Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 29 gün kaldı.
Önümüzdeki günlerde bebeğinizin vücudundaki beyaz yağ oranı %8'e çıkmış olacak. Hamileliğinizin son zamanlarında gece uyurken bacak krampları çok sık görülür. Yorgunluktan kaçınarak ve mümkün olduğunda bacağınızı yükseğe kaldırıp dinlenerek, krampların önüne geçebilirsiniz. B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35-37. haftalar arasında yapılabilir.
ayyyy kızımı kucağıma almaya 29 gün kaldı
kızçelerrr doğuralım artık yaaaa kızımı özledim bennnnn
Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 29 gün kaldı.
Önümüzdeki günlerde bebeğinizin vücudundaki beyaz yağ oranı %8'e çıkmış olacak. Hamileliğinizin son zamanlarında gece uyurken bacak krampları çok sık görülür. Yorgunluktan kaçınarak ve mümkün olduğunda bacağınızı yükseğe kaldırıp dinlenerek, krampların önüne geçebilirsiniz. B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35-37. haftalar arasında yapılabilir.
ayyyy kızımı kucağıma almaya 29 gün kaldı
bnm de 29 gün cnm :)))
canım ben de seni bugün çok merak ettim nerelerde bu kız acaba diye sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil 500gr eksik doğsun sağlıklı olsun şimdi kaç kg bebişin??
nasıl yaabenimle aynı BDT ama benim bebişim 1700 dü geçen hafta dr. normal dedi ama zayıfmı acaba:26:
inşallah SGK lı herkesi kapsar canım..ilaç gibi gelir valla..ücretsiz izine gerek kalmadan büyütürüz bebişlerimizi inşallah
inşallah bizde faydalanırız..ben BİMER e yazı yazmıştım bu konuyla ilgili,bana cevap yazmışlar geçen hafta..talebinizi TBMM ye iletirseniz daha iyi olur diye yazmışlar
canım benim dr. um kalsiyumu gün içinde öğle saatlerinde iç dedi..yani aktif olduğumuz saatlerde (mesela yürüyüşten önce) içersen ilacın emilimi ve etkisi çok daha iyi olur dedi..bilgin olsun..eleviti sabah kalkınca içiyorum,demiri akşam yatarken bol suyla yoksa kabızlığa yol açıyor.....
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı 33+6 güzel kızım 2603 gr 43 cmmaşallah kuşuma artık kontrollerimiz haftada 1 e düştü nst - usg olarak çook şükür sonlara yaklaşıyoruzz
cnm ben baştan onemsemedim cumadan beri kaşınıyorum alerjı olmustur dedim sonra ağustos annelerinin topiğinde bi arkadaşın kaşıntısı varmış dr.a sorunca dr.u onemli demiş test yaptırmışlar gebelik kolestazı varmış. bende kaşınırken okuyunca ki gebelik kolestazını da araştırdım baya bi cnm sıkıldı pazar günü dr.umu aradım pts hemen gel tahlil yapalım dedi. işte dün dr.daydım testleri yaptırdık perşembe cıkıcak sonuçlar eğer varsa kolestaz bebek riske girmemesi için 37-38 .
haftasında alıcak inş yoktur die dua edıorum
canım zaten doğumların geneli 37-38 haftada oluyor benim ilk doğumum 36 bitti 37 ye girdim acil sezeryanla alındı gayette sağlıklıydı 2950 idi kilosuda
sen niye korkuyosun ki
Selam kızlar nasılsınız dün yoktum bugünde ancak girebildim.
Komşudaydım bütün gün kızıma alt açma örtüsü diktik daha doğrusu komşum dikti ben izledim :) fisto kumaştan çok güzel oldu yastığıyla beraber. iiçinede metrelik elyaf koyduk hazır gibi oldu resmini çeker koyarım. eve geldim b i halsizlik çöktü anlatamam şimdi kalktım yemek yaptım iftari bekliyoruz.
Geçmiş yapamadım ne var neyok? herkes iyi mi?
Bana da demiri sabah aç karına iç dedi doktor.
Onu kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum.
Kabız olmanın aksine şimdi eskisinden de rahatım.
Elevit ile kalsiyumu da üst üste içmemek için böyle yapıyordum. eğer daha faydalı olacaksa artık öğleye kadar hepsini içmiş olurum.
ayrıca tüm vucudum cnm ama daha cok bacaklarım.. dr. gebelık kolestazı için genelde göbek çevresi ve kollarda başlar sonra tüm vucuda yayılır dedi. benm ole değil direk bacaklar yogunlukta ama kollarım da kaşınmıo değil başladım mı her yerim kaşınıo bide gece oluomuş kaşıntılar
merhaba arkadaşım kaçgündür seni takip ediyorum aynı senin gibi bacak ve ayak bölgesinde kaşıntılarım oldu arkasındanda sinek ısırığı gibi kızarıklıklar çıkıyor belki 20 tane wardır ara ara acaip kaşınıyor sağlık ocağındaki doktora sordum bişi olmaz dedi ölesine baktı kendi doktoruma gitçektim bugün ama yetişemedim yarın gidicem artık inş bişey çıkmaz bende korkuyorum baya bi neden böyle oldu acaba diye sadece ekstradan kan için iğne oluyorum 3 günde 1 senin kan değerlerin düşükmü ya da ekstra bi ilaç kullanıyormusun???
herkese merhabalarrr bende bugün izmire gidip bzim kızın bütünnnn eşyalarını bebek arabasından beşiğine herşeyini topllu aldım içim rahatladı alamıcam diye korkuyordum artık yıkansın yerleşsin hepsinin fotosunu çeker koyarım birtek telsiz ve odası kaldı onuda beğendim yarın siparişini vericem kısmetse birde bizim kızın ismi belli değil karar weremiyorum bir türlü arkadaşlar yardım edin bi 2 isim olarak Alya Mina ya da Derin ismi hoşuma gidiyor Derin ismi soyismimizle kafiyeli oluyor öbürü uymuyo ama Mina ismi çok hoşuma gidiyor ne dersiniz önerilere açığım :)))
normalde doktor kontrolüm haftaya salı en son 29.haftada gitmiştim 1750 kg du doktor iyi dedi ama kan değerlerim 9 da demir hapını 2 ye çıkardık ve iğne oluyorum bakalım inşallah artar değerlerimizz
Bence minamerhaba arkadaşım kaçgündür seni takip ediyorum aynı senin gibi bacak ve ayak bölgesinde kaşıntılarım oldu arkasındanda sinek ısırığı gibi kızarıklıklar çıkıyor belki 20 tane wardır ara ara acaip kaşınıyor sağlık ocağındaki doktora sordum bişi olmaz dedi ölesine baktı kendi doktoruma gitçektim bugün ama yetişemedim yarın gidicem artık inş bişey çıkmaz bende korkuyorum baya bi neden böyle oldu acaba diye sadece ekstradan kan için iğne oluyorum 3 günde 1 senin kan değerlerin düşükmü ya da ekstra bi ilaç kullanıyormusun???
herkese merhabalarrr bende bugün izmire gidip bzim kızın bütünnnn eşyalarını bebek arabasından beşiğine herşeyini topllu aldım içim rahatladı alamıcam diye korkuyordum artık yıkansın yerleşsin hepsinin fotosunu çeker koyarım birtek telsiz ve odası kaldı onuda beğendim yarın siparişini vericem kısmetse birde bizim kızın ismi belli değil karar weremiyorum bir türlü arkadaşlar yardım edin bi 2 isim olarak Alya Mina ya da Derin ismi hoşuma gidiyor Derin ismi soyismimizle kafiyeli oluyor öbürü uymuyo ama Mina ismi çok hoşuma gidiyor ne dersiniz önerilere açığım :)))
normalde doktor kontrolüm haftaya salı en son 29.haftada gitmiştim 1750 kg du doktor iyi dedi ama kan değerlerim 9 da demir hapını 2 ye çıkardık ve iğne oluyorum bakalım inşallah artar değerlerimizz
Selam kızlar nasılsınız dün yoktum bugünde ancak girebildim.
Komşudaydım bütün gün kızıma alt açma örtüsü diktik daha doğrusu komşum dikti ben izledim :) fisto kumaştan çok güzel oldu yastığıyla beraber. iiçinede metrelik elyaf koyduk hazır gibi oldu resmini çeker koyarım. eve geldim b i halsizlik çöktü anlatamam şimdi kalktım yemek yaptım iftari bekliyoruz.
Geçmiş yapamadım ne var neyok? herkes iyi mi?
cnm nebilim aslında dr.umda korkutmadı aynı senin gibi kılosu ii dedı ama ben sezeryan olmaktan korkuomgerçi muhtemelen suni sancı verir dogarsa normal doğar doğmazsa da sezeryan gerçi ona da üzülmemek lazım hakkımızda ne hayırlısıysa o olucak sonuçta ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?