2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bence derin cnm. Çok hoş bi isim diye düşünüyorum ben.hayırlısı olsun:)

Slmlaaaaar kızlar inanmazsınız sonunda temizliğim badanam bitti. Tek ırmağımın odası gelicek ve yerleşicek ondan sonra süslemeler falan:) buarada size bir sorum var bana doktor kalsiyum falan vermedi. Sağlıkocağındaki hemşire magnezyum verdi. Ondan bahsetmiyosunuz demi. Gerçl ben onuda içmiyorum. Çok gerek duymadım. Günde iki kez demir hapı ve elevit içiyorum. Okadar. Buarada kızlar duanıza ihtiyacım kpssnin açıklanmasına az kaldı. Umarım yüksek bir puan alırımda evime yakın biryere atanırım. Yoksa yeni doğmuş çocukla doğuya yada uzak bir yere atanırsam nolur bilmem. Gerçi atanıp atanmıycağımda belli değil ya bakalım. Hamişlerin gönülden ettiği dualar tutar. Dularınız benimle olsun

kg yu hiç takmıorum cnm 2600 olmuş daha da büyücek inş. zaten çok şişko bebek sevmıom ben enteresanım biraz herkes tombik olsun der ben de zayıf demim de normal olsun diyim :))

evet yaptırayımda içim rahat etsin inşallah ikimizdede birşey çıkmaz benim göbek bölgemde kollarımda hiç yok sadece ayak ve bacaklarda war çok değişik ya böcek mi acaba dicem ama olamaz yani :S

inş cnm belki de böcek ısırdı biz anlamadan amann varsa da bişi olmaz inş erkenden kavuşuruz bebişlere

Sağolasın tatlım süslü kapitone değil canım süslü fisto kumaş. Du bakim fotosunu çekebilcem mi :)

ayy ne güzelll allah sağlıkla kullanmayı nasib etsin :) hiç aklıma gelmedi benim kayınvalidemde çok güzel dikiş diker. Gerçi aldım ben ama bitanede diktirsemmiki. Neyyse sen koy fotonu kopya çekeriz :)

Canım eğer dikmeyi bilen bi kayınavliden varsa ve gönüllü dikerse diktir şık duruyor. Pusetine serersin arabasına serersin çok cici oluyo..

Kızlr dün ayşem resmen yanladı karnıma eşimde yoktu bi katı beni aşağıyada baskı yaptı dedim aha geliyo ama gelmedi kuzum bide sanki karnımdan bişey yoktu çıt diye dedim ne oliy ayşe tekmeyi bastı mideme kum torbasımı ne sandıysa kuzum

Magnezyumu doktor bana da verdi. İlk 6 ayda çok fazla bacak krampı şikayetim vardı. Magnezyum ona iyi geliyordu. 1 gün magnezyumu içmesem ertesi gün mutlaka kramp giriyordu. Son aylarda kramp şikayetim yok. O yüzden magnezyumu bıraktım.

Kalsiyum ve demir birlikte kullanılmamalı diye doktorum da söylemişti bana.
Et yemeğinin yanında yoğurt ya da ayran içersen etin demirinden faydalanamazsın demişti.
Sabah aç karına demiri de Portakal suyu ile içmemi söyledi. Çünkü demirin emilimi için C vitamini yardımcı görevi yapıyormuş.

Kalsiyumu da gün içinde içerbilirsin.

slamlarrr
nasılsınız güzel annelerr
bizde dün hastane çantamızın malzemelerinin tamamını aldık ve beşiklerimizi aldık allah hepimize güle güle kullandırmayı nasip etsin

İyi bakalim temizlik isinide hallettin canim magnezyum farkli genelde kramplar icin veriliyor canim..kpss icinde hakkinda hayirlisi olsun hem calisip hem cocuga nasil bakacaksin

slamlarrr
nasılsınız güzel annelerr
bizde dün hastane çantamızın malzemelerinin tamamını aldık ve beşiklerimizi aldık allah hepimize güle güle kullandırmayı nasip etsin

Biz ayşemle çok iyiyzzz siz nasılsınız :)

Bende bugün yarın hazırlasam çantamı ancak.. Artık 36. haftaya girdim hazır dursun evin bi köşesinde. Amiinn aminnn cmlemize inşaallah :)

hanımlar benim aişeye akşamları bişey oluyor karnımdan çıkacak gibi oluyor. Boyunu merak eidyorum redmen yanlamasına uzanıyor kanrımda ya deşecek karnımı

çoookkk güzel olmuş, güle güle kullanın.

ayyy çook güzellll bayıldımmm. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Evt kesinlikle bende diktirmeliyim :)

Daha güzeli sizin olsun hanımlar. Teşekkür ederim. Benim kızım anası gibi süslü olacak. Alt komşum var sağolsun o dikti bugün 4 saat uğraştı canım benim bu hali aldı sonradan :) Arabasında falan hoş olur doktora giderken felan :)

hanımlar benim aişeye akşamları bişey oluyor karnımdan çıkacak gibi oluyor. Boyunu merak eidyorum redmen yanlamasına uzanıyor kanrımda ya deşecek karnımı

ya benimki de geceleri kafayı yiyor, bi o yana bi bu yana sallanıp duruyor, öyle vuruyor ki çok kötü oluyorum. zaten nefes alamıyorum, yemek yediğime yiyeceğime pişan oluyorum

İyi bakalim temizlik isinide hallettin canim magnezyum farkli genelde kramplar icin veriliyor canim..kpss icinde hakkinda hayirlisi olsun hem calisip hem cocuga nasil bakacaksin

uzağa atanırsam nasıl olcak bilmiyorum. Belki annemler gelir biraz. Ay bi atansan şöyle yakınlara. Offff

ya benimki de geceleri kafayı yiyor, bi o yana bi bu yana sallanıp duruyor, öyle vuruyor ki çok kötü oluyorum. zaten nefes alamıyorum, yemek yediğime yiyeceğime pişan oluyorum

Ya karnımı görsen resmen içerde dönüyo belli oluyo karnımdan doğsun dişlicem heryerini :) Son zamanlar ya. Ama benimkini iki akşamkı hareketleri daha farklı inşaallah kilo almıştır kuzum. Bende çok yoruluyorum ya az bi yürüsem kalıyorum öyle

benimki de son üç gündür daha bi hareketli, heyecanlı, diyorum eşime bu yine içerde bi haltlar karıştırıyor diye, du bakalım yarın dr. kontrolümüz var öğrenicez beyefendinin derdini.

benimki de son üç gündür daha bi hareketli, heyecanlı, diyorum eşime bu yine içerde bi haltlar karıştırıyor diye, du bakalım yarın dr. kontrolümüz var öğrenicez beyefendinin derdini.

Hadi gözün aydın canım yarın görsen paşanı :) hayırlı haberlerle gel inşaallah canım.. Benim daha çok var kontorlüme

Biz ayşemle çok iyiyzzz siz nasılsınız :)

Bende bugün yarın hazırlasam çantamı ancak.. Artık 36. haftaya girdim hazır dursun evin bi köşesinde. Amiinn aminnn cmlemize inşaallah :)

bizde bebeğimizin odasını boyamıştık. beşiği ve gardrobu gelmişti.banyo ve bakım ürünleri bebek çantasınıda almıştık.bugünde anakucağını,hastane çıkışını,battaniyesini ,havlusunu,benim picama takımımı emzirme sütyenimi filan aldık.diğer şeyleride hazırdı.şimdi valizimizi hazırlamak kaldı.birde bebeiğimizin doğumu:)ay ya bugünleri gördüğümüze inanamıyorum.hamile kaldığımı öğrendiğimden beri bu topikteyim.bugünler nekadar uzak gibi görünüyordu hepimizede.allah hepimizi nazarlardan esirgesin.bebişlerimiz sağlıklı ve hayırlı şekilde gelsinler inşallah.

Hadi gözün aydın canım yarın görsen paşanı :) hayırlı haberlerle gel inşaallah canım.. Benim daha çok var kontorlüme

sağol canım, çok özledim, o parmaklarını yüzüne koyuyor ya yiyesim geliyor.

biz iki haftada bir gidiyoruz artık, siz ne kadar sürede bir gidiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…