geçenlerde yazmıştı sanırım erken doğum yapmış. küvözdelermiş bebekleri
"12 temmuzda 30+1 haftalık doğum yaptım.kızlarım küvezdeler"
ben kaçırmışım. kaç haftalık doğdular biliyor musun canım? inşallah bebeklerin durumu iyidir.
hiç kasılma yaşayan yok muu ??
çok erken doğmuşlar 12 temmuzda doğduysa belkide çıkmıştır bebekler küvezden.
Kaşınıyorum derken tüm vücudun mu ?
ben de cok kasınıyorum ama rahatsızlık olarak hiç aklıma gelmedi
genelde boyun ve göğüs üstlerim kasınıyor
Bende kasılma değilde sertlik oluyo böyle bi yere toplanıyo gibi çıkıyo yukarı. Eşime diyorum bak poposunu dayadı bazen elini kolunu diyorum çok sürmüy 2dk felan düzeliyo. Buna kasılma denmez bence nst girdim hiç birşey çıkmadı öyle olsa çıkardı. Takma kafanı tatlım vücudum zayıf olduğu için anlıyorum ben nerde duruyo gözüküyo dışardan
cnm ben baştan onemsemedim cumadan beri kaşınıyorum alerjı olmustur dedim sonra ağustos annelerinin topiğinde bi arkadaşın kaşıntısı varmış dr.a sorunca dr.u onemli demiş test yaptırmışlar gebelik kolestazı varmış. bende kaşınırken okuyunca ki gebelik kolestazını da araştırdım baya bi cnm sıkıldı pazar günü dr.umu aradım pts hemen gel tahlil yapalım dedi. işte dün dr.daydım testleri yaptırdık perşembe cıkıcak sonuçlar eğer varsa kolestaz bebek riske girmemesi için 37-38 . haftasında alıcak inş yoktur die dua edıorum
ara ara o bi yerde toplanmalar bende de oluyor top gibi kalıyor bi yerde 1 dk sürmüyor bende ayağıyla itiyor die düşünüyorummm seviyorum kızımın ayaklarınııı
selin ben 5.aydan beri ferrum fort kullanıyorum birde elevit mide bulanması falan olmadı hiçç bende
ayyyy çok acıktım yaaa ölecem açlıktan:)
Canim ben kbb ye gittim kulaklarindq bir sorun yok hamilelige bagli dedi ama fenalardayim kulaklarim cok kotuyinede kbb ye gorunmekte fayda var. Bende yarin kendi drumla konusucam bu konuyu cok rahatsiz oluyorum.
Kızlar hastane çantanıza eşiniz için de bişiler alıcakmısınız bi aklıma T-shirt geldi. değiştirir koşturmaca da terler muhtemelen
hiç kasılma yaşayan yok muu ??
Merhaba güzel anneler, benim bebeğimde 3hafta geriden geliyor ebe bana bol bol kapuz ye dedi bilmem alakası var mı, dr en fazla 2500 doğar diyor bakalım nolacak.
selam kızlar doktordan geldim şimdi 32+3üm kuzum 2240grolmuş. herşey yolunda yani
bende memurum bu 6 aylık ücretli izin bizide kapsar inşallah...bebişlerimizi büyütüp başlarız işe..
benim mide sorunlarım yine geldi sıcaktanmıdır bilmem.. karnım kasılıyo 15 -30 dk sürüyo belden terleyerek geçiyo ayrıca leğen kemiklerim magnezyum içmediğim de aşırı sızlıyor.... wc ihtiyacı ayrı bir sıkıntı klozet kullanamıyorum. normal wc lerdede çok rahatsız oluyorum .. işte ayaklarım çok şişiyor... hafta sonu ancak iniyor...
ama geçecek inşallah bunlar bebişleri kucağımıza alınca
ben göğüs ucuma tahin yağı sürüyorum haftada bir( bir arkadaşın tavsiyesi)kızımda emzirmek 2.5 ay işkence olmuştu bana çok acıyorlardı... sizlerde önlemini şimdiden almaya çalışınarkadaşlar... güzel yöntemleri burdan paylaşalım...
ben foruma ara sıra yazıyorum ama günde 3kere takipteyim gelişmeleri.. benim kızım 3200 doğmuştu kemik yıgınıydı parmaklar kürdan inceliğinde.. ama 1 aya kalmadı topladı ele avuca geldi... sağlıklı olsunlarda zayıf olsalarda olur.. kızım 6 yaşında hala zayıf hala uzun...bu işler bebğin yapısıylada alakalı..ben bu arada 34 haftanın içindeyim..izn için 37.haftayı bekliyorum..
Aslındaa çok önce uygulanacaktı bu paket ama kürtaj yasasına tepkiler çok olunca paketi komple yeni yasama dönemine bıraktılar..Büyük ihtimalle de onaylanır biz de faydalanırız..Yoksa ben de raporumu aldım 37'ye kadar ama dayanamıcam bu hafta sonu ayrılıcam heralde..
Ben de sabahları ferrosanol içiyorum. Gündüz elevit. Akşam da kalsiyum.
canım benim dr. um kalsiyumu gün içinde öğle saatlerinde iç dedi..yani aktif olduğumuz saatlerde (mesela yürüyüşten önce) içersen ilacın emilimi ve etkisi çok daha iyi olur dedi..bilgin olsun..eleviti sabah kalkınca içiyorum,demiri akşam yatarken bol suyla yoksa kabızlığa yol açıyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?