2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hiç kasılma yaşayan yok muu ??

Bende kasılma değilde sertlik oluyo böyle bi yere toplanıyo gibi çıkıyo yukarı. Eşime diyorum bak poposunu dayadı bazen elini kolunu diyorum çok sürmüy 2dk felan düzeliyo. Buna kasılma denmez bence nst girdim hiç birşey çıkmadı öyle olsa çıkardı. Takma kafanı tatlım vücudum zayıf olduğu için anlıyorum ben nerde duruyo gözüküyo dışardan

ara ara o bi yerde toplanmalar bende de oluyor top gibi kalıyor bi yerde 1 dk sürmüyor bende ayağıyla itiyor die düşünüyorummm seviyorum kızımın ayaklarınııı

Kaşınıyorum derken tüm vücudun mu ?
ben de cok kasınıyorum ama rahatsızlık olarak hiç aklıma gelmedi
genelde boyun ve göğüs üstlerim kasınıyor

cnm ben baştan onemsemedim cumadan beri kaşınıyorum alerjı olmustur dedim sonra ağustos annelerinin topiğinde bi arkadaşın kaşıntısı varmış dr.a sorunca dr.u onemli demiş test yaptırmışlar gebelik kolestazı varmış. bende kaşınırken okuyunca ki gebelik kolestazını da araştırdım baya bi cnm sıkıldı pazar günü dr.umu aradım pts hemen gel tahlil yapalım dedi. işte dün dr.daydım testleri yaptırdık perşembe cıkıcak sonuçlar eğer varsa kolestaz bebek riske girmemesi için 37-38 . haftasında alıcak inş yoktur die dua edıorum

teşekkür ederim cevap için,bende de hiç ağrı olmuyordu sonuçta ama yine de pirelendim.cuma kontrolüm var bakalım bizim bıdık kaç kilo oldu

ayrıca tüm vucudum cnm ama daha cok bacaklarım.. dr. gebelık kolestazı için genelde göbek çevresi ve kollarda başlar sonra tüm vucuda yayılır dedi. benm ole değil direk bacaklar yogunlukta ama kollarım da kaşınmıo değil başladım mı her yerim kaşınıo bide gece oluomuş kaşıntılar

ara ara o bi yerde toplanmalar bende de oluyor top gibi kalıyor bi yerde 1 dk sürmüyor bende ayağıyla itiyor die düşünüyorummm seviyorum kızımın ayaklarınııı

benimde oyle oluyo canım, bende sımdı cıkıcak ayagı dıyorum göbeğimmden, ama coook sevıyorum bizim neşelı ayaklar

Kızlar hastane çantanıza eşiniz için de bişiler alıcakmısınız bi aklıma T-shirt geldi. değiştirir koşturmaca da terler muhtemelen

Canim ben kbb ye gittim kulaklarindq bir sorun yok hamilelige bagli dedi ama fenalardayim kulaklarim cok kotu yinede kbb ye gorunmekte fayda var. Bende yarin kendi drumla konusucam bu konuyu cok rahatsiz oluyorum.

benım de sag kulagımda perdelenme var.dr a gıttım bır seyın yok dedı demekkı hamılelıktenmıssss:S

Kızlar hastane çantanıza eşiniz için de bişiler alıcakmısınız bi aklıma T-shirt geldi. değiştirir koşturmaca da terler muhtemelen

bız almayalım artıkın yaa hastane cantalarımızı da babalarımız hazırlasınn:))) bıraz naz yapın aaaa:))))

hiç kasılma yaşayan yok muu ??

Ben kasılmaları yaşıyorum.
Bebeğin poposunu biir yere dikip durması ayrı bi olay. Kasılma ayrı bi olay.
Kasılmada tüm karnın taş gibi sert oluyo. Ayaktayken yürümek bile çok zor geliyor. Çünkü o sertlik karnımda ve kasıklarımda ağrı yapıyor. Bir kaç dakika sonra geçiyor.
Ama bebek vücudunu hareket ettirdiğinde öyle bi acı duymuyorum. Rahatım yani

Merhaba güzel anneler, benim bebeğimde 3hafta geriden geliyor ebe bana bol bol kapuz ye dedi bilmem alakası var mı, dr en fazla 2500 doğar diyor bakalım nolacak.

canım ben de seni bugün çok merak ettim nerelerde bu kız acaba diye sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil 500gr eksik doğsun sağlıklı olsun şimdi kaç kg bebişin??
selam kızlar doktordan geldim şimdi 32+3üm kuzum 2240gr olmuş. herşey yolunda yani

nasıl yaa benimle aynı BDT ama benim bebişim 1700 dü geçen hafta dr. normal dedi ama zayıfmı acaba:26:

inşallah SGK lı herkesi kapsar canım..ilaç gibi gelir valla..ücretsiz izine gerek kalmadan büyütürüz bebişlerimizi inşallah

inşallah bizde faydalanırız..ben BİMER e yazı yazmıştım bu konuyla ilgili,bana cevap yazmışlar geçen hafta..talebinizi TBMM ye iletirseniz daha iyi olur diye yazmışlar

Ben de sabahları ferrosanol içiyorum. Gündüz elevit. Akşam da kalsiyum.

canım benim dr. um kalsiyumu gün içinde öğle saatlerinde iç dedi..yani aktif olduğumuz saatlerde (mesela yürüyüşten önce) içersen ilacın emilimi ve etkisi çok daha iyi olur dedi..bilgin olsun..eleviti sabah kalkınca içiyorum,demiri akşam yatarken bol suyla yoksa kabızlığa yol açıyor.....

Bana da demiri sabah aç karına iç dedi doktor.
Onu kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum.
Kabız olmanın aksine şimdi eskisinden de rahatım.
Elevit ile kalsiyumu da üst üste içmemek için böyle yapıyordum. eğer daha faydalı olacaksa artık öğleye kadar hepsini içmiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…