2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Aynen canım ya midem bulandığı halde çıkmazdım burdan herşeyi beraber paylaştık inşaallah sağlıkla doğumlarınıda konuşuruz büyümelerini felan. Rabbim ogü nleride göstersin...

sağol canım, çok özledim, o parmaklarını yüzüne koyuyor ya yiyesim geliyor.

biz iki haftada bir gidiyoruz artık, siz ne kadar sürede bir gidiyorsunuz?

Canım iki haftada bir gidiyorum geçen perşembe gittim bir dahki kontorlumde 10una geliyo ama doktor yok 13ünde gidecem o yüzden inşaallah tabi.

slm kizlr hamileliginiz nasil gecio ben cok kötüyüm yürüyüs spor vea hic biisi yok mal gibi tüm gün oturuyorum bacaklarim uyurken cok agriyo yürürken belim acayip agrio hic bisi ypamaiom ve korkuom dogumum zor olur die sizlerin nasil peki

slm kizlr hamileliginiz nasil gecio ben cok kötüyüm yürüyüs spor vea hic biisi yok mal gibi tüm gün oturuyorum bacaklarim uyurken cok agriyo yürürken belim acayip agrio hic bisi ypamaiom ve korkuom dogumum zor olur die sizlerin nasil peki

Aynen canım ya midem bulandığı halde çıkmazdım burdan herşeyi beraber paylaştık inşaallah sağlıkla doğumlarınıda konuşuruz büyümelerini felan. Rabbim ogü nleride göstersin...

sağol canım, çok özledim, o parmaklarını yüzüne koyuyor ya yiyesim geliyor.

biz iki haftada bir gidiyoruz artık, siz ne kadar sürede bir gidiyorsunuz?

Canım iki haftada bir gidiyorum geçen perşembe gittim bir dahki kontorlumde 10una geliyo ama doktor yok 13ünde gidecem o yüzden inşaallah tabi.

canım sana tavsiyem acil platese başla çok faydası oluyo ben son bi haftadır yaptım ve inanılmaz ağrılarım dindi bacak aralarım o kadar ağrıyodu ki yürüyemiyodum bile ama bi kaç gün plateste zorlanarak yaptığım hareketleri şimdi çok rahata yapıyorum bence denemelisin

varmi öönerebilceniz videolar netten off yaa plates topunuda indirmistim yer kplio die npicm ki simdi

oooo maşallahı var topiğin iftar öncesi kimsecikler yoktu... kızlar hastane çantamı hazırladım koyduklarımı sayıyorum eksikleri söleyin emii....
hastane çıkışını ayrı küçük bi çantaya koydumki doğumhaneye onu verirler hepsi gitmez
hastane çıkışında olan parçalardan 2 şer 3er tane koydum ayrıca
bez ve bebek kaşığı alıp koyucam her ihtimale karşı biberonda koydum
kendim içinde pijama takımım üçlü geceliğim emzirme sütyenim bide bolca iççamaşır alıp koycam.............. aklıma başka bişe gelmiyo eksik varsa bi söleyiverin kızlar

ah canım benim ya bende aynı dertteyim.halıları yıkamaya vericem.ama camları kim silecek.hadi tüllerle perdeleri eşim indirir ben yıkarım o geri takar.ama kirli cama nasıl takıyım.bu arada mutfak dolapları silinmeli.falan filan.ama ayaklarım ellerim 4gündür oyle bir şişiyorki ayağımın üzerine bile basamıyorum.bu kadar işi kim yapacak.of pöf püf

canım hem bebek için hemde kendin için kolanyalı mendil,kendine havlu,kağıt havlu,terlik,bebeğin altını değiştirirken silmek için pamuk,doğumdan sonra insan üşüyormuş.eğer doğumun eylüle geliyorsa çorap,sabahlık,bebek bezi,diş fırçası macunu,makyaj çantan:) abarttımmı acaba bilmiyorum ama aklıma bunlar geliyor.ben bunlarıda koyacağım.doğum bu ne olacağı hastanede nekadar kalacağımız belli değil.

suksuk ,zevzekbayan geçmişmi okuyorsunuz yazsanıza sizi hiç böyle suskun görmemiştim.

sanki ben yazmışım gibi okudum yazdıklarını cnm tıpa tıp aynı sorun bende de var

ben hastane çantamıza 1 tane 10lu takım bi tane 5 li takım koydum.bi tane ince battaniye bi tanede polar koydum.ıslak mendil koydum dalinin. 2 tane alt açma tek kullanımlıklardan koydum.kendime terlik koydum 2 tane pijama takımı koydum deodarant koydum .2 tane emzirme sütyeni koydum.makyaj malzemesi koydum çorap mkoydum

alıncaklarımda bebek bezi alıp koyucam kendime taç ve şal alıcam hastaneden çıkarken hemde oto koltuğu olan ana kucaklarından alıcam iç çamaşırı alcam kendime bu kıadar bi eksiğim var mı

kağıt havluda koydum canım kendim içinde bi havlu koyayım bebek için gerekirmi acaba aaaaaaaa bak alacaklarımın arasında terlikte vardı unutmuşum çok saol.... eylül annesiyim tabikisi çorapta koyayım ozaman pijamam 3lü takm sabahlığı var makyajda yapmam herhal hastanede öle çok makyaj yapan biri diilim saol canım baya bi fikir verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…