- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
bizde bebeğimizin odasını boyamıştık. beşiği ve gardrobu gelmişti.banyo ve bakım ürünleri bebek çantasınıda almıştık.bugünde anakucağını,hastane çıkışını,battaniyesini ,havlusunu,benim picama takımımı emzirme sütyenimi filan aldık.diğer şeyleride hazırdı.şimdi valizimizi hazırlamak kaldı.birde bebeiğimizin doğumu:)ay ya bugünleri gördüğümüze inanamıyorum.hamile kaldığımı öğrendiğimden beri bu topikteyim.bugünler nekadar uzak gibi görünüyordu hepimizede.allah hepimizi nazarlardan esirgesin.bebişlerimiz sağlıklı ve hayırlı şekilde gelsinler inşallah.
sağol canım, çok özledim, o parmaklarını yüzüne koyuyor ya yiyesim geliyor.
biz iki haftada bir gidiyoruz artık, siz ne kadar sürede bir gidiyorsunuz?
bizde bebeğimizin odasını boyamıştık. beşiği ve gardrobu gelmişti.banyo ve bakım ürünleri bebek çantasınıda almıştık.bugünde anakucağını,hastane çıkışını,battaniyesini ,havlusunu,benim picama takımımı emzirme sütyenimi filan aldık.diğer şeyleride hazırdı.şimdi valizimizi hazırlamak kaldı.birde bebeiğimizin doğumu:)ay ya bugünleri gördüğümüze inanamıyorum.hamile kaldığımı öğrendiğimden beri bu topikteyim.bugünler nekadar uzak gibi görünüyordu hepimizede.allah hepimizi nazarlardan esirgesin.bebişlerimiz sağlıklı ve hayırlı şekilde gelsinler inşallah.
sağol canım, çok özledim, o parmaklarını yüzüne koyuyor ya yiyesim geliyor.
biz iki haftada bir gidiyoruz artık, siz ne kadar sürede bir gidiyorsunuz?
slm kizlr hamileliginiz nasil gecio ben cok kötüyüm yürüyüs spor vea hic biisi yok mal gibi tüm gün oturuyorum bacaklarim uyurken cok agriyo yürürken belim acayip agrio hic bisi ypamaiom ve korkuom dogumum zor olur die sizlerin nasil peki
canım sana tavsiyem acil platese başla çok faydası oluyo ben son bi haftadır yaptım ve inanılmaz ağrılarım dindibacak aralarım o kadar ağrıyodu ki yürüyemiyodum bile ama bi kaç gün plateste zorlanarak yaptığım hareketleri şimdi çok rahata yapıyorum bence denemelisin
kızlaaar çok iş var yaaa nasıl halledicem yarın halıları yıkamaya vericem camlar siliniceeek tüller ve koltuk örtüleri yıkanıp ütülenecek bebiş eşyaları yıkanıp ütülenecek offff offfffffff:26::18:
oooo maşallahı var topiğin iftar öncesi kimsecikler yoktu... kızlar hastane çantamı hazırladım koyduklarımı sayıyorum eksikleri söleyin emii....
hastane çıkışını ayrı küçük bi çantaya koydumki doğumhaneye onu verirler hepsi gitmez
hastane çıkışında olan parçalardan 2 şer 3er tane koydum ayrıca
bez ve bebek kaşığı alıp koyucam her ihtimale karşı biberonda koydum
kendim içinde pijama takımım üçlü geceliğim emzirme sütyenim bide bolca iççamaşır alıp koycam.............. aklıma başka bişe gelmiyo eksik varsa bi söleyiverin kızlar
Kızlar hastane çantanıza eşiniz için de bişiler alıcakmısınız bi aklıma T-shirt geldi. değiştirir koşturmaca da terler muhtemelen
ah canım benim ya bende aynı dertteyim.halıları yıkamaya vericem.ama camları kim silecek.hadi tüllerle perdeleri eşim indirir ben yıkarım o geri takar.ama kirli cama nasıl takıyım.bu arada mutfak dolapları silinmeli.falan filan.ama ayaklarım ellerim 4gündür oyle bir şişiyorki ayağımın üzerine bile basamıyorum.bu kadar işi kim yapacak.of pöf püf
yok canım geçmiş yapmıorum çantama koyduklarımı yazıodummsuksuk ,zevzekbayan geçmişmi okuyorsunuz yazsanıza sizi hiç böyle suskun görmemiştim.
suksuk ,zevzekbayan geçmişmi okuyorsunuz yazsanıza sizi hiç böyle suskun görmemiştim.
ben de bi t-shirt ile bi eşofman altı koyucam, o gerek yok diyor ama bence yine de bulunsun.
canım hem bebek için hemde kendin için kolanyalı mendil,kendine havlu,kağıt havlu,terlik,bebeğin altını değiştirirken silmek için pamuk,doğumdan sonra insan üşüyormuş.eğer doğumun eylüle geliyorsa çorap,sabahlık,bebek bezi,diş fırçası macunu,makyaj çantan:) abarttımmı acaba bilmiyorum ama aklıma bunlar geliyor.ben bunlarıda koyacağım.doğum bu ne olacağı hastanede nekadar kalacağımız belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?