- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
merhabalr kızlarr. ben geldim ama pek iyi olduğum söylenemz bugün kontrolümüz vardı bir hafta olan gerilik iki haftaya çıkmış doktor 3200 doğar en fazla dedi çok zayıf demiyorum dedi zaten önemli bi gerilikde yok dedi. bazı bebekler anne ayakta kaldığı zaman plesentedan beslenemiyolar dedi sizin bebekde bu kategoride dedi kesinlikle ayakta kalma dedi bool bool uzan dedi. kilosu 2440 olmuş oğluşumunama haftasıyla uyumlu değil bende 1 kilo almışım toplamda 12 kg almış bulunuyorum tekrar randevum ayın 14ünde. nstye girdik herşey normal ağustosu çıkarırız eylül başı gibi doğum olur dedi aşağıya doğru bi baskı rahimde incelme fln hiiç bir sorun yok çok şükür. bizden haberler böyle bayanlar artık ben hurmaya başlıyorum son ayda çok kilo aldırıyomuş bebişee...
kızlar hangi demir ilacını kullanıyorsunuz yaaaaaa deli olucam ben of
Maltofer verdi kanım hep aynı kaldı
Şimdi gynoferro içiyorum kusuyorum.
Ben ne kullanıcam şaşırdım
bence ben ofısten gıtcem doguma, mıhracede gezmeden
heheh:))
ben ya gezerken ya çalışırken doğurucam gören hala çalışıyormusun diyor ya
arkadaşlar ben prensesim için park yatak aldım tabi içine hazır yatak ,, satıcı bunun üzerine ince bi yün yatak yaptırın rahat eder çocuk dedi yün yatak ve yastık ... bnde kararsız kaldım sizden alıcağım cvba göre bugün karar verip yorgancıya gidicem lütfen isz ne yapardınız yazar mısınız :26:
arkadaşlar ben prensesim için park yatak aldım tabi içine hazır yatak ,, satıcı bunun üzerine ince bi yün yatak yaptırın rahat eder çocuk dedi yün yatak ve yastık ... bnde kararsız kaldım sizden alıcağım cvba göre bugün karar verip yorgancıya gidicem lütfen isz ne yapardınız yazar mısınız :26:
:)))))hahahha,, aynen oyle olcak bızım canım
çalısamaz raporunu sen nezamn alıcaksın, 37.hfta bıtıncemı??? 36 bıtıncemı alınıyoo?
Canim ben pamuktan yapirdim saglikli olsun diye yastigida yine pamuk tabi cok ince bi yastik hatta ilk zamanlar kullanmam yastigi yatagida yumusacik oldu :)
Kızlar kulaklarımda basınc cok fazla. Dr'a gıttım hamılelıkte normal artık sona geldı bunlar normal dıyor. Benım gıbı kulaklarında basınc sorunu olan varmı ? Cok zorluyor benıSankı ucaktan yenı ınmıs gıbıyım
ben de de ayynı sorun var canım kime anlatsam anlamıyodu.. sanki denize girmişsn de kulağına su kaçmış gibi dimi:) beni de sinir ediyo çok sık oluyo doktora da sordum hamilelikle ilgisiyok dedi kulak burun boğaza yönlendirdi ama gitmedm
kızlar dün kontrole gittik nst ye girdik her iki bebeğin kalp atışları da normal çıktı. rahim ağzı uzunluğumuz 2.7 cm e düşmüş. 3 gün önce 3 cm idi. tekrar perşembe günü safrs asiti testi yaptırıp, cuma günü tekrar kontrole gideceğim. Hastane yolunu su yolu yaptık. Bu ay resmen kontroller testler derken battık
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dun gece sancım vardı genee wc ye gttıgımde kasıılıp kaldımm ama uzun sürmedı ..alısmamm lazım bunlaraa sanırıımm
aaaaayy bu da mı hamileliktenmiş???
aklımın ucundan geçmedi inanmıorum ya çok sinir oluodum ben de
kuzenım esını bugunde serumlaa bebekk 36 haftasını tamamlasın dıee yatırıyolarmıss yarın sunı sancı verılcekmıss yarın kavusuck cemresınee ınss. suyu azalmıss oyuzden sserum verıolar halaa.. bebek bıraz daha kg alsın dıee ugrasıolarmıss 25oo kgmus bebegımızz ınsss sagsalım kurtulurlar dua edın kızlarr lutfen
merhabalr kızlarr. ben geldim ama pek iyi olduğum söylenemz bugün kontrolümüz vardı bir hafta olan gerilik iki haftaya çıkmış doktor 3200 doğar en fazla dedi çok zayıf demiyorum dedi zaten önemli bi gerilikde yok dedi. bazı bebekler anne ayakta kaldığı zaman plesentedan beslenemiyolar dedi sizin bebekde bu kategoride dedi kesinlikle ayakta kalma dedi bool bool uzan dedi. kilosu 2440 olmuş oğluşumunama haftasıyla uyumlu değil bende 1 kilo almışım toplamda 12 kg almış bulunuyorum tekrar randevum ayın 14ünde. nstye girdik herşey normal ağustosu çıkarırız eylül başı gibi doğum olur dedi aşağıya doğru bi baskı rahimde incelme fln hiiç bir sorun yok çok şükür. bizden haberler böyle bayanlar artık ben hurmaya başlıyorum son ayda çok kilo aldırıyomuş bebişee...
ben de de ayynı sorun var canım kime anlatsam anlamıyodu.. sanki denize girmişsn de kulağına su kaçmış gibi dimi:) beni de sinir ediyo çok sık oluyo doktora da sordum hamilelikle ilgisiyok dedi kulak burun boğaza yönlendirdi ama gitmedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?