evet benimde batıcak ama ne zaman doğurucamız belli değil temiz dursun her yer
bende memurum bu 6 aylık ücretli izin bizide kapsar inşallah...bebişlerimizi büyütüp başlarız işe..
benim mide sorunlarım yine geldi sıcaktanmıdır bilmem.. karnım kasılıyo 15 -30 dk sürüyo belden terleyerek geçiyo ayrıca leğen kemiklerim magnezyum içmediğim de aşırı sızlıyor.... wc ihtiyacı ayrı bir sıkıntı klozet kullanamıyorum. normal wc lerdede çok rahatsız oluyorum .. işte ayaklarım çok şişiyor... hafta sonu ancak iniyor...
ama geçecek inşallah bunlar bebişleri kucağımıza alınca
ben göğüs ucuma tahin yağı sürüyorum haftada bir( bir arkadaşın tavsiyesi)kızımda emzirmek 2.5 ay işkence olmuştu bana çok acıyorlardı... sizlerde önlemini şimdiden almaya çalışınarkadaşlar... güzel yöntemleri burdan paylaşalım...
ben foruma ara sıra yazıyorum ama günde 3kere takipteyim gelişmeleri.. benim kızım 3200 doğmuştu kemik yıgınıydı parmaklar kürdan inceliğinde.. ama 1 aya kalmadı topladı ele avuca geldi... sağlıklı olsunlarda zayıf olsalarda olur.. kızım 6 yaşında hala zayıf hala uzun...bu işler bebğin yapısıylada alakalı..ben bu arada 34 haftanın içindeyim..izn için 37.haftayı bekliyorum..
bende memurum bu 6 aylık ücretli izin bizide kapsar inşallah...bebişlerimizi büyütüp başlarız işe..
benim mide sorunlarım yine geldi sıcaktanmıdır bilmem.. karnım kasılıyo 15 -30 dk sürüyo belden terleyerek geçiyo ayrıca leğen kemiklerim magnezyum içmediğim de aşırı sızlıyor.... wc ihtiyacı ayrı bir sıkıntı klozet kullanamıyorum. normal wc lerdede çok rahatsız oluyorum .. işte ayaklarım çok şişiyor... hafta sonu ancak iniyor...
ama geçecek inşallah bunlar bebişleri kucağımıza alınca
ben göğüs ucuma tahin yağı sürüyorum haftada bir( bir arkadaşın tavsiyesi)kızımda emzirmek 2.5 ay işkence olmuştu bana çok acıyorlardı... sizlerde önlemini şimdiden almaya çalışınarkadaşlar... güzel yöntemleri burdan paylaşalım...
ben foruma ara sıra yazıyorum ama günde 3kere takipteyim gelişmeleri.. benim kızım 3200 doğmuştu kemik yıgınıydı parmaklar kürdan inceliğinde.. ama 1 aya kalmadı topladı ele avuca geldi... sağlıklı olsunlarda zayıf olsalarda olur.. kızım 6 yaşında hala zayıf hala uzun...bu işler bebğin yapısıylada alakalı..ben bu arada 34 haftanın içindeyim..izn için 37.haftayı bekliyorum..
Terlemekten kilo vereceğim resmen ayyy merak ettim kızımı bizim randevumuza çok var ayın 11 inde 10 gün nasıl geçer offffffff 3-4 günlğk gerilik var demişti doktor çok önemli değil dedi ama büyüsün benim nur yüzlüm
BU HABER NERDE VAR ACABAA:s 6 AY DOGUM IZNI ONCESI ICIN MI SONRASI ICIN MI KOMPLE MI:) BEN OGRETMENIM ZATEN ONCESINI KULLANAMIYORUM YAZA GELDI AKTARAMIYORUM DA:)))
hadi inşallah tent çok az kaldı gerçekten heyecanlanmaya bvaşladım ben her an kendimi dinliyorum ağrım mı var suyum mu geliyor diye
Bu 6 aylık ücretli izin sadece devlet memurlarını mı kapsıyor?
Özel sektörü kapsamayacak mıııinşallah yürürlüğe girer ama özel sektör için geçerli olacakmı
BEN SEZERYAN OLMAMAK ICIN ELIMDEN GELEN HER SEYI YAPTIM.ISTEN GELINCE GUNDE 2 SAAT YURUDUM 7.AYDA BILE:d AMA ISTE KISMET DERLER YAAA BEBEK TERS DONMUYORRR:) DONMESI DE ZOR DEDI DR.SEZERYAN OLMANIN TEK AVANTAJI SANIRIM OYLE SANCIN FALAN OLMAYACAK DEDI DR:dKENDIMI AVUTUYORUM ISTE:d
Herkesi kapsayacak tabi ki..SGK 'nın verdiği yasal 4 aylık izin 6 aya çıkacak..
ikiz annelerinden didos 86 doğurdu mu?
Kaşınıyorum derken tüm vücudun mu ?kızlar dün akşam yine çok kaşındım kaşındıkça moralim bozuldu( sonuçlar perşembe cıkıcak bi an once gelsin şu perşembe günü yaaa
ben de de ayynı sorun var canım kime anlatsam anlamıyodu.. sanki denize girmişsn de kulağına su kaçmış gibi dimi:) beni de sinir ediyo çok sık oluyo doktora da sordum hamilelikle ilgisiyok dedi kulak burun boğaza yönlendirdi ama gitmedm
Doğum iznine çıktık,bu izin ne zaman onaylanır acaba ben de duymuştum bunu ama onaylanırsa tabiii :44:
ben de de ayynı sorun var canım kime anlatsam anlamıyodu.. sanki denize girmişsn de kulağına su kaçmış gibi dimi:) beni de sinir ediyo çok sık oluyo doktora da sordum hamilelikle ilgisiyok dedi kulak burun boğaza yönlendirdi ama gitmedm
geçenlerde yazmıştı sanırım erken doğum yapmış. küvözdelermiş bebekleri
Kaşınıyorum derken tüm vücudun mu ?kızlar dün akşam yine çok kaşındım kaşındıkça moralim bozuldu( sonuçlar perşembe cıkıcak bi an once gelsin şu perşembe günü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?