2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

farkı ne anmlamadım eskisistem değil mi bu
bir de öğretmensen yaza denk geliyorsa 5 haftan kaynıyor galiba

Son düzenleme:

slm canım bende park yatak aldım içinede hazır yatak ..bir tarafı pamuk bir tarafı visco..aldığın yatak çokmu ince nasıl birşey?
eğer kalın ise üzerine yün yatakta yaparsan bebeğin düşme tehlikesi olabilir?

sibelcim 2400 çok güzel bir kilo dr ne zaman gidersem soracam haftanıda söylerim bakalım başka dr ne diycek
karın sertleşmesi için ne dedi

selam kızlarrr ben geldim doktordan kızımızın sağlık durumu çok ii çok şükür bir problem yok 2.500 olmus haftaya cuma bidaha gideceğiz nstye girmedik gerek yok şimdilik dedi.. bol bol su iç dedi yedikelrine dikkat et dedi ben kilo almamışım çok şükür bu ay hala 15 kilo almış durumdayız yani:) çok mutlu oldum yaa imiş bebeğim doğum zamanı ile hersey böle giderse normal yapıcaz seninle konusmak için erken dedii

farkı ne anmlamadım eskisistem değil mi bu
bir de öğretmensen yaza denk geliyorsa 5 haftan kaynıyor galiba

şahsen benim merak ettiğim konu; hali hazırda eylülde doğum yapmışken ekim çıkacak olan 6 aylık ücretli izinden faydalanabilcek miyim?yoksa kanunun yürürlüğe girdiği tarihiten sonra doğum yapanları mı kapsayacak?zaten çoğu kişinin merak ettiği bir konu...ben de bu kanundan emsal çıkarak diyorum ki hali hazırda doğum izninde olan bizi de kapsar(inşalllah)

canım benim 3 aydır 2,7 rahim ağzı
bana birşey olmadıda bu saatten sonra sana birşeycik olmaz inşallah

Merhaba güzel anneler, benim bebeğimde 3hafta geriden geliyor ebe bana bol bol kapuz ye dedi bilmem alakası var mı, dr en fazla 2500 doğar diyor bakalım nolacak.

aaaaaaaaa ben dün yazmıştım zaten ben günde 3 tabak rahat karpuz yiyorum bebeğim son 2 haftada 700 gr aldı maşallah diym sizde deyn

canım 3200 bence gayet normal benim kızım 3290 doğdu gayette iyiydi sağlığı yerindeydi ve normal doğdu bence hiç kafaya takma doktorlar anca bizi endişelendirsinler

bu eski kanun sanırım yenisi bizi kapsıyorsa süper kızlar ben 2 ay ücretsiz izin alıcam çünkü ocak ve şubat ayları eğer olursa almama gerek kalmıcak ama şimdidende almak zorundayım

hadi bakalım az kaldı kavuşmana meleklerineç sağlıklı gelsinler para yerine gelir sedef.
ben de aynen senin gibiyim her hafta nst, şeker, kontrol vs ..

kızlaaar çok iş var yaaa nasıl halledicem yarın halıları yıkamaya vericem camlar siliniceeek tüller ve koltuk örtüleri yıkanıp ütülenecek bebiş eşyaları yıkanıp ütülenecek offff offfffffff:26::18:

ahh ahh hepimizde aaynı dert var şimdiden yapsam doğuma kadar bida batar amann amannn

bende memurum bu 6 aylık ücretli izin bizide kapsar inşallah...bebişlerimizi büyütüp başlarız işe..
benim mide sorunlarım yine geldi sıcaktanmıdır bilmem.. karnım kasılıyo 15 -30 dk sürüyo belden terleyerek geçiyo ayrıca leğen kemiklerim magnezyum içmediğim de aşırı sızlıyor.... wc ihtiyacı ayrı bir sıkıntı klozet kullanamıyorum. normal wc lerdede çok rahatsız oluyorum .. işte ayaklarım çok şişiyor... hafta sonu ancak iniyor...
ama geçecek inşallah bunlar bebişleri kucağımıza alınca
ben göğüs ucuma tahin yağı sürüyorum haftada bir( bir arkadaşın tavsiyesi)kızımda emzirmek 2.5 ay işkence olmuştu bana çok acıyorlardı... sizlerde önlemini şimdiden almaya çalışınarkadaşlar... güzel yöntemleri burdan paylaşalım...
ben foruma ara sıra yazıyorum ama günde 3kere takipteyim gelişmeleri.. benim kızım 3200 doğmuştu kemik yıgınıydı parmaklar kürdan inceliğinde.. ama 1 aya kalmadı topladı ele avuca geldi... sağlıklı olsunlarda zayıf olsalarda olur.. kızım 6 yaşında hala zayıf hala uzun...bu işler bebğin yapısıylada alakalı..ben bu arada 34 haftanın içindeyim..izn için 37.haftayı bekliyorum..

Terlemekten kilo vereceğim resmen ayyy merak ettim kızımı bizim randevumuza çok var ayın 11 inde 10 gün nasıl geçer offffffff 3-4 günlğk gerilik var demişti doktor çok önemli değil dedi ama büyüsün benim nur yüzlüm

Selam kızlar..

Bu yasadan bizler de faydalanıcaz sanırım çünkü pozitif haklardan eğer içindeyken yasa çıkarsa yararlanabiliyormuşsun.. Hani askerlik bir dönem inmişti de vakti gelen ve geçmiş olan hemen gönderilmişti. Onun gibi olur heralde..

hadi bakalım az kaldı kavuşmana meleklerineç sağlıklı gelsinler para yerine gelir sedef.
ben de aynen senin gibiyim her hafta nst, şeker, kontrol vs ..

hadi inşallah tent çok az kaldı gerçekten heyecanlanmaya bvaşladım ben her an kendimi dinliyorum ağrım mı var suyum mu geliyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…