2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tatlım bende seni bekliyordum hg.. iyi olmamak için bi neden yok kafayımı yedin herkesinki 2400 civarında zatenn haftasıyla uyumlu bencetakma kafana son haftlarda alcak zaten asıl kiloyu bence 3.200 den fazla doğar bak görürsün..maşallah bebişinee sen iyi beslnmeye çalış her sabah yumurta günde 3 bardak süt iç hurma da ye ye babam ye işte ama 15 kg yu da geçmeee

kızlar hangi demir ilacını kullanıyorsunuz yaaaaaa deli olucam ben of

Maltofer verdi kanım hep aynı kaldı
Şimdi gynoferro içiyorum kusuyorum.
Ben ne kullanıcam şaşırdım

selin ben 5.aydan beri ferrum fort kullanıyorum birde elevit mide bulanması falan olmadı hiçç bende

heheh:))
ben ya gezerken ya çalışırken doğurucam gören hala çalışıyormusun diyor ya

hahahha,, aynen oyle olcak bızım canım
çalısamaz raporunu sen nezamn alıcaksın, 37.hfta bıtıncemı??? 36 bıtıncemı alınıyoo?

arkadaşlar ben prensesim için park yatak aldım tabi içine hazır yatak ,, satıcı bunun üzerine ince bi yün yatak yaptırın rahat eder çocuk dedi yün yatak ve yastık ... bnde kararsız kaldım sizden alıcağım cvba göre bugün karar verip yorgancıya gidicem lütfen isz ne yapardınız yazar mısınız :26:

canm bende park yatak aldım, ıcınede Bebefox Visco oyun parkı yatagı aldım, 79 lıraydı sanırım,, baskada bısey almadım, yatak gayet rahat gozukuyoo

Canim ben pamuktan yapirdim saglikli olsun diye yastigida yine pamuk tabi cok ince bi yastik hatta ilk zamanlar kullanmam yastigi yatagida yumusacik oldu :)

Selam kızlar,
benimde şimdi doktor randavum var.....çok merak ediyorum kızımın keyfini......bakalım kaç kilo olmuş bacaksız......
gelince size de yazarım öpüldünüz şimdilik....

ben yün yaptırdım cnm açıkçası herkes yün yatak yaptır dedi diye yaptırdım

ben de de ayynı sorun var canım kime anlatsam anlamıyodu.. sanki denize girmişsn de kulağına su kaçmış gibi dimi:) beni de sinir ediyo çok sık oluyo doktora da sordum hamilelikle ilgisiyok dedi kulak burun boğaza yönlendirdi ama gitmedm

aaaaayy bu da mı hamileliktenmiş???
aklımın ucundan geçmedi inanmıorum ya çok sinir oluodum ben de

ben hazır pamuk yatak aldım viskon varya onun pamuklusu da var

kızlar dün kontrole gittik nst ye girdik her iki bebeğin kalp atışları da normal çıktı. rahim ağzı uzunluğumuz 2.7 cm e düşmüş. 3 gün önce 3 cm idi. tekrar perşembe günü safrs asiti testi yaptırıp, cuma günü tekrar kontrole gideceğim. Hastane yolunu su yolu yaptık. Bu ay resmen kontroller testler derken battık

allah kolaylık versin..Bebişlerin ii olsunlar giden yerine gelir inş..

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dun gece sancım vardı genee wc ye gttıgımde kasıılıp kaldımm ama uzun sürmedı ..alısmamm lazım bunlaraa sanırıımm

ya bana niye hiç ne sancı ne kasılma olmuyor. Hahah halimize bak bna bile dertlenir oldm ay umarım doktorun verdiği gün gelmeye yakın doğururum. Yoksa gün gelipte geçtimi iyice insan stres olur hiç gelmez sancısı

aaaaayy bu da mı hamileliktenmiş???
aklımın ucundan geçmedi inanmıorum ya çok sinir oluodum ben de

yani bende öyle olduğunu düşünüyodum ama dr değil dedi bilmiyorum

Allah yardımcısı olsun sağ sağlim doğar inş. benim yengeme de dr bebekler için beklediğimiz kilo 2500, bu kiloya ulaştıktan sonra doğrsa hiç bi problem olmaz demiş cemrecik de hayırlısıyla gelir inş.

maş canım bebişine kilosu hiç de okadar az değil bence.. doktorun tombiş seviyo herhalde gerçekten ayrıca 3200 doğsa da çok normal değil mi hiç canını sıkma bence

selamss eylül annelerikızlar ekimde çıkması beklenen sezeryan paketi büyük bi ihtimal bizi de kapasayacak. öncelikle şube müdürüne sordum ne düşünüyorsunuz kapsar mı diye oda hali hazırda izindesin kapsar büyük ihtimal dedi. ve de aşağıdaki yazıyı buldum- hali hazırda doğum yapan annelerle ilgili yazı-,altındaki yorumlarda da ücretsiz izne çıkılmadığı sürece dahil olunuyormuş...inşallah bebişimizin kısmetine olur
Memurlar.Net - Soru/Cevap (Torba yasa çerçevesinde doğum öncesi kullanılmayan analık iznine ilave edilmesi)
657 sayılı Kanunun Mazeret iznini düzenleyen 13/02/2011 tarihli ve 6111 sayılı Kanunun 106 maddesi ile değişik 104'üncü maddesinde; "A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir." hükmü yer almaktadır.

6111 sayılı Kanunun 106 ıncı maddesi, Kanunun yayımı tarihinde yürürlüğe girmektedir.

Yukarıda yer verilen açıklamalar uyarınca;
1- Halen analık iznini kullanan devlet memurlarının, doğum öncesi 8 haftalık analık izninin kullanamadıkları bölümünün, doğum sonrası analık süresine ilave edilmesi gerekmektedir.
2- Ancak doğum sonrası analık iznini kullanılmış, ilave edilecek süre geçmiş olması durumunda, göreve başlanılmış veya aylıksız izin alınmış ise artık erken doğum sebebiyle kullanılmayan süre için yeniden analık izni verilmesinin mümkün olmadığı değerlendirilmektedir.

kızlar ay öncesinde bende aynı sorundan doktora gittim kbb ye kulağımda pamukcuk oluşmuş ve mantar olmuş tek seferde geçmedi kez gittim temizlemesi için bence hemen doktora görünmenizde fayda varr geçmiş olsun

maşşallh canım düzelir ya merak etme sen içebildiğin kadar bol süt iç.. bebek alsında biz alsak önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…