2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet benimde batıcak ama ne zaman doğurucamız belli değil temiz dursun her yer

o da var 36 dan sonra herzaman doğabilir , halılar yıkatmaya verince zaten 1 hafta gelmıo .. ya havalar serin olsa temzlik dert değil karnımız burnumuzda bide temizliğe kalkışınca ole terlıorum ki o zaman da nefes alınmıo

Canım hamilelik takvimin yanlış heralde.

BU HABER NERDE VAR ACABAA:s 6 AY DOGUM IZNI ONCESI ICIN MI SONRASI ICIN MI KOMPLE MI:) BEN OGRETMENIM ZATEN ONCESINI KULLANAMIYORUM YAZA GELDI AKTARAMIYORUM DA:)))

büyür cnm bak ben 1-1,5 aydır hiç kg almıyorum ama yediklerim direk bebeğe gidio heralde o haftasında gidio tombiş değil ama zamanında gidio olsun sağlıklı olsunda kg u hiç takma bende kaşıntı var cumadan beri gebelik kolestazından şüphelendik tahliller yapıldı dün perş çıkıcak sonuçlar eğer oleyse 37-38. haftalarda doğum olcak inş yoktur diye dua edip duruorum

BU HABER NERDE VAR ACABAA:s 6 AY DOGUM IZNI ONCESI ICIN MI SONRASI ICIN MI KOMPLE MI:) BEN OGRETMENIM ZATEN ONCESINI KULLANAMIYORUM YAZA GELDI AKTARAMIYORUM DA:)))

Aslındaa çok önce uygulanacaktı bu paket ama kürtaj yasasına tepkiler çok olunca paketi komple yeni yasama dönemine bıraktılar..Büyük ihtimalle de onaylanır biz de faydalanırız..Yoksa ben de raporumu aldım 37'ye kadar ama dayanamıcam bu hafta sonu ayrılıcam heralde..

Bu 6 aylık ücretli izin sadece devlet memurlarını mı kapsıyor?
Özel sektörü kapsamayacak mııı inşallah yürürlüğe girer ama özel sektör için geçerli olacakmı

hadi inşallah tent çok az kaldı gerçekten heyecanlanmaya bvaşladım ben her an kendimi dinliyorum ağrım mı var suyum mu geliyor diye

BEN SEZERYAN OLMAMAK ICIN ELIMDEN GELEN HER SEYI YAPTIM.ISTEN GELINCE GUNDE 2 SAAT YURUDUM 7.AYDA BILE:d AMA ISTE KISMET DERLER YAAA BEBEK TERS DONMUYORRR:) DONMESI DE ZOR DEDI DR.SEZERYAN OLMANIN TEK AVANTAJI SANIRIM OYLE SANCIN FALAN OLMAYACAK DEDI DR:dKENDIMI AVUTUYORUM ISTE:d

Bu 6 aylık ücretli izin sadece devlet memurlarını mı kapsıyor?
Özel sektörü kapsamayacak mııı inşallah yürürlüğe girer ama özel sektör için geçerli olacakmı

Herkesi kapsayacak tabi ki..SGK 'nın verdiği yasal 4 aylık izin 6 aya çıkacak..

cnm gerçekten kısmet ama sen elinden geleni yapmışsın en azından gerisi Allahın takdiri ben hiç yürümedim ((( hergün düzenli yürüyenler var ben de çok takıorum kafama ama bu sıcaklarda dısarı cıkamadım akşamları da eşim evde değildi. sürekli mesaide gellince de yorgun zaten .. ama yine de çok istiyorum normal doğumu inş normal olur...

kızlar dün akşam yine çok kaşındım kaşındıkça moralim bozuldu ( sonuçlar perşembe cıkıcak bi an once gelsin şu perşembe günü yaaa

kızlar size birşey danışmak istiyorum,benim ilk gebeliğim ve kasılmanın nasıl olduğunu bilmiyorum,doktoruma sorduğumda karnın taş gibi sert olur demişti,iki defa yaşadım öyle birşey,

ama nette biraz araştırma yaptıktan sonra anladım ki bebeğin zaman zaman kolunu veya bacağını çıkardığı zamanlar yani karında tümseklerin oluşmasıda kasılmaymış,bu doğru mu ?

ben sürekli böyle hareketler hissediyorum :18: hergün bikaç defa olur,ya sağ tarafım ya da sol tarafım şişer iner.bazen gıdıklanıyorum bile eğer kasılmaysa nasıl oluyor anlamadım ?

Allahım sen koru

kızlar dün akşam yine çok kaşındım kaşındıkça moralim bozuldu ( sonuçlar perşembe cıkıcak bi an once gelsin şu perşembe günü yaaa
Kaşınıyorum derken tüm vücudun mu ?
ben de cok kasınıyorum ama rahatsızlık olarak hiç aklıma gelmedi
genelde boyun ve göğüs üstlerim kasınıyor

Canim ben kbb ye gittim kulaklarindq bir sorun yok hamilelige bagli dedi ama fenalardayim kulaklarim cok kotu yinede kbb ye gorunmekte fayda var. Bende yarin kendi drumla konusucam bu konuyu cok rahatsiz oluyorum.

Canim ben kbb ye gittim kulaklarindq bir sorun yok hamilelige bagli dedi ama fenalardayim kulaklarim cok kotu yinede kbb ye gorunmekte fayda var. Bende yarin kendi drumla konusucam bu konuyu cok rahatsiz oluyorum.

Kaşınıyorum derken tüm vücudun mu ?
ben de cok kasınıyorum ama rahatsızlık olarak hiç aklıma gelmedi
genelde boyun ve göğüs üstlerim kasınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…