2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 29 gün kaldı.
Önümüzdeki günlerde bebeğinizin vücudundaki beyaz yağ oranı %8'e çıkmış olacak. Hamileliğinizin son zamanlarında gece uyurken bacak krampları çok sık görülür. Yorgunluktan kaçınarak ve mümkün olduğunda bacağınızı yükseğe kaldırıp dinlenerek, krampların önüne geçebilirsiniz. B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35-37. haftalar arasında yapılabilir.

ayyyy kızımı kucağıma almaya 29 gün kaldı

bnm de 29 gün cnm :)))

kızçelerrr doğuralım artık yaaaa kızımı özledim bennnnn

bende çok özledim cemre migelsin istiyorum hemen temmuz annelerinin hikayelerini okudum hatmettim hepsini rabbim bizede nasip etsin inşallah yavrularımıza kavuşmayı

bnm de 29 gün cnm :)))

ay 1 ayın altına düşmüssünüz bnm de bi haftam var 1 ay kalmasına çok heycanlanıorum inşaalh sağlıcakla alrız yavrularımızı kucağımıza

canımm valla ben 3 hafta önce gittiğimde 990 gramdı. buraya baktığımda en minik bebek benimkiydi baya üzülmüştüm ama bugün böyle olduğunu öğrendim ben 1750 falan bekliyordum. yani hiç belli olmuyor bakarsın benim bebiş bu hafta 20 grm alır sennki 200gr alır. yani takılma şöyle böyle die. doktor bana buradaki gram + - 300 gram dedi. 300 gram dah az yada 300 gram daha fazla da olabilir gerçek ölçüm.

selam kızlar bugün kontrolümüz vardı 33+6 güzel kızım 2603 gr 43 cm maşallah kuşuma artık kontrollerimiz haftada 1 e düştü nst - usg olarak çook şükür sonlara yaklaşıyoruzz

slm kızlar uzun zamandır giremedim evde bi küçük temizlik yapayım dedim 2 gündür karsık ve altkarın ağrısıyla yatıyorum aamaaaa çok özlemişim kızları pekk kimsede yok herkes iftar hazırlığında kocişler için biz kayınvalidemdeyiz o hazırlıyo sağolsun hadi herkese ii iftarlar

canım zaten doğumların geneli 37-38 haftada oluyor benim ilk doğumum 36 bitti 37 ye girdim acil sezeryanla alındı gayette sağlıklıydı 2950 idi kilosuda
sen niye korkuyosun ki

Selam kızlar nasılsınız dün yoktum bugünde ancak girebildim.

Komşudaydım bütün gün kızıma alt açma örtüsü diktik daha doğrusu komşum dikti ben izledim :) fisto kumaştan çok güzel oldu yastığıyla beraber. iiçinede metrelik elyaf koyduk hazır gibi oldu resmini çeker koyarım. eve geldim b i halsizlik çöktü anlatamam şimdi kalktım yemek yaptım iftari bekliyoruz.

Geçmiş yapamadım ne var neyok? herkes iyi mi?

canım zaten doğumların geneli 37-38 haftada oluyor benim ilk doğumum 36 bitti 37 ye girdim acil sezeryanla alındı gayette sağlıklıydı 2950 idi kilosuda
sen niye korkuyosun ki

cnm nebilim aslında dr.umda korkutmadı aynı senin gibi kılosu ii dedı ama ben sezeryan olmaktan korkuom gerçi muhtemelen suni sancı verir dogarsa normal doğar doğmazsa da sezeryan gerçi ona da üzülmemek lazım hakkımızda ne hayırlısıysa o olucak sonuçta ..

Hadi hayırlı olsun canım
Benimkini de kayınvalide yaptı elyaf koydu icine
Aynen hazır gibi seninki daha süslü sanırım kapitone mi?

Kızlar hiç belli olmaz dogum ne zaman
Ben de sabırla beklemiştim normal doğumumu benim 40. Haftamda ne sancım
Geldi ne de açılmam vardı 40 haftada Sezeryan oldum:44:

Bana da doktor kalsiyum ve demir hapını içme süren arasında en az 2 saat fark olmalı yoksa birbirinin etkilerini yok ediyor dedi. Zaten demir hapından hemen sonra süt ve süt ürünleri tüketmekte demirin emilimini yok ediyor. Ben sabah aç karnına demir hapını saat 2-3 gibi kalsiyumu gece yatarkende balık yağı ve eleviti içiyorum.

merhaba arkadaşım kaçgündür seni takip ediyorum aynı senin gibi bacak ve ayak bölgesinde kaşıntılarım oldu arkasındanda sinek ısırığı gibi kızarıklıklar çıkıyor belki 20 tane wardır ara ara acaip kaşınıyor sağlık ocağındaki doktora sordum bişi olmaz dedi ölesine baktı kendi doktoruma gitçektim bugün ama yetişemedim yarın gidicem artık inş bişey çıkmaz bende korkuyorum baya bi neden böyle oldu acaba diye sadece ekstradan kan için iğne oluyorum 3 günde 1 senin kan değerlerin düşükmü ya da ekstra bi ilaç kullanıyormusun???

herkese merhabalarrr bende bugün izmire gidip bzim kızın bütünnnn eşyalarını bebek arabasından beşiğine herşeyini topllu aldım içim rahatladı alamıcam diye korkuyordum artık yıkansın yerleşsin hepsinin fotosunu çeker koyarım birtek telsiz ve odası kaldı onuda beğendim yarın siparişini vericem kısmetse birde bizim kızın ismi belli değil karar weremiyorum bir türlü arkadaşlar yardım edin bi 2 isim olarak Alya Mina ya da Derin ismi hoşuma gidiyor Derin ismi soyismimizle kafiyeli oluyor öbürü uymuyo ama Mina ismi çok hoşuma gidiyor ne dersiniz önerilere açığım :)))

normalde doktor kontrolüm haftaya salı en son 29.haftada gitmiştim 1750 kg du doktor iyi dedi ama kan değerlerim 9 da demir hapını 2 ye çıkardık ve iğne oluyorum bakalım inşallah artar değerlerimizz

mrb cnm dr.una gittiğinde bahset zaten o direk test yapar sana kan alıolar ama sonuçları 4 günde cıkıo.. bnm sonuçlar perş. günü cıkıcak kan değerlerim çok iidi geçen hafta kan tahlili yaptık herşey yolunda yani eğer kolestaz yoksa.. buarada sinek ısırıgı gibi yerleri de gösterdim dr.a yok muhtemeln gebelik kolestazı değil dedi ama dün gece yine çıldırmış gibi kaşındım kendimi paralayasım geldi sende testlerini yaptır en azından için rahat eder..

Bence mina

ayy ne güzelll allah sağlıkla kullanmayı nasib etsin :) hiç aklıma gelmedi benim kayınvalidemde çok güzel dikiş diker. Gerçi aldım ben ama bitanede diktirsemmiki. Neyyse sen koy fotonu kopya çekeriz :)

evet yaptırayımda içim rahat etsin inşallah ikimizdede birşey çıkmaz benim göbek bölgemde kollarımda hiç yok sadece ayak ve bacaklarda war çok değişik ya böcek mi acaba dicem ama olamaz yani :S

bende sezeryandan korkuyorum ama allaha dua et neyse hayırlısı o olsun. Sonuçta ikisininde zor yanları çok. Bence kg falan takma. Bizim arkadaikın oğlu doğmadan önce 3 küsür doğar dedi doktor bi doğdu 2.800. Gaaayetde sağlıklıydı. Ne sarılık oldu ne bişkey. O bünye meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…