herkese gunaydınlarrrr, dun aksam bı uyumusumkı anlatamam, uzun süredır boyle uyumuyordum, saate baktıgımda saat 10 du gerısını hatırlamıyorum, içim gecmış resmen, bı ara kalktım süt içtim gerı yattım,,,aradada eşime de kocacım dıyomusum, oylee sabah oldu, ohh be dınlenmişim valla
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnherkeze gunaydın.hayırlı sabahlar
Günaydın fıstıklar inş sağlıklı sıhhatli bi gün geçiririz
Günaydın fıstıklar inş sağlıklı sıhhatli bi gün geçiririz
Biz de geçmişi bitirip geldik, artık sohbet edebiliriz kıslar, tabi iş arasında, bi iş bi sohbet
günaydın yedim içtim geldim
merhabalr kızlarr. ben geldim ama pek iyi olduğum söylenemz bugün kontrolümüz vardı bir hafta olan gerilik iki haftaya çıkmış doktor 3200 doğar en fazla dedi çok zayıf demiyorum dedi zaten önemli bi gerilikde yok dedi. bazı bebekler anne ayakta kaldığı zaman plesentedan beslenemiyolar dedi sizin bebekde bu kategoride dedi kesinlikle ayakta kalma dedi bool bool uzan dedi. kilosu 2440 olmuş oğluşumunama haftasıyla uyumlu değil bende 1 kilo almışım toplamda 12 kg almış bulunuyorum tekrar randevum ayın 14ünde. nstye girdik herşey normal ağustosu çıkarırız eylül başı gibi doğum olur dedi aşağıya doğru bi baskı rahimde incelme fln hiiç bir sorun yok çok şükür. bizden haberler böyle bayanlar artık ben hurmaya başlıyorum son ayda çok kilo aldırıyomuş bebişee...
merhabalr kızlarr. ben geldim ama pek iyi olduğum söylenemz bugün kontrolümüz vardı bir hafta olan gerilik iki haftaya çıkmış doktor 3200 doğar en fazla dedi çok zayıf demiyorum dedi zaten önemli bi gerilikde yok dedi. bazı bebekler anne ayakta kaldığı zaman plesentedan beslenemiyolar dedi sizin bebekde bu kategoride dedi kesinlikle ayakta kalma dedi bool bool uzan dedi. kilosu 2440 olmuş oğluşumunama haftasıyla uyumlu değil bende 1 kilo almışım toplamda 12 kg almış bulunuyorum tekrar randevum ayın 14ünde. nstye girdik herşey normal ağustosu çıkarırız eylül başı gibi doğum olur dedi aşağıya doğru bi baskı rahimde incelme fln hiiç bir sorun yok çok şükür. bizden haberler böyle bayanlar artık ben hurmaya başlıyorum son ayda çok kilo aldırıyomuş bebişee...
ferrum fort ve elevit kullanıyorum canım tabi eleviti içemiyorum artık bulantıdan..kızlar hangi demir ilacını kullanıyorsunuz yaaaaaa deli olucam ben of
Maltofer verdi kanım hep aynı kaldı
Şimdi gynoferro içiyorum kusuyorum.
Ben ne kullanıcam şaşırdım
aaa ayy inan unutmuşumm seninde 2400dü demii ayy içim rahatladı yaa benim doktor tontiş bebek seviyoo anlaşılan hehecanım hoş geldinnnnn
bizim seninle günümüz aynı, perşmebe benimde kontrolüm vardı bebişim 2400 dü dr uma sordum biraz zayıfmı dedim hayır tam haftasında dedi ayrı kilo güzel birşey değill zayıf bebek daha sağlıklı olur dedi doğumu kolay olur dedi önemli olan gelişimi dedi.
bence sende üzülmeee ben takılmadım fısıtk.
inşallah canım 1 ay kaldı işte 3500ü bulsa yeter yaa minnak minnak olursaa nasıl kucaklarım onu beeenn..az zaman kalmış annesi biraz daha dikkatli beslenip 1kg daha aldırırsın inşallah bebişi küçük bebege bakmak zor olur inşallah elini kolunu doldurur ogluşun
benn ferplex fol kullanıyorum canım tadı çok güzelkızlar hangi demir ilacını kullanıyorsunuz yaaaaaa deli olucam ben of
aaa ayy inan unutmuşumm seninde 2400dü demii ayy içim rahatladı yaa benim doktor tontiş bebek seviyoo anlaşılan hehe
karın çevresi 33 haftalık çıktı ona takıldı sanırım biraz ama benide telaşlandırmadı sağolsun doktorum sağlığı gayet yerinde dedi 3200übulur dedii.. aramızda bir gün var canım bakalım kim önce doğuracakk. aman çalışırken yada gezerken doğurayım deme emii
..
kızlar hangi demir ilacını kullanıyorsunuz yaaaaaa deli olucam ben of
ferrum fort ve elevit kullanıyorum canım tabi eleviti içemiyorum artık bulantıdan..
aaa ayy inan unutmuşumm seninde 2400dü demii ayy içim rahatladı yaa benim doktor tontiş bebek seviyoo anlaşılan hehe
karın çevresi 33 haftalık çıktı ona takıldı sanırım biraz ama benide telaşlandırmadı sağolsun doktorum sağlığı gayet yerinde dedi 3200übulur dedii.. aramızda bir gün var canım bakalım kim önce doğuracakk. aman çalışırken yada gezerken doğurayım deme emii
inşallah canım 1 ay kaldı işte 3500ü bulsa yeter yaa minnak minnak olursaa nasıl kucaklarım onu beeenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?