merhaba arkadaşım kaçgündür seni takip ediyorum aynı senin gibi bacak ve ayak bölgesinde kaşıntılarım oldu arkasındanda sinek ısırığı gibi kızarıklıklar çıkıyor belki 20 tane wardır ara ara acaip kaşınıyor sağlık ocağındaki doktora sordum bişi olmaz dedi ölesine baktı kendi doktoruma gitçektim bugün ama yetişemedim yarın gidicem artık inş bişey çıkmaz bende korkuyorum baya bi neden böyle oldu acaba diye sadece ekstradan kan için iğne oluyorum 3 günde 1 senin kan değerlerin düşükmü ya da ekstra bi ilaç kullanıyormusun???
herkese merhabalarrr bende bugün izmire gidip bzim kızın bütünnnn eşyalarını bebek arabasından beşiğine herşeyini topllu aldım içim rahatladı alamıcam diye korkuyordum artık yıkansın yerleşsin hepsinin fotosunu çeker koyarım birtek telsiz ve odası kaldı onuda beğendim yarın siparişini vericem kısmetse birde bizim kızın ismi belli değil karar weremiyorum bir türlü arkadaşlar yardım edin bi 2 isim olarak Alya Mina ya da Derin ismi hoşuma gidiyor Derin ismi soyismimizle kafiyeli oluyor öbürü uymuyo ama Mina ismi çok hoşuma gidiyor ne dersiniz önerilere açığım :)))
normalde doktor kontrolüm haftaya salı en son 29.haftada gitmiştim 1750 kg du doktor iyi dedi ama kan değerlerim 9 da demir hapını 2 ye çıkardık ve iğne oluyorum bakalım inşallah artar değerlerimizz
bende sezeryandan korkuyorum ama allaha dua et neyse hayırlısı o olsun. Sonuçta ikisininde zor yanları çok. Bence kg falan takma. Bizim arkadaikın oğlu doğmadan önce 3 küsür doğar dedi doktor bi doğdu 2.800. Gaaayetde sağlıklıydı. Ne sarılık oldu ne bişkey. O bünye meselesi.
evet yaptırayımda içim rahat etsin inşallah ikimizdede birşey çıkmaz benim göbek bölgemde kollarımda hiç yok sadece ayak ve bacaklarda war çok değişik ya böcek mi acaba dicem ama olamaz yani :S
Hadi hayırlı olsun canım
Benimkini de kayınvalide yaptı elyaf koydu icine
Aynen hazır gibi seninki daha süslü sanırım kapitone mi?
Kızlar hiç belli olmaz dogum ne zaman
Ben de sabırla beklemiştim normal doğumumu benim 40. Haftamda ne sancım
Geldi ne de açılmam vardı 40 haftada Sezeryan oldum:44:
ayy ne güzelll allah sağlıkla kullanmayı nasib etsin :) hiç aklıma gelmedi benim kayınvalidemde çok güzel dikiş diker. Gerçi aldım ben ama bitanede diktirsemmiki. Neyyse sen koy fotonu kopya çekeriz :)
Slmlaaaaar kızlar inanmazsınız sonunda temizliğim badanam bitti. Tek ırmağımın odası gelicek ve yerleşicek ondan sonra süslemeler falan:) buarada size bir sorum var bana doktor kalsiyum falan vermedi. Sağlıkocağındaki hemşire magnezyum verdi. Ondan bahsetmiyosunuz demi. Gerçl ben onuda içmiyorum. Çok gerek duymadım. Günde iki kez demir hapı ve elevit içiyorum. Okadar. Buarada kızlar duanıza ihtiyacım kpssnin açıklanmasına az kaldı. Umarım yüksek bir puan alırımda evime yakın biryere atanırım. Yoksa yeni doğmuş çocukla doğuya yada uzak bir yere atanırsam nolur bilmem. Gerçi atanıp atanmıycağımda belli değil ya bakalım. Hamişlerin gönülden ettiği dualar tutar. Dularınız benimle olsun
Slmlaaaaar kızlar inanmazsınız sonunda temizliğim badanam bitti. Tek ırmağımın odası gelicek ve yerleşicek ondan sonra süslemeler falan:) buarada size bir sorum var bana doktor kalsiyum falan vermedi. Sağlıkocağındaki hemşire magnezyum verdi. Ondan bahsetmiyosunuz demi. Gerçl ben onuda içmiyorum. Çok gerek duymadım. Günde iki kez demir hapı ve elevit içiyorum. Okadar. Buarada kızlar duanıza ihtiyacım kpssnin açıklanmasına az kaldı. Umarım yüksek bir puan alırımda evime yakın biryere atanırım. Yoksa yeni doğmuş çocukla doğuya yada uzak bir yere atanırsam nolur bilmem. Gerçi atanıp atanmıycağımda belli değil ya bakalım. Hamişlerin gönülden ettiği dualar tutar. Dularınız benimle olsun
slamlarrr
nasılsınız güzel annelerr
bizde dün hastane çantamızın malzemelerinin tamamını aldık ve beşiklerimizi aldık allah hepimize güle güle kullandırmayı nasip etsin
Eki Görüntüle 476521 Eki Görüntüle 476522 Eki Görüntüle 476523
Ekleyebilmişimdir inşaallah.. Aişemin cici alt açma örtüsü :)
Eki Görüntüle 476521 Eki Görüntüle 476522 Eki Görüntüle 476523
Ekleyebilmişimdir inşaallah.. Aişemin cici alt açma örtüsü :)
çoookkk güzel olmuş, güle güle kullanın.
ayyy çook güzellll bayıldımmm. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Evt kesinlikle bende diktirmeliyim :)
hanımlar benim aişeye akşamları bişey oluyor karnımdan çıkacak gibi oluyor. Boyunu merak eidyorum redmen yanlamasına uzanıyor kanrımda ya deşecek karnımı
İyi bakalim temizlik isinide hallettin canim magnezyum farkli genelde kramplar icin veriliyor canim..kpss icinde hakkinda hayirlisi olsun hem calisip hem cocuga nasil bakacaksin
ya benimki de geceleri kafayı yiyor, bi o yana bi bu yana sallanıp duruyor, öyle vuruyor ki çok kötü oluyorum. zaten nefes alamıyorum, yemek yediğime yiyeceğime pişan oluyorum
Ya karnımı görsen resmen içerde dönüyo belli oluyo karnımdan doğsun dişlicem heryerini :) Son zamanlar ya. Ama benimkini iki akşamkı hareketleri daha farklı inşaallah kilo almıştır kuzum. Bende çok yoruluyorum ya az bi yürüsem kalıyorum öyle
benimki de son üç gündür daha bi hareketli, heyecanlı, diyorum eşime bu yine içerde bi haltlar karıştırıyor diye, du bakalım yarın dr. kontrolümüz var öğrenicez beyefendinin derdini.
Biz ayşemle çok iyiyzzz siz nasılsınız :)
Bende bugün yarın hazırlasam çantamı ancak.. Artık 36. haftaya girdim hazır dursun evin bi köşesinde. Amiinn aminnn cmlemize inşaallah :)
Hadi gözün aydın canım yarın görsen paşanı :) hayırlı haberlerle gel inşaallah canım.. Benim daha çok var kontorlüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?