2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar geçmiş yapmadan slm verelim dedik kızımla...(gerçi siz baya kaynatmışsınızdır geçmiş yapmakta baya yorucu olur şimdi.....)
bugün kızımın keyfi yok kızlar pek hareket etmedi......
bi kaç kezde aşağıya doğru ağrı,zonklama tarzı bişeyler hissettim...korkudan bütün gün yattım uyumaya çalıştımmm............
şimdi iiiiyim....
doğurcam die korktummmmmm
sizler nasılsınız?

a.selam canım hg.. sen geçmiş yapıp gelne kadar bizim uykumuz gelmiş olurrrr boşver geçmişi herkes iyi çok şükür benimkini görsen akşamdan beri karnımı delcek sankii bi çıkası var ki sorma itip itip duruyo karnımı yamultuo ha biree arada bi hareketsiz olmasından korkma say arada günde 10 kere hareket etmesi normal etmezse o zaman dr.a git

canım normal doğum öncesi gecelik daha ii oluyomuş arkadaş havlu dedi kağıt havluda koymuştum ben bebişe bez alalım bende almadım henüz bi kaç tane bez koyarız deodarantta ii fikir benim aklıma gelmemişti

bizde de az cok aynı cnm bana da sagdan batıo hep cok cnm acıo

Benim hastane çantasına koyduklarım

Bibero
emzik
ağız bezi
ıslak mendil
10 tane bebek bezi
alt açma bezi
bir 10 lu hastane çıkışı
bir 5 li hastane çıkışı
1 tane ikili takım
3 çorap,1 patik
1 yelek
2 önlük

1 gecelik
2 pijama
1 sabahlık
iç çamaşır
terlik
hırka
ped
deodorant, diş macunu, fırçası
havlu

eşim için bir t-shirt-eşofman altı
fotoğraf makinası
şarj aleti
kapı süsü
çikolata

biraz uzun oldu amai hepsi gerekli olacak bence.

ok canım geçmişi daha sonra yapayımmmm bari........
aman herkesin iii olmasına sevindim....
benimkide dün öyleydi nazar değdirdim kuzucuğuma ,bugün pinpiriklendim durdum.....
eeeeee kızcağız dün yoruldu tabi kıpraşırken,bugün istirahata çekti bıdık kendini....
bu arada maşallah bebişineeeeeeeeeeeeeeeee

sevcanyk,suksuk+, Sezen00, mirage52, aybükem2008, sevgicicegii, Lynne, braue, sedefler, tentation+, cadicuk, mucky

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr geçmiş mi yapıyosunuz......................................

nasıl yani yaaaaaa
((
bılmıyorum sancılar pesımı bırakmıo nedense cnm
cok takılma cnm kgsunaa saglklı olsunlarda dogduklarındaa beslerız bız onlarıı hurmaayı cokk abartmadan ye normal dogum ıcın bence..
kızlar hangi demir ilacını kullanıyorsunuz yaaaaaa deli olucam ben of

Maltofer verdi kanım hep aynı kaldı
Şimdi gynoferro içiyorum kusuyorum.
Ben ne kullanıcam şaşırdım
gynoferro kullanıyorm cnm bende mıdemı bulandırıo ama mecburen en basından berı ıcıyorumm
bızde daha konusmadık dogum konusunu bakalım nezamann konusucazz
selam kızlar doktordan geldim şimdi 32+3üm kuzum 2240gr olmuş. herşey yolunda yani
masalahh cnm herseyın yolunda olmasına sevındım
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı 33+6 güzel kızım 2603 gr 43 cm maşallah kuşuma artık kontrollerimiz haftada 1 e düştü nst - usg olarak çook şükür sonlara yaklaşıyoruzz
heyecan doruktaa gercektenn cok az kaldıı masalahh kzcene cnmm
havlu koydunmu cnmm emzıkte koydum bennn neolur neolmazz.. bebek bezı ,orkıd ,logusa tacıı ..bıdee aklıma bunlar geldı cnmm
suksuk ,zevzekbayan geçmişmi okuyorsunuz yazsanıza sizi hiç böyle suskun görmemiştim.
ewt cnm gecmıs yapıodumm .. bugun sancılarım vardı keyfım pek yok ..
kokosss ben logusa tacımı koydummm makyaj yapıcagımı sanmamm ben bolede cok tatluyummmmmmmeksık yok bence cnmm herseyı koymusun aferın sana
suksuk iidir inş bugun hiç görmedim topikte..

kocişleride düşünmek lazım
sancım vardı cnm butun gun yattımm bıara cok arttıı korktumm ama 2 dkyı gecmedıı.
aleykum selamm cnmmmmmm ..gecmısı bende anca bıtırdım kızların cenesı düşmüşşbenımde sancım cok bugunn hakkımızda hayırlısı bende dogurucam sandım walla wcye gıdıp durdum ..

sevcanyk,suksuk+, Sezen00, mirage52, aybükem2008, sevgicicegii, Lynne, braue, sedefler, tentation+, cadicuk, mucky

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr geçmiş mi yapıyosunuz......................................

bız sımdı bıtırdık cnmm aaamaa keyfımızz yok sancılarrımızz vardı bugun korktukk hep yattımm ..

buarada kuzenımın esı dogum yapıcak demıstımm bugun sunı sancı vermıslerr acılma olmamıss yarın geene denıyceklermıss hastanede yatıyorr.. ben anlamadım suunı sancı verıncee acılma hemen olmuomuu gunlerce beklenırmı bolee.. ozelde oldugu ıcın dıyorum acaba para ıcınmı bole yapıolar anlamadm gıttı

aaaaaaaaaaaaaa BUCART canım topicte Bdt en yakın olan ikimiziz..........
bu arada senin dr. doğum tArihi için ne dedi?
normal mii istiysun.....
ilk bebekti demi?

canım yalnış hatırlamıyorsam kaşıntıların vaardı ne oldu?***
iyimisin?

cnm pts kan alındı işte tahlil için sonuçları perş cıkıcak inş. buaks. kaşınmadım ama dün akş çok kaşındım ama dr. içimi rahatlattı muhtemelen değil dedi ama ole olsa bile üzülme kg su gelişimi normal 38+0 olmadan alırız dedi .. biraz erken gelmiş olcak sadece ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…