slm kızlar geçmiş yapmadan slm verelim dedik kızımla...(gerçi siz baya kaynatmışsınızdır geçmiş yapmakta baya yorucu olur şimdi.....)
bugün kızımın keyfi yok kızlar pek hareket etmedi......
bi kaç kezde aşağıya doğru ağrı,zonklama tarzı bişeyler hissettim...korkudan bütün gün yattım uyumaya çalıştımmm............
şimdi iiiiyim....
doğurcam die korktummmmmm
sizler nasılsınız?
ben hastane çantamıza 1 tane 10lu takım bi tane 5 li takım koydum.bi tane ince battaniye bi tanede polar koydum.ıslak mendil koydum dalinin. 2 tane alt açma tek kullanımlıklardan koydum.kendime terlik koydum 2 tane pijama takımı koydum deodarant koydum .2 tane emzirme sütyeni koydum.makyaj malzemesi koydum çorap mkoydum
alıncaklarımda bebek bezi alıp koyucam kendime taç ve şal alıcam hastaneden çıkarken hemde oto koltuğu olan ana kucaklarından alıcam iç çamaşırı alcam kendime bu kıadar bi eksiğim var mı
slm kızlar geçmiş yapmadan slm verelim dedik kızımla...(gerçi siz baya kaynatmışsınızdır geçmiş yapmakta baya yorucu olur şimdi.....)
bi kaç kezde aşağıya doğru ağrı,zonklama tarzı bişeyler hissettim...korkudan bütün gün yattım uyumaya çalıştımmm............
şimdi iiiiyim....
sizler nasılsınız?
a.selam canım hg.. sen geçmiş yapıp gelne kadar bizim uykumuz gelmiş olurrrrboşver geçmişi herkes iyi çok şükür benimkini görsen akşamdan beri karnımı delcek sankii bi çıkası var ki sorma itip itip duruyo karnımı yamultuo ha biree arada bi hareketsiz olmasından korkma say arada günde 10 kere hareket etmesi normal etmezse o zaman dr.a git
ben dalin aldım canımbebeğin ihtiyacı olan ıslak mendil,pişik kremi,losyonu şampuanı hangi marka almalıyız hangisi daha iyidir kızlar ?
bizde de az cok aynı cnm bana da sagdan batıo hep cok cnm acıo
bebeğin ihtiyacı olan ıslak mendil,pişik kremi,losyonu şampuanı hangi marka almalıyız hangisi daha iyidir kızlar ?
bebeğin ihtiyacı olan ıslak mendil,pişik kremi,losyonu şampuanı hangi marka almalıyız hangisi daha iyidir kızlar ?
bılmıyorum sancılar pesımı bırakmıo nedense cnmnasıl yani yaaaaaa
((
cok takılma cnm kgsunaa saglklı olsunlarda dogduklarındaa beslerız bız onlarıı hurmaayı cokk abartmadan ye normal dogum ıcın bence..merhabalr kızlarr. ben geldim ama pek iyi olduğum söylenemz bugün kontrolümüz vardı bir hafta olan gerilik iki haftaya çıkmış doktor 3200 doğar en fazla dedi çok zayıf demiyorum dedi zaten önemli bi gerilikde yok dedi. bazı bebekler anne ayakta kaldığı zaman plesentedan beslenemiyolar dedi sizin bebekde bu kategoride dedi kesinlikle ayakta kalma dedi bool bool uzan dedi. kilosu 2440 olmuş oğluşumunama haftasıyla uyumlu değil bende 1 kilo almışım toplamda 12 kg almış bulunuyorum tekrar randevum ayın 14ünde. nstye girdik herşey normal ağustosu çıkarırız eylül başı gibi doğum olur dedi aşağıya doğru bi baskı rahimde incelme fln hiiç bir sorun yok çok şükür. bizden haberler böyle bayanlar artık ben hurmaya başlıyorum son ayda çok kilo aldırıyomuş bebişee...
gynoferro kullanıyorm cnm bende mıdemı bulandırıo ama mecburen en basından berı ıcıyorummkızlar hangi demir ilacını kullanıyorsunuz yaaaaaa deli olucam ben of
Maltofer verdi kanım hep aynı kaldı
Şimdi gynoferro içiyorum kusuyorum.
Ben ne kullanıcam şaşırdım
selam kızlarrr ben geldim doktordan kızımızın sağlık durumu çok ii çok şükür bir problem yok 2.500 olmushaftaya cuma bidaha gideceğiz nstye girmedik gerek yok şimdilik dedi.. bol bol su iç dedi yedikelrine dikkat et dedi ben kilo almamışım çok şükür bu ay hala 15 kilo almış durumdayız yani:) çok mutlu oldum yaa imiş bebeğim doğum zamanı ile hersey böle giderse normal yapıcaz seninle konusmak için erken dedii
selam kızlar doktordan geldim şimdi 32+3üm kuzum 2240grolmuş. herşey yolunda yani
heyecan doruktaa gercektenn cok az kaldııselam kızlar bugün kontrolümüz vardı 33+6 güzel kızım 2603 gr 43 cmmaşallah kuşuma artık kontrollerimiz haftada 1 e düştü nst - usg olarak çook şükür sonlara yaklaşıyoruzz
havlu koydunmu cnmm emzıkte koydum bennn neolur neolmazz..oooo maşallahı var topiğin iftar öncesi kimsecikler yoktu... kızlar hastane çantamı hazırladım koyduklarımı sayıyorum eksikleri söleyin emii....
hastane çıkışını ayrı küçük bi çantaya koydumki doğumhaneye onu verirler hepsi gitmez
hastane çıkışında olan parçalardan 2 şer 3er tane koydum ayrıca
bez ve bebek kaşığı alıp koyucam her ihtimale karşı biberonda koydum
kendim içinde pijama takımım üçlü geceliğim emzirme sütyenim bide bolca iççamaşır alıp koycam.............. aklıma başka bişe gelmiyo eksik varsa bi söleyiverin kızlar
ewt cnm gecmıs yapıodumm .. bugun sancılarım vardı keyfım pek yok ..suksuk ,zevzekbayan geçmişmi okuyorsunuz yazsanıza sizi hiç böyle suskun görmemiştim.
kokosss ben logusa tacımı koydummm makyaj yapıcagımı sanmamm ben bolede cok tatluyummmmmmmben hastane çantamıza 1 tane 10lu takım bi tane 5 li takım koydum.bi tane ince battaniye bi tanede polar koydum.ıslak mendil koydum dalinin. 2 tane alt açma tek kullanımlıklardan koydum.kendime terlik koydum 2 tane pijama takımı koydum deodarant koydum .2 tane emzirme sütyeni koydum.makyaj malzemesi koydum çorap mkoydum
alıncaklarımda bebek bezi alıp koyucam kendime taç ve şal alıcam hastaneden çıkarken hemde oto koltuğu olan ana kucaklarından alıcam iç çamaşırı alcam kendime bu kıadar bi eksiğim var mı
sancım vardı cnm butun gun yattımm bıara cok arttıı korktumm ama 2 dkyı gecmedıı.suksuk iidir inş bugun hiç görmedim topikte..
kocişleride düşünmek lazım
aleykum selamm cnmmmmmm ..gecmısı bende anca bıtırdım kızların cenesı düşmüşşslm kızlar geçmiş yapmadan slm verelim dedik kızımla...(gerçi siz baya kaynatmışsınızdır geçmiş yapmakta baya yorucu olur şimdi.....)
şimdi iiiiyim....
sizler nasılsınız?
yaramaz bunlar teyzesiiiiiii
beni,mde sol tarafımda kaburgamın altında ağrı oluyooo.
perşembe randevum var sabretcez artık......
sevcanyk,suksuk+, Sezen00, mirage52, aybükem2008, sevgicicegii, Lynne, braue, sedefler, tentation+, cadicuk, mucky
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr geçmiş mi yapıyosunuz......................................
canım yalnış hatırlamıyorsam kaşıntıların vaardı ne oldu?***
iyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?