zayıfmı dedim hayır tam haftasında dedi ayrı kilo güzel birşey değill zayıf bebek daha sağlıklı olur dedi doğumu kolay olur dedi önemli olan gelişimi dedi.
bence sende üzülmeee ben takılmadım fısıtk.

az zaman kalmış annesi biraz daha dikkatli beslenip 1kg daha aldırırsın inşallah bebişi küçük bebege bakmak zor olur inşallah elini kolunu doldurur ogluşun

Hoşgeldin tatlım. Benim bebeğinde o civarda doğarmiş dr dedi. Ben geçen ay 1ay geriden gidiyordum bu ay düzelmiş.
Hergün sabah akşam süt içtim kahvaltıda yumurta yedim. Bol et ürünleri yedim meyvem günde 3porsiyon oluyordu. Dondurma çok yedim o yaparmi bilmem . Böyle beslendim 1ayda 1 kilo aldı bebeğim .
Ama 3bucugu geçmez 3.100 gr anca doğururum .
Sende sıkma tatlı canını ne zayıf doğanlar var .normal gidipde sıska doğan var 3kilonun üstü bence iyi

ferrum fort ve elevit kullanıyorum canım tabi eleviti içemiyorum artık bulantıdan..
aaa ayy inan unutmuşumm seninde 2400dü demii ayy içim rahatladı yaa benim doktor tontiş bebek seviyoo anlaşılan hehe
karın çevresi 33 haftalık çıktı ona takıldı sanırım biraz ama benide telaşlandırmadı sağolsun doktorum sağlığı gayet yerinde dedi 3200übulur dedii.. aramızda bir gün var canım bakalım kim önce doğuracakk. aman çalışırken yada gezerken doğurayım deme emii
az zaman kalmış annesi biraz daha dikkatli beslenip 1kg daha aldırırsın inşallah bebişi küçük bebege bakmak zor olur inşallah elini kolunu doldurur ogluşun
inşallah canım 1 ay kaldı işte 3500ü bulsa yeter yaa minnak minnak olursaa nasıl kucaklarım onu beeenn..

benn ferplex fol kullanıyorum canım tadı çok güzel
değerlerimde iyi çok şükür.
küçük şişe içinde şurup tek içimlik

ay ay moral olsun tabi şekerimmmm nedense benim içim çok rahattt sende rahat oll annesi, dediğin gibi tonton bebiş seviyor olabilir dr un:)
hehe benden heran herşey bekle haatım süpriz yapaiblirm hahaha

bana ferrum fort verdı bu ay canım, daha onceden kullanmıyordum

Merhaba güzel anneler, benim bebeğimde 3hafta geriden geliyor ebe bana bol bol kapuz ye dedi bilmem alakası var mı, dr en fazla 2500 doğar diyor bakalım nolacak.

canımm benmde gecen persmbe 2090 gr dı doktorum az fılan demedı, evet senın doktor tombık sevıyoo sanırım, saglıklı olsunlarda alır kıloyu, zaten son ay cok alıyomus, bızımkıler 3 kılo kadr dogar nasıpse anlasılan
sende takılma kuzumm
bence ben ofısten gıtcem doguma, mıhracede gezmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…